Long Stay golfreiser til Portugal, Madeira

Madeira – luksusovernatting, subtropisk klima og storslåtte naturopplevelser! Og fri golf …

Madeira er en klassiker som turister kommer tilbake til år etter år for å oppleve det storslåtte landskapet og det subtropiske klimaet. Vi tilbyr denne herlige destinasjonen for både Mid Stay og Long Stay med fri golf på Palheiro Golf og nettopriser for spill på Santo da Serra.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Når man snakker om Madeira, kommer superlativene raskt. Denne utrolig vakre øya med sin uvanlig vakre blomsterprakt, utrolige utsikt med bratte stup som tar pusten fra deg, frodige grønne områder og flotte levadaer der du kan vandre, bade i havbassenger og spise og drikke i fantastiske Funchal. Det er så utrolig vakkert her at man tror det er et bilde. Dette kombinert med det deilige klimaet i Funchal-bukten gjør Madeira til en perfekt destinasjon i vinterhalvåret.

Dessuten har du hele Funchals utvalg av restauranter og fornøyelser. Vandre rundt i smugene i gamlebyen og finn favorittbaren eller favorittrestauranten din. Spaser ut til strandpromenaden og bare sug inn atmosfæren. Bad i havet eller havbassengene og nyt reisen.

Vårt overnattingssted på Palheiro Village

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Palheiro Village ligger ved golfbanen og er et 5-stjerners luksusovernattingssted med havutsikt og alt man kan tenke seg å trenge for et lengre opphold. Fra flere leiligheter har man utsikt over hele Funchal og havnen. Utsikten er slående vakker. Rett ved siden av Palheiro Village ligger 5-sterners Casa Vehlo, der du har fri tilgang til oppvarmet utendørsbasseng og rabatterte priser i restauranten og spaanlegget med innendørsbasseng, fitnessrom, badstue m.m.

Golfen på Madeira

Som Sunbirdie-gjest blir du medlem av elegante Palheiro Golf på «riktig» side av øya. Banen ligger på en høyde ovenfor Funchal (500 m), og nesten alle hull har utsikt over havet og en fascinerende utsikt over hele byen. Det er en godt vedlikeholdt og morsom parkbane i relativt kupert terreng. Alle medlemmene går på banen, men vi har gode medlemspriser på golfbiler hvis man ønsker det.

blankblankblankblankblankblankblankblank

Man pleier å si at man ikke husker den første runden på grunn av den vakre utsikten og den vakre blomsterprakten som omgir banen.

Vil man variere golfen, finnes det enda en bane på øya. Santo da Serram, der vi har nettopriser, er en hyggelig bane hvor Europatouren pleier å spilles. Hvorfor ikke ta en utflukt til øya Porto Santo (2 timer med båt) og spille på den spektakulære Ballesteros-banen med samme navn som øya? 

Når du ikke spiller golf

Vi har allerede nevnt mange ting man kan gjøre. Vi tror Madeira som øy kommer til å forføre de fleste med den vakre utsikten og blomsterprakten, men også fine vandreturer langs levadaene. For ikke å glemme Madeira-vinen, som er verdenskjent!

Gastronomisk er det mye å utforske. Tunfisk, kråkebolle og sverdfisk. Eller hvorfor ikke espada, en dypvannsfisk som bare finnes her, i Japan og på Filipinene? Den kokes i hvitvin eller stekes sammen med bananer! Vi anbefaler bananer! Det høres rart ut, men er veldig godt.  

Service under din Long eller Mid Stay

Som gjest hos Sunbirdie gjør vi alt vi kan for at du skal trives og føle deg godt ivaretatt. Derfor har vi alltid vårt eget personale på plass, som sørger for at alt det praktiske tas hånd om til punkt og prikke, slik at du kan slappe av og nyte oppholdet ditt. Vår vert er der for deg, og ingen spørsmål eller forespørsler er for små eller uviktige.

Vertene våre er vanligvis på plass i sesongen, dvs. 1/10–1/12 og 1/2–1/5. Noen avvik kan forekomme.

Starttider og greenfee

Som Mid og Long Stay-gjest på Madeira har du medlemskap som gjelder på Palheiro Golf. Medlemskapet gir deg fritt spill på den flotte 18-hullsbanen. Det betyr i praksis at du kan spille så mye du vil. Som medlem kan du bestille alle tilgjengelige starttider 48 timer i forveien!

Ønsker du å gjestespille på Santo da Serra eller Porto Santo, bestiller du det på selve stedet, til nettoprisen 60 €.

Hva er inkludert i prisen?

28 netters opphold (4 uker) og medlemskap på Palheiro Golf er inkludert i prisen for Long Stay.

14 netter (2 uker) og medlemskap er inkludert i en Mid Stay golfreise.

Får dere ikke satt sammen reisen slik at oppholdet blir nøyaktig 14 eller 28 dager, har vi også gode priser på ekstra netter. Nå trenger man ikke være i 2, 4 eller 8 uker. Det går veldig fint å bli værende i 3, 5 eller 7 uker. I prislistene våre finner du priser for ekstra netter, ekstra uker samt tillegg for visse perioder som påske, jul og nyttår.

Gå direkte til prislisten for Long Stay golfreiser til Portugal, Madeira …
Gå direkte til prislisten for Mid Stay golfreiser til Portugal, Madeira …

Hva er ikke inkludert i prisen?

Fly og leiebil er ikke inkludert i prisene våre, det bestiller du selv. Les mer under hver overskrift under, eller gå rett til fanen Fly/Leiebil der vi anbefaler forskjellige flyselskap og leiebilselskap. Nå kan du også søke og bestille leiebilen din til beste pris direkte på nettsiden vår.

Ankomst

Vi har ingen faste ankomstdager. Du velger selv når du vil komme, og du blir værende i 4 uker fra ankomstdagen. Vi anbefaler alltid våre gjester å komme så nærme månedsskiftet som mulig, da det skaper en god og hyggelig gruppefølelse, men det er helt fritt å komme hvilken som helst dag, eller når dere finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Fly

Fly er ikke inkludert, og du bestiller det selv. I dag går det fint å kjøpe enkeltbilletter på fly. Dermed kan du fly ned med ett selskap og hjem med et annet. Tenk på at golfutstyret kanskje ikke er inkludert i billettprisen, og at noen tar en avgift for det.

logo_tap_en

Portugals flyselskap TAP  har flest flyforbindelser, med bare en kort mellomlanding i Lisboa. Du sjekker inn bagasjen for hele strekningen, og det er veldig gode priser. Søk og bestill med TAP på www.flytap.com/sverige

 

Vil du bestille fly selv, anbefaler vi Googles nye og smarte flysøkefunksjon der du for eksempel kan velge ønsket reiselengde (for eksempel 28 netter) i en tidsperiode, og du får deretter frem hvilken dato du bør reise for å få den beste prisen!

Nyhet – fra vinteren 17/18 flyr SAS direkte til Madeira!

Vil du heller ha personlig hjelp med bestilling av fly, anbefaler vi selskapet MK Airbroker, som du kan kontakte via telefon eller e-post. Ring dem på 08-16 69 30 eller send en e-post til info@mkairbroker.se

Leiebil

For din egen frihets skyld anbefaler vi at du leier bil. På den måten er du ikke låst til reisemålet ditt, men kan enkelt utforske regionen. Med leiebilen har du en frihet som er viktig for at ditt Long Stay -opphold skal bli mest mulig vellykket.

Leiebil bestiller du enklest selv. Du velger hvilken størrelse du vil ha på bilen under oppholdet ditt. Det enkleste er å bestille leiebilen her på Sunbirdies nettside, via søkemotoren CarTrawler. Søk pris og bestill direkte på www.sunbirdie.se/hyrbil.