Long Stay golfreiser

Prisgunstige golfreiser med Sunbirdie
– weekend, uke, Mid Stay eller Long Stay

Bestill golfreisen din med Sunbirdie. Vi har prisgunstige golfreiser med langtidsopphold, golfpakke og golfreiser til herlige golfreisemål i Italia, Portugal, Spania, Sør-Afrika, Mauritius og Thailand.

Long Stay golfreiser fra SEK 8.995,- i 4 uker med fri golf …
Mid Stay golfreiser fra SEK 5.995,- i 2 uker med fri golf …
Golfweekender fra SEK 2.995,- for 3 netter med fri golf og frie rangeballer …

Er du på jakt etter prisgunstige golfreiser med høy kvalitet både på innkvartering, golf og service, har du kommet til rett sted. Med Sunbirdie kan du reiser til håndplukkede golfreisemål på steder som har godt klima, og som er enkle å nå med fly eller egen bil. Reis med oss på en golfreise med langtidsopphold, eller hvorfor ikke en weekend- eller ukestur?

Jag beklager at hjemmesiden vår ennå ikke er på norsk, men innen kort tid lanserer vi en helt unik hjemmeside på norsk. Inntil videre håper vi det går bra med informasjon på vår svenske hjemmeside, og dere er selvsagt hjertelig velkommen til å kontakte meg for eventuelle spørsmål på +47 456 00 672 eller info@sunbirdie.com

På Sunbirdie er vi spesialister på Long Stay og Mid Stay – golfreiser med langtidsopphold. Dette er alltid golfreiser av minst 2/4 ukers varighet, der innkvartering og som oftest fri golf på flere baner inngår. Fly og leiebil bestiller dere selv for å oppnå best mulig pris og fleksibilitet, og siden vi alltid har fri ankomst- og avreisedag, får dere full frihet under langtidsoppholdet.

I tillegg til langtidsopphold tilbyr vi svært attraktive priser på kortere golfreiser og golfpakke. Her inngår heller ikke fly eller transport, men ønsker dere ikke å leie bil, kan vi gjerne tilby transfer t/r flyplassen og t/r golfbanen.

Vi har vårt eget personell på stedet som kan hjelpe dere med smått og stort, og som sørger for at golfreisen virkelig blir en minnerik opplevelse.

Golfhilsen

Torstein Brevik
Daglig leder, Norge

Sunbirdie Norge
Strandgata 25, 6415 Molde, Norway
torstein.brevik@sunbirdie.com
+47 456 00 672

Les mer om Long Stay golfreiser …
Les mer om weekend- og ukesturer …

Ring os gjerne på +47 456 00 672 eller send e-post til info@sunbirdie.com

Gjør en kjapp prisforespørsel …


Long Stay golfreiser

Long och Mid Stay Golfreiser med Sunbirdie

Vår målsetting er å tilby golfere de beste kombinasjonene av langtidsopphold, morsomme og varierte golfbaner og inspirerende miljøer – og alltid i et klima som er mest mulig gunstig. Dessuten god service, takket være vårt svenske personell på stedet.

Vi har alltid fri ankomst- og avreisedag, noe som gjør at du får full frihet under ditt langtidsopphold.

Ekspert på Long og Mid Stay!

Vi er ekspert på Long og Mid Stay og vet hva du som langtidsreisende etterspør. At vi dessuten er en av svært få seriøse arrangører av langtidsopphold som er registrert i Skandinavia, og at vi betaler både skatt og statlig reisegaranti (utstedt til Svenska Kammarkollegiet), er kanskje ikke noe du vil legge merke til, men vi vil at du skal kjenne deg trygg når du kjøper golfreise med langtidsopphold av et seriøst selskap som tar din reise, sikkerhet og opplevelse på største alvor.

La deg inspirere på Sunbirdies hjemmeside

La deg inspirere på Sunbirdies svenske hjemmeside, og legg planer for hvordan vinteren, våren eller høsten kan bli litt mer solfylt og varm og litt mer preget av golf, lek og moro. Du er selvfølgelig mer enn gjerne velkommen til å kontakte oss pr. telefon på +46 8 458 00 05.

Velkommen til din nye, deilige tilværelse på langtidsopphold med Sunbirdie!

Les mer om golfreiser med langtidsopphold på vår svenske hjemmeside …
Gjør en kjapp prisforespørsel …

Ring os gjerne på +47 456 00 672 eller send e-post til info@sunbirdie.com


Weekend- og ukesturer

Weekend- og ukesturer med Sunbirdie…

For weekend- og ukesturer har vi håndplukket noen herlige og svært rimelige golfreisemål som vi dessuten er alene om, og der vi også har funnet den gode kombinasjonen av bra golfbaner, bra innkvartering og et solsikkert klima som vi golfere søker. Vi har vårt eget personell på plass i sesongen til å hjelpe deg under ditt besøk, og de arrangerer morsomme konkurranser, utflukter m.m.

Du bestiller fly, vi ordner resten!

Vi selger også rimelig(e) golfpakke/golfreiser med innkvartering, greenfee og service av vårt personell på stedet. Vi selger imidlertid ikke flyreiser eller leiebil. De bestiller du best selv, så du får en god pris og fleksible rammer. Likevel vil vi alltid anbefale de beste flyrutene til hvert reisemål, og på vår hjemmeside finner du en bestillingsmotor for leiebil som vi kan anbefale. Hvis du ikke ønsker å leie bil, kan vi vanligvis tilby transportservice, og vil eller kan du ikke få bestilt flybilletter, må du gjerne henvende deg til vår samarbeidspartner MK Airbroker, som vil gi deg personlig service og gode priser.

Alltid SEK 300 i rabatt hvis dere er 8 eller fler!

I våre grunnpriser inngår 3 netters innkvartering og minst 2 golfdager. Deretter legger du selv til ekstra netter og golfdager for å få en reise som er skreddersydd dine egne ønsker. Vil du reise 5 netter med 4 greenfee eller 4 netter med 5 greenfee, er det opp til deg, og du kan raskt og enkelt regne ut hva som blir prisen. Bestill så rimelige billetter med direktefly og en leiebil (eller transfer) til en totalpris som nærmest er uslåelig!

Vi gir deg også alltid 300: – (SEK) rabatt per person hvis dere er 8 eller fler!

Gjør en kjapp prisforespørsel …
Les mer om weekend- og ukesturer på vår svenske hjemmeside …

Ring os gjerne på +47 456 00 672 eller send e-post til info@sunbirdie.com


Garanti stilles gjennom Svenska Kammarkollegiet.

© Sunbirdie AB

Comments are closed.