Long Stay golf USA, Florida, Inverness

Long og Mid Stay på Floridas vestkyst, «Citrus County» og Van der Valk Golfresort Inverness

Et perfekt Mid og Long Stay-opplegg i vestre Florida med bra innkvartering i leilighet eller luksuriøs villa med basseng samt golf på 9 varierte golfbaner! Gjør drømmen om et langt opphold i Florida til virkelighet med Sunbirdie …

Van der Valk Golfresort ligger fredelig og rolig litt avsides til, med flott innkvartering, nydelige golfbaner (medlemskap på ikke mindre enn 9 baner er inkludert i prisen, men det kommer en spilleavgift i tillegg som inkluderer golfbil på stedet), men fortsatt i nærheten av strender, byer, fornøyelsesparker og ikke minst Floridas natur. Her på Van der Valk Golfresort er du alltid i nærheten av naturen, og med Inverness som utgangspunkt kan du oppleve det beste av Florida med den storslåtte naturen rundt hjørnet.

Njut long stay i Florida Inverness, USARoliga aktiviteter under longstay i Florida, Inverness, USAblankNjut av under long stay golf i Inverness, Florida, USAGolfreiser USA med innkvartering ved bassenget SunbirdieGolfreiser USA Inverness med vakre golfbaner SunbirdieGolf USA Inverness med vakker strand | Sunbirdie

Innbyggerne i Inverness er stolte over byen sin, som ligger i hjertet av det som kalles Citrus County. Her ble det tidligere dyrket store mengder sitrusfrukter, men etter «The Great Freeze» i 1894–1895 (da man gjennom to sesonger opplevde minusgrader, som er en rekord) ble avlingene konsentrert hos en stor aktør, og mange flyttet i stedet til California. Inverness har en særstilling i kommunen for større arrangementer og kultur, og byens beliggenhet på grensen til skoger, sjøer og naturreservater gir mange muligheter til friluftsaktiviteter. Man kan for eksempel svømme med sjøkuer, som sies å være en magisk opplevelse. Andre eksotiske dyr kan du se i Ellie Schiller State Park, der det bor svartbjørner, rådyr og alligatorer.

Van der Valk Golfresort er en kjent resort av veldig høy klasse. Her kan du velge mellom «condos» – fine leiligheter med to soverom og utsikt over 18.hull – eller hvorfor ikke en helt egen villa med privat basseng? Alt er STORT – som det bør være i USA, og vil dere dele en leilighet eller villa på flere personer, har vi veldig gode priser for dette.

På området er det bar og restaurant, og kun en kort kjøretur unna er det flere restauranter og selvfølgelig (vi er jo i USA) et stort kjøpesenter.

Til Inverness «down town» er det ikke mer enn ca. 8–10 minutter. Til Tampa og Orlando er det ikke mer enn en time, og 1,5 time unna finner dere den første av mange deilige sandstrender.

Også hjemme på Van der Valk Golfresort finnes det en mengde aktiviteter å oppleve. Du har fri tilgang til treningsrom, badstue og stort innendørsbasseng (15 minutter fra Lakeside), eller så velger du å sykle, vandre, fiske, ri eller – som de fleste av oss gjør – spille golf. Ikke mindre enn 9 baner er inkludert i medlemskapet! Hjemmebanen, Lakeside, har du utenfor døren, og de andre ligger ikke mer enn maks. 10–30 minutter unna, utenom én som det tar nærmere 50 minutter til.

Overnatting på Van der Valk Golfresort

På Van der Valk Golfresort bor vi enten i fine leiligheter eller romslige, frittstående villaer. Bestiller du en «condo», har du en flott leilighet med 2 soverom, der du kan nyte utsikt over Lakesides attende hull.

Leilighetene ligger inntil golfbanen og er veldig hyggelige.

Long stay i Florida Inverness, USAVackra lägenheter för long stay i Florida Inverness, USABekväm long stay i Florida Inverness, USAGolf USA Inverness med komfortabel innkvartering | SunbirdieblankPrisvärd longstay i Florida, Inverness, USA

Leilighetene våre har 2 soverom og 2 bad, en romslig stue og åpent kjøkken. De rommer 2–4 gjester, er veldig komfortable med god plass til både deg og gjestene dine. Soverommet og badet er fullt utstyrt med sengetøy og håndklær. Kjøkkenet er fullt utstyrt med kjøleskap, oppvaskmaskin, ovn, komfyr, kaffemaskin osv. Det finnes vaskemaskin, tørketrommel og strykebrett. Trådløst internett er også inkludert.

Villaene er romslige og har privat basseng.

Golf USA Inverness Bassengutsikt | SunbirdieGolf USA Inverness med luksusboende | SunbirdieGolf USA Inverness med koselig innkvartering | SunbirdieGolf USA Inverness Bor ved bassenget | SunbirdieSunbirdie long stay i Florida, Inverness, USAGolf USA Inverness Villa ved bassenget | Sunbirdie

Velger du en «Comfort Villa», har du privat basseng og egen gressplen. Villaene er større enn leilighetene og har 2 soverom, men det finnes enda større med opptil 4 soverom på forespørsel. De ligger spredt ut rundt Lakeside-banen, og de fleste har utsikt over golfbanen. Villaene er veldig romslige med generøs møblering og åpent, fullt utstyrt kjøkken, stor stue med spisebord, 2 bad og 2, 3 eller 4 soverom. Håndklær og sengetøy, kabel-TV, telefon og trådløst internett er inkludert i prisen.

