Long og Mid Stay golfreiser til Italia, Gardasjøen, Il Paradiso

Garda, il Paradiso – utrolig rimelig med fri golf og overnatting på banen ved den sørlige enden av Gardasjøen

Peschiera del Garda er en liten perle på sørspissen av Gardasjøen. Her finner du sjarmerende smug, kanaler, strender og selvfølgelig et stort utvalg av innbydende restauranter. Bare noen få kilometer fra denne ekte lille byen ligger vårt rimelige golfsted Il Paradiso – hvor hunder også er velkomne!
OBS: nå finnes det også leiligheter med 2 soverom!

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Il Paradiso har vært på golfreisemarkedet en stund og er et høyt verdsatt reisemål med en veldig godt vedlikeholdt og virkelig morsom golfbane samt nærhet til Gardasjøen og den livlige landsbyen Peschiera del Gardas utvalg av kultur og underholdning.

Il Paradiso er et feriested med to hoteller og flere leiligheter, alle plassert langs golfbanen.

Som alltid når du er ved Gardasjøen, har du mye å oppdage. I umiddelbar nærhet har du en mengde små koselige byer og landsbyer som ligger langs bredden av Gardasjøen. Reiser du til Il Paradiso er du sentralt og i nærheten av alle disse små fantastiske stedene.

Overnattingen din på Mid og Long Stay

Golf Residenza er et leilighetshotell som ligger midt på golfbanen, og du har dermed direkte kontakt med golfen. Leilighetene er enkle med 2-stjerners standard, men er rene og friske og har en helt perfekt beliggenhet på banen. Il Paradiso er et veldig rimelig alternativ for Mid- og Long Stay og ikke minst med tanke på nærheten til den sjarmerende kystlandsbyen Peschiera del Garda, hvor det er gratis skyttelbuss i løpet av en del av sesongen!

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Enkelt med fine leiligheter med 1 eller 2 soverom på en veldig fin og morsom bane.

Leilighetene er enklere utstyrt, men har ett eller to separate soverom (2 soverom mot ekstra kostnad, se prisliste), åpent kjøkken i kombinasjon med spisestue og stue, bad og balkong eller terrasse. Wi-fi er inkludert, men fungerer begrenset i leilighetene. Imidlertid bra på hotellet og i klubbhuset. Gjestene har også tilgang til hotellets treningsstudio og innendørsbasseng.

Hunder er velkomne på hele feriestedet hvis de er under 10 kg …

Golfen på Mid og Long Stay

blankblankblank

Golf Club Paradiso del Garda er en utmerket golfbane designet av den amerikanske arkitekten Jim Fazio. Banen er relativt åpen og flat, men det er skapt kuperte små åser mellom banens innbydende fairwayer som gir deg en følelse av å spille «ditt eget hull» og samtidig – hvis du går glipp av – finner du vanligvis ballen i den velpleide ruffen eller på nabohullets fairway. Banen er også veldig variert. Korte hull er blandet med lange, doglegs med rett og så videre. Kort sagt, en bane du rett og slett ikke blir lei av selv etter et par måneder med intens spill!

Service på din Long og Mid Stay

Som gjest hos Sunbirdie er vi opptatt av å få deg til å føle deg komfortabel og ivaretatt. Derfor har vi alltid vårt eget personale til stede på Algarvekysten, som sørger for at alle praktiske ting blir ivaretatt, slik at du kan slappe av og glede deg over oppholdet.

Rundt Gardasjøen har vi eget personale på plass i sesongen – sjekk respektive reisemål.

Når du ikke spiller golf

Vi har allerede nevnt mye av hva du kan gjøre foruten å spille golf. Verona med vinområdet Valpollocello, Bardolino og andre. Rundt Gardasjøen er det flere vakre småbyer som Sirmione, Garda og Gardone. Hvis du vil ha en storby så er det ikke langt til Verona, Padova, Venezia, Bergamo eller Milano. Du kan enkelt ta toget til disse byene. Og dessuten er det veldig nær den hyggelige landsbyen Peschiera del Garda med alle restaurantene og det beste av alt – det går skyttelbussen i store deler av sesongen!

