Long Stay golfreiser til Sør-Afrika

Oppdag fantastiske Sør-Afrika på en eksotisk Mid eller Long Stay golfreise med Sunbirdie

Long og Mid Stay golfreiser til Sør-Afrika til fantastiske priser. Velg mellom innkvartering på golfresort eller i bymiljø og med golf på én eller flere baner. Uansett hva du ser etter, kan du sikkert finne det hos oss ved å kombinere noe av pakken vår med andre opplevelser som safari, vingårder, byturer og mye, mye mer.

Se alle tilleggspakkene våre som du kan skreddersy reisen din med …

Long og Mid Stay golfreiser til Sør-Afrika

Å kunne presentere Sør-Afrika som Long Stay golfdestinasjon føles ikke bare godt, men rett og slett fantastisk. Tenk deg – en hel måned i eksotiske Sør-Afrika … Få steder i verden, om noen, ligger høyere på de fleste menneskers liste over drømmedestinasjoner. Sør-Afrika pleier å nevnes som et land som inneholder det beste fra hele verden. Sør-Afrika byr på eventyrlige golfbaner, uforglemmelige naturopplevelser, mat og vin i absolutt verdensklasse, et utrolig gjestfritt folk – totalt sett en helhetsopplevelse som overgår det meste. Vil du oppleve mer av landet, kan vi anbefale å kombinere to eller flere Mid Staypakker til et lengre opphold. Mid Stay er et Long Stay-lignende opplegg, men på to til tre uker. Dessuten kan du kombinere med våre tilleggspakker, som kan være alt fra 1 natt i Stellenbosch til flere ukers rundreise …

golfbana i Cape St. Francis under long stay golf sydafrika | SunbirdieGolf Sør-Afrika med vakker innkvartering med SunbirdieNyt på Cape St. Francis strandgolf i Sør-Afrika med SunbirdiePingviner under Golf Sør-Afrika med SunbirdieNyt en rolig piknik med golf i Sør-Afrika med SunbirdieGolf Sør-Afrika med mat på joes fish restaurant med SunbirdieNyt på Stellenbosch med utsikt mot sjøen med golf i Sør-Afrika med SunbirdieNyt på Stellenbosch med golf i Sør-Afrika med SunbirdieStellenbosch golf och villor under long stay golf sydafrika | SunbirdieNyt vin med golf i Sør-Afrika med Sunbirdieutsikt över gården under longstay sydafrika | SunbirdieVacker kyrka i Stellenbosch under longstay sydafrika | SunbirdieStrandhytter i Stellenbosch under longstay sydafrika | SunbirdieArabella golfbana utsikt under long stay golf sydafrika | Sunbirdieutsökt mat på caféet i longstay sydafrika | SunbirdieSträng taffelberget i Stellenbosch under longstay sydafrika | SunbirdiePearl Valley i Stellenbosch under longstay sydafrika | SunbirdieSöta pingviner i Stellenbosch under longstay sydafrika | Sunbirdie

En Long Stay-golfreise til Sør-Afrika blir et eventyr der golfen bare er en del av alle de opplevelsene som venter. Når du reiser til et land som Sør-Afrika, er kanskje Long Stay den optimale måten å oppleve destinasjonen på. Her er det så uendelig mye å oppleve og se at vi tror golfen ikke kommer til å spille hovedrollen på samme måte som på våre mer klassiske golfdestinasjoner. Du som reiser hit på Long Stay, kommer til å se og oppleve ting som man kanskje bare får sjansen til én gang i livet. Hva med – i tillegg til golf – å kunne oppleve hvalsafari, vinsmaking i Stellenbosch-distriktet, se de store kattedyrene på en skikkelig safari, se Cape Town oppe fra Taffelfjellet, besøke Robben Island, ta en «ferie fra ferien» og reise langs Garden Route, eller hvorfor ikke gli ned i et haibur for et nært møte med hvithaien …?

Ja, som dere raskt forstår, finnes det så mye å oppleve her at det kanskje ikke er nok med en fire ukers Long Stay-golfreise. Hvorfor ikke ta 8 uker i stedet?

Kombiner mer – med minst 2000,-  i rabatt!

Som du allerede har forstått, finnes det så utrolig mye å se og gjøre i Sør-Afrika at man kanskje ikke (i alle fall på den første reisen) skal bli værende så lenge på ett og samme sted. Derfor vil vi gjerne slå et slag for å kombinere to eller flere Mid Stay-perioder til et lengre opphold. Da får dere alltid 1000,- i rabatt per person per Mid Stay, og altså minst 2000,- i rabatt hvis dere kombinerer to Mid Stays til et opphold på totalt én måned.

Kanskje dere flyr inn i Cape Town og vil starte med et par uker på nyheten Langebaan, og deretter tar dere ned til Garden Route for å bli værende en stund på Pinnacle Point? Eller så kombinerer dere 2 uker sentralt i den sjarmerende vinbyen Stellenbosch, med noen ukers fred og ro på Cape Saint Francis, og avslutter deretter med et par netter på en safariresort før dere flyr hjem igjen?