Som gjest på alle våre overnattingssteder har du fri tilgang til treningsrom, skjønnhetssalong og spa samt andre fasiliteter og idrettsanlegg i Terra Vista og Citrus Hills (ca. 15 minutters kjøretur). Anlegget tilbyr også ridning, fiske, padling, sykling og vandring.

Long Stay Golf på Van der Valk Golfresort, USA

Som Sunbirdie-gjest på Van der Valk Golfresort har du medlemskap på 9 varierte baner. En av dem ligger utenfor døren, og de andre banene ligger innen 10–50 minutter fra Inverness. Det er stor variasjon mellom banene, men de fleste kan karakteriseres som veldig hyggelige parkbaner.

Når du ankommer Van der Valk Golfresort, får du et medlemskort og kan booke på alle baner gjennom resepsjonen på Inverness, men du kan også ringe direkte til den aktuelle klubben. Som medlem får du booke alle tilgjengelige starttider opptil 14 dager i forveien. Vær oppmerksom på at startavgift inkludert obligatorisk golfbil kommer i tillegg på banene til forskjellige priser, avhengig av dag og tid – se faktaboksen.

Golf på 9 varierte baner – høres ikke det ut som en drøm?

Kos deg på sitrusheiene golfbane under Long Stay Florida med SunbirdieGolfresor i Florida Inverness, USAUtforsk Plantation på Crystal River under Longstay Florida med SunbirdieNyt på Juliette falls golfbane på Longstay Florida med SunbirdieGolfresor i Florida Inverness, USAGolf USA i nærheten av Vander Valk-kontoret med Sunbirdie

Lakeside Golf & Country Club
Hjemmebanen. Denne 18-hulls mesterskapsbanen har brede fairways med vakre eiketrær rundt kanten og store bølgende greener som voktes av dype bunkere. Banen er veldig skyggefull med flere doglegs, som gjør den litt annerledes og kanskje ikke til en klassisk «floridabane».  

Plantation on Crystal River CC
En klassisk innlandsbane med 27 inspirerende hull, med en blanding av vannhinder og utfordrende bunkere. De tre nihullsbanene kan blandes. Lagoon er litt kortere, og Championship Course passer for deg som vil slå monsterdriver.

Citrus Springs Country Club
Banen er litt kupert, og også denne er veldig skyggefull. De fleste av fairways har hundre år gamle eiketrær langs kanten, og det gjelder å være rak fra tee og ha god presisjon på innspillene.  

Skyview Golf Club
Skyview er en av de høyest beliggende golfbanene i Florida. Banen ligger vakkert til i lett kupert terreng. Moderne banedesign.

Citrus Hills Golf & Country Club – Oaks og Meadows
Her er det 36 hull å spille på – The Oaks og The Meadows. To moderne baner med herlig design, vakker utsikt. Ikke så lange baner og relativt brede fairways. Flott klubbhus.

The Country Club at Silver Springs Shores
Her kan dere prøve dere på ordentlig «floridagolf». De første 9 hullene er mer som en klassisk parkbane med brede fairways. Ved de 9 siste hullene endrer banen karakter, og her er det mye vann og en og annen alligator i vannhindrene. Silver Spring er også kjent for å ha områdets raskeste greener.

Miona Lake Golf Club
Miona Lake er en eldre og veldig vakker parkbane av veldig høy standard. Brede fairways, men med mye vanndrag og velplasserte bunkere. Veldig små greener, så det gjelder holde orden på innspillene.

Brentwood Farms Golf Club
Selv om det er en nihullsbane, trenger det ikke være utfordrende. Banen byr på en avslappende og litt kortere bane, men ikke slapp for mye av, da den fortsatt kan bite fra seg. Kupert terreng og litt mindre greener stiller krav til spillet.

Når du ikke spiller golf

Vi har tidligere beskrevet hvor mye det finnes å gjøre for deg som vil holde deg aktiv eller på latsiden, men nå kommer vi til en av Citrus Countys store fordeler – maten.

Liker du skalldyr, er du i himmelen. Det vrimler av skalldyrrestauranter i forskjellige klasser – fra tradisjonelle og familievennlige til veldig elegante. Så må man jo bare prøve de legendariske Stone Crab-klørne. Krabbene fiskes mellom 15. oktober og 15. mai. Klørne brytes av rett fra nettet, og krabben kastes tilbake i havet igjen – klørne vokser nemlig ut igjen! Dermed har man et noenlunde bærekraftig fiske, og denne sesongdelikatessen serveres ofte på gatefestivaler.

