Long Stay golfreiser til Portugal, Algarve – Albufeira

Nyhet! Algarve, Albufeira – 5-stjerners overnatting midt i «landsbyen» og spill på 6 fantastiske golfbaner!

Bo ved sjøen i den koselige byen Albufeira, midt på Algarve-kysten, i 5-stjerners leiligheter med service og golf på 6 flotte golfbaner.

I det østlige Albufeira, midt på Algarve-kysten, ligger vår vakre innkvartering Grand Muthu Oura View Beach Club. Anlegget ligger på den fine stranden i Praia da Oura, og tar du heisen opp til 5. etasje kommer du til «byen» med restauranter og barer i nærheten. Det gamle torget i Albufeira ligger bare en 15-minutters spasertur unna, og med andre ord har du en perfekt kombinasjon av hav, strand og by.

Albufeira forvandles fra en turist-invadert by i sommerhalvåret til en koselig og ekte liten by med en rolig atmosfære om vinteren. Butikker, salgsboder og restauranter er åpne året rundt, stranden er stille og rolig, og utsikten over Atlanterhavet er krystallklar.

blankblankblankblankblankblankblankblank

Vi bor perfekt ved havet på Praia da Oura, med tilgang til hele Albufeiras utvalg av underholdning og service.

Sunbirdie har åpnet en perfekt Long Stay destinasjon som blander byliv og golf i toppklasse. Du bor på det 5-stjerners Grand Muthu Oura View Beach Club(eller Oura som vi kaller det) som har alt du trenger for et fantastisk opphold i løpet av de kalde høst og vintermånedene. Her er det innendørsbasseng, treningsstudio, spa, tennisbane, minimarked og mange aktiviteter for deg som vil holde deg i form.

Til denne fantastiske innkvarteringen har vi for sesongen 2019 valgt golfspill på seks virkelig fine golfbaner; Salgados, Morgado, Alamos, Espiche, Boavista og Onyria Palmares. Variasjonen mellom de forskjellige golfbanene gjør at du aldri blir lei av noen av dem, og at du alltid vil kunne få gode starttider.

Overnattingen på Mid- eller Long Stay i Albufeira

På Oura, bor du i fine, lyse og moderne leiligheter, fra en norsk «enroms», dvs. et studio på 35 kvadratmeter til 3-roms (dvs. to soverom) på 110 kvadratmeter.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Leilighetene er nylig renovert og utstyrt med alt du trenger for å kunne bo akkurat som hjemme. Stuen har en TV for rolige og koselige hjemmekvelder, og på kjøkkenet finner du deg snart til rette. Fra balkongen har du fantastisk utsikt over havet og det vakre bassengområdet.

På Oura og i umiddelbar nærhet finner du det meste av service og underholdning, og likevel er det kanskje balkongen som tiltrekker seg mest. Et perfekt sted å avrunde dagen med et godt måltid og et glass vin akkompagnert av en utsikt du aldri kan bli lei av.

Det er veldig enkelt å komme seg til og fra golfbanene. Et par gater og svinger bort, kommer du ut på veien som fører raskest til Salgados, bare 11 km unna, og for å komme til de to andre banene Morgado og Alamos, følger du bare A22.

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Golfen under oppholdet i Albufeira

På et Long Stay i Albufeira, har du 14 greenfee per person (7 på Mid Stay) som gjelder på 6 baner – Salgados, Morgado, Alamos, Onyria Palmares, Espiche og Boavista.

Salgados er en fantastisk gå-vennlig parkbane som ikke er for lang og med mye vann. Banen, med sine vakre palmer og ondulerte greener, har lett for å sjarmere spillerne. Her er det viktig å bruke innsiden av hodet og ikke bare gå med driveren. Ofte er det verdt å prøve å plassere ballen strategisk for å få en virkelig god vinkel mot greenen og flagget. Salgados ligger der den gjør av en grunn – den er lett å sette pris på, og å spille den hver dag.

Morgado og Alamos ligger ved siden av hverandre litt oppe i fjellet og danner et 36-hulls anlegg med et felles klubbhus. Salgados Resort ligger omtrent 30 minutter unna med bil. Veien fører oss litt oppover fjellene og dermed er karakteren til Morgado og Alamos betydelig forskjellig fra Salgados. Begge banene er veldig naturskjønne. Morgado er en soft kupert parkbane med brede fairwayer, raske og morsomme greener. Banene er ikke for vanskelige, men det er utfordringer – ikke minst de raske greenene som er omkranset av bunkere. Alamos, kortere enn Morgado, regnes av mange for å være en av de morsomste på hele kysten. Her er det virkelig en sjanse for en god score hvis du tør å sjanse litt. Greenene er veldig gode og det er viktig å ha god følelse da de er raske og ondulerte.

Onyria Palmares av Robert Trent Jones II byr på en spektakulær blanding av linksgolf og mer parklignende hull i en fantastisk nærhet til sjøen. Faktisk er utsikten over havet og elvedeltaet så imponerende at noen gjester «klaget» over at de ikke klarte å konsentrere seg om golf ..;) Kort sagt, Onyria Palmares er et 27-hulls anlegg av ypperste klasse og en av Portugals absolutt beste baner!

Boavista har en fin utsikt over Lagosbukten og er kjent for sin utmerkede tilstand. Banen er naturtilpasset i forsiktig skrånende terreng og på noen hull må du slå ballen over raviner. Totalt sett en morsomt og veldig verdsatt bane.

Espiche er en stadig mer populær golfbane som premierer strategisk spill. Ikke la det avskrekke deg som helhet, banen er veldig tiltalende! Den er også veldig naturskjønn og rolig uten forstyrrende bebyggelse – i tillegg det fantastisk fine og trivelige klubbhuset!

Vi er sikre på at disse banene vil holde deg engasjert, der du blir utfordret i mer enn en måned.

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Service på din Long og Mid Stay

Som gjest hos Sunbirdie er vi opptatt av å få deg til å føle deg komfortabel og ivaretatt. Derfor har vi alltid vårt eget personale på stedet som sørger for at alle praktiske ting blir ivaretatt, slik at du kan slappe av og glede deg over oppholdet.

Våre verter er på stedet i vinter/vårsesongen, vanligvis mellom 1. oktober og slutten av april.

Starttider og greenfee

Når du bor på Oura, spiller du golf på Salgados-banene (Salgados, Morgado og Alamos). 14 greenfee er inkludert under et Long Stay og 7 greenfee under Mid Stay, og hvis du vil spille mer kan du kjøpe flere greenfee fra våre ansatte til nettopriser.

Hva inngår i prisen?

Med Sunbirdie inngår overnattingen og service av vårt personal, og selvsagt golven som beskrevet over.

Gå direkte til prislisten for Long Stay golfreiser…
Gå direkte til prislisten for Mid Stay golfreiser…

Hva inngår ikke i prisen?

Fly og leiebil er ikke inkludert i våre priser, men du bestiller det selv. Les mer under de respektive avsnittene nedenfor eller gå direkte til fanen Fly/Leiebil og les våre anbefalinger.

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

Ankomst

Vi har ingen faste ankomstdager, du velger selv når du vil ankomme og bor da 4 uker fra ankomstdagen. Vi anbefaler alltid gjestene våre å ankomme så nær slutten av måneden som mulig, da det skaper en god og morsom gruppefølelse, men det er helt fritt å ankomme hvilken dag eller når du finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Hvis du ikke får satt sammen reisen slik at oppholdet blir nøyaktig 28 eller 14 netter, har vi også gode priser for ekstra netter og ekstra uker. Det går også veldig bra å bo i 3, 5 eller 6 uker eller til og med enda lenger. Se prislistene for Mid og Long Stay der du finner priser på basispakker pluss ekstra netter, ekstra uker og andre tillegg eller rabatter.

Når du ikke spiller golf

Hvis du bor i Albufeira er du nær det meste. Du bor midt i en livlig by, og du er i utgangspunktet midt på Algarve-kysten med nærhet til golf, flotte strender, koselige restauranter og landsbyer.

Ja, det er så mye å gjøre på Algarve. Her finner du restauranter og fiskelandsbyer å oppdage, kultur er overalt, men kanskje helst vestover der den europeiske vuggen til de første verdensomseilingene startet fra. Oppdag Lagos med sin dramatiske historie. Området var like viktig for «verdensforskeralderen» som Cape Canevaral var for «romalderen».

Hvorfor ikke oppdage den lokale vinen fra regionen som heter Alentejo? Sørg for å besøke en av de lokale produsentene.

Hvis du aldri har vært i den portugisiske hovedstaden Lisboa før, er det ikke mer enn vel 2 timer nord. Her vil du kunne bli komfortabel med leiebilen.

Faktisk er Spania også innenfor rekkevidde. Det er ikke mer enn 20 mil til den fantastiske byen Sevilla og enda nærmere den spennende og sjarmerende Huelva, bare 12 mil.

Hold kontakten med venner og familie hjemme

Gratis wifi er inkludert i leiligheten under oppholdet, og selv om vi har målt gode hastigheter, er det en tjeneste vi ikke kan garantere verken stabilitet eller hastighet. Hvis du er veldig avhengig av wifi, for eksempel hvis du trenger å jobbe en stund, anbefaler vi deg å sikre deg ved å kjøpe en surfepot, ettersom roaming nå er gratis i EU.

Fly

Når du drar på Long, Mid eller Short Stay med Sunbirdie, er ikke fly inkludert i prisene. Vi mener det beste er at du bestiller flybillettene selv, og siden vi har fleksible ankomst og avreisedager, vil det også være lettere for deg å finne merkedets beste flypriser.

Norwegian flyr direkte til Faro gjennom deler av året og TAP flyr via Lisboa. Det kan vara verdt å vurdere å fly til Lisboa, for så å ha leiebil derfra. Bilturen tar i overkant av to timer.

Vær oppmerksom på at golfutstyr kanskje ikke er inkludert i billettprisen!

For bestilling av fly, kan vi anbefale både Googles smarte flysøkefunksjon, Finn har også en like fin søkemotor. I tillegg er det selvsagt mange andre søkemotorer også.

Hvis du heller vil ha personlig hjelp med bestilling av flyreiser, anbefaler vi at du enten ringer direkte til flyselskapet, drar til en skranke på din nærmeste flyplass, eller besøker et lokalt reisebyrå.

Leiebil

Hvis du ikke tar din egen bil ned til Portugal, anbefaler vi at du leier en bil for din egen frihet. På den måten er du ikke låst til destinasjonen, men kan enkelt utforske regionen. Du trenger også bil for å komme til de forskjellige golfbanene. Med leiebil har du en frihet som er viktig for at ditt Long Stay skal bli virkelig vellykket.

Vi har laget noen forslag til deg, der du på enkle og prisbesparende måter kan bestille din leiebil. Klikk deg videre på linkene til CarTrawler eller Holiday Drive, der de tilbyr svensk språk og service, her er alle avgifter inkludert. De er litt dyrere, men her vet du hva du kjøper!

Begge de vi foreslår, mekler leiebiler fra store kjente bilutleiefirmaer som: Avis, Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty og Sixt. Dermed føler vi oss trygge på at du kan finne en leiebil til best pris eller med best mulig service og garantier. Søk og bestill din leiebil på vår hjemmeside ved å gå til www.sunbirdie.no/leiebil


Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB