Long og Mid Stay golfreiser til Italia, Gardasjøen, Moniga del Garda

Nyhet! Moniga del Garda – Mid eller Long Stay i en sjarmerende italiensk landsby inkludert medlemskap i den elegante Gardagolf Country Club

Hva med et Mid- eller Long Stay opphold med fantastisk utsikt over Gardasjøen, sentralt beliggende overnattingssted i en koselig italiensk landsby og medlemskap i den klassiske Gardagolf Country Club? Her er alle mulighetene for la dolce vita – Benvenuti a Moniga del Garda!

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

På den sørvestlige bredden av den vakre Gardasjøen ligger Moniga del Garda, en ekte liten italiensk landsby med svingete smug og sjarmerende torg, restauranter og kafeer samt noen mer moderne områder, en liten havn og en fin promenade hvor du kan rusle i fred og ro og forundres over det vakre og stadig skiftende landskapet som åpner seg, annerledes hver dag som et resultat av været, vind og aktivitet på sjøen.

Golf Italia med vakker utsikt og mat på Moniga del Garda - Sunbirdieblankblankblankblankblankblankblank

Vår hyggelige innkvartering Relais Rosa dei Venti har en sentral beliggenhet i landsbyen, bare et par hundre meter fra strandpromenaden, med fantastisk utsikt over innsjøens glitrende vann.
Så her har vi en veldig fin innkvartering med perfekt beliggenhet, og når vi legger til medlemskap i den elegante Gardagolf Country Club er det enhver mulighet til å leve det vakre livet for en tid.

Blant vinkjennere er Moniga del Garda kjent som «Città del Chiaretto», dette er byen som er sentrum for produksjonen av rosenvinen Chiaretto (uttales «Kiaretto»). Produksjon av olivenolje er også betydelig under opprinnelsesbetegnelsen «Olio Extra Vergine di Oliva DOP Garda». I sommermånedene er det mange restauranter og barer, men også om vinteren er det flere restauranter å velge blant.

Blant attraksjonene må du ikke gå glipp av «Castello di Moniga», et slott fra det 10. århundre hvis ringmur omgir et helt kvartal. Hver mandag er det også et marked innen gangavstand fra overnattingsstedet. Markedet er åpent mellom 8-13 hver mandag og vel verdt ett eller flere besøk.

Hvis du vil komme deg utenfor Moniga, er det en vakker vei omtrent 10 kilometer gjennom Chiaretto-distriktet, og hvis du setter pris på sykling er det mange flotte veier i varierende vanskelighetsgrad mellom olivenlunder, vingårder og sletter med fantastisk utsikt over Gardasjøen.

Overnattingen på Mid eller Long Stay

Leilighetene på Rosa dei Venti ligger i flere forskjellige bygninger og ble bygget mellom 2010-2018, der standardleilighetene var de som først ble bygget og Deluxe-leilighetene sist. Standardleilighetene er i første etasje med terrasse eller en etasje til oppe med balkong, og de andre leilighetene ligger i første etasje med nydelige uteplasser. Leilighetene har 1 eller 2 soverom og er tilgjengelige i fire forskjellige utstyrsnivåer (se mer nedenfor) som alle deler den utsøkte beliggenheten og absolutt nærhet til innsjøen og sentrum av Moniga og bare noen få kilometer fra elegant, velrenommerte Gardagolf Country Club som med 27 nydelige golfhull blir hjemmeklubben din under oppholdet.

blankblankblankblankblankblankblank

Leilighetene våre er veldig fine med utsikt over Gardasjøen og en kort spasertur til den lille landsbyen Monigas store utvalg av tilbud.

Leilighetene er moderne og velutstyrte for Long Stay, og det eneste som kan mangle er en vanlig ovn (mikro er tilgjengelig) samt en vaskemaskin. Men det er et fint vaskerom med profesjonelt utstyr i området, og du kan også levere inn klesvask «på byen», noe som kan være verdt de små kostnadene. Standardleilighetene mangler oppvaskmaskin og har bare komfyr med to plater, men fra Superior og oppover får du både oppvaskmaskin og komfyr med 4 plater.

blankblankblankblankblank

Standardleilighetene ligger i første eller andre etasje med fin utsikt, har en litt enklere design, 2-platers komfyr og ingen oppvaskmaskin.

blankblankblankblankblankblankblankblank

Superiorleilighetene ligger i første etasje med uteplass, har komfyr med 4 plater og oppvaskmaskin samt veldig fin utsikt over bassenget og Gardasjøen.

blankblankblankblankblankblankblankblank

Elegance ligger i første etasje med ytterligere raffinerte møbler og større terrasser med den beste utsikten.

blankblankblankblank

Deluxe er de nylig bygde leilighetene, og har også en privat liten hage med grill.

Alle leilighetene har terrasser eller balkonger som vender mot innsjøen og dermed morgensol, men siden bygningene er lave og bygd på en litt skrånende tomt, kan du nyte sol hele dagen rundt bassengene og til og med på plenene på mange av leilighetene tilbake.

Rosa dei Venti eies og drives av en veldig hyggelig familie hvis forfedre kjøpte jorda i åssiden ved innsjøen for mange år siden da det var billigere enn dyrkbar jord i innlandet, noe de antagelig ikke angrer på i dag … Beliggenheten er perfekt for deg som vil ha nydelig utsikt over den vakre Gardasjøen mens du bor i en ekte italiensk landsby. Selvfølgelig er noen restauranter og kafeer i nærheten stengt gjennom vinteren, men andre har åpent hele året, ettersom det er en levende landsby og ikke noe turiststed.

Se for deg å våkne opp her etter en god natts søvn, og strekke deg ut på terrassen med en nybrygget kopp kaffe og nyte utsikten over innsjøen og alle de hvite seilene etterfulgt av en styrkende spasertur langs strandpromenaden. Ja, hvis du helst ikke vil ta bilen til Gardagolf for en golfrunde, altså!

Golfen på Mid eller Long Stay

Gardagolf Country Club er en klassiker der flere store konkurranser er blitt avholdt, inkludert Italian Open totalt tre ganger, sist i juni 2018. Banen har 3 likeverdige ni-hulls baner og totalt 27 fine hull med utrolig utsikt over de vakre omgivelsene, innsjøen og alle de elegante villaene. At det er en av Italias mest populære golfklubber, ser du allerede på parkeringsplassen der luksusbilene står i kø og at medlemmene har penger blir også lagt merke til i det utrolig elegante, men likevel sjarmerende og hjertelig innbydende klubbhuset. Hvis du er heldig, kan du møte Matteo Manassero, som er medlem her.

blankblankblankblankblankblankblankblank

Hverdagsmedlemskap på elegant Garda golf er inkludert i våre pakker…

Banen er veldig fin, og tilbyr magisk vakker utsikt, så de første rundene vil nok mobilkameraet gå varmt. De tre sløyfene ligger mellom Rocca di Manerba, slottet Soiano og de vakre åsene i Valtenesi og er omgitt av oliventrær, store eiketrær, furutrær og høye sypresser. I tillegg er banen pyntet med en rekke vakre blomster, ikke minst roser som matcher de tre sløyfene – hvit, gul og rød – som forsterker inntrykket i løpet av runden.

Garda golf er litt kupert (rød sløyfe mer enn de to andre) og ganske utfordrende med litt vann og godt forsvarte greener. Hvis du vil score lavt vil det alltid være en tøff utfordring, men hvis du bare vil glede deg over en fin runde golf i vakre omgivelser, venter en mye enklere tur.

Prisene inkluderer medlemskap som gjelder hverdager. Som vanlig i Italia er starttider sjelden et problem, bortsett fra i helgens klubbkonkurranser, så vi anbefaler å tilbringe helgene med utflukter i det vakre området, eller hvorfor ikke utforske Breschia, Verona eller Venezia i løpet av «golf» -dagene?

Takket være den sjarmerende byen, den vakre rullesteinsstranden, den pittoreske havnen og de naturskjønne omgivelsene, er Moniga et veldig populært reisemål i sommermånedene, men i løpet av sesongen har vi byen mer for oss selv, ja hvis du utelukker de mer enn 2500 innbyggerne. Benytt anledningen til å oppdage denne vakre regionen og leve La Dolce Vita for en tid allerede i vår!

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Service på din Long og Mid Stay

Som gjest hos Sunbirdie er vi opptatt av å få deg til å føle deg komfortabel og ivaretatt. Derfor har vi alltid vårt eget personale til stede på Algarvekysten, som sørger for at alle praktiske ting blir ivaretatt, slik at du kan slappe av og glede deg over oppholdet.

Rundt Gardasjøen har vi eget personale på plass, vanligvis oktober-november og mars-april, men sjekk respektive reisemål.

