Long og Mid Stay Golf i Spania

Long og Mid Stay golfreiser til Spania
med fantastiske golfdestinasjoner

Sunbirdie har en mengde herlige golfdestinasjoner i Spania! Drømmegolf, førsteklasses overnattingssteder, mat i verdensklasse og muligheten til unike kulturopplevelser gjør Spania i sin helhet til vårt absolutt største reisemål, noe som kanskje ikke er så rart …

Klikk her for Long Stay uten golfmedlemskap …

Velg mellom disse herlige golfdestinasjonene:

• Populære Mojacar Playa på Costa Almeria.
• Den klassiske Kanariøya Tenerife!
• Golfparadiset Mar Menor på solsikre Costa Calida. Ytterligere en golfbane i pakken.
Manilva Sun, Fuengirola og golfresorten Valle Romano på klassiske Costa del Sol.
• Den sjarmerende kystbyen Sitges rett sør for Barcelona, med gangavstand til banen. OBS! Redusert pris!
• Den populære kystbyen Cambrils på Costa Dorada, en time sør for Barcelona. En perfekt kombinasjon av fri golf og livet i en sjarmerende kystby!

En golfreise til Spania er jo nesten et selvsagt alternativ. Mange har vært i Spania opp gjennom årene på sol- og badeferie, eller på en vanlig golfreise, av akkurat samme grunner som for en Long Stay golfreise – varmen, solen og maten. Vi er mange som har tenkt tanken på å bli igjen en stund etter den tradisjonelle ferieuken når flyet letter på hjemreisen.

Long Stay golfreiser til charterklassikeren Tenerife, Kanariøyenes største øy

Hva med å tilbringe litt mer tid på den klassiske Kanariøya Tenerife? Størst, grønnest og vakrest av alle i øygruppen byr den på både sol, sand, hav og veldig bra golf!

Nyt vakker solnedgang med golf under Golfreiser Spania med Sunbirdie

Basseng og solnedgang utsikt Golfreiser Spania med Sunbirdie

Velg mellom flere forskjellige golfpakker og to forskjellige overnattingssteder, nær banene og havet …

Vi har to forskjellige leilighetsalternativer, og begge ligger i nærheten av havet og inntil banene Amarilla og Golf del Sur. Velg mellom 3 forskjellig golfpakker!

Les mer om Long Stay golfreiser til Tenerife …

Long Stay Golf Spania, Costa del Sol, Manilva Sun

Manilva Sun tilbyr veldig hyggelige leiligheter i gangavstand fra havet på Costa del Sol. Med fri golf på La Duquesa!

longstay spanien costa del sol manilva pool utsikt - Sunbirde

Fri golf og veldig bra overnattingssted med oppvarmet utendørsbasseng med mer…

Under oppholdet ditt har du et veldig fint overnattingssted med oppvarmet utendørsbasseng, restauranter i gangavstand og fritt spill på La Duquesa.

Les mer om Long og Mid Stay golfreiser til Costa del Sol, Manilva …

Long Stay Golf Spania, Costa Almeria, Mojácar Playa

I den lille kystbyen Mojácar Playa, med Spanias varmeste og tørreste klima, har vi funnet en ordentlig perle – som også er veldig prisgunstig. Vi bor i flotte leiligheter ved havet med tre soverom, to bad og store terrasser med nydelig havutsikt og ettermiddagssol pluss 20 runder på Marina golf, og du kan legge til 4 greenfees på Desert Springs.

Velkommen til din nye drømmetilværelse med Sunbirdie på Mojácar Playa!

longstay spanien Costa Almeria Mojacar playa vardagsrum med balkong-Sunbirdie

Drømmeopphold ved havet med fri golf og restauranter i gangavstand. Blir det bedre?

Les mer om Long Stay golfreiser til Mojácar Playa …

Long Stay golf på klassiske Costa del Sol i Spania

Den mest klassiske av alle golfdestinasjoner i Sør-Europa er kanskje Costa del Sol, Solkysten. Dette er den regionen som flest nordeuropeere har valgt å emigrere til, for å kunne nyte det trygge, solrike og varme vinterklimaet. Ikke minst har mange valgt å flytte hit for golfens skyld!

Spanien costa del sol strandrestaurang fuengirola longstay golf-Sunbirdie

Nå kan dere, gjennom Sunbirdie, leve «Costa del Sol-livet» uten å måtte kjøpe en bolig her nede. Kom ned og nyt litt av våre tre herlige reisemål. Fuengirola byr på finfin overnatting med gangavstand til hele Fuengirolas utvalg av hundrevis av restauranter og golf på 5 baner!

Estepona og Valle Romano byr på veldig fin overnatting ved golfbanen Valle Romano, med  ettermiddagssol og golf på tre baner. Bor du på resorten Manilva Sun, har du flott overnatting med oppvarmet utendørsbasseng, restauranter og annet i gangavstand – og helt fri golf på én bane.

Tenk å kunne kombinere veldig bra overnatting med herlige golfrunder i noe av Europas aller beste klima – kan en Long Stay bli bedre?

Les mer om Long Stay golfreiser til Spania, Costa del Sol …

Long Stay Golf Spania, Costa Calida, Mar Menor
– golfparadiset med 6 baner av Jack Nicklaus!

Store deler av Spania kan skryte av Europas varmeste og beste klima. Å velge et reisemål hvor klimaet er det rette, er selvfølgelig viktig når man velger å være borte en måned eller to. Nettopp derfor er Costa Calida sørøst i Spania et godt valg av region for Long Stay. Det er en av de tørreste og varmeste regionene i Europa. Long Stay på Mar Menor på Costa Calida har blitt en suksess.

Costa Calida betyr «den varme kysten». Her er det klimaet som legger til rette for lunsj utendørs, fuglekvitter om morgenen og tørre vakre golfbaner av beste kvalitet. Det er et klima som er som skapt for lange frokoster på leilighetsterrassen, kulturelle utflukter til de historiske stedene Murcia og Cartagena, lunsj på golfrestauranten og hyggelige golfrunder i ettermiddagssolen.

Costa Calida – den varme kysten. Hva kan høres mer fristende ut enn dette, når drømmen om et vinteropphold i varmen skal bli virkelighet?

Fordi golfen er en viktig del av oppholdet når man reiser på Long Stay, er det også av stor betydning at banene er av ypperste klasse. Spania er kjent for sine mange og fine golfbaner. På Costa Calida har det blitt bygget flere golfbaner de siste to årene enn noe annet sted i Europa. Her kommer du ikke ut for dårlig vedlikeholdte golfbaner. Her er det nytt og friskt, men fortsatt sjarmerende og koselig. På en Long Stay på Mar Menor er medlemskap på hele 7 fantastiske baner av Jack Nicklaus inkludert!

Mar Menor el valle utsikt i lång vistelse spanien - Sunbirdie

Ved siden av et nydelig klima og bra golf finnes det mengder av mulige aktiviteter innenfor kultur, gastronomi og historiske tilbakeblikk. Eller hvorfor ikke ta en avstikker opp til noen av de nærliggende store skiområdene i Sierra Nevada for en dag med skikjøring på puddersnø, som en avveksling fra stekende sol og nyklippede greener?

Les mer om Long Stay golf på Costa Calida, Mar Menor …

Long Stay Golf Spania, Costa Dorada – den aller beste kombinasjonen av topp golf, kultur og livet i en sjarmerende kystby

Ja, Costa Dorada, en time sør for Barcelona, kan kanskje være noe man lengter like mye etter som Costa Calida. Til Costa Dorada tror vi at man velger å dra hvis man vil kombinere fantastisk klima, kultur i verdensklasse, topp golf og kanskje Spanias beste mat.

Cambrils lumine havsutsikt på spanien longstay - Sunbirdie

Costa Dorada har ikke like varmt klima i desember og januar, men om høsten og våren er det kanskje vår mest attraktive golfdestinasjon! Bo i den levende byen Cambrils med strandpromenader, mengder av restauranter, tapasbarer med mer, og spill på Lumines luksuriøse 45-hullsanlegg, kombinert med nærheten til verdensbyen Barcelona med et enormt kulturtilbud.

Ta sjansen og bli med til en «annerledes» og utrolig populær golfdestinasjon, der det er mulig å spille golf dagen lang, men også å få mange andre opplevelser av ypperste verdensklasse!

Les mer om Long Stay golf på Costa Dorada …


Som alltid har vi fri ankomst- og avreisedag, og med leiebil har du full frihet på ditt Long Stay-opphold og slipper å tilpasse deg til faste ankomstdager og transport etter faste tider. Nyt din nye, luksuriøse «hverdag» med sol, varme og fantastisk golf …

Les mer om Long Stay Golf …