Long og Mid Stay golfreiser til Sør Afrika, Garden Route, Pinnacle Point

Topp overnatting og drømmegolf på Pinnacle Point, midt på Garden Route i Sør-Afrika

Pinnacle Point ligger virkelig midt på Garden Route, omtrent 40 mil fra både Cape Town og Port Elisabeth og bare en halvtime fra George lufthavn. Med absolutt nærhet til hele den vakre Garden Route, får du også virkelig førsteklasses leiligheter eller lodge-overnatting og golf på to fantastiske baner.

Pinnacle Point balanserer på klippeavsatsen, høyt over bølgene i Det indiske hav, og mens du spiller banen lurer du på hvordan de våget å bygge her. Hele herligheten er som Pebble Beach to eller tre ganger, og det er ikke rart at den fargerike nordireren Darren Clark innså at banen var «verdens beste» da han spilte her første gangen. Banen er virkelig dramatisk vakker ved siden av klippene med gjest-klemende utsikt over havet.

njut av golfbanan nära havet under long stay golf sydafrika | Sunbirdiegå längs kusten under longstay sydafrika | SunbirdieUtsikt ved bassenget ved Pinnacle potin med golf Sør-Afrika med SunbirdieStranden ved Pinnacle potin med golf Sør-Afrika med SunbirdieFantastisk utsikt ved stranden ved Pinnacle potin med golf Sør-Afrika med Sunbirdiespela golf med färgglada flora under long stay golf sydafrika | Sunbirdie

Anlegget har også et veldig innbydende klubbhus og ikke minst et antall leiligheter og lodger, som vi nå kan tilby. Innkvarteringen er veldig bra og med utsikt over havet, og banen mangler lite eller ingenting for en virkelig høy klasse Mid Stay golf tur.

Pinnacle Point ligger virkelig midt i Garden Route, bare en halv times kjøretur fra George lufthavn og omtrent 40 mil fra både Cape Town og Port Elisabeth. Med andre ord: du bor i hjertet av Garden Route og har alt som har gjort denne delen av Sør-Afrika verdensberømt, i din nærhet.

Vår overnatting på Pinnacle Point

Apartments Villas ligger i 4 etasj med 8 leiligheter i hver blokk med hver sin separate pool. De har alle fullt utstyrt kjøkken og balkong/veranda og en slags havutsikt. Her finner du leiligheter med 2, 3 eller 4 soverom der alle soverommene har eget bad.

blankblankblankblankblankblank

Lodges-leilighetene ligger i to-etasjes hus med 2 leiligheter i hver bygning og har også tilgang til basseng. Leilighetene er ganske lyse med fullt utstyrte kjøkken samt balkong/uteplass der halvparten har havutsikt og resten har utsikt over banen og naturen.

Golfen på Pinnacle Point og Mossel Bay

Bor på Pinnacle Point er golf på to baner inkludert. På Pinnacle Point hjemmebane og dels på den sjarmerende medlemsbanen Mossel Bay, bare 10 minutter unna. Pinnacle Point inkluderer en golfbil, men i Mossel Bay er du velkommen til å gå.

Grunnpakken inkluderer 8 greenfee (med golfbiler) på Pinnacle Point og 8 greenfee på Mossel Bay, men for de som virkelig vil spille, er det muligheten til å oppgradere til gratis golf hjemmebanen – selvfølgelig med golfbil.

blankblankblankblankblankblank

Pinnacle Point GC åpnet i 2006 og ble øyeblikkelig kåret til en av verdens 10 beste nye baner, rangert som topp 20 i Sør-Afrika hvert år, og Darren Clark sa en gang at det er «den beste golfbanen på planeten». Få baner i verden har denne utsikten fra klippene over havet, og det er virkelig en opplevelse å spille denne banen. Visst er den tøff og hard, ikke minst når vinden står på – noe den pleier å gjøre – men det er uten tvil en av de mest fantastiske golfopplevelsene i verden!

blankblank

Mossel Bay GC er en klassisk parkbane 10 minutter fra overnattingsstedet mellom åsene over byen med vakker utsikt, gode golfhull, godt klubbhus med fin klubbfølelse og Springboks (antiloper) som beiter fritt på banen. Louis Osthuisen har gått banen på 57 slag, men tror ikke det er en lett bane for det, han hadde en god dag.

Sammen danner de to banene en god kombinasjon av eksotisk, dramatisk, vakker og innbydende golf.

Når du ikke spiller golf

Garden Route har ikke ufortjent oppnådd et grunnleggende godt rykte som en av verdens mest attraktive destinasjoner, og Mossel Bay ligger mer eller mindre midt i Garden Route. Her finner du dramatiske klipper, beskyttede bukter og gylne sandstrender. Du kan vandre i fjellet, utforske huler, dykke med haier, besøke strutsegårder eller utforske en av de mange elvene med båt.

Cape Town er ellers et sted som mange velger å tilbringe et par dager i. Her er nesten så mye å finne på, at du trenger lang tid på å nå gjennom det du vil. Her må du virkelig prioritere. Godahoppsudden, bytur, vinlandskapet etc. kan ordnes med en guide (noen ganger svensktalende). Table Mountain, Robben Island, hvalsafari i Hermanus, vinmarkene på Stellenbosch, havfisketurer, shoppingturer, dykking med hvithai etc. etc. kan lett oppleves på egen hånd og vi hjelper deg gjerne med reservasjoner. Safari kan oppleves i Gondwana Game Reserve, som er veldig vakkert og fullt av dyr. Du kjører dit på omtrent 30 minutter. Vi kan tilby pakker med 2 netter, 2 lunsjer, 2 middager, 2 frokoster og 4 safarier til veldig gode priser.


Mengder av spennende tilleggspakker!

I tillegg til en fantastisk Mid— eller Long Stay, kan vi nå tilby en rekke velvalgte tilleggspakker for deg som virkelig vil smake på det Sør-Afrika kan tilby. Safari, «golfoholic», byopplevelser i Cape Town, vingårder med vinsmaking, med Skandinavisk-talende verter på Stellenbosch og mye mer.

Les mer her på hjemmesidene våre og kontakt oss for mer informasjon om det er noe du lurer på rundt disse pakkene på 456 00 672 eller info@sunbirdie.com

Tilleggspakker Sør Afrika…


Service på din Long og Mid Stay

Som gjest hos Sunbirdie er vi opptatt av å få deg til å føle deg sett og ivaretatt. Av denne grunn har vi ansatte på stedet i høysesongen (våren) som sørger for at all den praktiske pleien blir ivaretatt, slik at du kan slappe av og glede deg over oppholdet. eller uviktig. Se mer informasjon i prislistene (lenker nedenfor).

Starttider og greenfee

Som gjest hos Sunbirdie på Pinnacle Point har du 4 greenfee pr uke inkludert i prisen – 2 greenfee på hjemmebanen inkludert golfbil og 2 greenfee på Mossel Bay i nærheten. Starttidene bestilles på forhånd før turen – helst så snart som mulig etter bestilt tur.

Hva inngår i prisen?

Med Sunbirdie inngår overnattingen og service av vårt personal, og selvsagt golven som beskrevet over.

Gå direkte til prislisten for Mid- og Long Stay golfreiser til Sør Afrika, Pinnacle Point…

Hva inngår ikke i prisen?

Fly og leiebil er ikke inkludert i våre priser, men du bestiller det selv. Les mer under de respektive avsnittene nedenfor eller gå direkte til fanen Fly/Leiebil og les våre anbefalinger.

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

Ankomst

Vi har ingen faste ankomstdager, du velger selv når du vil ankomme og bor da 4 uker fra ankomstdagen. Vi anbefaler alltid gjestene våre å ankomme så nær slutten av måneden som mulig, da det skaper en god og morsom gruppefølelse, men det er helt fritt å ankomme hvilken dag eller når du finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Hvis du ikke får satt sammen reisen slik at oppholdet blir nøyaktig 28 eller 14 netter, har vi også gode priser for ekstra netter og ekstra uker. Det går også veldig bra å bo i 3, 5 eller 6 uker eller til og med enda lenger. Se prislistene for Mid og Long Stay der du finner priser på basispakker pluss ekstra netter, ekstra uker og andre tillegg eller rabatter.

Fly

Flyreiser er ikke inkludert i våre priser, det bestiller du selv. Hvis du vil dra direkte til Eastern Cape, flyr du best med mellomlanding i Johannesburg og deretter med innenlandsfly ned til Port Elisabeth. Alternativt kan du fly til Cape Town og ta turen ned til Cape St Francis for en fantastisk opplevelse via Garden Route. Cape Town flyr ofte til veldig gode priser med verdens beste flyselskaper – Emirates. Mellomlanding skjer i Dubai. I dag er det mulig å kjøpe enkeltbilletter på flyreiser. Du kan dermed fly ned med et selskap og hjem med et annet. Vi anbefaler også en rekke reisebyråer som kan hjelpe deg med flybookingen, hvorav svenske MK Airbroker har veldig god, personlig service.

Vær oppmerksom på at golfutstyr ikke er inkludert i flyprisen.

Noen flyselskap til Sør Afrika der du bestiller direkte hos flyselskapet:
https://www.sas.no
https://www.emirates.com/no/english
https://www.flysaa.com
https://www.britishairways.com/travel/home/public/en_no?forceredirect=true
https://www.qatarairways.com/en-no/homepage.html

Resebyråer:
https://www.ticket.no
https://www.travellink.no
https://www.bennettferie.no
https://www.berg-hansen.no
https://www.travelmarket.no

Leiebil

Vi anbefaler vi at du leier en bil for din egen frihet. På den måten er du ikke låst til destinasjonen, men kan enkelt utforske regionen. Du trenger også bil for å komme til de forskjellige golfbanene. Med leiebil har du en frihet som er viktig for at ditt Long Stay skal bli virkelig vellykket.

Vi har laget noen forslag til deg, der du på enkle og prisbesparende måter kan bestille din leiebil. Klikk deg videre på linkene til CarTrawler eller Holiday Drive, der de tilbyr svensk språk og service, her er alle avgifter inkludert. De er litt dyrere, men her vet du hva du kjøper!

Begge de vi foreslår, mekler leiebiler fra store kjente bilutleiefirmaer som: Avis, Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty og Sixt. Dermed føler vi oss trygge på at du kan finne en leiebil til best pris


Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB