Nyt 2–3 uker golfferie med Sunbirdie og Mid Stay

Kanskje du ikke kan eller vil være borte en hel måned, som på Long Stay, men synes at den vanlige weekendreisen er for kort? Da håper vi at Mid Stay kan være et godt alternativ. Mid Stay er ganske enkelt et Long Stay-lignende opplegg, men på 2–3 uker i stedet for en lengre periode.
Vanligvis er 2-ukersreiser like dyre som Long Stay, eller til og med dyrere! Vi har forhandlet fram en gunstig pris på Mid Stay Golf-pakke i Spania, Portugal og Italia samt på drømmedestinasjoner som Florida, Mauritius, Sør-Afrika og Thailand. Takket være at vi alltid har fri ankomstdag, kan du finne passende flytider og sette sammen en utrolig prisgunstig reise. Sammenlign gjerne med charterpriser.

Utforsk mer enn 25 golfdestinasjoner for Mid Stay

Vi kan friste med et utrolig stort utvalg av spennende destinasjoner for Mid Stay Golfreiser. Hva med å tilbringe et par uker med tapas og golf på den solfylte kysten av Spania, eller under palmetrærne i Florida eller Mauritius? Vi har over 25 herlige destinasjoner i 8 land for både golfere og deg som har andre interesser. Kanskje spiller du heller tennis eller vandrer, lager mat, trener yoga eller … ja, valget er ditt, og hva du gjør på din Mid Stay, er opp til deg.
I våre priser er overnatting med service inkludert, som rengjøring, bytte av sengetøy og håndklær og som regel også Wi-Fi, elektrisitet og varme. Vi har også eget personale på destinasjonen, for din trygghets og bekvemmelighets skyld. Fly og leiebil er ikke inkludert i prisene våre – det bestiller du enklest selv til best mulig pris.

Hvorfor bør du velge Sunbirdie på din Mid Stay golfferie?

• Sunbirdie har lang erfaring med å arrangere Mid Stay og Long Stay golfreiser over hele verden.

• Vi vet hva som skal til for at du skal få et fantastisk opphold, og vi har forhandlet oss fram til svært gunstige priser på de aller beste overnattingsstedene som har tilgang til førsteklasses golf-fasiliteter.

• Sunbirdie er et svensk selskap med eget kontor i Norge, og vi har god kjennskap til både det lokale stedet og de skandinaviske kundene våre.

• Vi tilbyr gunstige avbestillingsregler og reisegaranti, slik at du kan føle deg trygg.

• Resepsjonen på overnattingsstedet er alltid klare for å hjelpe deg, og i tillegg har vi vårt skandinavisktalende personale på plass i høysesongen.

Dette kan du forvente på din Mid Stay golfferie

Mid Stay Golf er golfturer på 2–3 uker på herlige destinasjoner som Sør-Europa, Mauritius, Sør-Afrika og Thailand. Opplegget ligner på det du får på en Long Stay, bare av kortere varighet. Vi ordner overnatting og service, mens du bestiller flybilletter og leiebil selv for mest mulig fleksibilitet. Du bestemmer selv ankomst- og avreisedag, og du kan legge til ekstra netter og gjøre andre oppgraderinger, slik at reisen din passer perfekt for akkurat deg. Om du vil tilbringe hele dagen på golfbanen eller utforske andre sider av destinasjonen, bestemmer du helt selv.
Klarer du ikke å bestemme deg for hvilken destinasjon du skal velge? Nå får du rabatt hvis du velger å kombinere to eller flere Mid Stay-opphold. Hvis du kun har en uke eller en helg til disposisjon, har vi også destinasjoner som tilbyr Short Stay – det vil si opphold på 3–7 netter.

Få spennende tilbud på Mid Stay med Sunbirdie

Du finner generell informasjon om alle reisemålene våre på Long Stay-sidene, men vær oppmerksom på at tilbudet for Mid Stay Golf kan være annerledes.
Bestill nå og ta kontakt med oss på 456 00 672 eller e-post til info@sunbirdie.com hvis du har spørsmål om noen av destinasjonene våre.

Les mer om Mid Stay golfreiser
2–3 ukers opphold med inkludert golfmedlemskap …

Gjør en raskt prisforespørsel …


Les mer om Long Stay golfreiser
Les mer om Short Stay (weekend- og ukesreiser)

Comments are closed.