Jobbe som golfvert

Vil du jobbe som golfvert/reiseleder for Sunbirdie?

Å jobbe som golfvert er en morsom og intens jobb, der du kan kombinere et fantastisk liv i et godt klima med sosialt samspill med hyggelige mennesker og også få tid til mye golf.

Sunbirdie er et ungt selskap som har vokst raskt og er nå en ledende arrangør av lantids- golfturer, det vi kaller Long Stay til Sør-Europa, Sør-Afrika og mange andre solsikre destinasjoner.

Konseptet vårt er basert på Long Stay, som betyr at de fleste av gjestene våre bor minst 4 uker på destinasjonen, men mange ønsker også det vi kaller Mid Stay, dvs. 2-3 uker på tur. Vi har også mange gjester som ønsker å reise bare for en helg eller en uke, det hare vi valgt å kalle Short Stay. Vi har også en del som besøker våre Long Stay gjester i bare noen dager, eller en uke, dette har vi mulighet til på de fleste av våre reisemål, til gode priser. På de fleste av våre destinasjoner ønsker vi å ha verter på plass, og vi vil gjerne se en blanding av single så vel som par som tar seg av vertskapsrollen.

Golfvertenes oppgave er å legge forholdene til rette for våre gjester, slik at de har et avslappende og interessant, men aktivt opphold. Der vi i tillegg til mye golf også tilbyr muligheter for utflukter, middager og andre arrangementer. Arbeidet kan være intenst i visse perioder, med uregelmessige arbeidstider og nær kontakt med gjestene.

Som golfvert er du ansvarlig for «ditt» reisemål, noe som betyr at du får mange forskjellige typer arbeid. I tillegg til å arrangere konkurranser og lignende, får du også ansvar for å lage felles middager, sørge for at alle gjestene er komfortable med deres innkvartering og at ingenting mangler for deres opphold. Du blir dermed deres problemløser, og det er opp til deg å ta opp eventuelle problemer om de er store eller små. Det beste er hvis du kan være så i forkant, at de ikke får problemer – da får både du og gjestene et bedre opphold. Det inkluderer også noen administrative oppgaver og vi opprettholder en kontinuerlig kontakt mellom vertskapet og kontoret.

I tillegg til norske gjester, vil du også møte gjester fra andre nordiske land så vel som fra tyskspråklige land, dvs. Tyskland, Sveits og Østerrike. For en god gruppefølelse og samvær ser vi derfor at du må beherske engelsk både muntlig og skriftlig, og du behersker tysk eller destinasjonens lokale språk (spansk, portugisisk, italiensk, fransk osv.), Er det selvsagt et stort pluss, men ingen betingelse.

Vi ønsker at du:
• er serviceorientert, handlingsdyktig og enkel å samarbeide med
• spiller golf
• ha gode sosiale ferdigheter
• snakker og skriver engelsk. Tysk, men også spansk, portugisisk eller italiensk er et stort pluss!
• har førerkort og er minst 25 år (siden mange bilutleiefirmaer har denne aldersgrensen)

Vi ønsker at du kan være ansvarlig for et reisemål i minst en sesong (2-3 måneder). Noen destinasjoner er delt inn i vår- og høstsesongene (1/2 – 1/5 og 1/10 – 1/12), andre varer gjennom hele vintersesongen (1/10 – 1/5).

Kompensasjon og betaling avviker litt fra destinasjon til destinasjon, ettersom det er stor forskjell mellom å være ansvarlig for en av våre større destinasjoner med flere hundre gjester samtidig, sammenlignet med våre sjarmerende, men mindre destinasjoner med kanskje opptil 30 gjester. På større reisemål ønsker vi at det skal være to personer, men på mindre reisemål kan du jobbe alene, selv om vi vanligvis ønsker at du reiser som et par.

Høres det interessant ut? Da håper vi at du / dere tar kontakt med oss for mer informasjon om arbeidet som golfvert for Sunbirdie AB.

Send gjerne en søknad til info@sunbirdie.com der du forteller oss mer om deg selv – ikke glem å oppgi aktuell kontaktinformasjon

Håper vi hører fra deg!

Mikael Andersson
Sunbirdie AB
+46 8-458 00 00


Les mer om Sunbirdies Long Stay golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Trykk her!

Ta gjerne kontakt på 456 00 672 eller mail info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.