Long Stay – bedre enn hjemme!

Oppdag Long Stay – en ny måte å reise på!

Gjør som tusenvis av andre nordmenn – bytt ut regn, ruskevær, høststormer og snømåking mot langvarig solskinn og hyggelig samvær med likesinnede. Long Stay er dessuten et godt miljøvalg!

Les mer om Long Stay golfreiser
Les mer om Long Stay Living (uten inkluderte aktiviteter)

Friheten til å variere hvor man bor om vinteren lokker stadig flere til å oppdage Long Stay – en reisemåte som allerede har blitt veldig populært blant golfspillere, men som også lokker reisende med andre interesser, som har muligheten til å være borte i lengre perioder. Interessen for å kjøpe en bolig i Sør-Europa har blitt erstattet av en sterk etterspørsel etter å leie et sted å bo. Og hvorfor skal man kjøpe og låse seg til et sted, når vi tilbyr et så bekymringsfritt, variabelt og risikofritt alternativ?

Fra under 250 kroner per dag for opphold i leilighet i en hyggelig kystby, med service fra vårt eget personale samt elektrisitet, varme, Wi-Fi, rengjøring, skift av sengetøy og håndklær – høres ikke det ut som en drøm?

Golf Sør-Afrika med utsikt over stranden - SunbirdieHva med en måneds førsteklasses overnatting i Sør-Afrika fra under 10 000 kr …

Vil du fly bort fra vinterkulden og tilbringe litt tid i varmen på et fint overnattingssted, med en aktiv livsstil (turstier, treningsfasiliteter, tennisbaner og fine golfbaner) og hyggelig selskap av likesinnede, er en Long Stay-reise det optimale alternativet. 

Du slipper den økonomiske risikoen med å kjøpe en egen utenlandsbolig, og du trenger ikke bekymre deg for verken vedlikeholdskostnader eller høye greenfee- og medlemsavgifter. Vi ordner alt for din bekvemmelighet, og det eneste du må gjøre, er å velge hva du vil bruke alle dagene til …

Les mer om Long Stay golfreiser
Les mer om Long Stay Living (uten inkluderte aktiviteter)

Tenk på miljøet – reis på Long Stay!

Ved å reise på Long Stay følger du naturvernorganisasjoners råd om å «reise sjeldnere og heller være borte lengre av gangen».

Senker du temperaturen i huset og unngår å bruke bilen her hjemme i kulden når du er bortreist, gjør du faktisk miljøet en tjeneste, for selv om ikke du sitter på flyet ned til Sør-Europa, sitter det noen andre på din plass, og flyet går uansett. Det eneste du selv kan påvirke i dag, er dine egne valg, som for eksempel å senke varmen hjemme eller ta bussen i stedet for bilen. Ingen andre kommer til å varme opp huset ditt eller kjøre bilen din, men flyet går jo som sagt uansett, enten du er med eller ikke …

Vil du tross alt ikke fly, går det fint å ta toget sørover og deretter leie en liten, bensingjerrig bil på stedet, eller hvorfor ikke kjøre sørover i din egen bil?

Les gjerne mer om bærekraftig reising gjennom Long Stay…

Golf eller «bare være» på din Long Stay?

Vi kan med stolthet presentere Long Stay-reiser med aktivt innhold for deg som ønsker det, men også reisemål for deg som foretrekker et opphold der du kan «bare være». Vi vil at du skal kjenne at du er godt ivaretatt, og at det finnes et enormt program du kan ta del i. Derfor har vi et antall håndplukkede reisemål med svensktalende verter på plass for å gi deg service. Vi tilbyr i utgangspunktet Long Stay (fire uker) og Mid Stay (to til tre uker) med fokus på Golf og det vi kaller Living, som kanskje best kan beskrives som å «bare være», det vil si uten spesielle arrangementer.

Du kan kombinere din herlige Long Stay med en overflod av aktiviteter – hvis du vil. Eller kanskje det er nok å reise til varmen for en lengre periode med et bra overnattingssted, men fortsatt med muligheter for flotte opplevelser.

Les mer om Long Stay golfreiser
Les mer om Long Stay Living (uten inkluderte aktiviteter)
Les mer om Mid Stay (2–3 uker)

Nyt din nye, luksuriøse hverdag…

Når du reiser med Sunbirdie, åpner det seg en fantastisk mulighet til å møte nye venner som har omtrent samme interesser som deg selv. I form av utflukter, middager og andre sosiale aktiviteter skapes et aktivt sosialt liv for den som vil.

Long Stay Spania nær stranden - SunbirdieLang lunsj på stranden i januar? Alt er mulig på en reise med Sunbirdie.

Hverdagstempoet bestemmer du helt selv. Vil du ta fri fra golf eller andre aktiviteter en dag, så gjør du det. Vil du gå en tur, trene yoga eller spille golf hver dag, så gjør du det. Mange setter like stor pris på opplevelsen av å tilbringe hverdagen i et solrikt og varmt klima, som å få praktisere hobbyen sin.

Å gå og handle fersk fisk ved havnen, vin i vinbutikken og frukt og grønt hos de lokale kjøpmennene kan være store opplevelser i seg selv. Å bli sittende lenge i solen på lunsj- eller middagsrestauranten er en ekstra stor opplevelse når man vet at naboene hjemme i Norge sannsynligvis måker garasjeinnkjørselen.

Bedre enn hjemme med Long Stay

Long Stay innebærer at du blir på reisemålet i minst 4 uker, og som regel at du kommer deg til destinasjonen på egen hånd. Det betyr at du bestiller flybilletter selv hvis fly er den måten du vil reise på. Vil du reise med bil eller tog, går det selvfølgelig like fint.

Fra under 250 kroner per dag for opphold i en stor, flott leilighet i en sjarmerende kystby, med service fra vårt svensktalende personale samt elektrisitet, varme, Wi-Fi, rengjøring, skift av sengetøy og håndklær – høres det ikke ut som en drøm? Det er helt klart bedre enn hjemme for de aller fleste …

Her på nettsiden vår finnes det mange spennende destinasjoner å oppdage for deg som har lyst til å være borte i vinterhalvåret. La deg inspirere og begynn å planlegge hvordan vinteren, våren eller neste høst kan bli både mer solfylt og morsommere …

Les mer om Long Stay golfreiser
Les mer om Long Stay Living (uten inkluderte aktiviteter)
Les mer om Mid Stay (2–3 uker)

Fordeler med Long Stay

• En mulighet til å bo i utlandet uten økonomisk investering
• Ingen økonomisk risiko
• Godt miljøvalg. Følger naturvernforeningers miljøråd om å «reise sjeldnere og heller være borte lengre av gangen»
• Fullstendig oversikt over kostnadene
• Muligheten til å bo på forskjellige anlegg i ulike land
• Mange likesinnede, for eksempel å spille golf og omgås med
• Muligheten til å bo på et førsteklasses sted i sosiale omgivelser til fantastiske priser
• Slipp kjedelige gjøremål som rydding, bytting av sengetøy m.m.
• Svensktalende personale på plass
• Sol, varme og rosévin i stedet for regn, tåke, kulde og snømåking …

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Kontakt oss gjerne på telefon +47 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB 2019

Comments are closed.