Rimelig overnatting i utlandet

Utenlands overnatting til gode priser!

Hvis du er ute etter en rimelig overnatting for en helg, et par uker eller kanskje en måned, har vi bosteder til deg i Spania, Portugal, Italia, Sør-Afrika, USA, Thailand og Mauritius. Alltid med service i form av skifte av sengetøy og håndklær, wifi, strøm og oppvarming, rengjøring og service av våre egne ansatte på stedet. Spiller du golf har vi rimelige golfpakker og medlemskap, eller hva med 4 ukers drømmeovernatting med gratis golf fra under 9.000,- norske kroner?

Stadig flere nordmenn ønsker å tilbringe lengre tid i utlandet om vinteren, men bare noen få er interessert i å kjøpe egne utenlandske boliger. Det kan skyldes mange ting, men hovedsakelig skyldes det sannsynligvis ønsket om å reise til forskjellige steder og ikke være låst til et enkelt sted. Det kan være lurt å reise til Italia om høsten, Sør-Afrika over vinteren og deretter møte våren i Portugal.

Long Stay utenlandsopphold til gode priser!

Hvis du ikke har planlagt å bosette deg i utlandet i seks måneder eller mer i året, synes vi Long Stay er det beste alternativet. Ikke bare fordi du unngår den økonomiske investeringen i et dette innebærer, men også fordi du unngår mye ansvar og får med deg alt som er viktig rundt det å få et vellykket opphold i utlandet.

Les mer om fordelene med Long Stay sammenlignet med å kjøpe… 

Å dra på Long Stay er trygt, enkelt og smart – kom når du vil og dra hjem når du vil. Da er det bare å levere inn nøkkelen, så slipper du å ta ansvar.

Utlandsboende i riktigt fina lägenheter till superlågt pris

Våre leiligheter på Costa Almeria, Mojácar Playa, har tre soverom, to bad og store terrasser med havutsikt og ettermiddagssol. En måned gratis golf koster NOK 8.600,-

Rimelig utenlandsk innkvartering med full service

Gjennom våre konsept for Long Stay og Mid Stay du kan leie «ditt utenlandske hjem», og du får mye service og sikkerhet i tillegg. Vi også ekstremt rimelige golfpakker og medlemskap, som ellers kan gjøre en eiendom i utlandet enda dyrere. De fleste golfbaner i Spania og Portugal tar vanligvis rundt 70-80 Euro pr runde – men gjennom oss kan du få gratis golf i en hel måned – inkludert drømmeinnkvartering med all service for under 9.000,- kroner. Da lever du veldig bra og spiller så mye golf du vil!

Les mer om Long Stay, altså 4 ukers opphold med full service…

Se alle våre reisemål for Long Stay golfreiser…

Mange forskjellige typer «boliger» i utlandet

Vi jobber hovedsakelig med leiligheter og hus, men har også flere hoteller rundt om i verden. Det vanligste er imidlertid fine leiligheter med fullt utstyrt kjøkken og romslige balkonger og oppholdsrom, der både klimaet og livsstilen er som så mange leter etter.

Velg om du vil bo i en livlig by, eller kanskje på et golfsted. Vil du ha en liten, rimelig leilighet med en sentral beliggenhet midt i byen, eller foretrekker du en litt dyrere, men større leilighet ved siden av strandpromenaden? Valget er ditt!

Søk gjerne på hjemmesiden vår eller ring oss for mer informasjon. Ta skrittet og gjør vintersesongen litt morsommere og mer solrik gjennom en tur med Sunbirdie …

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Fly og leiebil er ikke inkludert i våre priser, men du bestiller det selv til den beste prisen og fleksibiliteten. Dere kan söke etter beste pris og bestille din leiebil direkte her på vår hjemmeside.

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com om du har spørsmål, eller du vil bestille. Eller gjør en prisforespørsel online på vår hjemmeside…


Les mer om Long Stay med Sunbirdie
Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.