Spørsmål og svar

Har du spørsmål om Long Stay, Mid Stay, Short Stay eller våre forskjellige destinasjoner? Du finner svar på de mest stilte spørsmålene i forumet vårt, men selvfølgelig er du velkommen til å ringe oss på 456 00 672, og du kan også sende e-post til info@sunbirdie.com hvis du har spørsmål eller tanker, ønsker eller noe annet på hjertet …

 


Når får jeg min voucher?
Når skal jeg betale min faktura?
Kan jeg betale med kort?
Får jeg beskje når betalingen min har kommet inn?
Hva inngår i prisen som jeg betaler?
Hvordan kan Long Stay med Sunbirdie være så billig?
Hvordan kan Mid-Stay med Sunbirdie være så billig sammenlignet med vanlige ukespriser?
Blir det billiger om jeg ikke spiller golf?
Hvordan får jeg bruke anleggets faciliteter som basseng, gym etc?
Hvordan fungerer wifi og internett?
Hvordan endrer jeg videokvalitet i Svt Play?
Til hva rekker 1 GB surf?
Får jeg ta med meg hunden?
Hvor langt er det fra flyplassen til reisemålet?
Trenger vi leiebil på reisemålet?
Finnes det restauranter på reisemålet og er disse åpne på vinteren?
Hvor kan jeg handle mat?
Kan jeg trene golf med pro på reisemålet?
Arrangeres det golfkonkurranser?
Har dere handikapptilpassede leiligheter?


Når får jeg min voucher?

10 dager før ankomst til vår destinasjon, vil du motta voucheren. Den sendes til e-postadressen vi har i systemet, dvs. den samme som er i bookingen. Hvis du vet at du har endret e-postadressen din siden bestillingen, kan du kontakte oss for å oppdatere den.

Når skal jeg betale min faktura?

Når du mottar fakturaen (kun sendt via e-post), angir vi to betalingsdatoer. Bestillingsgebyret på 20% forfaller etter 10 dager, og den endelige betalingen (80%) forfaller 45 dager før ankomst.

Kan jeg betale med kort?

Ja det går bra med de fleste bank- og kredittkort, dog ikke Amex eller Diners. Send ditt faktura og bestillingsnummer og beløp til info@sunbirdie.com så kommer vi tilbake med en sikker lenke for betaling via Nets og Handelsbanken.

Får jeg beskjed når betalingen min har kommet inn?

Nei, vi bekrefter ikke betalinger, men vi overvåker selvfølgelig betalinger kontinuerlig og minner deg om du har glemte å foreta den endelige betalingen i tide (45 dager før ankomst).

Hva inngår i prisen som jeg betaler?

Oppholdet ditt regnes fra ankomstdatoen eks 14 eller 21 netter for Mid Stay og 28 netter for Long Stay. Ekstra netter, ekstra uker eller ekstra opphold kan legges til. Prisene er pr person og basert på to personer som deler leilighet/rom. I tillegg til selve overnattingen er rengjøring og skifte av håndkle/sengetøy, wifi og andre tjenester nesten alltid inkludert. Rengjøringsfrekvensen varierer litt fra destinasjon til destinasjon, men er vanligvis ukentlig, pluss sluttrengjøring.

Når det gjelder greenfee, er det litt forskjellig avhengig av destinasjon. Les mer om hvordan golf fungerer på hvert enkelt reisemål.

Fly, leiebil, transport og mer er ikke inkludert, men du bestiller det selv. Selvfølgelig er hjelpen som våre ansatte på stedet yter kostnadsfri.

Hvordan kan Long Stay hos Sunbirdie væra så billig?

Vi legger ned mye tid og krefter på å forhandle med forskjellige destinasjoner og kan dermed forhandle frem virkelig gode priser. Tanken er at vi hjelper destinasjonene med å fylle leilighetene deres i løpet av lavsesongen (ikke sommeren) og dermed kan få virkelig gode priser for overnatting. Med andre ord sørger vi for at destinasjonene får inntekter, kanskje litt lavere, men likevel en inntekt de ikke ville hatt hvis vi ikke var der.
Les mer om våre Long Stay golfreiser…

Hvordan kan Mid-Stay med Sunbirdie være så billig sammenlignet med vanlige ukesturer?

Som med Long Stay, vi forhandler ikke med destinasjoner på deres vanlige ukentlige pakker, men vi baserer det på våre Long Stay-avtaler, som tilbyr ekstremt lave priser sammenlignet med tradisjonelle charterturer. Vær imidlertid oppmerksom på at flyreiser ikke er inkludert i våre priser – men 5.995 kr for 2 ukers gratis golf er fremdeles ekstremt rimelig …
Les mer om våre Mid Stay golfreiser…

Blir det billigere om jeg ikke spiller golf?

Du trenger ikke å spille golf for å reise med Sunbirdie. Du får alltid rabatt hvis du ikke spiller golf – les mer under de respektive destinasjonene i prislisten – og vi har også et konsept vi kaller Sunbirdie Living, hvor vi har spesielt utvalgte destinasjoner for de som ikke spiller golf. I stedet har vi såkalte aktivitetsverter som arrangerer fotturer, yoga, matlagingskurs, tennis, kajakkpadling eller… vel, hva vil du helst gjøre i løpet av et måneds langt opphold i utlandet? Mulighetene er uendelige….

Hvordan får jeg bruke annleggets faciliteter som basseng, gym etc?

Som Sunbirdie-gjest kan du vanligvis dra nytte av hotellets fasiliteter som innendørs svømmebasseng, utendørs svømmebasseng og treningsstudio når det passer deg. Noen fasiliteter kan være begrenset til bestemte tider på dagen eller uken. Selvfølgelig er spa-behandlinger et tillegg, og noen ganger krever destinasjonen betaling for eksempel for badstue. Rådfør deg med personalet på stedet for mer nøyaktig informasjon.

Hvordan fungerer wi-fi og internett?

Internett er ikke tilgjengelig i alle leilighetene, og det kan det være noen som forlanger et gebyr. Gratis Wi-Fi er vanligvis tilgjengelig i resepsjonen, hvor du også kan bruke en stasjonær en datamaskin. På mange av våre destinasjoner er det også gratis wi-fi i klubbhusene til golfklubben. Se informasjon om wi-fi på ditt bestemte reisemål i destinasjonens faktaboks.

De som har reist noe vet at Internett i Sør-Europa fungerer annerledes enn her i Norge. Mens vi betaler en fast kostnad for gratis tilgang til Internett her hjemme, er en prisen ofte basert på trafikkmengde i Sør-Europa. Derfor kreves det ofte betaling for bruk av internett.

Så selv om det inkluderer gratis surf, er det nesten alltid et begrenset volum av surfing og da kan det være greit å tenke på forbruket ditt. «Normal» bruk som mail, nyheter, chat og andre ting er sjelden et problem, men når det gjelder «unormal» (i Sør-Europa) bruk som streaming, videosamtaler og andre ting du kanskje trenger for å begrense kvaliteten, noe som i seg selv begrenser opplevelsen av f.eks. streaming. Hvis du føler at du er avhengig av en veldig stor surfing, kan det lønne seg å enten kjøpe en egen mobilruter eller kjøpe ekstra surf fra ditt telefonselskap.

Vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere hastighet eller pålitelighet, så hvis wifi er veldig viktig for deg (f.eks. Hvis du må jobbe en dag), anbefaler vi at du lader telefonen din for å surfe før turen, som som nevnt vanligvis er gratis eller ellers veldig rimelig .

Innstillning av videokvalitet i Svt Play

Slik skriver vi for eksempel svtplay som innstilling for lavere kvalitet:
Videokvaliteten blir automatisk justert til tilgangen til internett. Derfor kan videokvaliteten variere mellom 720p og 288p. Hvis du vil lagre data eller føler at videoen buffrer for mye, kan du begrense videokvaliteten under innstillingene:
Trykk på Innstillinger-knappen nederst (bare svtplay.se og mobilappene).
Velg Av / på Begrens videokvalitet
Fordi videokvaliteten kan variere, er det ikke mulig å si nøyaktig hvor mye data du får tilgang til. Men hvis du får den høyeste kvaliteten hele tiden, tar det omtrent 1,2 GB for en times video med innstillingen Begrenset kvalitet, den løper 330 MB per time.
Videokvaliteten blir automatisk justert til tilgangen til internett. Derfor kan videokvaliteten variere mellom 720p og 288p. Hvis du vil lagre data eller føler at videoen buffrer for mye, kan du begrense videokvaliteten under innstillingene:
Trykk på Innstillinger-knappen nederst (bare svtplay.se og mobilappene).
Velg Av / på Begrens videokvalitet
Fordi videokvaliteten kan variere, er det ikke mulig å si nøyaktig hvor mye data du får tilgang til. Men hvis du får den høyeste kvaliteten hele tiden, tar det omtrent 1,2 GB for en times video med innstillingen Begrenset kvalitet, den løper 330 MB per time.

Til hva rekker 1 GB surf?

Email
20.480 tekst-baserte email
1 tekst-only email = 50kb

Websurf
Mengden datatrafikk som går med når du surfer på forskjellige nettsteder, avhenger av hvor store (dataintensive) sider som lastes ned i nettleseren din. Imidlertid bør 1 GB gi nesten 7 timers surfing på nettet (Generell surfing – ingen videoer)
1MB/side eller 2.5MB pr minutt = 150MB per time

YouTube
27 x 5 minutter 720p video
5 minutter YouTube = 37.5MB ved 720p oppløsning

Skype
51 timers vanlig samtale
6.5 timers videosamtale
Uten kamera: 360KB/min = 21MB/time
Med kamera: 2.6MB/min = 156MB/time

Spotify
En times streaming med Spotify krever mellom 90 – 100MB i datatrafikk og om du velger å streame med høyeste lydkvalitet drar det enda mer.

Filmstreaming
Steaming av film drar mye om du streamar film av høy kvalitet mens lavoppløsning videoklipp og filmer ikke drar så ekstremt mye. omtrent så mye går det med:
Lav kvalitet. De laveste oppløsningene på SVT Play, Netflix och Viaplay drar ca 300MB/time og på Youtube ca halvparten.
Medium kvalitet på Netflix og Viaplay tar omtrent 700MB/time av din datatrafik.
Høyoppløst film (HD) drar cirka 3GB/time, for eksempel når du streamar med høy kvalitet på Netflix.
Høyeste HD kvalitet drar opp til 7GB/time.

Om du vill streama film iblant bør du velge laveste mulige kvalitet.

Får jag ta med meg hunden?

På de fleste destinasjoner er hunder velkomne. Verre er det på golfbanene, der det foreløpig bare er tillatt i Italia.

Hvor langt er det fra flyplassen til fasilitetene?

Les fakta-boksen under respektive destinasjoner og overnattingssted for informasjon om avstand til flyplass og mer.

Trenger vi leiebil på reisemålet?

Sunbirdie anbefaler leiebil. På noen av reisemålene er golfbanen rett ved overnattingsstedet, men det kan fremdeles være bra med en leiebil for å komme deg til de andre banene har rett til å spille gratis. Bil er selvfølgelig også god å ha i bakhodet for å handle mat og eventuelle utflukter og det sosiale livet generelt.

Er det restauranter på fasilitetene, og er de åpne om vinteren?

Ja, det er restauranter innen gangavstand fra de fleste destinasjoner i programmet vårt, men det er åpenbart forskjell om du bor på en golfbane eller midt i en pulserende kystby. Les mer under hvert reisemål eller kontakt oss på telefon for mer informasjon.

Hvor kan jeg handle mat?

Omtrent samme svar som det ovennevnte gjelder for butikker og supermarkeder. Det avhenger av destinasjonen, men vi informerer alltid om de nærmeste butikkene.

Kan jag trena golf med pro på reisemålene?

Ja. På våra reisemål kan man ta leksjoner hos klubbens pro.

Arrangeres konkurranser på stedene?

Ja. Golfvertene våre arrangerer konkurranser regelmessig, avhengig av antall gjester og sesong.

Har dere handikapptilpassede leiligheter?

Ja, i de fleste av våre overnattingssteder er det noen eller flere handikaptilpassede leiligheter, for eksempel med dusj i stedet for et bad, etc. Kontakt oss for mer informasjon. info@sunbirdie.com


Les mer om Sunbirdies Long Stay med Sunbirdie
Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Short Stay (weekend- og uke og opp til 10 dagers-turer)

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!
Prosessen tar bare noen få minutter.

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.