Long Stay Living

Long og Mid Stay Living – bare nyt og koble av!

Hvis du vil reise på en Long Stay eller Mid Stay og nyte et deilig klima, koble av og ta dagen som den kommer, skal du reise med Sunbirdie – og ta del i alt det fine som finnes på reisemålene våre rundt omkring i verden.

Uansett om du bare vil nyte et deilig klima, vandre, handle på det lokale fiskemarkedet, spille golf, tennis eller – ja, uansett hva du ser etter på et lengre opphold i utlandet, kan du være sikker på at du finner her.

Ser du etter Long Stay golfreiser, har vi tilnærmet 30 herlige reisemål med inkludert golfpakke …

Deilige, late dager med varme og avslapping, men fortsatt med muligheter til flotte opplevelser – hvis og når du vil – det er Sunbirdie Long Stay Living! Kan du ikke være borte i 4 uker, som på Long Stay, har vi også priser for Mid Stay Living på hver destinasjon.

Unn deg et lengre opphold på noen av våre nøye utvalgte reisemål og nyt en litt morsommere og solfylt hverdag. Du rår fullstendig over din egen tid og aktiviserer deg selv når og hvis du føler for det. I sesongen har vi stort sett alltid vårt eget svensktalende personale på stedet for din service, og på de reisemålene der vi arrangerer utflukter og aktiviteter, er du selvfølgelig velkommen til å bli med på disse – hvis du vil.

Vi har valgt ut noen gullkorn blant destinasjonene våre, som Mauritius, Sør-Afrika (Garden Route, Stellenbosch og Hermanus), Thailand (Hua Hin og Chiang Rai), Portugal (Madeira og Algarve), Italia (Gardasjøen) og Spania (Lanzarote, Tenerife, Barcelona, Costa del Sol og Costa Dorada) – men du kan selvfølgelig også bestille de andre reisemålene til Sunbirdie hvis de lokker mer.

Kan du ikke være borte i 4 uker eller mer, som på Long Stay, har vi også priser på Mid Stay, basert på 14 og 21 netters opphold, men ellers med samme opplegg.  

Velkommen til din Long Stay-opplevelse med Sunbirdie!

OBS! Reisemål og priser for 2019 er ikke oppdatert enda, men ring oss gjerne på telefon +47 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

 

Comments are closed.