Om Long Stay

Long Stay med eller uten golf

Long Stay er et konsept som interesserer flere og flere mennesker som ønsker å flytte hverdagen til varmere breddegrader i vintersesongen, for kortere eller lengere perioder.

Fordelene med Long Stay er åpenbare. Du kan velge å bo i utlandet en eller flere måneder i året uten å investere i eller kjøpe et noe. I stedet kan du leie et sted å bo i utlandet gjennom oss, og vi står for all service, sikkerhet og sørger for at du også får et rikt sosialt liv med hjelp av våre ansatte på stedet, som arrangerer golfturneringer, utflukter, middager og annet hyggelig.

Ingen økonomisk risiko

Som reisende tar du overhodet ingen økonomiske risikoer ved å investere i bolig i utlandet. Du trenger ikke å tenke på, eller bekymre deg for prisutviklinger, renter, amortisering eller for eksempel hvilken golfklubb du vil være medlem i.

Du kan fremdeles være borte hele vinteren hvis du ønsker det. Du kan også velge å tilbringe en måned eller to i sol og varme. Du leier så lenge du vil.

Når du reiser på Long Stay med Sunbirdie betaler du en pris som inkluderer overnatting i en måned (4 uker / 28 netter) eller mer, så vel som tjenester som rengjøring, skifte av håndklær og sengetøy, wifi og service av våre ansatte på stedet. Du har vanligvis den samme tilgangen til treningsstudioet, spaet og bassengene som andre gjester på feriestedet. Rutiner og nøyaktig tilgang på fasilitetene, varierer på de forskjellige stedene. Les mer om dette på de spesifikke reisemålene.

Du bestiller fly og leiebiler selv – resten tar vi oss av

Når du reiser med oss, er du ansvarlig for din egen reise til destinasjonen. Sunbirdie har fasiliteter på destinasjoner der det er lett å komme med fly, for eksempel med Norwegian eller Ryan Air. På stedet anbefaler vi en leiebil slik at du virkelig kan få mest mulig ut av oppholdet. Les mer om fly og leiebil her …

Selvfølgelig kan du også velge å ta med deg din egen bil til destinasjonene. Måten å reise på er selvsagt helt opp til deg selv.

Å reise på lengre opphold gir deg friheten til å velge og prøve nye destinasjoner hver gang og fjerner den økonomiske usikkerheten ved å kjøpe et utenlandsk hjem. Fordelene er veldig mange, og vi er overbevist om at de vil bli oppdaget av flere og flere solohungrige skandinaver i fremtiden.

Full frihet under ditt lange opphold

Det som skiller oss hos Sunbirdie fra konkurrenter er at vi alltid leter etter de aller beste destinasjonene. Du er verdt det beste, og vi leter derfor etter den mest luksuriøse eller rimeligste overnatting og at det alltid skal være en mulighet for en aktiv ferie med golf, fotturer, utflukter osv. Derfor har vi valgt å ansette vårt eget vertskap/personal på de fleste av våre reisemål. Klimaet skal selvfølgelig også være forlokkende. Først når vi har funnet alt dette, kan vi tilby deg en tur i vår – og forhåpentligvis din egen – smak.

Det som også skiller oss fra andre arrangører er at vi alltid har valgfri ankomst- og avreisedag! Dermed har du full frihet til å komme og gå når du vil og slipper å tilpasse seg faste datoer eller planlagte transporter.

Hjertelig velkommen til din nye, luksuriøse hverdag i solen!

Les mer om Long Stay med Sunbirdie
Les mer om Long Stay golfreiser

Ta gjerne kontakt på 456 00 672 eller mail info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.