Når du ikke spiller golf

Vi har allerede nevnt mange ting å gjøre foruten å spille golf, men rundt Gardasjøen er det flere vakre småbyer som Sirmione, Garda og Gardone, og drøyt 8 kilometer unna ligger Desenzano som med nærmere 30 000 innbyggere har et større utvalg av det meste. Hvis du vil ha det riktige storbymiljøet, er det ikke langt til Verona, Breschia, Padova, Venezia, Bergamo eller Milano. Og i tillegg bor du som sagt i den hyggelige landsbyen Moniga del Garda med alt det er å se og gjøre der.

Starttider og greenfee

Som Sunbirdie-gjest har du hverdagsmedlemskap på Gardagolf Country Club, hvilket innebærer at du får bestille alle tilgjengelige tider mandag til fredag, dog tidligst 2 dager (48 timer) i forveien.

Hva inngår i prisen?

Med Sunbirdie inngår overnattingen og service av vårt personal, og selvsagt golven som beskrevet over.

Gå direkte til prislistn for Long Stay golfreiser til Italia, Garda, Moniga del Garda…
Gå direkte til prislisten for Mid Stay golfreiser til Italia, Garda, Moniga del Garda…

Hva inngår ikke i prisen?

Fly og leiebil er ikke inkludert i våre priser, men du bestiller det selv. Les mer under de respektive avsnittene nedenfor eller gå direkte til fanen Fly/Leiebil og les våre anbefalinger.

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

Ankomst

Vi har ingen faste ankomstdager, du velger selv når du vil ankomme og bor da 4 uker fra ankomstdagen. Vi anbefaler alltid gjestene våre å ankomme så nær slutten av måneden som mulig, da det skaper en god og morsom gruppefølelse, men det er helt fritt å ankomme hvilken dag eller når du finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Kombiner mer – med rabatt!

Hvis du ønsker å få størst mulig variasjon på et Long Stay, anbefaler vi at du kombinerer to eller flere Mid Stay, siden du alltid får NOK 1000,- i rabatt per Mid Stay! Desto smartere er det om kjørt egen bil ned til Italia, og siden alle våre destinasjoner på fastlandet er innen rekkevidde. For eksempel, hvorfor ikke kombinere to uker på begge destinasjonene ved Gardasjøen eller to uker på Terre dei Consoli utenfor Roma med et par uker ved Gardasjøen?

Reis miljøvennlig med egen bil

For nærliggende destinasjoner som Garda, kan det også være smart å kjøre til Italia med egen bil. For både lommeboken og miljøet! På den ene siden trenger du ikke betale for fly og leiebil, og du kan også pakke fritt og kan botanisere blant vinmarkene i nærheten før du kommer hjem. Se turen som en personlig opplevelse, og gjør også en god service til miljøet.

Fly

Når du drar på Long, Mid eller Short Stay med Sunbirdie, er ikke fly inkludert i prisene. Vi mener det beste er at du bestiller flybillettene selv, og siden vi har fleksible ankomst og avreisedager, vil det også være lettere for deg å finne merkedets beste flypriser.

Norwegian flyr direkte til Faro gjennom deler av året og TAP flyr via Lisboa. Det kan vara verdt å vurdere å fly til Lisboa, for så å ha leiebil derfra. Bilturen tar i overkant av to timer.

Vær oppmerksom på at golfutstyr kanskje ikke er inkludert i billettprisen!

For bestilling av fly, kan vi anbefale både Googles smarte flysøkefunksjon, Finn har også en like fin søkemotor. I tillegg er det selvsagt mange andre søkemotorer også.

Hvis du heller vil ha personlig hjelp med bestilling av flyreiser, anbefaler vi at du enten ringer direkte til flyselskapet, drar til en skranke på din nærmeste flyplass, eller besøker et lokalt reisebyrå.

Leiebil

Hvis du ikke tar din egen bil ned til Italia, anbefaler vi at du leier en bil for din egen frihet. På den måten er du ikke låst til destinasjonen, men kan enkelt utforske regionen. Du trenger også bil for å komme til de forskjellige golfbanene. Med leiebil har du en frihet som er viktig for at ditt Long Stay skal bli virkelig vellykket.

Vi har laget noen forslag til deg, der du på enkle og prisbesparende måter kan bestille din leiebil. Klikk deg videre på linkene til CarTrawler eller Holiday Drive, der de tilbyr svensk språk og service, her er alle avgifter inkludert. De er litt dyrere, men her vet du hva du kjøper!

Begge de vi foreslår, mekler leiebiler fra store kjente bilutleiefirmaer som: Avis, Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty og Sixt. Dermed føler vi oss trygge på at du kan finne en leiebil til best pris eller med best mulig service og garantier. Søk og bestill din leiebil på vår hjemmeside ved å gå til www.sunbirdie.no/leiebil


Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB