Long Stay golfreiser till Spania, Costa Dorada, Bonmont

Costa Dorada – Bonmont Golf Resort
Long och Mid Stay golfreiser med overnatting omtrent på banen og mulighet til å oppgradere til fri golf på 36 hull!

Costa Dorada og Cambrils er en av våre mest populære destinasjoner, bare en time sør for Barcelona. For 2020 fortsetter vi også med Bonmont golf resort, der vi har to-roms leiligheter og gratis golf på en eller to (mot ekstra kostnad) virkelig gode baner. Med andre ord, du får overnatting på banen og inkludert spill på opptil 36 hull!

blankblankblankNyt vakker utsikt og mat med short stay spania med Sunbirdieblankblankblankblankblankblank

Costa Dorada strekker seg sør for Barcelona, og her, i kystbyen Cambrils, har vi funnet noen av våre mest populære destinasjoner siden vi åpnet den for noen år siden. Nå kompletterer vi tilbudet vårt på Costa Dorada med det elegante golfanlegget Bonmont, der du bor i Pierre & Vacances-leiligheter på banen og spiller helt fritt på den utsøkte hjemmebanen Robert Trent Jones JR og for tillegg også på Costa Daurada GC.

Overnattingen på Pierre & Vacances

Leilighetene har 2 soverom og balkong. Det ene soverommet har en dobbeltseng og det andre to enkeltsenger. Kjøkken og spisestue / stue med utgang til balkong. Kjøkkenet har en litt enklere standard, men er fullt egnet selv for lengre oppholdsperioder. Leilighetene har ukentlig rengjøring og gratis wifi.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Leilighetene våre ligger en kort spasertur fra klubbhuset.

Leilighetene ligger rundt et fint bassengområde, men i løpet av vår sesong er bassengene ikke åpne. Rett ved leilighetene går det 14. hullet på banen, og via en port kan du krysse fairwayen og deretter gå langs det 18. hullet inn i klubbhuset.

Golfen på Bonmont og Costa Daurada

En nyhet for våren 2019 var at du ikke bare har inkludert spill på Bonmont, men også kan oppgradere med det samme på fine Costa Daurada. Dermed får du nå fri golf på 36 hull av forskjellige karakterer å glede deg over.

Bonmont golfbane er en ekte favoritt for oss på Sunbirdie, og det er derfor gledelig å ha den i vårt program. Den er designet av ingen ringere enn Robert Trent Jones JR og bærer mange av hans edle merker, for eksempel stor variasjon og en god blanding av utfordrende og litt mer innbydende hull.

I tillegg til en fantastisk morsom bane, er det et utsøkt klubbhus med en virkelig god restaurant, hvor du tilbringer mye tid.

blankblankblankblankblankblankblankblankblank

Bonmonts vakre bane er virkelig hyggelig.

De første ni hullene er i utgangspunktet helt flate bortsett fra det niende hullet, som har en liten helling mot klubbhuset. De ni siste er imidlertid mer krevende og fremfor alt hull 12, 14 og 15, som har en ganske skarp motbakke. Det er ikke noe problem å gå banen, slik de fleste gjør, men nettopp de hullene kan oppleves som mer krevende. Så bærer det utfor igjen på det fantastiske syttende – der mange tør du gå for to slag inn, eller du som de fleste, legger deg opp og spiller sikkert? – så kommer det innbydende attende hullet, med en forræderske svak skråning mot klubbhuset, utfordrende og virkelig morsomme hull.

Alt i alt er dette en bane du ikke blir lei av i første omgang!

blankblankblankblankblankblank

Costa Daurada GC er en verdsatt klassiker.

Costa Daurada GC ble bygget i 1983 og var den første banen i Tarragona-området. Banen har mange doglegs og opphøyde utslag, med fantastisk utsikt over banen og havet. Banen er veldig vakker med modne oliventrær, furuskog og svaiende palmer. Og glem ikke den grønne innrammingen gjør det også mye mer beskyttet mot kald vind på de dagene værforholdene ikke er med oss.

Banen byr på stor variasjon og blant annet er det 13. hullet en av Spanias lengste med sine 573 meter fra back tee! Fra vanlige utslag er banen mye snillere, og sammen med Bonmont blir det en nesten perfekt kombinasjon.

Costa Dauradas klubbhus er også veldig hyggelig og helt annerledes enn Bonmonts. Der Bonmonts er moderne og elegant, er Costa Dourada klassisk katalansk og veldig koselig med frodig grøntområder og flott blomsterprakt. Klubbhuset er ombygd og har i dag også en mer moderne del, men den klassiske sjarmen har ikke gått tapt.

