Long Stay golfreiser til Sør-Afrika, Garden Route, Cape st Francis

Cape St Francis – magisk golf og storslagen natur!

Opplev et uforglemmelig Long- eller Mid Stay i Sør-Afrika. Bo ved sjøen og nyt 2 golfbaner, hvorav den ene er rangert som topp 10! Se hval leke, dra på ekte safari og bare glede deg til å være i dette fantastiske landet.

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

blankNyt en vakker golf i Sør-Afrika med Sunbirdieboende flygfoto av Cape St. Francis under longstay sydafrika | SunbirdieLong stay golfresor i Cape St Francis, sydafrika | Sunbirdiegolfbana i Cape St. Francis under long stay golf sydafrika | SunbirdieCape St. Francis strand under longstay sydafrika | Sunbirdiebåtliv i Cape St. Francis floden under longstay sydafrika | SunbirdieUtforsk havnen på Cape St francis med golf i Sør-Afrika med SunbirdieVit villor i cape st francis under longstay sydarika | SunbirdieSpektakulära stränder i Cape st Francis longstay sydafrika | SunbirdieJoes fiskrestaurang i Cape St. Francis under longstay sydafrika | SunbirdieCape St. Francis strand fyr under longstay sydafrika | SunbirdiePingviner i Cape St. Francis under longstay sydafrika | Sunbirdie

Helt i enden av den kjente Garden Route ligger den sjarmerende lille kystlandsbyen St. Francis Bay. St Francis Bay er en nydelig ferieregion der fantastiske opplevelser av natur, golf og havet vil tilby deg et langt opphold du aldri vil glemme.

Her på Sunbirdie har vi lett etter en ekte perle – Cape St Francis Resort. Med sin beliggenhet rett ved strandkanten og med to golfbaner i 10 minutters avstand her, er sjansen til å kombinere en golf- og naturopplevelse utenom det vanlige.

Med bare noen få skritt (vel, mellom 20 og 200 meter) ut døra fra bostedet ditt. Rett nedenfor feriestedet er du på den enorme sandstranden. Her ute i bukta kan du se hvaler som leker til midten av november. Strendene rundt Cape St Francis er også kjent for sine fine bølger. Cape St Francis Resort er omgitt av flere naturreservater som krysses av koselige veier for sykling og turgåing. Rett ved feriestedet, ute ved fyret, er det også en «redningsstasjon» for afrikanske pingviner. En jobb vel verdt å få innsikt i.

Noen få kilometer fra feriestedet ligger Port St Francis, hvor det er flere restauranter og ikke minst den store flåten av fiskebåter som bare er ute etter en ting – «hvitt gull» eller Calamares. Verdens fremste fiskevann for disse godbitene er her, og store mengder blir årlig sendt til Europa og spesielt Spania. Men hvis du vil spise den ferskeste og smakeligste frityrstekte blekkspruten, gjør du det her!

En av de to golfbanene ble designet av Jack Nicklaus og er for tiden rangert som den 6. beste banen i hele Sør-Afrika! Tvers over gaten er den andre banen, er en sjarmerende og familiedrevet bane – men fortsatt rangert på 100. plass. Sammen blir de et perfekt par baner for å variere golfen under et opphold ditt.

Som om det ikke var nok, er Cape St Francis veldig nær ekte safariopplevelser. I umiddelbar nærhet er flere fasiliteter hvor du kan se «de store 5» og få oppleve storslagne safariopplevelser. Addo Elephant Park i nærheten og det praktfulle Kariega Game Reserve er to virkelig gode alternativer der vi også kan tilby gode priser. Gjennom personale på feriestedet kan du også oppleve fantastiske opplevelser i absolutt nærhet.

Da vi bestemte oss for å tilby Cape St Francis som destinasjon for Long Stay gjester, ble det antatt at mange reisende kunne tenke seg å se og oppleve Garden Route. Cape St Francis har en perfekt beliggenhet for det formålet! Fly til Cape Town, bruk et par dager der – kjør en leiebil langs hele den fantastiske Garden Route – stopp ved en av de fantastiske overnattingsmulighetene langs kysten (se tilleggspakker som kan «skreddersy» din egen opplevelse tur/retur Cape Town – Cape St Francis) og deretter tilbringe et Long Stay på den flotte resorten. Høres ikke det ut som et fantastisk opphold?

Overnattingen på Cape St Francis Resort

Området der Cape St Francis er, pleide å være en campingplass, men nå er det en veldig sjarmerende og innbydende «landsby» som består av strandhus, leiligheter og hytter. Midt i komplekset, i nærheten av resepsjonen og restauranten, er våre 2-roms leiligheter laget for å oppholde seg lenge. Fullt utstyrt, men litt enklere landkjøkken, rengjøring i inkludert vask hver fjerde dag, også inkludert WiFi og internasjonale TV-kanaler. Leilighetene har enten balkong eller terrasse, alle leilighetene har også felles grillområder.

Våre standard 2-roms leiligheter ligger sentralt til på feriestedet.

blankblankblankLongstay Garden Route, Cape st Francis i Sydafrika

Alternativt er 4-stjerners cottage også tilgjengelige. Disse hyttene kan sammenlignes med en liten villa med hage.

blankblankBekväm long stay golfresor i Cape St Francis, Garden Route, SydafrikaBillig long stay golfresor i Cape St Francis, Garden Route, Sydafrikablank

Alternativt er det fine, frittliggende «Cottages» å bo i. Disse er litt større enn leilighetene, og har en noe høyere standard – ikke minst er det synlig på kjøkkenet slik de fleste av oss er vant til hjemmefra. Beklageligvis ikke oppvaskmaskin, men det er fordi de ansatte som kommer hver 4. dag også vasker kopper og kar! Det er heller ingen vaskemaskin, men i resepsjonen leverer du bare klærne og for småpenger slipper du å vaske og stryke og kan fokusere på å glede deg over ditt Long Stay. Våre Cottages har en liten uteplass med hage, egen grillplass og er veldig godt planert – til og med sentralt på feriestedet.

Feriestedets fineste innkvartering er de flotte strandhusene, hvert av dem med 4 eller 5 soverom og uslåelig utsikt.

Magisk golfresor till Garden Route, Cape st Francis i SydafrikablankblankblankSlappna av under en long stay golfresa till Garden Route, Sydafrika

Hvis dere ønsker å bo virkelig romslig, eller om dere er flere par som kan tenke seg å dele på et hus, kan vi tilby fine strandhus, med fantastisk beliggenhet blant sanddynene og ditt eget basseng! Det er ikke ren «luksus», men litt mer nedskalert, rustikk med hvitkalkede vegger, mørkt tre og torvtak. Ekstremt sjarmerende!

Husene har 4 eller 5 separate soverom på øverste nivå med eget bad og store sosiale områder i etasjene under, hvor du også får direkte tilgang til hagen med eget basseng, stor uteplass, grill og en liten gangsti over sanddynene ned til stranden. En nydelig innkvartering som også vil være veldig rimelig hvis du for eksempel deler et hus på 4 personer.

Fra alle leiligheter og hus er det nært til alt – det være seg stranden, feriestedets bassenger eller restauranter.

Klikk her for å se en flyover film over Cape St Francis Resort i YouTube…

Golfen på Cape St Francis

8 kilometer fra feriestedet, ligger begge golfbanene St. Francis Links og St. Francis Bay. De ligger på hver side av veien. Sving til venstre inn på Linksbanan og til høyre for Baybanan. St. Francis Bay er kjent for sin gemyttelighet. Her spiller du en bane som grenser til stranden og rett i nærheten av landsbyen St. Francis Bay. Bay-banen er litt enklere enn Links-banen som ligger på den andre siden av veien, men vi snakker fortsatt ikke en «barne-bane». 9 hull er av links-karakter, og de 9 siste mer som en parkbane – alt sammen en fantastisk sjarmerende og familiær klubb og bane, og som for tiden er rangert blant landets 100. beste baner!

St Francis Links er en såkalt Jack Nicklaus Signature og utrolig vakker … men til og med Bay er virkelig, virkelig fin!

blankblankblankblankblankblank

St. Francis Links er altså en Jack Nicklaus Signature Cource. Faktisk betyr dette at han designet banen selv. Banen er magisk vakker, og det er ingen overraskelse at den er rangert så høyt som nummer 6 i Sør-Afrika. I tillegg til en fantastisk bane, venter et fantastisk klubbhus med temakvelder flere ganger i uken med knallgode priser på mat og drikke. Typisk pris på en øl og en klubbsandwich for omtrent 20 kr.

16 golfrunder er inkludert i et Long Stay, vi tror det er nok, fordi mange ønsker å oppleve mye annet når de er i Sør-Afrika – men hvis du vil spille mer, så går også det bra. Som de fleste andre ting i Sør-Afrika er greenfee billig. Til Mid Stay er 8 greenfee inkludert.

Når du ikke spiller golf

Vi tror at du på Long Stay i Sør-Afrika vil gjøre mye mer enn å bare spille golf. Kanskje er det bare å la det synke inn at du er i fantastisk Afrika, kanskje er det å dra på direkte på safari? Rundt Cape St Francis er det utrolig mye å gjøre. Strendene, stiene gjennom sanddynene eller en dagstur til Port Elizabeth eller kanskje Knysna? På Cape St Francis Resort er de veldig vant til å imøtekomme og å hjelpe gjestene til opplevelser i nærområdet. To ganger i uken organiserer feriestedet pendelbuss til St. Francis-bukten og til St. Francis til en liten pris.

Gjør reisen hit til et eventyr!

For å komme til Cape St Francis(CSF) kan du kjøre langs Garden Route, eller du kan fly fra Cape Town(CT) eller Johannesburg til Port Elizabeth, men som sagt, mange vil som sagt oppleve Garden Route, og da er Cape St Francis et perfekt sluttmål.

Langs Garden Route er det en rekke fantastiske destinasjoner der du kan stoppe, spille golf og overnatte. Høyt på listen er Fancourt Resort – Sør-Afrikas fineste golfanlegg. Videre er det for eksempel Pezula, Pinnacle Point, Oubaii og Simola – alle unike og fantastiske fasiliteter i seg selv. Alle er langs Garden Route, og du kan få en flott opplevelse på selve reisen hit bort til Cape St Francis. Velg selv om du vil utvide ditt Long Stay med noen ekstra dager på turen fra CT til CSF, eller om du vil redusere på oppholdet i CSF. Vi har gode priser for ekstra dager eller uke(r), sjekk ut i prislistene våre.

Vi i Sunbirdie har laget flere forskjellige fine ekstrapakker for deg som vil oppleve mer av Sør-Afrika. Ta kontakt med oss for mer informasjon om alle tilleggspakkene, eller hvis du ønsker en fullt tilpasset tur. Det er nesten ingen begrensninger …


Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com


Mengder av spennende tilleggspakker!

I tillegg til en fantastisk Mid— eller Long Stay, kan vi nå tilby en rekke velvalgte tilleggspakker for deg som virkelig vil smake på det Sør-Afrika kan tilby. Safari, «golfoholic», byopplevelser i Cape Town, vingårder med vinsmaking, med Skandinavisk-talende verter på Stellenbosch og mye mer.

Les mer her på hjemmesidene våre og kontakt oss for mer informasjon om det er noe du lurer på rundt disse pakkene på 456 00 672 eller info@sunbirdie.com

Tilleggspakker Sør Afrika…


Service på din Long og Mid Stay

Som gjest hos Sunbirdie er vi opptatt av å få deg til å føle deg sett og ivaretatt. Av denne grunn har vi ansatte på stedet i høysesongen (våren) som sørger for at all den praktiske pleien blir ivaretatt, slik at du kan slappe av og glede deg over oppholdet. eller uviktig. Se mer informasjon i prislistene (lenker nedenfor).

Starttider og greenfee

Som Long- og Mid Stay gjest hos Sunbirdie på Cape St Francis har du tilgang til 4 golfrunder pr uke under oppholdet, som gjelder St. Francis Links og St. Francis Bay. Hvis du vil spille mer, kan du kjøpe greenfee til en pris av cirka 200 NOK pr greenfee. Starttider kan du bestille direkte på golfklubben når du ankommer.

Hva inngår i prisen?

Med Sunbirdie inngår overnattingen og service av vårt personal, og selvsagt golven som beskrevet over.

Gå direkte til prislisten for Long Stay golfreiser til Cape st Francis…
Gå direkte til prislisten for Mid Stay golfreiser til Cape st Francis…

Hva inngår ikke i prisen?

Fly og leiebil er ikke inkludert i våre priser, men du bestiller det selv. Les mer under de respektive avsnittene nedenfor eller gå direkte til fanen Fly/Leiebil og les våre anbefalinger.

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

Ankomst

Vi har ingen faste ankomstdager, du velger selv når du vil ankomme og bor da 4 uker fra ankomstdagen. Vi anbefaler alltid gjestene våre å ankomme så nær slutten av måneden som mulig, da det skaper en god og morsom gruppefølelse, men det er helt fritt å ankomme hvilken dag eller når du finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Hvis du ikke får satt sammen reisen slik at oppholdet blir nøyaktig 28 eller 14 netter, har vi også gode priser for ekstra netter og ekstra uker. Det går også veldig bra å bo i 3, 5 eller 6 uker eller til og med enda lenger. Se prislistene for Mid og Long Stay der du finner priser på basispakker pluss ekstra netter, ekstra uker og andre tillegg eller rabatter.

Flyg

Flyreiser er ikke inkludert i våre priser, det bestiller du selv. Hvis du vil dra direkte til Eastern Cape, flyr du best med mellomlanding i Johannesburg og deretter med innenlandsfly ned til Port Elisabeth. Alternativt kan du fly til Cape Town og ta turen ned til Cape St Francis for en fantastisk opplevelse via Garden Route. Cape Town flyr ofte til veldig gode priser med verdens beste flyselskaper – Emirates. Mellomlanding skjer i Dubai. I dag er det mulig å kjøpe enkeltbilletter på flyreiser. Du kan dermed fly ned med et selskap og hjem med et annet. Vi anbefaler også en rekke reisebyråer som kan hjelpe deg med flybookingen, hvorav svenske MK Airbroker har veldig god, personlig service.

Vær oppmerksom på at golfutstyr ikke er inkludert i flyprisen.

Noen flyselskap til Sør Afrika der du bestiller direkte hos flyselskapet:
https://www.sas.no
https://www.emirates.com/no/english
https://www.flysaa.com
www.britishairways.se
www.qatarairways.se

Resebyråer:
https://www.ticket.no
https://www.travellink.no
https://www.bennettferie.no
https://www.berg-hansen.no
https://www.travelmarket.no

Leiebil

Hvis du ikke tar din egen bil ned til Portugal, anbefaler vi at du leier en bil for din egen frihet. På den måten er du ikke låst til destinasjonen, men kan enkelt utforske regionen. Du trenger også bil for å komme til de forskjellige golfbanene. Med leiebil har du en frihet som er viktig for at ditt Long Stay skal bli virkelig vellykket.

Vi har laget noen forslag til deg, der du på enkle og prisbesparende måter kan bestille din leiebil. Klikk deg videre på linkene til CarTrawler eller Holiday Drive, der de tilbyr svensk språk og service, her er alle avgifter inkludert. De er litt dyrere, men her vet du hva du kjøper!

Begge de vi foreslår, mekler leiebiler fra store kjente bilutleiefirmaer som: Avis, Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty og Sixt. Dermed føler vi oss trygge på at du kan finne en leiebil til best pris eller med best mulig service og garantier. Søk og bestill din leiebil på vår hjemmeside ved å gå til www.sunbirdie.no/leiebil


Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB