Long Stay golfreiser til Sør Afrika, Stellenbosch

Long og Mid Stay golfreiser til Stellenbosch med spill på elegante Devonvale Golf & Wine Estate

Oppdag sjarmerende Stellenbosch og Cape Town med oss gjennom et Long eller Mid Stay – enten du bor på elegante Devonvale Golf & Wine Estate eller sentralt beliggende leiligheter – midt i Sør-Afrikas mest omtalte vinstrøk. Her bor du i hus eller leiligheter med fritt medlemskap!

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Fantastisk utsikt-från-berget under longstay sydafrika | SunbirdieShopping i Stellenbosch under longstay sydafrika | SunbirdieNydelig innkvartering med utsikt over stellenbosch med golf Sør-Afrika med SunbirdieKoselig overnatting på stellenbosch med golf sør-afrika med SunbirdieFjellutsikt ved stellenbosch med golf Sør-Afrika med Sunbirdiesmaka vin under longstay sydafrika | SunbirdieStellenbosch centrum under longstay sydafrika | SunbirdieNyt shopping under golf Sør-Afrika med Sunbirdiemiddag på chez shiraz under longstay sydafrika | SunbirdieBesøk vacker kyrka kirke med golf Sør-Afrika med SunbirdieNjut av blomsterprakt i stellenbosch under longstay sydafrika | SunbirdieNyt vin på stellenbosch med golf Sør-Afrika med SunbirdieVakker strandutsikt ved stellenbosch med golf Sør-Afrika med SunbirdieTrottoar i Stellenbosch under longstay sydafrika | SunbirdieblankNyt på stellenbosch strandgolf Sør-Afrika med SunbirdiePingvin som oppdager under golf Sør-Afrika med SunbirdieWaterfront fran vatten under longstay sydafrika | SunbirdieHavets sida i stan för båtar under longstay sydafrika | SunbirdieSe vindruvor för vin under longstay sydafrika | Sunbirdie

Det elegante feriestedet Devonvale Golf & Vine Estate ligger i hjertet av Bottelary Valley i Stellenbosch, Sør-Afrikas mest anerkjente og berømte vinstrøk, nær Cape Town og hele Western Cape. Omgivelsene kan ikke beskrives som noe annet enn storslått! Her er vi blant kuperte vingårder og majestetiske fjell, og allikevel er vi ikke mer enn 30 minutter fra verdensmetropolen Cape Town og ikke engang 10 minutter fra sentrum av Stellenbosch.

I 1996 overtok den Cape Town-fødte franskmannen Jean-Jaques Provoyeur et råtnende anlegg rett utenfor sentrum av Stellenbosch. Da var Devonvale langt fra feriestedet som i dag tiltrekker besøkende fra hele verden. En dårlig drevet golfbane med et dårlig vedlikeholdt klubbhus og et enkelt og ganske kjedelig hotell var alt som var der.

I dag har JJ Provoyeur, med hjelp av kona Ester og deres stab, gjort denne stygge andungen til en skikkelig svane! Det har en elegant 4-stjerners Lodge, omgitt av kurvede vingårder og en høyt verdsatt 18-hulls mesterskapsbane. Her finner du også elegante feriehus, alle omgitt av de vakre vingårdene og nær hotelldelen og det nå veldig komfortable klubbhuset.

Gjester som foretrekker hotellovernatting, kan glede seg over de romslige og komfortable rommene, men for Long Stay har vi valgt å fokusere på de elegante feriehusene som dekker alle behov du måtte ha for et Long Stay her i paradis.

Hvis du foretrekker å bo i sentrum av Stellenbosch, kan vi nå også tilby leiligheter med gangavstand til alle restauranter og andre ting – inkludert fritt medlemskap på Devonvale.

blankblankblankblankblankblankblankblankblank

Overnattingen på Quiver Tree i sentrale Stellenbosch

Quiver Tree er et nybygd leilighetshotell som ligger i gangavstand fra Stellenbosch sentrum og en knapp kilometer fra Devonvale Golf & Wine Estate hvor du har fritt medlemskap.

Hos Quiver Tree er det små rimelige studioer (The Nook) og større 2-romsleiligheter (The GrownUp). Leilighetene er veldig moderne og høyt rangerte på f.eks booking.com, men selv om vi synes innredningen er fin, kan det være litt minimalistiske for noen, og du som leter etter gammeldags sjarm eller ren luksus, bør nok se mer på våre andre overnattingssteder.

The Nook (studioene) kan passe bra for et kortere opphold, men The GrownUp (2-roms leilighetene) er mer romslig og passer selv om du bor i lengre perioder. Kjøkkenet er utstyrt med det meste av det som trengs for å lage enklere retter. Komfyr og mikrobølgeovn er tilgjengelig, men vanlig ovn mangler. Se mer i faktaboksen.

Quiver Tree er innkvarteringen for de som ønsker å være moderne og sentralt og vil spasere til restauranter, kultur og shopping og kjøre til golfbanen. Vær oppmerksom på at vi ikke anbefaler å gå om kvelden, noe som gjelder praktisk talt hele Sør-Afrika. Derfor anbefales det ikke å gå inn til byen etter golfen og eller en forfriskende tur hjem igjen. Ta en taxi hjem om kvelden…

blankblankblankblankblank

Overnattingen på Devonvale Golf & Wine Estate

Alle hus og leiligheter har siden 2012 blitt renovert og nyinnredet i regi av Ester Provoyeur. Miljøtenking har vært et stikkord for alle renoveringer – fra belysning til varme- og klimaanlegg. Anlegget har sitt eget resirkuleringssystem og alle vekster og planter er lokale, noe som viser den miljøbevisste tankegangen.

Det er en veldig positiv og familiær atmosfære på feriestedet, og den vennlige serviceinnstilte holdningen til personalet smitter gjestene som raskt føler seg hjemme her. Personalet prøver alltid å imøtekomme gjestenes ønsker, og de hjelper deg gjerne med alle aktiviteter som er mulig på Devonvale. For utflukter i nærmeste omgivelser eller lenger unna, kan man alltid spørre Ester, som selv om han er født i Tyskland, har det bra hjemme her på Stellenbosch.

En veldig positiv ting er at du også kan få hjelp på svensk! Golfklubbens pro – eller «proette» som JJ kaller henne, heter Anna Becker-Frankel og ble født i Sverige …

For kulinariske herligheter er det den utmerkede restauranten «Chez Shiraz» hvor du kan nyte en kald øl eller et glass vin etter en fantastisk dag på golfbanen, mens du kan nyte utsikten over vinmarkene. Du kan se frem til et deilig måltid der kokken William Farmer og hans stab utfører flott arbeid med en meny med fokus på sesongens lokale råvarer. Her finner du alt fra deilige pizzaer til fantastisk kjøtt og daglig fersk sjømat – alt til veldig billige priser. Farmer er også veldig stolt av krydderhagen sin, som han liker å vise til besøkende. Nyt måltidet med en av Provoyeur-familiens egne viner for en perfekt smakssensasjon. Chez Shiraz er åpen hele dagen, hver dag i uken.

5-10 minutter unna ligger Stellenbosch sentrum med mange restauranter du kan teste – for ikke å snakke om Cape Towns enorme utvalg av mat, drikke og kultur, bare 30 minutter unna.

Som nevnt har feriestedet flere forskjellige overnattingsdeler, alle med høy standard. I lodgen er det hotellrom og romslige leiligheter med 1 og 2 soverom, deretter er det 2-roms villaer.

Husene består av to etasjer, andreetasjen har to soverom – det ene med balkong – med egne bad – det ene med dusj, det andre med badekar og dusj. Ett av soverommene har en king-size seng, de to andre enkeltsenger. Underetasjen har en åpen planløsning med fullt utstyrt kjøkken og stue, og utgang til uteplass, hvor du kan nyte de lune kveldene med et glass lokal vin og bare nyte nattens eksotiske lydbilde. Devonvale har bare noen få hus, så det er viktig å være ute i god tid.

Innredningen og møblene er elegante og veldig innbydende, og husene har alt utstyret du kan trenge for et virkelig bekymringsløst opphold. Her føler du deg raskt hjemme!
Fra uteplassen har du direkte nærhet til all service på hotelldelen, og også den vakre golfbanen, som slynger seg gjennom områdets vingårder.

Fordi husene er så romslige, fungerer det bra å dele dem inn i tre eller fire personer, noe som gir deg veldig gode rabatter. Da vil det være som å ha to “hotellrom” med bad i øverste etasje og et felles sosialt område i underetasjen. Les mer om rabatter og tillegg i vår prisliste!

Leilighetene, som består av 1 eller 2 soverom, har et enkelt kjøkken, såkalt kjøkkenkrok kombinert med den pent møblerte stuen. Leilighetene er på to etasjer, noe som betyr at du enten har en fin balkong eller uteplass med en liten hage hvor det også er grillmuligheter.

Uansett hva du velger for overnatting, inkluderer det daglig frokost og daglig rengjøring, det kan være bedre når du er på ferie. Uansett hva du velger for overnatting, inkluderer det daglig frokost og daglig rengjøring, det kan ikke være bedre når du er på ferie..

Devonvales fine 18-hulls bane ligger utenfor døren din, og du kan til og med oppgradere med spill på flere andre baner i nærheten…

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Golfen på Devonvale

Devonvales anerkjente attenhullsbane ble designet av Ken Elkin og kan spilles som par 70 eller 72. Den slynger seg mellom vinstokkene og tilbyr en fantastisk utfordrende golfrunde i beroligende vakre omgivelser. Banen er i veldig god stand og brukes hvert år som en kvalifiseringsbane for South African Open, som vitner om kvaliteten.

Ikke bli overrasket om du får selskap ut på banen, ettersom en stor familie av gaseller har bestemt seg for at de liker stedet. I tillegg til gaseller er det nok av syngende fugler og ikke minst en overflod av vakre, eksotiske planter.

Under ditt Long Stay har du helt fritt medlemskap og spiller dermed så mye du vil på «hjemmebanen» Devonvale. Nå tror vi ikke at du vil bli lei av Devonvale, siden den er veldig fin og underholdende og også i et så vakkert miljø. Hvis du fortsatt vil spille flere baner, har vi spesialpriser for pakker med 5 eller 7 greenfee på blant annet Stellenbosch, De Zalze, Boschenmeer, Pearl Valley, Arabella og King David. Les mer om dette nedenfor.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Når du ikke spiller golf

Selvfølgelig reiser du ikke til Sør-Afrika bare for å spille golf. Med din innkvartering i Devonvale eller sentralt i Stellenbosch, har du et perfekt utgangspunkt for å utforske det sjarmerende vinområdet Stellenbosch og også Cape Town med alle dens severdigheter og kulinariske opplevelser, for ikke å nevne shopping! Det er heller ikke langt til kysten hvor det er mange små landsbyer og fiskebyer å oppdage, og da må vi heller ikke glemme Garden Route, som kan være verdt å utforske noen dager.

Vi har også golfdestinasjoner på Garden Route – fra George til Eastern Cape, helt til enden av Garden Route – så hvis du vil oppleve det aller beste i Sør-Afrika, kan en kombinasjon av Stellenbosch / Cape Town og Garden Route være interessant? Kontakt oss for spesialpriser på kombinert reise…

Mengder av spennende tilleggspakker!

I tillegg til en fantastisk Mid— eller Long Stay, kan vi nå tilby en rekke velvalgte tilleggspakker for deg som virkelig vil smake på det Sør-Afrika kan tilby. Safari, «golfoholic», byopplevelser i Cape Town, vingårder med vinsmaking, med Skandinavisk-talende verter på Stellenbosch og mye mer.

Les mer her på hjemmesidene våre og kontakt oss for mer informasjon om det er noe du lurer på rundt disse pakkene på 456 00 672 eller info@sunbirdie.com

Tilleggspakker Sør Afrika…


Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com


Service på din Long og Mid Stay

Som gjest hos Sunbirdie er vi opptatt av å få deg til å føle deg sett og ivaretatt. På en Mid eller Long Stay i Stellenbosch reiser du dog ”på egen hand” – det vil si, vi har ikke eget personell på plass her. Imidlertid er personalet og eierne av feriestedet så vennlige og serviceorienterte at vi ikke ser noe problem med dette og også banens Pro, Anna Becker-Frankel, svensk!

