Slik fungerer Long Stay med Sunbirdie

Sunbirdie er Europas største arrangør av Long Stay-turer og på vinterstid hjelper tusenvis av svensker til en ny, luksuriøs hverdag i solen med overnatting og golf, og oftest også service av våre ansatte på stedet; som arrangerer konkurranser, utflukter, middagsarrangementer og mer. Vi håper også at nordmenn vil bli en del av dette miljøet, og virkelig se de mulighetene som ligger i Long Stay. Sesongen vår er vanligvis fra midten av september til midten av mai, med noen avvik.

Vi tilbyr overnatting av høy kvalitet, i leiligheter med selvhusholdning, samt golf og service av våre egne ansatte på reisemålene. Grunnlaget for Long Stay-pakker er overnatting i 28 netter (4 uker), men selvfølgelig har vi priser for ekstra netter, uker eller lengre opphold hvis du ønsker det. Hvis du har venner som ønsker å komme og besøke, kan de enten bo i leiligheten din (ofte mot et lite tillegg per natt for sengetøy og håndklær), eller du kan se på det vi kaller Mid Stay opphold på 2 til 3 uker, eller enda litt kortere opphold, Short Stay og våre rimelige tilbud for helg- og ukesturer.

Vi har alltid gratis ankomst- og avreisedag, og med en leiebil har du full frihet under ditt Long Stay opphold og trenger ikke å tilpasse deg faste ankomstdager og planlagt transport. Nyt den nye, luksuriøse «hverdagen» med sol, varme og fantastisk golf …

Topp fasiliteter rundt om i verden

Gjennom avtaler om golf og overnatting med topp fasiliteter i Sør-Europa, men også på andre fantastiske steder rundt om i verden som Sør-Afrika og Thailand, kan Sunbirdie tilby deg en del av en livsstil som mange bare drømmer om – til priser alle har råd til. Vi vet at leve- og golfstandard er viktige spørsmål for deg, og har derfor vært nøye når vi har søkt etter disse fasilitetene. Målet vårt har vært å møte etterspørselen etter høyere standarder for bolig og golf enn andre aktører i markedet. Derfor har vi inngått avtaler med fasilitetene som vi anser som de beste.

Long Stay Golf med Sunbirdie betyr at:
• Leilighetene er av høy kvalitet, og innkvarteringen er godt gjennomtenkt for selvhushold og inkluderer vanligvis rengjøring og skifte av sengetøy, håndklær og mer. Les mer under hvert reisemål for mer nøyaktig informasjon.

• Vanligvis er bruken av anleggets fasiliteter inkludert. Der det er basseng og treningsstudio, er disse vanligvis tilgjengelige. Tilgang til spa-fasiliteter, der dette er tilgjengelig, varierer fra anlegg til anlegg. Les mer på sidene for de spesifikke reisemålene.

• Du kommer deg til reisemålet selv. Dette betyr at du bestiller flybilletter selv om flyreiser er slik du ønsker å komme deg ned. Hvis du vil dra med egen bil eller tog, går det selvfølgelig like bra.


Lik oss på Facebook

Les mer om Long Stay med Sunbirdie
Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.