Long og Mid Stay golfreiser til Sør Afrika, West Coast, Langebaan

Sør Afrika, West Coast, Langebaan
Drømmeliv på Mid- eller Long Stay på Sør Afrikas vakre vestkyst

Bo, golf og nyt livet på et elegant, Sør Afrikansk golfanlegg med en perfekt beliggenhet ved havet, mellom storby og villmark. Oppdag drømmelivet på Mid- eller Long Stay opphold med overnatting i romslige leiligheter og golf på Langebaan Country Estate.

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Langebaan Country Estate ligger langs Sør-Afrikas fantastiske vestkysten, litt over en time nord for Cape Town. Vestkysten, med sine vakre sandstrender, magiske fjellkjeder og fantastiske blomsteroppsatser, er fremdeles ganske uoppdaget. Det er historisk interessante kystlandsbyer og koselige små fiskevær. Sjømat dominerer de fleste restauranters menyer, og det å sitte på en av de fine strandrestaurantene og spise nyfanget fisk tilberedt over en åpen ild mens solen går ned i sjøen er prikken over i’en på en virkelig deilig dag på Langebaan.

Langebaan ligger like nord for West Coast nasjonalpark og Elandsfontein Game Reserve. Langs strendene og i lagunen samles fugler som flamingoer i tusenvis for vinteroppholde, og i parken er det alt fra bøffler og sebraer til gnuer og forskjellige slags antiloper. For de som er interessert i naturen er regionen rundt Langebaan et virkelig paradis. Promenaden med blomster er viden kjent og mange pilegrimer kommer hit for den vakre floraen.

Langebaan er også en golfresort av det høyeste klasse. Her bor du rett ved siden av banen og har hverdagsmedlemskap på banen. Golfbanen, designet av den legendariske Gary Player, holder en meget høy standard og er et perfekt feriested. Det er heller ikke uvanlig at antiloper vandrer fritt på banen.

Langebaan Estate har en restaurant, bar og kafé i klubbhuset, omtrent 400 meter fra eiendommen. Klubben arrangerer flere temakvelder der gjester og medlemmer møtes. Klubben har også shuttlebuss til og fra overnattingsstedet. Men du får kanskje denne som favoritt når det gjelder matopplevelser, nede på stranden ligger restauranten «Die Strandlooper» – av matforfattere utnevnt til en av de aller beste i eller i nærheten av Cape Town. Her vil du spise fantastisk sjømat i fantastiske omgivelser rett på stranden. Husk å bestille på forhånd. La deg inspirere av deres egen hjemmeside: www.strandlooper.com

Overnattingen på Langebaan Country Estate

På Langebaan Country Estate bor du veldig bra. Leilighetene har 4-stjerners standard og består av to soverom, stue, fullt utstyrt kjøkken, balkong eller terrasse. På terrassen er det en grill for deilige utendørs middager.

blankblankblankblankblankblankblank

Fantastiske leiligheter på golfbanen, nær sjøen og villmarken!

blank

Med andre ord, innkvarteringen er av veldig høy klasse og ligger ved siden av golfbanen. Leilighetene er moderne, store og fullt tilpasset slik at du kan leve en fantastisk hverdag der du er like glad for å være ute som du er inne. Fin anlagte gangveier går mellom husene og den vakre vegetasjonen.

Golf Suites har god garderobeplass, og du trenger ikke å bekymre deg for oppbevaring. Kjøkkenet er utstyrt med vaskemaskin og tørketrommel. Det er til og med en innebygd grill på terrassen som lar deg nyte sene og varme grillkvelder. WiFi og plasma-TV med mange TV-kanaler er også tilgjengelig i leilighetene.

