Long Stay og Mid Stay golfreiser til Mauritius

Oppdag paradisøya Mauritius på en Mid eller Long Stay golfreise

Mauritius er virkelig paradiset på jorden, i alle fall om man skal tro forfatteren Mark Twain. Og han tok ikke feil, spør du oss! Nå tilbyr vi både Mid Stay og Long Stay til Mauritius – med eller uten golf …

Kontakt oss gjerne på +47 456 00 672 for mer informasjon om reiser til Mauritius, uansett om du vil spille golf eller bare nyte sol, bad og kultur.

Mauritius’ smilende, vennlige innbyggere, de forskjellige religionene som faktisk sameksisterer på denne vakre øya, og den nydelige maten med inspirasjon fra det indiske, kreolske og franske kjøkkenet – alt dette bidrar til at en reise hit blir en virkelig opplevelse og et minne for livet.

Avkopplande mid stay golfresor till MauritiusBekväm mid stay golfresor till MauritiusGolfferie mauritius med luksuriøs leilighet på la residence | SunbirdieLong stay golfresor till Grand Baie, MauritiusGolfferie mauritius anahita | SunbirdieMid stay golfresor till Grand Baie, MauritiusNyt mauritius med golfferie med massasje | SunbirdieNjut mid stay golfresor till MauritiusNyt golf mauritius på Cape Bay Penthouse | SunbirdieNyt Golf mauritius med luksuriøst opphold på Cape Bay Penthouse | Sunbirdieblank

Forfatteren Mark Twain kalte øya for paradis på jord, og det er vi virkelig enige i. Her lever du virkelig som en konge, uansett om du bare vil sparke av deg skoene og nyte den beroligende lyden av vaiende palmeblader, eller oppdage øyas kultur og vannhull eller for den saks skyld øyas fantastiske golfbaner. Alt er mulig på en Long eller Mid Stay med gullkant. 

For eksempel i Grand Baie på den nordlige delen av Mauritius, der det finnes nydelige strender, butikker, barer og restauranter, og du lever mer som øyas innbyggere enn du kan gjøre på de litt mer avskjermede resortene som ligger langs kysten. Du har fullt utstyrt kjøkken i leilighetene, og tenk så deilig å kunne handle fersk fisk på stranden og deretter lage den hjemme i leiligheten din etter en lang og salt dag ved havet.

Les en reisefortelling fra Elin Eklund, som tok med seg mann og barn for en måned i paradis i oktober …

De andre reisemålene våre på Mauritius er nøye utvalgte resorts. Vi har søkt med lys og lykt etter noe utenom det vanlige og har landet på det virkelig luksuriøse Anahita Resort på østkysten, der halvpensjon og fri golf på to fantastiske golfbaner er inkludert. Privat strand og mengder med sport er også inkludert for deg som ser etter et virkelig luksuriøst opphold med mange aktiviteter, eller bare fred og ro i deilige omgivelser.

Nå kan vi også tilby Heritage Resorts sør på Mauritius, og prisgunstig 5-stjerners All Inclusive på Awali med tilgang til den fantastiske hjemmebanen!

Vil du spille golf, men fortsatt leve som en ekte mauritanier, har vi også flere flotte hus som du kan leie, og man kan legge til golfspill på alle øyas baner. Det kan nok bli ganske dyrt hvis du vil spille mye, så skal du spille mer enn noen ganger i uken, lønner det seg å se på våre resorts.

Oppdag paradis på jord på din neste reise …

Golf i paradis

2015 vant Mauritius utmerkelsen «Golf Destination of the Year», som beviser kvaliteten på øyas baner, og når det gjelder golf, er det absolutt øverste klasse som gjelder. I alle fall hvis du velger våre herlige destinasjoner Anahita eller Heritage Resort, der fri golf på noen av øyas beste baner er inkludert.

Nyt golf mauritius på arv golfbane | SunbirdieSpill Golf i Mauritius på golfbanen SunbirdieGolf Mauritius med vakker utsikt på kulturarvets golfbane | SunbirdieGolfferie Mauritius med nydelig utsikt på kulturarvets golfbane | SunbirdieGolfferie Mauritius med nydelig utsikt på anahita golfbane | SunbirdieGolfferie Mauritius med vakker havutsikt på anahita golfbane | SunbirdieGolfferie Mauritius med nærliggende strand på anahita resort | Sunbirdie

Anahitas bane er tegnet av Ernie Els og regnes ofte som Mauritius’ beste. Her spiller du så mye du vil under oppholdet ditt, men vær oppmerksom på at golfbil er obligatorisk i vinterhalvåret! Du har også fri golf på Bernhard Langers litt mer «vanskelige», men ekstremt heftige Il aux Cerfs på øya med samme navn, dit det går kostnadsfri shuttlebåt fra Anahita Resort. Den samme båten kan også ta deg til anleggets private, paradisaktige strand på øya.

Vil du heller holde deg på fastlandet, er det en nydelig strand og store basseng, tennisbaner og annet på området, så du lider virkelig ingen nød.

Hvis du er fornøyd med golf på én bane, kan vi også varmt anbefale Heritage Resorts sør på Mauritius. Her bor du ikke i leiligheter som på Anahita, men i hotellrom med prisgunstig All Inclusive på Heritage Awali. Banen ble høsten 2017 stemt frem til den beste banen i Indiahavet!

Bor dere på våre resorts, er altså alltid golf inkludert – på Anahita er det fri golf, og på Heritage Awali en runde per person per dag. På Awali kommer det en startavgift per runde i tillegg, se prislistene. I høysesongen er golfbil obligatorisk.

Priser for tralle og golfbil

Anahita Four Season Golf Club
Obligatorisk golfbil mellom oktober og april.
Golfbil frem til 23/12 2019: 1000 rupier per runde = ca. 250,-  
Golfbil fra 23/12 2019: Kostnadsfritt!
Tralle: 200 rupier per runde = ca. 50,-

Il aux Cerfs GC
Obligatorisk golfbil mellom oktober og april.
Golfbil: 2000 rupier per runde = ca. 500,-
Tralle: 450 rupier per runde = ca. 115,-
Miljøavgift: 100 rupier per person og runde = ca. 25,-

Heritage GC
Obligatorisk golfbil mellom oktober og april.
Golfbil: 1000 rupier per person og runde = ca. 250,-
Tralle: 450 rupier per runde = ca. 115,-
Startavgift: 15 EUR per runde, betales på stedet. Fra 1/2 2020 er den 17 EUR.

Lei hus og spill på forskjellige baner

Vil dere spille på andre baner (stort sett alle på øya), kan man kjøpe Mauritius Golf Pass, som gjør at dere i lavsesongen (mai–sep.) kan komme ned i 75 EUR per runde, men i høysesongen er det 135 EUR. Dermed er det kanskje rimeligere å bestille på noen av våre resorts hvis dere skal spille mye. Holder det med noen runder per uke, kan vi anbefale at dere ser på de flotte husene eller leilighetene våre som er veldig rimelige – spesielt hvis dere er et større reisefølge.

Priser og tilbud

Nedenfor er det priser for Long og Mid Stay på de tre grunndestinasjonene våre, men hvis du for eksempel bare vil være borte en uke eller 10 netter, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på +47 456 00 672 eller info@sunbirdie.com, så lager vi et tilbud. Det samme gjelder hvis dere er et større reisefølge som ønsker å leie et hus med all service – det finnes hus for enhver smak!

Vær oppmerksom på at prisene våre alltid inkluderer privat transport og fordelaktige avbestillingsregler – sammenlignet med rene bookingsider der dette ikke er inkludert.

Mauritius, Anahita Resort

Anahita tilbyr innkvartering i en usedvanlig luksuriøs leilighet ved havet og golfbanen på østre Mauritius. Her finnes det alt fra leiligheter med 1 soverom til store villaer med 6 soverom! På anlegget ligger Anahitas golfbane, og med gratis shuttlebåt når du den andre banen Il aux Cerfs – du har fri golf med rangeballer under hele oppholdet ditt! Halvpensjon og mye mer er inkludert i prisene på denne fantastiske destinasjonen.

Mid Stay (14 netter) fra 30 995,- inkl. fri golf på begge banene.
Long Stay (28 netter) fra 56 995,- inkl. fri golf på begge banene.

Prisen er per person for del i en luksuriøs, nybygd juniorsuite på Anahita Resort (prisen er basert på at dere er 2 personer i hver suite = fullt utstyrt luksusleilighet med 1 soverom/bad og veranda på 60 kvm) i 14/28 netter inkludert halvpensjon (frokost og middag), tilgang til 2 private strender, vannaktiviteter, tennis og ubegrenset golf på banene Anahita og Il aux Cerfs med rangeballer, transfer t/r flyplassen m.m.