Kontakt oss gjerne på info@sunbirdie.com eller +47 456 00 672 for mer informasjon om skreddersydde opplevelser.

Førsteklasses innkvartering, topp golf og sosialt samvær på din Long eller Mid Stay Golfreise til Sør-Afrika

Som grunnlag for Sunbirdies Long og Mid Stay-golfreiser til Sør-Afrika ligger selvfølgelig et ordentlig gjennomtenkt overnattings- og golfopplegg. På de andre reisemålene våre legger vi jo veldig vekt på førsteklasses innkvartering, sosialt samvær og golf. Det samme gjelder i Sør-Afrika, men her er kanskje ikke golfen like sentral, for det finnes så utrolig mange andre aktiviteter og opplevelser som lokker.

Sørafrikansk golf er uansett en god nok grunn til å reise hit! Her er det som mange fantastiske baner å spille på. Navn som Fancourt, Leopard Creek, Arabella, Pinnacle Point, Pearl Valley og Pezula dukker først og fremst opp. Men her er det utrolig mange golfbaner som ikke er så kjent. Bare rundt Cape Town finnes det rundt 30 golfbaner å velge mellom.

Fantastiske matopplevelser

I Sør-Afrika finnes det fantastiske kyststriper, ørken og fjellområder. Landet har 20 000 plantearter, som tilsvarer 10 prosent av alle kjente arter i hele verden. I tillegg til den overveldende naturopplevelsen opplever også mange besøkende at maten er noe utenom det vanlige. I Sør-Afrika blandes all verdens mat, og finnes det noen retter som er sterkere representert enn andre, så er det nok kjøtt, fisk og skalldyr. Gjerne grillet.

Cape Town er full av fine restauranter med fantastisk mat til lave priser! Hvis du synes det er spennende å se hva som serveres på byens beste restauranter, og hvilket prisnivå de holder, kan du klikke på denne linken, så kommer du til en spennende oversikt over Sør-Afrikas beste restauranter


Mengder av spennende tilleggspakker!

I tillegg til en herlig Mid Stay eller Long Stay kan vi nå også tilby et antall nøye utvalgte tilleggspakker for deg som virkelig vil utforske alt det Sør-Afrika kan tilby. Safari, «golfoholic», cityopplevelser i Cape Town, vingårdsturer med svensktalende vert i Stellenbosch og mye mer.

Les mer her på nettsiden, og kontakt oss gjerne for mer informasjon om alle disse pakkene på +47 456 00 672 eller info@sunbirdie.com

Tilleggspakke Sør-Afrika …


Fire fantastiske destinasjoner i Sør-Afrika

Selvfølgelig koster det litt mer å reise til Sør-Afrika sammenlignet med lavprisflyene til Sør-Europas Long Stay-golfdestinasjoner, selv om mange av flyselskapene har billigere billetter enn man kanskje tror. Men på selve stedet er alt veldig rimelig og av ypperste klasse, så sammenlagt blir det nok ikke så mye dyrere enn på en annen Long Stay golfdestinasjon

Sør-Afrika, West Coast, Langebaan

Gå på stranden longstay sydafrika | SunbirdieGolfbana utsikt över berget under long stay golf sydafrika | SunbirdieNjut av solnedgången från hotellet under longstay sydafrika | Sunbirdiespringbuck på golfbanan under long stay golf sydafrika | SunbirdieLangebaan matsal på hotellet under longstay sydafrika | SunbirdieLangebaan strand under longstay sydafrika | Sunbirdie

Bo, spill golf og nyt livet på en elegant, sørafrikansk golfresort med perfekt beliggenhet inntil havet, mellom storby og villmark. Oppdag drømmetilværelsen din under en Mid eller Long Stay med innkvartering i romslige leiligheter og kostnadsfri golf på Langebaan Country Estate.

Long Stay (4 uker) og Mid Stay (2 uker) med topp innkvartering på banen i nærheten av havet med fritt hverdagsmedlemskap på 18-hulls mesterskapsbane av Gary Player og 18-hulls korthullbane.

Les mer om Long og Mid Stay golfreiser til Langebaan …

Sør-Afrika, Garden Route, Cape Saint Francis

blankNyt en vakker golf i Sør-Afrika med Sunbirdieboende flygfoto av Cape St. Francis under longstay sydafrika | SunbirdieLong stay golfresor i Cape St Francis, sydafrika | Sunbirdiegolfbana i Cape St. Francis under long stay golf sydafrika | SunbirdieCape St. Francis strand under longstay sydafrika | Sunbirdiebåtliv i Cape St. Francis floden under longstay sydafrika | SunbirdieUtforsk havnen på Cape St francis med golf i Sør-Afrika med SunbirdieVit villor i cape st francis under longstay sydarika | SunbirdieSpektakulära stränder i Cape st Francis longstay sydafrika | SunbirdieJoes fiskrestaurang i Cape St. Francis under longstay sydafrika | SunbirdieCape St. Francis strand fyr under longstay sydafrika | SunbirdiePingviner i Cape St. Francis under longstay sydafrika | Sunbirdie

Long eller Mid Stay ved havet på Garden Route med spill på en av Sør-Afrikas aller beste golfbaner – for godt til å være sant? Nei, nå har du endelig sjansen til å benytte deg av en veldig god Long eller Mid Stay-pakke i landet som så mange drømmer om å få besøke – Sør-Afrika.