I Florida og på Van der Valk Golfresort er det mye å se, oppleve og smake på …

Roligt fylld golfresor i USA, FloridaNyt å bade ved terravista-bassenget under Longstay Florida med SunbirdieNyt stranden under Longstay Florida med SunbirdieNyt båttur under Longstay Florida med SunbirdieLong stay golf i Inverness, Florida, USANyt oppholdet på terravista klubbhus under Long Stay Florida med SunbirdieNyt dykking under ditt Longstay Florida med SunbirdieHa det gøy i Orlando park under Longstay Florida med SunbirdieLong stay med Sunbirdie i Florida Inverness, USATren på Terravista treningsstudio under Longstay Florida med Sunbirdie

I tillegg til skalldyrrestauranter finnes det selvfølgelig et hav av restauranter og spisesteder for alle smaker og lommebøker, og det serveres ofte store porsjoner til veldig hyggelige priser – vi er jo faktisk i USA …

Og mens vi snakker om USA: Fra overnattingsstedet ditt tar det bare rundt en time til alle fornøyelsesparkene i Orlando – Walt Disney World, Universal’s Island of Adventure og SeaWorld er bare noen av dem.

Det er altså ingen stor fare for at du kommer til kjede deg på din Long Stay

Service på din Mid eller Long Stay

Som gjest hos Sunbirdie er vi opptatt av at du skal trives og føle deg godt ivaretatt. På en Long Stay på Van der Valk Golfresort reiser du likevel «på egen hånd» – det vil si at vi ikke har eget personale på stedet.

Starttider og greenfee

Som Sunbirdie-gjest på Van der Valk Golfresort har du medlemskap på 9 baner: Lakeside Golf & Country Club, Plantation on Crystal River CC, Citrus Springs Country Club, Skyview Golf Club, Citrus Hills Golf & Country Club – The Oaks og The Meadows, The Country Club at Silver Springs Shore, Miona Lake Golf Club og Brentwood Farms Golf Club. Du har medlemskap, men en startavgift inkludert obligatorisk golfbil kommer i tillegg og betales på stedet – se fakta her.

Når du kommer til resorten, får du et medlemskort og kan deretter booke starttidene dine akkurat som et medlem. Starttidene bookes via resepsjonen på Inverness opptil 14 dager i forveien.

Hva er inkludert i prisen?

I prisene våre inngår som regel overnatting, service som rengjøring og bytte av sengetøy, elektrisitet, varme, Wi-Fi samt golf i henhold til programmet. På Van der Valk Golfresort har vi ikke personale fra Sunbirdie. Se prislisten for detaljer.

Gå direkte til prislisten for Long Stay golfreiser til Florida, Inverness …
Gå direkte til prislisten for Mid Stay golfreiser til Florida, Inverness …

Hva er ikke inkludert i prisen?

Fly og leiebil er ikke inkludert i prisene våre, det bestiller du selv. Les mer under overskriftene under, eller gå rett til fanen Fly/Leiebil der vi anbefaler forskjellige flyselskap og leiebilselskap. Nå kan du også søke og bestille leiebilen din til beste pris direkte på nettsiden vår.

Kontakt oss gjerne på telefon +47 456 00 672 eller på info@sunbirdie.com. om dere har spørsmål eller vil bestille, eller legg inn en prisforespørsel online her på nettsiden vår …

Ankomst

Vi har ingen faste ankomstdager. Du velger selv når du vil komme, og du blir værende i 4 uker fra ankomstdagen. Vi anbefaler alltid våre gjester å komme så nærme månedsskiftet som mulig, da det skaper en god og hyggelig gruppefølelse, men det er helt fritt å komme hvilken som helst dag, eller når dere finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Fly

Fly er ikke inkludert, og du bestiller det selv. For å komme til Inverness anbefaler vi fly til Orlando eller Tampa. I dag går det fint å kjøpe enkeltbilletter på fly. Dermed kan du fly ned med ett selskap og hjem med et annet. Vi anbefaler også flere reisebyåer som kan hjelpe dere med flybestillingen. Tenk på at golfutstyret kanskje ikke er inkludert i billettprisen, og at noen tar en avgift for det.

Vil du bestille fly, selv anbefaler vi Googles nye og veldig smarte flysøkefunksjon. Vil du heller ha personlig hjelp med bestilling av fly, anbefaler vi selskapet MK Airbroker, som du kan kontakte via telefon eller e-post. Ring dem på 08-16 69 30 eller send en e-post til info@mkairbroker.se.

Leiebil

For din egen frihets skyld anbefaler vi at du leier bil. På den måten er du ikke låst til reisemålet ditt, men kan enkelt utforske regionen. Dessuten trenger du bil for å komme deg til de golfbanene som ikke ligger ved bostedet, hvis du vil det. Med leiebilen har du en frihet som er viktig for at ditt Long Stayopphold skal bli mest mulig vellykket. Du kan enkelt kjøre til den lille koselige restauranten ved stranden eller dra på en utflukt til noen av sverdighetene i nærheten.

Leiebil bestiller du enklest selv. Du velger hvilken størrelse du vil ha på bilen under oppholdet ditt. Det enkleste er å bestille leiebilen her på Sunbirdies nettside, via søkemotoren CarTrawler. Søk pris og bestill direkte på www.sunbirdie.no/hyrbil.