I løpet av Mid- eller Long Stay kan du hvis du om du ønsker det ha fri golf på to varierte og flotte, men veldig forskjellige baner. Høres det ikke attraktivt ut?

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Når du ikke spiller golf

I tillegg til verdensbyen Barcelona har du korte avstander til småbyene Platja Miami og Cambrils, pluss Tarragona. Du bor også rimelig sentralt i et meget godt vindistrikt. Og selvfølgelig, mange hyggelige strendeer.

Servicen på Long Stay

Som gjest hos Sunbirdie er vi opptatt av å få deg til å føle deg komfortabel og ivaretatt. I Sitges har vi ikke egne ansatte på stedet, men du har telefontjeneste med vertene våre på Costa Dorada Bonmont, som ligger bare en halvtime unna, de kan hjelpe deg med det meste.

Starttider och greenfee

På Bonmont och Costa Daurada kan du bestille starttider 48 timer i forveien.

Hva inngår i prisen?

28 dagers overnatting (4 uker) og inkludert medlemskap i klubben. Ellers er vask, skifte av sengetøy og håndklær ukentlig, el, varme, wifi, og program og konkurranser arrangert av våre verter.

Pris Long Stay golfreiser till Spania, Costa Dorada, Bonmont…
Pris Mid Stay golfreiser til Spania, Costa Dorada, Bonmont…
Pris Short Stay golfreiser til Spania, Costa Dorada, Bonmont…

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Hva inngår ikke i prisen?

Fly og leiebil er ikke inkludert i våre priser, men du bestiller det selv. Les mer under de respektive avsnittene nedenfor eller gå direkte til fanen Fly/Leiebil og les våre anbefalinger.

Ankomst

Vi har ingen faste ankomstdager, du velger selv når du vil ankomme og bor da 4 uker fra ankomstdagen. Vi anbefaler alltid gjestene våre å ankomme så nær slutten av måneden som mulig, da det skaper en god og morsom gruppefølelse, men det er helt fritt å ankomme hvilken dag eller når du finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Fly til Barcelona

Når du drar på Long, Mid eller Short Stay med Sunbirdie, er ikke fly inkludert i prisene. Vi mener det beste er at du bestiller flybillettene selv, og siden vi har fleksible ankomst og avreisedager, vil det også være lettere for deg å finne merkedets beste flypriser.

For tiden er det flere lavpris flyselskaper som flyr til de fleste destinasjonene i Europa, og du kan finne flybilletter til virkelig gode priser. De vanlige selskapene flyr også til våre destinasjoner, slik at du har flere forskjellige alternativer. Husk at du kan bestille utreise med ett selskap og hjemreise med et annet selskap. På denne måten kan du få maksimal kostnadseffektivitet for flyturen din.

Vær oppmerksom på at golfutstyr kanskje ikke er inkludert i billettprisen!

For bestilling av fly, kan vi anbefale både Googles smarte flysøkefunksjon, Finn har også en like fin søkemotor. I tillegg er det selvsagt mange andre søkemotorer også.

Hvis du heller vil ha personlig hjelp med bestilling av flyreiser, anbefaler vi at du enten ringer direkte til flyselskapet, drar til en skranke på din nærmeste flyplass, eller besøker et lokalt reisebyrå.

Leiebil

For din egen fleksibilitet og frihet anbefaler vi at du leier en bil. På den måten er du ikke låst til å være på destinasjonen hele tiden, men kan utforske regionen, kanskje dra til andre baner eller bare for å dra på shopping. I tillegg kan du trenge bil for å komme deg til golfbanene som ikke alltid ligger i nærheten eller på stedet du bor. Med leiebil får du også en frihet som er viktig for at ditt opphold skal bli så vellykket som mulig.

Vi har laget noen forslag til deg, der du på enkle og prisbesparende måter kan bestille din leiebil. Klikk deg videre på linkene til CarTrawler eller Holiday Drive, der de tilbyr svensk språk og service, her er alle avgifter inkludert. De er litt dyrere, men her vet du hva du kjøper!

Begge de vi foreslår, mekler leiebiler fra store kjente bilutleiefirmaer som: Avis, Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty og Sixt. Dermed føler vi oss trygge på at du kan finne en leiebil til best pris eller med best mulig service og garantier. Søk og bestill din leiebil på vår hjemmeside ved å gå til www.sunbirdie.no/leiebil


Les mer om Long Stay med Sunbirdie
Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB