Long och Mid Stay golfresor till Spanien, Costa Almeria, Aguilas

Costa Almeria, Aguilas
Nyhet! Topp overnatting med to soverom og fri golf på en bane, eller et fast antall greenfee på to baner…

I genuine og sjarmerende Aguilas på solfylte Costa Almeria, venter en nydelig mulighet for Long eller Mid Stay i vintersesongen. Med enten fritt spill på fine Aguilon eller spill på både Aguilon og Lorca kombinert med topp overnatting, venter en fantastisk kombinasjon av spennende golf og en veldig koselig kystby med sitt utvalg av restauranter, promenader og hyggelig lokalbefolkning. Mot en ekstra kostnad, får du en 2-roms leilighet og en takterrasse!

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

blankblankblankblankblankSolnedgång vid Aguilas Marina under Longstay Spanien | Sunbirdie

Her på kysten av solsikre Costa Almeria har vi funnet noe utenom det vanlige. En liten skjult perle som ikke mange kjenner eller for den del ikke har besøkt. Det er følelsen vi har når vi tenker på Aguilas og de morsomme banene til Aguilon og Lorca.

På den sørlige Costa Calida, den varmeste og tørreste regionen på den iberiske halvøya, ligger den koselige lille kystbyen Aguilas. Det er en livlig by med rundt 30 000 innbyggere der det naturlige samlingspunktet er en av de to strandpromenadene. Promenaden er naturlig delt av den store bergformasjonen som ligger midt i Aguilas.

Aguilas er en ekte liten kystby ikke ulik Sunbirdies mest populære destinasjon Cambrils på Costa Dorada. Det er restauranter, tapasbarer og barer som skaper et fantastisk kveldsliv. I løpet av dagen dominerer blomster og solsenger. Kystlinjen i byen domineres av bukter, promenader og vakre fjellformasjoner som deler av kysten.

Ikke langt herfra finner du de historiske byene Cartagena og Murcia, men ikke gå glipp av den vakre innlandsbyen Lorca med sine nydelige barokke nabolag, men kanskje mest kjent for sitt moriske slott.

Overnattingen på Los Collados

Rett utenfor den hyggelige byen Aguilas ligger Los Collados fine leiligheter. Los Collados føles som et koselig lite boligområde der bassenget, resepsjonen, restauranten og baren er det sentrale punktet. Det arrangeres ofte grillkvelder her, og atmosfæren er vanligvis på topp. Hos Los Collados har vi romslige 2-romsleiligheter med bad, åpen planløsning mellom kjøkken, spisestue og stue og balkong og for et lite tillegg kan du også få takterrasse, som garanterer at du har sol hele dagen.

blankblankblankblankblankblankblankblankblank

Los Collados ligger like utenfor sjarmerende Aguilas, med en lokal buss utenfor døren.

Fra Los Collados er det veldig enkelt å komme til Agulias om du ikke vil bruke bile. Den lokale bussen stopper rett utenfor resepsjonen og tar deg til Aguilas sentrum. Der har du et stort utvalg av restauranter og koselige tapasbarer.

Golfen på Aguilon og Lorca

En nyhet høsten 2019 var at du kan velge mellom to forskjellige golfpakker. Enten fritt medlemskap på den fine banen Aguilon eller en pakke med spill på både Aguilon og Lorca. Prisen er den samme, men hvis du velger «Play Around» får du 10 og 18 greenfee (henholdsvis i henholdsvis 2 og 4 uker) – halvparten på hver bane, og hvis du velger medlemskap på Agulion spiller du helt fritt – så mye du vil. Kan være bra hvis du vil spille mye golf eller kanskje ta en ni-hulls noen dager, du bestemmer hvor mye du vil spille. Hvis du heller vil ha variasjon, anbefaler vi pakker med 10/18 greenfee.

Aguilon er et veldig verdsatt bane blant våre gjester. Det er en moderne bane i den såkalte «Arizona-stilen». Dette betyr at du har store og brede fairwayer å lande på, men hvis du er utenfor, kan du havne i såkalte waste-areas med hardpakket sand. Etter vår mening mye bedre enn å komme inn i en halv meter høy ruff, men absolutt forskjellig fra hva du er vant til hjemmefra…

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Golfbanen er morsom og variert, men ikke for tøff hvis du spiller med innsiden…

Aguilon har et variert og godt design med mange vannhinder. Alt er veldig godt vedlikeholdt og fra store deler av banen har vi fantastisk utsikt over havet. Agulion er en bane som vokser og som ingen blir lei av. Det er noen hull som er kupert, men de skaper sannsynligvis ingen store problemer. Imidlertid kan det være litt kupert mellom green og tee, og kan for noen føles tunge å gå, noe som gjør at vi anbefaler golfbiler for de som synes det er vanskelig å gå. Medlemskapet inkluderer ikke en golfbil, men vi har en spesiell pris – se prislisten.

blankblankblankblank

Lorca er også en veldig morsom og variert bane, hvor mange hull bør spilles med innsiden…

Ved foten av fjellkjeden Almenara, bare 10 minutter fra strendene i Aguilas, ligger Lorcas 18-hullsbane designet av Dave Thomas. Banen ligger på et fantastisk vakkert sted med flott utsikt over fjellene og åkrene, og den ligger ved siden av en fredet nasjonalpark.

