Long Stay i stedet for å kjøpe?

Uansett om vintrene har vært rekordkalde eller bare kalde våte vinder, er vi stadig et økende antall golfere som lengter etter å bryte den lange nordiske vinteren mot en tid med sol og varme.
Vi i Sunbirdie ønsker å få flere norske golfere til å oppdage denne litt nye måten å leve i solskinn og varmt klima på, uten å kjøpe noe bosted i utlandet og tilhørende bekymring for renter og amortisering, og vurdering av medlemskap i lokale golfklubber. Et konsept som vi mener er riktig på nåværende tidspunkt, med et urolig boligmarked i Sør-Europa, der likevel flere og flere ønsker å tilbringe vinteren i et herlig og varmt klima. Du slipper å lete etter hvor du skal dra eller bo, vi ha gjort det for deg, slik at det bare er å pakke sommerklær og golfkøller og dra til varmere strøk.

Vårt alternativ til de som lengter etter å oppholde seg i varmen under våre kalde vinterdager, er Long Stay i stedet for å kjøpe. Hvis du ikke har tenkt å bo i utlandet i seks måneder eller mer i året, mener vi Long Stay er det beste alternativet. Ikke bare fordi du unngår den økonomiske investeringen, men også fordi alt er tilrettelagt for deg – både golfspillet og sosialt samvær. Når du leier Long Stay, har du også muligheten til å bytte «vinterferiested» hvert år, eller flere ganger i året. Kanskje Algarve-kysten den ene perioden og den neste i Spania? Kanskje bytte ut mørket i november med et Long Stay i Flordia eller i Sør-Afrika? Sunbirdie har utviklet mange nye reisemål siden starten, og vi vil fortsette å fylle på med nye fasiliteter og destinasjoner. Vårt mål er å ha en palett med spennende og lokkende Long Stay-destinasjoner for å tilby det raskt voksende utvalget av Long Stay-reisende.

Hos Sunbirdie fjerner vi all usikkerhet og forenkler ting for deg som ønsker å ha det varmt om vinteren og dra nytte av alt det gode uten å måtte binde deg selv i det hele tatt.

Sunbirdie er et reiseselskap som har satt hovedfokuspå Long Stay-turer. Sunbirdie inngår en avtale om golf og overnatting med topp reisemål rundt i verden. Vi ønsker dere velkommen til Algarve, Costa del Sol eller Costa Calida og å ta del i en livsstil som mange bare drømmer om – til en pris alle har råd til.

Hvordan er det mulig å bo og spille golf i en hel måned så billig? Svaret på dette er at mange reisemål i Sør-Europa for eksempel har litt for stor kapasitet på vinterstid, og har selvsagt et stort behov for inntekter, og velger derfor å leie ut til Sunbirdie, langt rimeligere enn hva som ville være vanlig innkjøpspris for reisebyråer. Siden de vet at Sunbirdie vil være med på å fylle opp stedet, blir vi en foretrukken partner på disse tidene, og til de lave prisene.

Den økonomiske usikkerheten i den vestlige verden gjør også at mange reisemål søker etter nye måter å ha gjester gjennom hele året fremfor bare om sommeren, en levende destinasjon, er langt bedre enn en «mørk» destinasjon. Denne muligheten og gode prisen, gir vi videre til deg.

Vi velger våre destinasjoner med stor omhu. Mange av våre prioriteringer er fokusert på golf, men livet er ikke bare golf. Vi kan og vet verdien av å leve veldig bra. Derfor sørger vi for at ditt oppholdssted under ditt Long Stay virkelig holder høy klasse. Vi har valgt fasiliteter der golf aldri blir kjedelig og hvor det er et virkelig levende miljø – både på selve anlegget og i feriestedet rundt hjørnet.

Vi kan med stor sikkerhet si at vi har funnet de beste stedene og nå ønsker å invitere deg til å komme ned og nyte gratis golf på vintervarme greener, et glass vin på terrassen ved solnedgang, lokale fiskerestauranter og en herlig atmosfære sammen med andre golf- og solhungrige gjester . På veldig mange av stedene har vi egne ansatte som hjelper til med praktiske saker og morsomme aktiviteter som golfkonkurranser, middager, utflukter etc.

Ta sjansen, og la neste vinter være starten på en kortere vinter og lengre golfsesong sammen med alle andre trekkfugler hos Sunbirdie, som også forstår at økonomien og fleksibiliteten i å leie, har mange fordeler i forhold til å kjøpe et sted i utlandet.


Les mer om Long Stay med Sunbirdie
Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.