Golfen på din Mid eller Long Stay på Langebaan

Langebans golfbane ble designet av den sørafrikanske legenden og den evigung Gary Player. Som så ofte før har «the Black Knight» designet en bane som er utfordrende for alle typer golfere. Velplasserte bunkere og vann i spill gjør din «hjemmebane» under oppholdet på Langebaan til en utfordring hver runde. Som om det ikke var nok, er naturopplevelsen på banen unik og kan nå sitt høydepunkt allerede på det sjette hullet når du kommer til høydepunktet på banen. Herfra har du en fantastisk utsikt over hele Langebaan Estate og den store lagunen med det kraftige fuglelivet.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

18 mesterskapshull og like mange korthull du kan glede deg over under oppholdet.

Golfen i Sør-Afrika spilles ikke i stort tempo. Sett deg gjerne ned på Breeze Café etter ni hull og fyll energibeholdningen din med en god kaffe eller en kort lunsj.

Ved Langebaan er det også en veldig sjarmerende og utfordrende liten korthullsbane hvor hullene ikke er mer enn 100 til 160 meter. Perfekt for å forbedre nærspillet og de viktige slagene mot flagget.

Service på Mid eller Long Stay

Som gjest hos Sunbirdie er vi opptatt av å få deg til å føle deg sett og ivaretatt. Personalet på Golf Suites og Langebaan Country Estate hjelper deg med spørsmål. Sunbirdie har også en egen vert på Langebaan i høysesongen (våren). Se prislistene for mer informasjon.

Gå direkte til prislisten for Long Stay golfreiser til Sør Afrika, Langebaan…
Gå direkte til prislisten for Mid Stay golfreiser til Sør Afrika, Langebaan…

Starttider og greenfee på Langebaan

Som Sunbird-gjest har du «hverdagsmedlemskap» på Langebaan Country Estate. Dette betyr at du kan bestille alle tilgjengelige tidspunkter fra søndag ettermiddag til fredag lunsj. I løpet av de samme tidene har du også fri tilgang til Mashie-korthullsbanen!

Når du ikke spiller golf

Oppholdet på Langebaan risikerer aldri å bli kjedelig eller hendelsesløst. Langebaan Country Estate er kjent for sine aktiviteter både til lands og til sjøs. Fisketurer og solnedgangsturer arrangeres. Vin- eller olivenfarmer kan besøkes. Fugletitting står også på menyen. Skulle lengselen etter storbyeventyr bli sterk, er det ikke en gang en to timers kjøretur til Cape Town.

blankblankblankblankblank

Hva med det som ligger rett ved siden av feriestedet, dvs. West Coast nasjonalpark og Elandsfontein Game Reserve? Nyt den vakre naturen og tilbring en dag eller mer i Safari Park. Gir deg garanterte minner for livet!

Fantastiske Cape Town er som sagt bare ca 1,5 time unna, og du finner mange attraksjoner som Table Mountain og Roben Island og interessante områder som Waterfront, Sea Point og Green Point, eller hvorfor ikke ta en lang lunsj i Camps Bay?

Vingårdene i Stellenbosch er godt kjent og er innen rekkevidde for en dagsutflukt, men på vestkysten er det også flere gode vingårder. Hvis du vil kombinere med en overnatting i Stellenbosch og guidet vingårdstur med skandinavisktalende guide, ordner vi gjerne også dette. Ingenting er umulig!

Long Stay eller kombinasjon av flere Mid Stay

Når du reiser med Sunbirdie kan du velge mellom flere forskjellige lengder eller ordninger for oppholdet. Mid Stay er vanligvis 2-3 uker. Long Stay vanligvis 4 uker eller mer. En virkelig suksess har vært å kombinere to Mid Stays som et Long Stay. Med andre ord, du kan være på et Long Stay, men bo 2 uker på en destinasjon og deretter endre destinasjoner og bo 2 uker på et annet reisemål. På denne måten vil du oppleve to forskjellige steder i løpet av den samme turen.
Dette er spesielt populært i Sør-Afrika, siden du kan se og oppleve enda mer av landet, og når du endrer destinasjoner kan du ta noen dager «fri» og gjøre andre ting. Selv disse «ledige» dagene kan vi hjelpe deg med å bestille hotell, safari, vinsmaking osv.

Mengder av spennende tilleggspakker!

I tillegg til en fantastisk Mid— eller Long Stay, kan vi nå tilby en rekke velvalgte tilleggspakker for deg som virkelig vil smake på det Sør-Afrika kan tilby. Safari, «golfoholic», byopplevelser i Cape Town, vingårder med vinsmaking, med Skandinavisk-talende verter på Stellenbosch og mye mer.

Les mer her på hjemmesidene våre og kontakt oss for mer informasjon om det er noe du lurer på rundt disse pakkene på 456 00 672 eller info@sunbirdie.com

Tilleggspakker Sør Afrika…

Hva inngår i prisen?

Med Sunbirdie inngår overnattingen og service av vårt personal, og selvsagt golven som beskrevet over.

Gå direkte til prislisten for Long Stay golfreiser til Sør Afrika, Langebaan…
Gå direkte til prislisten for Mid Stay golfreiser til Sør Afrika, Langebaan…

Hva inngår ikke i prisen?

Fly og leiebil er ikke inkludert i våre priser, men du bestiller det selv. Les mer under de respektive avsnittene nedenfor eller gå direkte til fanen Fly/Leiebil og les våre anbefalinger.

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

Ankomst

Vi har ingen faste ankomstdager, du velger selv når du vil ankomme og bor da 4 uker fra ankomstdagen. Vi anbefaler alltid gjestene våre å ankomme så nær slutten av måneden som mulig, da det skaper en god og morsom gruppefølelse, men det er helt fritt å ankomme hvilken dag eller når du finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Hvis du ikke får satt sammen reisen slik at oppholdet blir nøyaktig 28 eller 14 netter, har vi også gode priser for ekstra netter og ekstra uker. Det går også veldig bra å bo i 3, 5 eller 6 uker eller til og med enda lenger. Se prislistene for Mid og Long Stay der du finner priser på basispakker pluss ekstra netter, ekstra uker og andre tillegg eller rabatter.

Fly

Flyreiser er ikke inkludert i våre priser, det bestiller du selv. Til Cape Town får du ofte veldig gode priser med verdens største flyselskap – Emirates. Mellomlanding skjer i Dubai. I dag er det mulig å kjøpe enkeltbilletter på flyreiser. Du kan dermed fly ned med et selskap og hjem med et annet.

Vær oppmerksom på at golfutstyr ikke er inkludert i flyprisen.

Noen flyselskap til Sør Afrika der du bestiller direkte hos flyselskapet:
https://www.sas.no
https://www.emirates.com/no/english
https://www.flysaa.com
https://www.britishairways.com/travel/home/public/en_no?forceredirect=true
https://www.qatarairways.com/en-no/homepage.html

Resebyråer:
https://www.ticket.no
https://www.travellink.no
https://www.bennettferie.no
https://www.berg-hansen.no
https://www.travelmarket.no

Leiebil

Vi anbefaler vi at du leier en bil for din egen frihet. På den måten er du ikke låst til destinasjonen, men kan enkelt utforske regionen. Du trenger også bil for å komme til de forskjellige golfbanene. Med leiebil har du en frihet som er viktig for at ditt Long Stay skal bli virkelig vellykket.

Vi har laget noen forslag til deg, der du på enkle og prisbesparende måter kan bestille din leiebil. Klikk deg videre på linkene til CarTrawler eller Holiday Drive, der de tilbyr svensk språk og service, her er alle avgifter inkludert. De er litt dyrere, men her vet du hva du kjøper!

Begge de vi foreslår, mekler leiebiler fra store kjente bilutleiefirmaer som: Avis, Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty og Sixt. Dermed føler vi oss trygge på at du kan finne en leiebil til best pris


Les om alle våre reisemål i Sør Afrika
Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB