Long Stay golfresor till Costa Almeria, Mojácar Playa

Costa Almeria, Mojácar Playa – Topp overnatting ved sjøen og golf på en eller to baner

I den lille kystbyen Mojácar Playa, med Spanias varmeste og tørreste klima, har vi funnet en ekte perle. Fantastiske leiligheter ved sjøen med tre soverom og store terrasser med havutsikt og ettermiddagssol pluss flere restauranter innen gangavstand. Velkommen til ditt nye drømmeliv på Mojácar Playa!

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Mojácar (uttales mocháckar), er en sjarmerende liten landsby på Costa Almeria som dateres tilbake til maurens tid. Mojácar Pueblo ligger på en bakketopp og er veldig genuin og koselig, som ligger noen få kilometer fra kysten. Langs stranden ligger den livlige byen Mojácar Playa, hvor vi finner vår fantastiske innkvartering og golfbanen Marina Golf.

Costa Almeria i sørøst i Spania har mer sol og mindre nedbør enn noen annen del av Spania. Med andre ord, det beste klimaet for golf i perioden oktober til mai – varmt, tørt og solsikkert. Hvis du reiser til Mojácar Playa med oss, vil du være utmerket i romslige tre-romsleiligheter, feiende havutsikt og ettermiddagssol på de store terrassene.

For oss nordmenn er Mojácar Playa fremdeles litt av en skjult perle, noe som hovedsakelig skyldes at motorveien går et godt stykke fra kysten og fordi de store flyplassene ikke er direkte koblet sammen. Imidlertid er Mojácar Playa kjent i Spania for sine fantastiske strender og vakre landsbyer i skyggen av den fantastiske Sierra Cabrera fjellkjeden.

Mojácar Playa er et helårs boområde med strandpromenade og restauranter. Innen gangavstand fra overnattingsstedet vårt er det et lite senter med butikker, restaurant, apotek, treningsstudio og mye mer. Golfbanen ligger også innen gangavstand, bare noen kilometer fra innkvarteringen, og til den nærmeste litt større byen – kystbyen Garuccha med rundt 9000 innbyggere – det er ikke mer enn fire kilometer. I Garruccha er det flere restauranter, og du kan også rusle langs promenaden her og kanskje gå forbi marinaen og se på båtene.

Boendet på Pierre & Vacances

I den livlige byen Mojacar Playa er innkvarteringen Pierre & Vacances. Etter vår mening en ypperlig innkvartering som oppfyller 4-stjerners standard. Alle leilighetene har store terrasser med ekspansiv havutsikt og ettermiddagssol.

Long Stay golfresor till Costa Almeria på Pierre & VacancesLongstay golf i Costa Almeria, Mojácar Playa

Her bor du i fine leiligheter med tre soverom (ett hovedsoverom og to mindre soverom) to bad, kombinert stue og kjøkkenområde samt stor terrasse med havutsikt og sol hele dagen til sen ettermiddag. En basispakke fri wi-fi er inkludert. Hvis du vil ha raskere internett kan du oppgradere – se faktaboksen.

Mojácar Playa er et pulserende sted året rundt, og bare noen hundre meter fra leilighetene våre er det flere fine restauranter. Etter en kort spasertur på omtrent en kilometer kommer du til et lite senter med dagligvarebutikker, restauranter og butikker, som er åpen hele året.

Golfen på Marina Golf

Longstay golf i Costa Almeria på Marina GolfLong Stay golfresor till Costa Almeria på Marina Golf

Marina Golf er en fin parkbane med havutsikt fra flere hull. Banen er ganske kort, men har mange morsomme hull og noen nivåforskjeller. Du kan si at banen er delt inn i tre deler. Det starter med to stort sett flate hull. Deretter spilles det tredje hullet oppover mot fjellblokken som er en del av banen. Ved det fjerde hullet står du høyt og spiller ut over dalen nedenfor, der de følgende 8 hullene går på flat mark igjen. Vent deretter på en tur opp bakken igjen før du spiller hull 13-18 på flat mark. De fleste medlemmer og mange gjester går banen, men for de av dere som synes de kuperte hullene blir for harde, har vi forhandlet frem golfbil til en meget fordelaktig pris.

Banen er ikke lang, men krever presisjon og er veldig morsom å spille. I tillegg er det et fint klubbhus, et stort sortiment og fire øvingshull. Hvis du vil spille flere baner under oppholdet, kan du kjøpe ekstra greenfee på Desert Springs, se prislisten.

Når du ikke spiller golf

Med bare en kilometer inn til den koselige Aguilas, er det mye å gjøre på de dagene du ikke vil spille golf. Inne i Aguilas er det en strandpromenade med mange restauranter å velge mellom. Det er veldig behagelig å la bilen stå, og ta lokalbussen til Aguilas siden den stopper rett utenfor resepsjonen. Bussturen koster omtrent 1 euro i hver retning og tar 10 minutter.

Til den større og historiske byen Cartagena er det en time med bil. Hvis du vil dra på en litt lengre utflukt, er det ikke mer enn 3,5 timer ned til Costa del Sol. Det er 2,5 timer til den vakre byen Granada i Sierra Nevada. Skulle ånden komme over deg, er det ikke mer enn 3 timer til en fantastisk spennende skiløypene i Sierra Nevada på over 3000 meters høyde. Ofte med utsikt over hele Costa del Sol og noen ganger til og med utover Atlasfjellene på den afrikanske siden av Gibraltarsundet. De kjører ski her helt frem til starten av mai.

Den mauriske byen Granada og det imponerende slottet og slottområdet Alhambra er verdt et besøk. Det regnes i dag som et av verdens fremste arkitektoniske verk og er inkludert på UNESCOs verdensarvliste.

Golf och skidor?

Tycker du om att åka skidor är det faktiskt inte mer än 2,5 timmar till de välkända skidorterna i Sierra Nevada! Där kan vi utlova en unik upplevelse på 3 000 meters höjd med utsikt över Medelhavet, Gibraltarsundet med dess båttrafik och de afrikanska Atlasbergen i fonden.

Service på din Long og Mid Stay

Som gjest hos Sunbirdie er vi opptatt av å få deg til å føle deg komfortabel og ivaretatt. Derfor har vi alltid vårt eget personale på stedet som sørger for at alle praktiske ting blir ivaretatt, slik at du kan slappe av og glede deg over oppholdet.

Våre verter er på stedet i vinter/vårsesongen, vanligvis mellom 1. oktober og slutten av april.
Vær oppmerksom på at flere andre arrangører også selger Mar Menor, men ingen andre har sin egen stab på plass!

Starttider og greenfee

Som gjest hos Sunbirdie på Mojácar Playa har du 20 greenfee på Marina Golf under oppholdet og kan kjøpe inntil 4 greenfee på Desert Springs. Du bestiller starttidene selv så snart du kommer til Mojácar Playa, og du kan bestille alle tilgjengelige tidspunkter 7 dager i forveien.

Hva inngår i prisen?

14, 21 eller 28 dagers overnatting inkludert medlemskap på 6 baner, service av våre ansatte på stedet er inkludert i prisen. Grunnprisen inkluderer overnatting i en ett-roms leilighet, men mot et tillegg kan du oppgradere til en leilighet med 2 soverom!

Hvis du ikke får reisen satt sammen ordentlig slik at oppholdet blir nøyaktig 14, 21 eller 28 dager, har vi også gode priser på ekstra netter. Nå trenger du ikke å være i 4 uker eller 8 uker. Det er veldig bra å være i 5 eller 6 uker. Se vår prisliste hvor du finner priser på Mid Stay (2 uker), Long Stay (4 uker) samt ekstra netter, ekstra uker og andre rabatter og tillegg.

Gå direkte til prislisten for Long Stay…
Gå direkte til prislisten for Mid Stay…

Hva inngår ikke i prisen?

Fly og leiebil er ikke inkludert i våre priser, men du bestiller det selv. Les mer under de respektive avsnittene nedenfor eller gå direkte til fanen Fly/Leiebil og les våre anbefalinger.

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ankomst

Vi har ingen faste ankomstdager, du velger selv når du vil ankomme og bor da 4 uker fra ankomstdagen. Vi anbefaler alltid gjestene våre å ankomme så nær slutten av måneden som mulig, da det skaper en god og morsom gruppefølelse, men det er helt fritt å ankomme hvilken dag eller når du finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Fly

Når du drar på Long, Mid eller Short Stay med Sunbirdie, er ikke fly inkludert i prisene. Vi mener det beste er at du bestiller flybillettene selv, og siden vi har fleksible ankomst og avreisedager, vil det også være lettere for deg å finne merkedets beste flypriser.

Mojácar Playa ligger på en måte midt mellom de store flyplassene Alicante (22 mil) og Malaga (30 mil). For tiden er det flere lavpris flyselskaper som flyr til de fleste destinasjonene i Europa, og du kan finne flybilletter til virkelig gode priser. De vanlige selskapene flyr også til våre destinasjoner, slik at du har flere forskjellige alternativer. Husk at du kan bestille utreise med ett selskap og hjemreise med et annet selskap. På denne måten kan du få maksimal kostnadseffektivitet for flyturen din.

Vær oppmerksom på at golfutstyr kanskje ikke er inkludert i billettprisen!

For bestilling av fly, kan vi anbefale både Googles smarte flysøkefunksjon, Finn har også en like fin søkemotor. I tillegg er det selvsagt mange andre søkemotorer også.

Hvis du heller vil ha personlig hjelp med bestilling av flyreiser, anbefaler vi at du enten ringer direkte til flyselskapet, drar til en skranke på din nærmeste flyplass, eller besøker et lokalt reisebyrå.

Leiebil

For din egen fleksibilitet og frihet anbefaler vi at du leier en bil. På den måten er du ikke låst til å være på destinasjonen hele tiden, men kan utforske regionen, kanskje dra til andre baner eller bare for å dra på shopping. I tillegg kan du trenge bil for å komme deg til golfbanene som ikke alltid ligger i nærheten eller på stedet du bor. Med leiebil får du også en frihet som er viktig for at ditt opphold skal bli så vellykket som mulig.

Vi har laget noen forslag til deg, der du på enkle og prisbesparende måter kan bestille din leiebil. Klikk deg videre på linkene til CarTrawler eller Holiday Drive, der de tilbyr svensk språk og service, her er alle avgifter inkludert. De er litt dyrere, men her vet du hva du kjøper!

Begge de vi foreslår, mekler leiebiler fra store kjente bilutleiefirmaer som: Avis, Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty og Sixt. Dermed føler vi oss trygge på at du kan finne en leiebil til best pris eller med best mulig service og garantier. Søk og bestill din leiebil på vår hjemmeside ved å gå til www.sunbirdie.no/leiebil


Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Föregående | Nästa
This entry was posted in Long Stay golf Spanien, Costa Almeria, Mojacar Playa. Bookmark the permalink.

Comments are closed.