Starttider og greenfee

Som Mid og Long Stay hos Sunbirdie har du fullt medlemskap på Devonvale Golf & Wine Estate og spiller så mye du vil. Hvis du fortsatt vil spille flere baner har vi oppgraderingspakker med spill på 5 eller 7 andre baner i nærområdet, og du kan selvfølgelig også bestille spill på andre baner på egen hånd, med hjelp av personalet på feriestedet.

Hva inngår i prisen?

Med Sunbirdie inngår overnattingen og service av vårt personal, og selvsagt golven som beskrevet over.

Gå direkte til prislisten for Long Stay golfreiser til Sør Afrika, Stellenbosch…
Gå direkte til prislisten for Mid Stay golfreiser til Sør Afrika Stellenbosch…

Hva inngår ikke i prisen?

Fly og leiebil er ikke inkludert i våre priser, men du bestiller det selv. Les mer under de respektive avsnittene nedenfor eller gå direkte til fanen Fly/Leiebil og les våre anbefalinger.

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

Ankomst

Vi har ingen faste ankomstdager, du velger selv når du vil ankomme og bor da 4 uker fra ankomstdagen. Vi anbefaler alltid gjestene våre å ankomme så nær slutten av måneden som mulig, da det skaper en god og morsom gruppefølelse, men det er helt fritt å ankomme hvilken dag eller når du finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Hvis du ikke får satt sammen reisen slik at oppholdet blir nøyaktig 28 eller 14 netter, har vi også gode priser for ekstra netter og ekstra uker. Det går også veldig bra å bo i 3, 5 eller 6 uker eller til og med enda lenger. Se prislistene for Mid og Long Stay der du finner priser på basispakker pluss ekstra netter, ekstra uker og andre tillegg eller rabatter.

Fly

Flyreiser er ikke inkludert i våre priser, det bestiller du selv. Hvis du vil dra direkte til Eastern Cape, flyr du best med mellomlanding i Johannesburg og deretter med innenlandsfly ned til Port Elisabeth. Alternativt kan du fly til Cape Town og ta turen ned til Cape St Francis for en fantastisk opplevelse via Garden Route. Cape Town flyr ofte til veldig gode priser med verdens beste flyselskaper – Emirates. Mellomlanding skjer i Dubai. I dag er det mulig å kjøpe enkeltbilletter på flyreiser. Du kan dermed fly ned med et selskap og hjem med et annet. Vi anbefaler også en rekke reisebyråer som kan hjelpe deg med flybookingen, hvorav svenske MK Airbroker har veldig god, personlig service.

Vær oppmerksom på at golfutstyr ikke er inkludert i flyprisen.

Noen flyselskap til Sør Afrika der du bestiller direkte hos flyselskapet:
https://www.sas.no
https://www.emirates.com/no/english
https://www.flysaa.com
https://www.britishairways.com/travel/home/public/en_no?forceredirect=true
https://www.qatarairways.com/en-no/homepage.html

Resebyråer:
https://www.ticket.no
https://www.travellink.no
https://www.bennettferie.no
https://www.berg-hansen.no
https://www.travelmarket.no

Leiebil

Vi anbefaler vi at du leier en bil for din egen frihet. På den måten er du ikke låst til destinasjonen, men kan enkelt utforske regionen. Du trenger også bil for å komme til de forskjellige golfbanene. Med leiebil har du en frihet som er viktig for at ditt Long Stay skal bli virkelig vellykket.

Vi har laget noen forslag til deg, der du på enkle og prisbesparende måter kan bestille din leiebil. Klikk deg videre på linkene til CarTrawler eller Holiday Drive, der de tilbyr svensk språk og service, her er alle avgifter inkludert. De er litt dyrere, men her vet du hva du kjøper!

Begge de vi foreslår, mekler leiebiler fra store kjente bilutleiefirmaer som: Avis, Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty og Sixt. Dermed føler vi oss trygge på at du kan finne en leiebil til best pris


Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB