Long- og Mid Stay golfreiser til Spania, Costa del Sol, Manilva Sun

Long og Mid Stay Spana, Costa del Sol, Manilva Sun
– sjarmerende overnatting og fri golf til superpris!

Oppdag utrolig rimelige Manilva Sun Apartments med fri golf på La Duquesa. Nyt en Mid eller Long Stay i de fine leilighetene våre med oppvarmet utendørsbasseng, restaurant og bar som er åpen hele dagen og kvelden og en golfsimulator hvor du kan trene golf på La Duquesa!

blankblankblankblankblank

Utrolig rimelig på Costa del Sol – Manilva Sun og La Duquesa…

Manilva Sun ligger like sør for Estepona, i nærheten av La Duquesa og Puerto de La Duquesa med de fleste restauranter og butikker. På feriestedet er det en fin og populær restaurant med bar som er åpen fra morgen til sen kveld, men hvis du er ute etter et større utvalg av barer er det ikke mer enn 1,5 kilometer til stranden og Puerto de la Duquesa, med et bredt utvalg av restauranter og barer. Andre steder kan du gå ned til sjøen og kveldslivet, men hjemme anbefaler vi at du tar en taxi, siden det er ganske kupert og lyset noen ganger er dårlig. Langs kysten finner du mange små flotte steder som Bahia de Casares, Marina de Casares og også Estepona som ikke er mer enn 15 kilometer unna. Kort sagt har du et stort utvalg av restauranter, shopping og underholdning i praktisk avstand fra overnattingsstedet.

Overnattingen på Manilva Sun

Leilighetene til Manilva Sun holder en god 3-stjerners standard og passer for de som leter etter en sjarmerende og ekte innkvartering med klassisk spansk arkitektur. Jada, det er litt enklere standard, for eksempel sofa-pleddene, men det er rent og friskt, og når det er både oppvaskmaskin og vaskemaskin samt fullt utstyrt kjøkken og to fine bad (for leilighetene med to soverom) pluss god wifi, er det virkelig ikke mye å klage på . I tillegg har hele feriestedet en veldig hyggelig setting og er bygget som en liten andalusisk landsby, hvor den store, innbydende og oppvarmede! utendørsbassenget, restauranten og baren er selve sentrum.

blankblankblankblankblankblankblankblank

Sjarmerende og veldig godt utstyrte leiligheter i et like sjarmerende feriested med følelsen av en andalusisk landsby.

Balkonger og terrasser er av bra størrelse og bare å nyte en kopp kaffe eller kanskje et glass kjølig rosevin i solen, til lyden av fuglesang og viftende palmer gjør at vinteren der hjemme føles veldig fjern. Kort sagt, Manilva Sun er et veldig hyggelig og koselig feriested der du snart vil føle deg hjemme i de fine og friske leilighetene, uansett om du har valgt en leilighet med ett eller to soverom. For en ekstra avgift kan du til og med oppgradere til en leilighet med ettermiddagssol!

Anlegget har som sagt et stort oppvarmet basseng, en hyggelig og rimelig restaurant med bar, og her er det til og med en putting-green ved siden av bassenget og en fullverdig «Track Man» golfsimulator i kjelleren. Vi tror kanskje noen morsomme veddemål blir avgjort her om kvelden…

Nytt golfpaket för din Mid och Long Stay
– fri golf på svenskägda La Duquesa!

Fra høsten 2019 har vi en ny golfpakke på Manilva. Under ditt Mid Stay-topphold eller Long Stay- opphold har du nå inkludert medlemskap på det anerkjente og nå svenskeide La Duquesa-banen, som ligger bare noen kilometer fra overnattingsstedet.

La Duquesa ble designet av legendariske Robert Trent Jones og åpnet i 1986. Designet er veldig bra (typisk Trent Jones med en blanding av lange og korte hull, med forskjellige slags vanskeligheter), og i utgangspunktet er det en fantastisk morsom bane, som dessverre er blitt misligholdt litt i mange år og til og med ikke vært jobbet noe særlig med på en stund. I dag eies banen av svenske investorer som har investert i renovering av vanningsanlegg og generell pleie som allerede har ryddet opp i mye på banen, men det vil helt sikkert ta tid før banen er av ypperste klasse igjen. Imidlertid var greenene veldig gode allerede tidlig på våren da vi var på besøk, noe som lover veldig bra!

blankblankblankblankblankblankblankblankblank

La Duquesa er designet av tungvekt Robert Trent Jones…

Banen er veldig vakker og slynger seg gjennom det kuperte terrenget og tilbyr fantastisk utsikt over havet – og faktisk utsikt over Manilva sun fra noen få hull. De fleste medlemmer går, men det er noen hull med ganske store nivåforskjeller. Mange hull har derimot bemerkelsesverdig vakker utsikt og fantastisk utsikt over Middelhavet. Trenger du eltralle eller golfbil har vi virkelig gode nettopriser. Disse bør imidlertid forhåndsbestilles, så ta kontakt hvis du er interessert.

La Duquesa er ikke så lang og har varierte hull der noen er brede og andre hvor det virkelig er viktig å spille klokt og strategisk. Som nevnt har banen fint design og veldig fine greener, men samlet sett kan vi rangere det som et 3. på en 5-graders skala.

Utsiden av klubbhuset er litt «brukt», men restauranten og baren med de fine uteserveringene er veldig morsomme. Og samlet sett, for å være på Costa del Sol – kombinert med den utrolig sjarmerende innkvarteringen på Manilva Sun – er Mid-og Long Stay-pakker på La Duquesa uslåelig billige. Sammenlign selv …

En annen fordel er at du kan oppbevare golfbagen på klubbhuset for en liten sum, og så kan du faktisk gå til og fra banen fra leiligheten!

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

Når du ikke spiller golf

På Costa del Sol er det en mengde små landsbyer og tettsteder. Vi tror at mange vil tilbringe mye av tiden sin i Estepona og omegn. Her er det nydelige strender å vandre langs og kanskje ta en svømmetur. Kom innom en koselig strandrestaurant for en lang lunsj ved siden av vannet. Om kveldene er det et bredt utvalg av restauranter i Estepona – ikke minst i den sjarmerende havnen.

Ellers er det hele Costa del Sol å utforske; Marbella, eksklusive Puerto Banus, Malaga, Fuengirola. Listen kan være så lang som helst.

Hvis du er litt eventyrlysten, kan du enkelt ta en helg i Marokko …

Service på din Long og Mid Stay

Som gjest hos Sunbirdie er vi opptatt av å få deg til å føle deg komfortabel og ivaretatt. Derfor har vi alltid vårt eget personale på stedet som sørger for at alle praktiske ting blir ivaretatt, slik at du kan slappe av og glede deg over oppholdet.

Våre verter er på stedet i vinter/vårsesongen, vanligvis mellom 1. oktober og slutten av april.

Vær oppmerksom på at flere andre arrangører også selger Mar Menor, men ingen andre har sin egen stab på plass!

Starttider og greenfee

Som gjest hos Sunbirdie på Manilva Sun er medlemskap inkludert på La Duquesa. Som medlem kan du booke enten innen systemene våre (08: 00-08: 30 og fra 11:00 og utover) 48 timer i forveien eller alle andre tilgjengelige starttider på stedet.

Hva inngår i prisen?

Prisene våre inkluderer vanligvis overnatting med tjenester som rengjøring og skifte av sengetøy og håndklær, strøm, oppvarming, wifi, golf i henhold til program og service til våre ansatte på stedet. Se prisliste for detaljer.

Pris Long Stay golreiser til Spania, Costa del Sol, Manilva…
Pris Mid Stay golfreiser til Spania, Costa del Sol, Manilva…

Hva inngår ikke i prisen?

Fly og leiebil er ikke inkludert i våre priser, men du bestiller det selv. Les mer under de respektive avsnittene nedenfor eller gå direkte til fanen Fly/Leiebil og les våre anbefalinger.

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

Ankomst

Vi har ingen faste ankomstdager, du velger selv når du vil ankomme og bor da 4 uker fra ankomstdagen. Vi anbefaler alltid gjestene våre å ankomme så nær slutten av måneden som mulig, da det skaper en god og morsom gruppefølelse, men det er helt fritt å ankomme hvilken dag eller når du finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Fly Costa del Sol

Når du drar på Long, Mid eller Short Stay med Sunbirdie, er ikke fly inkludert i prisene. Vi mener det beste er at du bestiller flybillettene selv, og siden vi har fleksible ankomst og avreisedager, vil det også være lettere for deg å finne merkedets beste flypriser.

Til Costa del Sol flyr du best til Malaga For tiden er det flere lavpris flyselskaper som flyr til de fleste destinasjonene i Europa, og du kan finne flybilletter til virkelig gode priser. De vanlige selskapene flyr også til våre destinasjoner, slik at du har flere forskjellige alternativer. Husk at du kan bestille utreise med ett selskap og hjemreise med et annet selskap. På denne måten kan du få maksimal kostnadseffektivitet for flyturen din.

Vær oppmerksom på at golfutstyr kanskje ikke er inkludert i billettprisen!

For bestilling av fly, kan vi anbefale både Googles smarte flysøkefunksjon, Finn har også en like fin søkemotor. I tillegg er det selvsagt mange andre søkemotorer også.
Hvis du heller vil ha personlig hjelp med bestilling av flyreiser, anbefaler vi at du enten ringer direkte til flyselskapet, drar til en skranke på din nærmeste flyplass, eller besøker et lokalt reisebyrå.

Leiebil

For din egen fleksibilitet og frihet anbefaler vi at du leier en bil. På den måten er du ikke låst til å være på destinasjonen hele tiden, men kan utforske regionen, kanskje dra til andre baner eller bare for å dra på shopping. I tillegg kan du trenge bil for å komme deg til golfbanene som ikke alltid ligger i nærheten eller på stedet du bor. Med leiebil får du også en frihet som er viktig for at ditt opphold skal bli så vellykket som mulig.

Vi har laget noen forslag til deg, der du på enkle og prisbesparende måter kan bestille din leiebil. Klikk deg videre på linkene til CarTrawler eller Holiday Drive, der de tilbyr svensk språk og service, her er alle avgifter inkludert. De er litt dyrere, men her vet du hva du kjøper!

Begge de vi foreslår, mekler leiebiler fra store kjente bilutleiefirmaer som: Avis, Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty og Sixt. Dermed føler vi oss trygge på at du kan finne en leiebil til best pris eller med best mulig service og garantier. Søk og bestill din leiebil på vår hjemmeside ved å gå til www.sunbirdie.no/leiebil


Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB