Long og Mid Stay golfreiser til Thailand

Å dra på en Long eller Mid Stay-golfreise til Thailand innebærer å forlate mørket og kulden og sette kursen mot noe helt annet – en drømmetilværelse i sol og varme med mat og golfopplevelser rundt hvert hjørne. Spennende møter med smilende mennesker og nye kulturer venter.

Hva kan vel være mer eventyrlig og spennende enn å reise på en Long Stay golfreise til Thailand? På Sunbirdies herlige – og ganske forskjellige – reisemål finnes alle forutsetninger for en deilig og avslappende Long eller Mid Stay golfreise som senker pulsen og åpner sinnet for alt det fantastiske som livet har å tilby.

Nyt golf i terre Majestic Creek Country Club mens Long stay Thailand - SunbirdieUtforsk forskjellige kulturer mens Long stay Thailand - SunbirdieNyt Golf Thailand på Chiangrai - SunbirdieNyt massasje mens Long stay Thailand, Hua hin - Sunbirdieblankblankblankblank

På et lengre opphold her har man plutselig tid til å starte dagen med en spasertur på stranden, etterfulgt av et varmt bad i havet eller i bassenget før golfrunden. På Long Stay har du virkelig muligheten til å oppfylle drømmene og planene om en tryggere golfsving, et bedre nærspill eller bare å bli mer fleksibel og bevegelig. Men Mid Stay kan også være en flott opplevelse, og vil du kombinere to Mid Stay-perioder til et lengre opphold. får du alltid minst 2000,- kroner i rabatt!

Ja, Thailand er unektelig en del av paradiset her på jorden. Ta sjansen på å kombinere det viktigste i livet – golf og nytelse – på en Mid- eller Long Stay golfreise til Thailand.

Våre håndplukkede reisemål i Thailand er Hua Hin og Chiang Rai

Long og Mid Stay golfreiser til Thailand, Hua Hin

Hua Hin tilbyr flere forskjellige overnattingsalternativer, både midt i byen, ved havet og på golfbanen Black Mountain, og 12 greenfees på seks baner samt all transport. Søker du sol, hav, gode golfmuligheter og tilgang til en sjarmerende by, er dette reisemålet for deg!

Long og Mid Stay golfreiser til Thailand, Chiang Rai

I eksotiske Chiang Rai bor du på en sjarmerende og nå helt nyrenovert resort midt i byen, spiller drømmegolf på tre baner og nyter eksotisk natur, kultur og god mat. Her tilbyr vi også service fra svensk personale, og all transport er inkludert. Oppdag det klassiske Thailand slik landet – og prisene – var før …

Kombiner med superrabatt!

Hvis du kombinerer to Mid Stay-perioder (2 x 2 uker), får du alltid minst 2000,- kroner i rabatt.

  • Ønsker dere hjelp til å bestille fly, kontakter du MK Airbroker på 08-16 69 30 eller booking@mkairbroker.se

Ring oss gjerne på +47 456 00 672 for mer informasjon og bestilling …

Være i Thailand i mer enn 30 dager?

Vil du være lenger enn den tidligere grensen på 30 dager, kan du nå forlenge visumet ditt på stedet i landet for ca. 2000 bath på et immigrasjonskontor. Les gjerne mer om de nye reglene her.

Les om Long Stay golfreiser til Thailand, Hua Hin…

Les om Long Stay golfreiser til Thailand, Chiang Rai…


Les mer om Sunbirdies Long Stay golfreiser

Les mer om Sunbirdies Mid Stay golfreiser

Les mer om Sunbirdies weekend- og ukesgolfreiser

Telefon +47 456 00 672 eller send e-post til info@sunbirdie.com