Kom og skap minner for livet. Nyt den afrikanske naturen, vennligheten, golfen og maten. På Cape St. Francis Resort bor du ved havet og har både førsteklasses golf og safari i nærheten!

Cape Saint Francis ligger i perfekt avstand til Cape Town for at du skal kunne nyte Garden Route på veien hit. Spander et døgn eller to i Cape Town når dere lander. Ta en overnatting på et av alle de fantastiske stedene lang Garden Route, og tilbring deretter din Long Stay her på kjempekoselige Cape St. Francis Resort. Velg mellom leilighet med 2 soverom, cottage eller luksuriøse villaer. I prisen er 16 greenfees på to herlige baner inkludert.

Les mer om Long Stay golfreiser til Cape St Francis …

Sør-Afrika, Stellenbosch, Devonvale

Fantastisk utsikt-från-berget under longstay sydafrika | SunbirdieShopping i Stellenbosch under longstay sydafrika | SunbirdieNydelig innkvartering med utsikt over stellenbosch med golf Sør-Afrika med SunbirdieKoselig overnatting på stellenbosch med golf sør-afrika med SunbirdieFjellutsikt ved stellenbosch med golf Sør-Afrika med Sunbirdiesmaka vin under longstay sydafrika | SunbirdieStellenbosch centrum under longstay sydafrika | SunbirdieNyt shopping under golf Sør-Afrika med Sunbirdiemiddag på chez shiraz under longstay sydafrika | SunbirdieBesøk vacker kyrka kirke med golf Sør-Afrika med SunbirdieNjut av blomsterprakt i stellenbosch under longstay sydafrika | SunbirdieNyt vin på stellenbosch med golf Sør-Afrika med SunbirdieVakker strandutsikt ved stellenbosch med golf Sør-Afrika med SunbirdieTrottoar i Stellenbosch under longstay sydafrika | SunbirdieblankNyt på stellenbosch strandgolf Sør-Afrika med SunbirdiePingvin som oppdager under golf Sør-Afrika med SunbirdieWaterfront fran vatten under longstay sydafrika | SunbirdieHavets sida i stan för båtar under longstay sydafrika | SunbirdieSe vindruvor för vin under longstay sydafrika | Sunbirdie

Bare 30 minutter fra pulserende Cape Town – midt i det kjente vindistriktet Stellenbosch – ligger vår andre destinasjon, det førsteklasses anlegget Devonvale Golf & Wine Estate. Her bor du fantastisk og har fri golf på hjemmebanen. Du kan også oppgradere med spill på mange andre baner i nærheten, blant andre de beryktede Arabella og Pearl Valley.

Devonvale ligger i Stellenbosch, der klimaet er av beste middelhavsart med tørre vintre og passe varme og deilige somre. Og ettersom vår vinter er Sør-Afrikas sommer, er klimaet på sitt aller beste mellom november og mars – det vil si i våre mørkeste måneder … Fra overnattingsstedet tar du deg enkelt rundt i nærområdets vakre områder med vingårder, kultur og vakre bygninger. Vil du reise inn til sentrale Cape Town, er det bare 30 minutter med bil, og selvfølgelig er du også i nærheten av kysten der du kan nyte god, sørafrikansk vin og se ut over havet …

Velg mellom innkvartering på Devonvale Golf & Wine Estate eller leiligheter sentralt inne i Stellenbosch inkludert medlemskap på Devonvales golfbane.

Les mer om Long Stay golfreiser til Sør-Afrika, Stellenbosch …

Sør-Afrika, Garden Route, Pinnacle Point

njut av golfbanan nära havet under long stay golf sydafrika | Sunbirdiegå längs kusten under longstay sydafrika | SunbirdieUtsikt ved bassenget ved Pinnacle potin med golf Sør-Afrika med SunbirdieStranden ved Pinnacle potin med golf Sør-Afrika med SunbirdieFantastisk utsikt ved stranden ved Pinnacle potin med golf Sør-Afrika med Sunbirdiespela golf med färgglada flora under long stay golf sydafrika | Sunbirdie

Hva med 2 ukers førsteklasses innkvartering på den flotte resorten Pinnacle Point på Garden Route? Her bor vi med havutsikt inntil den dramatiske banen med samme navn (av Darren Clark, kåret til verdens beste golfbane!), og det er også inkludert spill på Mossel Bay GC, 10 minutter unna.

Med veldig god innkvartering i leilighet eller lodge og spill på to herlige baner (med golfbil på hjemmebanen) og nærhet til mengder av opplevelser er dette en nyhet vi er mektig stolte over.  

Les mer om Long Stay golfreiser til Pinnacle Point …

Vi tør å love at din Long Stay-golfreise til Sør-Afrika – med alle opplevelser av kultur, mat, natur, golf og dyr – gir deg minner du kommer til å ha med deg for resten av livet.

Welkom – to South Africa!