Lorca åpnet i 2011 og har tilgivende fairwayer, men mange utfordringer i form av kløfter og vannhinder. Lorca tilbyr ondulerte greener og strategisk plasserte bunkere som gjør hver runde til en ny opplevelse. Banen minner om Aguilon siden også Lorca føles moderne og godt vedlikeholdt. Utfordrende hull, godt plasserte vannhinder, dype bunkere og vakre kløfter må kontrolleres på beste måte.

Når du ikke spiller golf

Med bare en kilometer inn til den koselige Aguilas, er det mye å gjøre på de dagene du ikke vil spille golf. Inne i Aguilas er det en strandpromenade med mange restauranter å velge mellom. Det er veldig behagelig å la bilen stå, og ta lokalbussen til Aguilas siden den stopper rett utenfor resepsjonen. Bussturen koster omtrent 1 euro i hver retning og tar 10 minutter.

Til den større og historiske byen Cartagena er det en time med bil. Hvis du vil dra på en litt lengre utflukt, er det ikke mer enn 3,5 timer ned til Costa del Sol. Det er 2,5 timer til den vakre byen Granada i Sierra Nevada. Skulle ånden komme over deg, er det ikke mer enn 3 timer til en fantastisk spennende skiløypene i Sierra Nevada på over 3000 meters høyde. Ofte med utsikt over hele Costa del Sol og noen ganger til og med utover Atlasfjellene på den afrikanske siden av Gibraltarsundet. De kjører ski her helt frem til starten av mai.


Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com


Service under din Mid eller Long Stay

Service på din Long og Mid Stay

Som gjest hos Sunbirdie er vi opptatt av å få deg til å føle deg komfortabel og ivaretatt. Derfor har vi alltid vårt eget personale på stedet som sørger for at alle praktiske ting blir ivaretatt, slik at du kan slappe av og glede deg over oppholdet.

Våre verter er på stedet i vinter/vårsesongen, vanligvis mellom 1. oktober og slutten av april.

Starttider og greenfee

Som en Mid- og Long Stay-gjest hos Sunbirdie i Aguilas, har du enten gratis medlemskap på Aguilon eller tilgang til 5/9 greenfee hos Aguilon og 5/9 greenfee på Lorca. Hvis du vil spille mer har vi nettopriser på begge baner og flere andre i nærheten. Du begynner å bestille tider direkte i resepsjonen når du ankommer.

Hva inngår i prisen?

14, 21 eller 28 dagers overnatting inkludert medlemskap på 6 baner, service av våre ansatte på stedet er inkludert i prisen. Grunnprisen inkluderer overnatting i en ett-roms leilighet, men mot et tillegg kan du oppgradere til en leilighet med 2 soverom!

Hvis du ikke får reisen satt sammen ordentlig slik at oppholdet blir nøyaktig 14, 21 eller 28 dager, har vi også gode priser på ekstra netter. Nå trenger du ikke å være i 4 uker eller 8 uker. Det er veldig bra å være i 5 eller 6 uker. Se vår prisliste hvor du finner priser på Mid Stay (2 uker), Long Stay (4 uker) samt ekstra netter, ekstra uker og andre rabatter og tillegg.

Gå direkte til prislisten for Long Stay golfreiser til Aguilas…
Gå direkte til prislisten for Mid Stay golfreiser til Aguilas…

Hva inngår ikke i prisen?

Fly og leiebil er ikke inkludert i våre priser, men du bestiller det selv. Les mer under de respektive avsnittene nedenfor eller gå direkte til fanen Fly/Leiebil og les våre anbefalinger.


Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com


Ankomst

Vi har ingen faste ankomstdager, du velger selv når du vil ankomme og bor da 4 uker fra ankomstdagen. Vi anbefaler alltid gjestene våre å ankomme så nær slutten av måneden som mulig, da det skaper en god og morsom gruppefølelse, men det er helt fritt å ankomme hvilken dag eller når du finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Flyg till Costa Almeria

Fly er ikke inkludert, men dette bestiller du selv.

Aguilas ligger på en måte mellom de store flyplassene. Det finnes direktefly fra Norge til Alicante (18 mil) och Malaga (31 mil), med SAS, Norwegian och Ryanair.

Du kan også kombinere enkeltreiser ved å ta det ene selskapet den ene veien, og et annet den andre veien. Husk at pris for golfbag alltid kommer i tillegg.

Leiebil

For din egen fleksibilitet og frihet anbefaler vi at du leier en bil. På den måten er du ikke låst til å være på destinasjonen hele tiden, men kan utforske regionen, kanskje dra til andre baner eller bare for å dra på shopping. I tillegg kan du trenge bil for å komme deg til golfbanene som ikke alltid ligger i nærheten eller på stedet du bor. Med leiebil får du også en frihet som er viktig for at ditt opphold skal bli så vellykket som mulig.

Vi har laget noen forslag til deg, der du på enkle og prisbesparende måter kan bestille din leiebil. Klikk deg videre på linkene til CarTrawler eller Holiday Drive, der de tilbyr svensk språk og service, her er alle avgifter inkludert. De er litt dyrere, men her vet du hva du kjøper!

Begge de vi foreslår, mekler leiebiler fra store kjente bilutleiefirmaer som: Avis, Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty og Sixt. Dermed føler vi oss trygge på at du kan finne en leiebil til best pris eller med best mulig service og garantier. Søk og bestill din leiebil på vår hjemmeside ved å gå til www.sunbirdie.no/leiebil


Les mer om Long Stay med Sunbirdie
Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB