Resegaranti

Reisegaranti – for din trygghet

Når du reiser med svenskregistrerte Sunbirdie AB kjøper du sikkerhet for oppholdet ditt, selv om vi ikke bestiller flyreiser eller andre transporter. Vi gir en reisegaranti til Svenska Kammarkollegiet som er en sikkerhet for deg som gjest hos Sunbirdie AB. Denne Reisegarantien gjelder også for norske gjester

Reisegarantiloven sier på forenklede vilkår at alle som ordner pakkereiser må gi en garanti (penger) til handelskammeret. Nå ordner ikke Sunbirdie AB selve turen, ettersom du som gjest hos oss kan velge hvordan du kommer til destinasjonen, men vi gir fortsatt en reisegaranti for alle våre turer – for din sikkerhet.

For oss er det viktig at du føler deg trygg med kjøpet. Derfor garanterer Sunbirdie AB overfor det svenske handelskammeret, noe som betyr at:

  • Du kan bli refundert hvis noen del av din pakkereise eller tilknyttede reisearrangement blir kansellert hvis vi skulle lide insolvens.
  • Du har krav på kompensasjon for den delen av pakkereisen eller tilknyttet reisearrangement som vi er ansvarlig for og som ikke er fullført.

Kontrollere att vi har ordnet med reisegaranti

Les mer om reisegaranti hos Kammarkollegiet

Les mer om reisegarantiloven på www.kammarkollegiet.se/resegarantier


Les mer om Sunbirdies Long Stay golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Trykk her!

Ta gjerne kontakt på 456 00 672 eller mail info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.