Om Sunbirdie

Sunbirdie – tar Long Stay til et nytt nivå

Sunbirdie AB er et svensk selskap med hovedkontor i Stockholm, eget salgskontor for det tysktalende markedet, det vil si Tyskland, Sveits og Østerrike. Vi har også etablert eget kontor i Norge (Molde), som skal betjene det norske markedet. Vi er et ungt selskap, men alle som jobber i Sunbirdie har bred erfaring og lang erfaring i reiselivsbransjen. Alle våre medarbeidere er dedikerte, som både kan og har mye erfaring innen golf og golfreiser.

Sunbirdie AB stiller reisegaranti gjennom det Svenske Handelskammeret (tilsvarende det Norske Reisegarantifondet), noe som er en stor sikkerhet for deg som reiser med oss. Mange andre aktører i bransjen er registrert i andre land og gir derfor ikke denne garantien. Det vi anser som viktig, er at vi er registrert og betaler skatt, moms, arbeidsgiveravgift og annet både i Sverige og Norge.
I tillegg får du en faktura utstedt i ditt land sin valuta (svenske eller norske kroner og Euro) og ikke blir overrasket over valutaendringer eller avgifter ved betaling.

Vi ønsker at du som kunde skal føle deg trygg ved å reise Sunbirdie!

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for; bestillinger, henvendelser eller spørsmål!

info@sunbirdie.com eller på telefon 456 00 672

Sunbirdie AB i Sverige (Org.nr: 556840-9246) eies av:
Anders Kullenberg, grunnlegger og tidligere eier av turoperatøren Golf Plaisir og Out of Bounds. Kanskje den svensken som med mest erfaring innen golfturer. Han ble mer eller mindre født inn i bransjen. Pappa Ingemar Kullenberg var en pioner innen golf- og skireiser.
Mikael Andersson, tidligere i mediebransjen og en av grunnleggerne av Golfresan Media AB. Aktiv som redaktør av Golfresan-magasinet i mange år, med en spesiell interesse for mer eksotiske destinasjoner, mat, kultur og varme hav…
Jonas Abrahamsson, en meget talentfull golfspiller med lang bakgrunn i reisebransjen, blant annet fra Golf Plaisir og Apollo. Også veldig god og interessert kokk!
Seija Laitala, Sunbirdies salgssjef med lang erfaring fra golfreisebransjen både som reiseleder og reiseselger. Edderkoppen i nettet hos Sunbirdie!

Sunbirdie adresser:
Sverige:
Sunbirdie AB, Vanadisplan 6, 113 31 Stockholm, Sverige

Norge:
Sunbirdie Norge, Strandgata 25, 6415 Molde, Norge

Kontaktinformasjon Sunbirdie …


Les mer om Long Stay 4 uker (28 netter)
Les mer om Mid Stay (2-3 uker (14 – 21 netter)
Les mer om Short Stay helg- og ukesturer (3 – 10 netter)

Gjør en rask prisforespørsel. Trykk her!

Ta gjerne kontakt på 456 00 672 eller mail info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.