Golfferie Mauritius på anahita resort med strand | SunbirdieGolf Mauritius ved bassenget ved anahita resort | SunbirdieGolf Mauritius på anahita resort med vakker utsikt | SunbirdieNjut mid stay golfresor till Anahita, MauritiusGolf Mauritius på anahita resort med luksuriøst opphold | SunbirdieSlappna av under en long stay golfresa till MauritiusGolf Mauritius på anahita resort med koselig opphold | SunbirdieNjut av under mid stay golfresor till MauritiusGolf Mauritius på anahita golfanlegg med strand | SunbirdieGolf Mauritius på anahita golfanlegg med massasje | Sunbirdie

Gå til prisliste for Mid Stay …
Gå til prisliste for Long Stay …

OBS! Er dere flere enn to, får dere en bedre pris hvis dere deler en større leilighet.

Mauritius, Heritage Resorts

Heritage Resorts på sørvestre Mauritius lokker med herlige strender, et stort utvalg av restauranter og ikke minst flere forskjellige overnattingsmuligheter – All Inclusive-resorten Heritage Awali, den luksuriøse beach-Golfresorten Heritage Le Telfair og Heritages flotte luksuriøse villaer som ligger langs golfbanen.

Heritage golfbane har en magisk design av Peter Matkovich, som blant annet også har tegnet dramatiske Pinnacle Point i Sør-Afrika. Reiser du med oss, har du alltid en gratis runde per dag. Bor du på Le Telfair, har du til og med ubegrenset med golf! OBS! Fra 1/2 2019 er medlemskap inkludert, men det kommer en startavgift per runde i tillegg, se under.

Golf Mauritius på arv golf nær awali strand SunbirdieNyt Golf Mauritius med opphold nær awali strand SunbirdieNyt Golf Mauritius med luksuriøst opphold nær awali strand SunbirdieNyt Golf Mauritius på arv golf og wali hage | SunbirdieGolf Mauritius med drinker i awali bar | SunbirdieFester med Golf Mauritius på awali nattklubb | Sunbirdie

Heritage Awali inkludert All Inclusive og golf samt transfer
Mid Stay (14 netter) fra 31 995,-

Prisen er per person for del i Deluxe Garden View dobbeltrom på Heritage Awali (prisen er basert på at dere er 2 personer i hvert rom) i 14 netter med All Inclusive, mengder av aktiviteter på land og til havs, en golfrunde per person og en dag på Heritage mesterskapsbane (fra 1/2 2019 kommer det en startavgift per runde i tillegg, se under) samt transfer t/r flyplassen og all transport på resorten.

Gå til prisliste for Mid Stay …

Mauritius Grand Baie

I Grand Baie, Pereybère har vi flotte overnattingsmuligheter for deg som vil ha gullkant på din Long Stay. Virkelig fine leiligheter med 1 soverom og eget basseng på terrassen på Cape Bay Luxury Beach Apartments (opptil fantastiske penthouses med 3 soverom). Her er det basseng og strand utenfor døren og mengder av restauranter, shopping, kafeer og annet innenfor noen minutters avstand med bil eller rimelig taxi.

Vil du bo her oppe og spille golf, kan du nå kjøpe greenfee enkeltvis på flere av øyas baner til gode priser. Men regn med i alle fall 40 minutters transfer til nærmeste bane. Samtidig bygges nå den første banen her oppe i nord, bare minutter fra overnattingsstedet vårt. Så fort den åpner, kommer vi selvfølgelig til å tilby denne. 

Nyt Golf Mauritius på toppleiligheten i Cape Bay | SunbirdieNyt Golf Mauritius på Cape Bay Beach | SunbirdieNyt Golf Mauritius med opphold i Cape Bay | SunbirdieNyt Golf Mauritius med opphold og basseng i Cape Bay | SunbirdieNyt Golf Mauritius med koselig opphold i Cape Bay | SunbirdieNyt Golf Mauritius med luksuriøst opphold i Cape Bay | SunbirdieNyt Golf Mauritius med luksuriøse soverom i Cape Bay | SunbirdieGolfferie Mauritius med komfort som bor i Cape Bay | SunbirdieGolfferie Mauritius med bassengkanten ved Cape Bay | SunbirdieGolfferie Mauritius med privat opphold i Cape Bay | Sunbirdie

Long Stay (28 netter) fra 16 795,-
Mid Stay (14 netter) fra 9 295,-

Prisen er per person for del i leilighet med 1 soverom (prisen er basert på at dere er to personer i hver leilighet). Prisen inkluderer elektrisitet og varme, parkering, 24 timers service, Wi-Fi, plungepool på terrassen, tilgang til felles basseng og privat strand, fitnessrom og daglig rengjøring samt bytte av sengetøy og håndklær. Transfer er ikke inkludert, men kan kjøpes i tillegg. Ellers anbefaler vi taxi …

Gå til prislisten for Mid og Long Stay uten golf …