Mid Stay

Reiser på 2–3 uker – vi kaller det «Mid Stay»

Kanskje du ikke kan eller vil være borte en hel måned, som på Long Stay, men synes at den vanlige ukesreisen er for kort? Da håper vi at Mid Stay kan være et godt alternativ. Mid Stay er helt enkelt et Long Stay-lignende opplegg, men på 2–3 uker i stedet for en lengre periode.

Vanligvis er 2-ukersreiser like dyre som, eller til og med dyrere enn, Long Stay, men vi har forhandlet frem en prisgunstig Mid Stay-pakke i Spania, Portugal og Italia samt på drømmedestinasjoner som Florida, Mauritius, Sør-Afrika og Thailand. Takket være at vi alltid har fri ankomstdag, kan du finne bra fly for en utrolig prisgunstig reise. Sammenlign gjerne med charterpriser.

Mer enn 25 destinasjoner for Mid Stay

Vi har over 25 herlige destinasjoner i 8 land for både golfere og deg som har andre interesser. Kanskje spiller du heller tennis eller vandrer, lager mat, trener yoga eller … ja, valget er ditt, og hva du gjør på din Mid Stay, er opp til deg. I våre priser er overnatting med service inkludert, som rengjøring, bytte av sengetøy og håndklær og som regel også Wi-Fi, elektrisitet og varme. Vi har også eget personale på destinasjonen, for din trygghets og bekvemmelighets skyld. Fly og leiebil er ikke inkludert i prisene våre, det bestiller du lettest selv til best mulig pris.

Les mer om Mid Stay golfreiser
2–3 ukers opphold med inkludert golfmedlemskap …

Les mer om Mid Stay Mat & Kultur
2–3 ukers opphold med fokus på mat og kultur …

Les mer om Mid Stay Trening og Helse
2–3 ukers opphold for deg som vil komme i form eller holde deg i form …

Les mer om Mid Stay Living – eller «bare være»
2–3 ukers opphold for deg som ikke vil ha aktiviteter inkludert, men ta dagen som den kommer …

Gjør en raskt prisforespørsel …


Les mer om Long Stay med Sunbirdie
Les mer om Long Stay golfreiser
Les mer om Long Stay Mat & Kultur
Les mer om Long Stay Trening & Helse
Les mer om Long Stay Living (uten inkluderte aktiviteter)
Les mer om Short Stay (weekend- og ukesreiser)

Comments are closed.