Starttider og greenfee

På Il Paradiso har du fritt medlemskap og på Gardagolf gjelder fritt hverdags-medlemskap. Du kan bestille alle tillgjengelige starttider 2 dager i forveien.

Hva inngår i prisen?

Med Sunbirdie inngår overnattingen og service av vårt personal, og selvsagt golven som beskrevet over.

Gå direkte til prislisten for Long Stay golfreiser til Italia, Garda, Il Paradiso…
Gå direkte til prislisten for Mid Stay golfreiser til Italia, Garda, Il Paradiso…

Hva inngår ikke i prisen?

Fly og leiebil er ikke inkludert i våre priser, men du bestiller det selv. Les mer under de respektive avsnittene nedenfor eller gå direkte til fanen Fly/Leiebil og les våre anbefalinger.

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

Ankomst

Vi har ingen faste ankomstdager, du velger selv når du vil ankomme og bor da 4 uker fra ankomstdagen. Vi anbefaler alltid gjestene våre å ankomme så nær slutten av måneden som mulig, da det skaper en god og morsom gruppefølelse, men det er helt fritt å ankomme hvilken dag eller når du finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Kombiner mer – med rabatt!

Hvis du ønsker å få størst mulig variasjon på et Long Stay, anbefaler vi at du kombinerer to eller flere Mid Stay, siden du alltid får NOK 1000,- i rabatt per Mid Stay! Desto smartere er det om kjørt egen bil ned til Italia, og siden alle våre destinasjoner på fastlandet er innen rekkevidde. For eksempel, hvorfor ikke kombinere to uker på begge destinasjonene ved Gardasjøen eller to uker på Terre dei Consoli utenfor Roma med et par uker ved Gardasjøen?

Reis miljøvennlig med egen bil

For nærliggende destinasjoner som Garda, kan det også være smart å kjøre til Italia med egen bil. For både lommeboken og miljøet! På den ene siden trenger du ikke betale for fly og leiebil, og du kan også pakke fritt og kan botanisere blant vinmarkene i nærheten før du kommer hjem. Se turen som en personlig opplevelse, og gjør også en god service til miljøet.

Fly

Når du drar på Long, Mid eller Short Stay med Sunbirdie, er ikke fly inkludert i prisene. Vi mener det beste er at du bestiller flybillettene selv, og siden vi har fleksible ankomst og avreisedager, vil det også være lettere for deg å finne merkedets beste flypriser.

Norwegian flyr direkte til Faro gjennom deler av året og TAP flyr via Lisboa. Det kan vara verdt å vurdere å fly til Lisboa, for så å ha leiebil derfra. Bilturen tar i overkant av to timer.

Vær oppmerksom på at golfutstyr kanskje ikke er inkludert i billettprisen!

For bestilling av fly, kan vi anbefale både Googles smarte flysøkefunksjon, Finn har også en like fin søkemotor. I tillegg er det selvsagt mange andre søkemotorer også.

Hvis du heller vil ha personlig hjelp med bestilling av flyreiser, anbefaler vi at du enten ringer direkte til flyselskapet, drar til en skranke på din nærmeste flyplass, eller besøker et lokalt reisebyrå.

Leiebil

Hvis du ikke tar din egen bil ned til Italia, anbefaler vi at du leier en bil for din egen frihet. På den måten er du ikke låst til destinasjonen, men kan enkelt utforske regionen. Du trenger også bil for å komme til de forskjellige golfbanene. Med leiebil har du en frihet som er viktig for at ditt Long Stay skal bli virkelig vellykket.

Vi har laget noen forslag til deg, der du på enkle og prisbesparende måter kan bestille din leiebil. Klikk deg videre på linkene til CarTrawler eller Holiday Drive, der de tilbyr svensk språk og service, her er alle avgifter inkludert. De er litt dyrere, men her vet du hva du kjøper!

Begge de vi foreslår, mekler leiebiler fra store kjente bilutleiefirmaer som: Avis, Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty og Sixt. Dermed føler vi oss trygge på at du kan finne en leiebil til best pris eller med best mulig service og garantier. Søk og bestill din leiebil på vår hjemmeside ved å gå til www.sunbirdie.no/leiebil


Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB