Long och Mid Stay golfreiser til Thailand, Chiang Rai

Topp golf og kultur i det genuine Thailand

Drømmer du om golf på fantastiske baner, ekte thai-kultur og overnatting i ypperste klasse? Oppe i Nord-Thailand, midt i den «gyldne trekanten», nærmere bestemt i Chiang Rai – der vinterklimaet er på sitt beste – har vi skapt en fantastisk mulighet for en virkelig unik og komfortabel Long- eller Mid Stay med den beste golfen området kan tilby.

Hvis du virkelig vil unnslippe den norske vinterkulden og tilbringe litt tid i varmen, er få destinasjoner like bra som Thailand. Det er ikke tilfeldig at hundretusener av nordboere reiser hit hver vinter.

Oppe i Nord-Thailand, i «Golden Triangle», er det «genuint og ekte» Thailand. Blant all historie og kultur er det også et fantastisk vinterklima, virkelig gode overnattingssteder, fantastiske naturopplevelser og – topp golf på flere baner!

Vinterværet i Nord-Thailand anses for å være veldig trygt og behagelig, og mange anslår at det sjelden vil være like varmt som lenger sør. Verten vår på stedet kunngjør at han bare har avlyst en runde på 15 år på grunn av dårlig vær. Kule kvelder rundt 20 grader dominerer. Om morgenen kan temperaturen ha falt til 15 grader og deretter stige i løpet av dagen opp til 28-30 grader.

blankblankblank

Så vi har et svensk/thailandske vertspar på plass som kjenner regionen, kulturen, golfen og maten inn og ut, etter å ha bodd i Chiang Rai i mer enn 15 år. Kenneth Lundgren, vår vert på stedet i Chiang Rai, lengter etter å vise våre norske Long Stay-gjester denne fantastiske og mytiske regionen der vennlige mennesker, unike kultur og toppgolf går hånd i hånd for en uforglemmelig opplevelse sammen med sin thailandske kone.

Les mer på deres hjemmeside www.mkcr-tour.com

Du kan velge mellom to forskjellige overnattingssteder som ligger sentralt med restauranter og alt innen gangavstand. Til dels koselig og velrenommerte – og nyrenoverte! – Laluna Resort, der bassenger og eksotiske hager er sammenvevd, og Diamond Park Inn Resort med en helt sentral beliggenhet, noen hundre meter fra nattbazaren og sentrum.
Vi spiller golf på tre fantastiske baner med den velkjente Santiburi Golf Club som prikken over i’en.

Men området opp i Nord-Thailand har så mye mer å tilby enn golf. Ved hjelp av verten fra Sunbirdie får du muligheten til å oppdage fantastisk kultur og naturskatter. Vi arrangerer utflukter til markeder, til fantastiske religiøse templer, til urfolk som bor i de vakre skogene, eller til restauranter for ekte thailandske smaksopplevelser.

Alt i alt legger vi til rette for en opplevelse utenom det vanlige.

Å komme seg til Chiang Rai kan betraktes som veldig glatt. Flere flyselskaper flyr til Bangkok,Thailand, kanskje Norwegian sin nye Dreamliner Boeing 787 bør prøvrd? Men både SAS, Thai, KLM og andre flyr også direkte fra Oslo. Fra Bangkok tar det bare en time opp til Chiang Rai, og du bestiller hele turen på en gang. Så er det bare å forlate stedet du flyr fra i Norge, og få bagasjen sin utlevert på Chiang Rai, siden dette også er en internasjonal flyplass.

Golfen i Chiang Rai

Som gjest på Long eller Mid Stay i Chiang Rai spiller du golf på høyklasse golfbaner. Vi vil spille mest på Waterford Valley, som er en fantastisk fin og godt vedlikeholdt bane. Banen ligger vakkert til i en dal rett utenfor Chiang Rai. Et miljø å forelske seg i.

Kronen på verket er; Santiburi, som ofte er nevnt blant Thailands fineste golfbaner. Santiburi er vertskap for Thai-turen hvert år og er også vertskap for Asia-turen innimellom. Her vil du spille minst 4 ganger på ditt Long Stay, hvis du ikke velger å legge inn noen ekstra runder her. En spillopplevelse for livet. Banen er designet av Robert Trent Jones og resepsjonen er av like høy klasse som selve banen. Den høye kvaliteten går rett igjennom og blir lagt merke til ved førsteklasse caddier og i restauranten hvor du spiser en bedre lunsj og drikker en «Singha» for småpenger!

blankblankblankblank

I løpet av bestemte tider av sesongen spiller vi også en bane med det fantastiske navnet «Happy City Colf Club». Kan du forvente deg en morsom opplevelse her? Happy City er en utfordring både for lavhandikapere og for spillere med høyere handikap.

Golfen spilles på mandager, tirsdager, torsdager og fredager, men selvfølgelig kan du også spille lørdag og søndag, men da må du kjøpe ekstra greenfee. Årsaken er at prisene er litt høyere lørdag og søndag. Prisen inkluderer også transport til og fra golfbanen og selvfølgelig til og fra flyplassen, slik at du ikke trenger å leie bil under oppholdet.

Bare noen få hundre meter fra Laluna Resort er det et veldig fint anlegg med en ni-hulls bane og fine treningsområder.

Overnattingen i Chiang Rai

Som Sunbirdie-gjest i Chiang Rai vil du bo veldig bekvemmelig og godt på et av våre to overnattingssteder – Laluna Resort og Diamond Park Inn Resort. De er veldig nær hverandre, sentralt i Chiang Rai, og prisen er den samme. Diamond Park Inn ligger enda nærmere sentrum, bare 500 meter fra Nightmarket. For å gjøre det enklere, vil vi beskrive dem på følgende måte:

Laluna – fredelig, koselig, frodig, totalrenovert med større rom i løpet av 2018-2019.

Diamond Park Inn Resort – Et fint feriested med store rom, veldig store balkonger og helt sentral beliggenhet, bare 4-500 meter fra nattbazaren.

Laluna Resort

Laluna Resort ligger i hjertet av Chiang Rai med mange restauranter og butikker innen gangavstand, og har fasilitetene som trengs for en uforlignelig avslappende måned. Hotellet ble totalrenovert i 2018 og er nå i topp stand med større rom og helt nye møbler.

blankblankblankblank

Du bor i friske og romslige bungalower med direkte tilgang til hagen og bassengområdet. Så lenge det er plass, får du rom med bassengutsikt, men når du er fullbooket får du overnatting med sjarmerende hageutsikt og absolutt nærhet til bassenget. Det er dermed en veldig sosial og hyggelig setting rundt det frodige bassenget.

Alle rommene har vakre tregulv og er unikt innredet med en høy sjarmfaktor og som sagt totalrenovert. Hvorfor ikke starte dagen med en svømmetur i bassenget før frokosten serveres utendørs i restauranten?

Hotellet serverer en fullverdig amerikansk/thailandsk frokost som får deg til å være mett til langt utpå dagen. På Laluna gjelder altså ingen selvhushold. Rommene inneholder kjøleskap og vannkoker for te og kaffe, men ideen med et Long Syay her, er å nyte den thailandske maten og få servert lunsjer og middager fordi den er så veldig billig.

Diamond Park Inn Resort

Diamond Park Inn Resort & Hotel er godt kjent med våre ansatte, ettersom mange av deres egne venner ofte bor her under besøk i området, og de svømmer vanligvis her i lavsesongen. Hotellet har veldig hyggelige ansatte, og det er bare en kort kjøretur fra nattbazaren og sentrum. Vi bruker Deluxe-rom på 32 kvadratmeter pluss gigantiske balkonger.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Vår innkvartering Diamond Park Inn Resort har en veldig sentral beliggenhet og fine, store rom pluss store balkonger å sitte på og nyte nattens lyder og varme.

Kombinera med superrabatt!

Hvis du vil oppdage det beste av golf i Thailand på en måned, anbefaler vi å kombinere 2 uker i Chiang Rai og 2 uker i klassiske Hua Hin i sør. Du får alltid 2000 kr i rabatt for en kombinasjon av to Mid Stay opphold! Ring oss på 456 00 672 for mer informasjon og bestilling.

Være i Thailand i mer enn 30 dager?

Hvis du planlegger å bo i Thailand i mer enn 30 dager (hvis returbilletten ikke er innen 30 dager), må du ordne visum før du reiser. Dette kan du gjøre direkte gjennom den thailandske ambassaden eller kanskje enda bedre https://visumservice.no.

Det er også mulig å utvide visumet på stedet. I Thailand (koster rundt 2000 Bath), men husk å ta med deg kupongen du mottar fra oss før turen, slik at du kan vise hvor du bor og hvor lenge du skal bo i landet.

Når du ikke spiller golf

Ved siden av golfen har du en mengde aktiviteter å velge mellom i Chiang Rai. Verten vår Kenneth Lundgren og kona M arrangerer mange spennende opplevelser og utflukter. Det er en sjanse for å se mange av de fineste religiøse templene i området, bli med på spennende markeder i Chiang Rai, besøke de såkalte «hill-stammene» i fjellandsbyene, ta del i festivaler og ha fantastiske naturopplevelser.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Les mer om verten vår, Kenneth Lundgren på hans egen hjemmeside om forskjellige aktiviteter i Chiang Rai her: www.mkcrtour.com. Her finner du mer informasjon om golf, aktiviteter, utflukter, attraksjoner og mange bilder som viser hva Chiang Rai kan tilby deg som besøkende.

Service på din Long og Mid Stay

Som gjest hos Sunbirdie er vi opptatt av å få deg til å føle deg sett og ivaretatt. På en Mid eller Long Stay i Stellenbosch reiser du dog ”på egen hand” – det vil si, vi har ikke eget personell på plass her. Imidlertid er personalet og eierne av feriestedet så vennlige og serviceorienterte at vi ikke ser noe problem med dette og også banens Pro, Anna Becker-Frankel, svensk!

Starttider och greenfee

Som Long Stay gjest hos Sunbirdie i Chiang Rai, Thailand, har du 16 runder med golf i prisen, eller 32 runder til å fordele mellom hvis dere er to. Under et Mid Stay er 8 golfrunder eller 16 pr par inkludert. Golf spilles på golfbanene Waterford och Santiburi og i løpet av bestemte tider av sesongen spiller vi også Happy City. Golfen spilles på mandager, tirsdager, torsdager og fredager. Du kan spille lørdag og søndag også, men da kjøper du ekstra greenfee hos vår vert. Det blir en variert blanding av spill på de forskjellige banene der vi prøver å få så mange starttider som mulig på Santiburi. Starttider og transfer til banen blir håndtert og ordnet av Sunbirdie’s vert på stedet. Vi arrangerer selvfølgelig morsomme golfkonkurranser på stedet.

Hva inngår i prisen?

14 eller 28 dagers overnatting (2/4 uker) og 8/16 golfrunder på våre tre golfbaner er inkludert i prisen under henholdsvis Mid og Long Stay. Hvis du ikke får reisen sammen ordentlig slik at oppholdet blir nøyaktig 14 eller 28 dager, har vi også gode priser på ekstra netter. Nå trenger du ikke å være i 2, 4 uker eller 8 uker. Det er veldig bra å bo i 3, 5 eller 6 uker. Se vår prisliste hvor du finner priser for 2 og 4 uker pluss ekstra netter, ekstra uker og ekstra opphold (4 uker).

Gå direkte til prislisten for Long Stay golfreiser til Chiang Rai…
Gå direkte til prislisten for Mid Stay golfreiser til Chiang Rai…

Vi anbefaler alltid gjestene våre å ankomme så nær slutten av måneden som mulig, da det skaper en god og morsom gruppefølelse, men det er helt fritt å ankomme enhver dag eller når du finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Hva inngår ikke i prisen?

Fly og leiebil er ikke inkludert i våre priser, men du bestiller det selv. Les mer under de respektive avsnittene nedenfor eller gå direkte til fanen Fly/Leiebil og les våre anbefalinger.

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

Ankomst; kom når du vil, bli så lenge du ønsker

Vi har ingen faste ankomstdager, du velger selv når du vil ankomme og bor da 4 uker fra ankomstdagen. Vi anbefaler alltid gjestene våre å ankomme så nær slutten av måneden som mulig, da det skaper en god og morsom gruppefølelse, men det er helt fritt å ankomme hvilken dag eller når du finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Fly til Chiang Rai

Flyreiser er ikke inkludert, så det bestiller du selv. Til Chiang Rai flyr du best til Bangkok, bytter fly og flyr litt nordover til Chiang Rai International Airport, ca en times tur. Thai Air og Norwegian tilbyr svært lave priser og gode flytider til Thailand. Akkurat nå er vår anbefaling å prøve å fly på tirsdager når de aller beste forbindelsene er tilgjengelige. Vi anbefaler også komme ned rundt slutten av måneden for å få den beste ut av oppholdet, og deltakels i alle aktivitetene og golfen på stedet. I dag er det også mulig å kjøpe enkeltbilletter på flyreiser. Du kan dermed fly ned med et selskap og hjem med et annet.. Vær oppmerksom på at golfutstyr ikke er inkludert i prisen, men vil belaste deg for et gebyr.

Prøv gjerne Googles smarte søkefunksjon for flybilletter, eller reisesiden på . Legg inn reiselengder, og finn ut hvilke dager det lønner seg å fly på. Her kan du også få god hjelp av www.norwegian.no og www.sas.no sine lavpriskalendere.

Vil du heller ha personlig hjelp med destillingen av fly, kan du kan kontakta noen av de under via telefon eller mail.

Resebyråer:
https://www.ticket.no
https://www.travellink.no
https://www.bennettferie.no
https://www.berg-hansen.no
https://www.travelmarket.no

Leiebil ikke nødvendig – alle transfers er inkludert!

Leiebil er ikke inkludert i prisen for turen, men vi fraråder leiebil i Thailand. Ved Mid og Long Stay i Chiang Rai er all transport til og fra flyplassen og til og fra golfbanene inkludert, med verten vår. I tillegg anbefaler vi å bruke en lokal taxi eller en «tuktuk» for å komme deg rundt sentrum av Chiang Rai.


Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB