Long Stay sett fra et økonomisk perspektiv

Drømmen om å reise utenlands har alltid vært veldig sterk hos oss. Vi er et reisende folk.

Med oppdagelsene om hvor fantastisk liv kan være nede i Sør-Europa i løpet av de kalde månedene våre, utviklet charterreisen seg til drømmer om å bo enda lengre i utlandet. Å kjøpe hus i Spania, Frankrike eller Portugal vokste til en gigantisk industri. Store byggeprosjekter ble reist kontinuerlig og å kjøpe bolig i utlandet ble beskrevet som «den beste investeringen» du kan gjøre. «Eiendom stiger alltid i verdi» … ble det sagt.

Hvordan gikk det med de sannhetene? Vi vet imidlertid ikke om prisene på eiendommer har falt tydelig i Sør-Europa ennå. Den anerkjente britiske forretningsavisen «The Economist» hevder at prisene i Spania og Portugal kan falle ytterligere 20-30%. Ingen vet det. Det vi lærte var imidlertid at kjøp av eiendom alltid innebærer økonomisk risikotaking.

Hos Sunbirdie tror vi at vi er mange som virkelig vil bruke en eller noen måneder på varmere breddegrader UTEN å måtte våge seg inn i en verden av risiko for at det innebærer å kjøpe eiendom i utlandet. Vi vil gjerne unngå å låne penger, bekymre oss for rentesituasjonen, bekymre oss for å takle pantelån, ikke å måtte sørge for at huset blir leid ut når vi ikke er der, unngå vedlikeholdskostnader eller bekymre oss for hvordan huset styres når vi ikke er der.

Det er heller ikke det enkleste av beslutningene å bli medlem av en golfklubb når du har kjøpt et hus eller en leilighet. Hvilken klubb skal du velge? Er det noen å spille sammen med? Er det morsomt å bare spille på samme banen hele tiden? Får jeg full valuta for pengene som medlem i akkurat den klubben?

Hos Sunbirdie ønsker vi å gi et svart på ALLE disse spørsmålene og tankene, og gi dere et fantastisk og enkelt alternativ.

Et alternativ som betyr at du ikke tar noen økonomisk risiko eller trenger å investere millioner i en utenlandsk bolig. Et alternativ der du ganske enkelt leier boligen din i løpet av den tiden du vil bo og spille golf i solen.

Gjennom Sunbirdie’s Long Stay får du en standard på innkvartering som ville vært veldig dyr å kjøpe, du har tilgang til flere, ikke bare en, golfbane. Du vil ha tilgang til fasilitetene bassenger og treningsstudio og andre fasiliteter. Du vil alltid ha andre som spiller golf sammen.

Alt dette til en pris som du har nøyaktig kontroll over!


Lik oss på Facebook

Les mer om Long Stay med Sunbirdie
Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.