Long Stay Golf i Portugal

Long Stay golfreiser til Portugal – for deg som vil nyte litt mer av golf, sol og mat …

Portugal har lenge lokket golfspillere fra nord. Allerede på 60-tallet ble det kjente kunstnerområdet i sør, Algarve, etablert av engelskmenn. Det ble raskt et vintersted for velstående familier fra de britiske øyene. Og visst er Portugal, og kanskje først og fremst Algarve, noe veldig spesielt med sine deilige strender, koselige steder og fine golfbaner. Legg til strålende sol og en godt modernisert infrastruktur så har du en perfekt golfdestinasjon!

Klikk her for Long Stay uten golfmedlemskap …

En golfreise til Portugal i det kalde vinterhalvåret vårt er vel anvendt tid for den som vil nyte livet.

Muligheten til å kunne tilbringe en lengre periode på denne måten om vinteren kaller vi for Long Stay. Du kjøper ingenting og investerer ingen penger. Gjennom oss på Sunbirdie leier du boligen og får golfen med på kjøpet, noe som gjør at du kan bo veldig fint og nyte greener badet i sol med full service og sosialt samvær med likesinnede. I grunnprisene er 4 ukers opphold inkludert, med service som rengjøring, bytte av sengetøy og håndklær samt medlemskap og service fra vårt personale på stedet. 

Maten i Portugal er i stor grad påvirket av nærheten til havet. Langs kysten av Portugal, og spesielt på Algarvekysten, er det aldri langt til en sjarmerende fiskerestaurant med dagens fangst på grillen. For ikke å glemme vinene – her kan du velge mellom rød, hvit og grønn! De grønne vinene, «vinho verde», er verdensberømte og smaker nydelig til fisk og skalldyr eller bare som en aperitiff etter en varm golfrunde.  

Ser du etter et subtropisk vinterklima, bør du se nærmere på reisene våre til utrolig herlige Madeira. Her tilbyr vi luksuriøse 5-stjerners leiligheter inntil banen der du spiller helt fritt …


Long stay golfreiser til Madeira

Billig golfresor till PortugalLongstay golf PortugalMadeira Palheiro Longstay Golf Portugal - SunbirdieLong stay golf i Madeira, PortugalLongstay golf i PortugalLongstay Portugal i Madeira- Sunbirdie

Madeira er en fantastisk øy med dramatisk natur, suveren golf og sjarmerende byliv i Funchal. Dessuten er det et perfekt, subtropisk vinterklima!

Velg mellom luksuriøs overnatting på 5-stjerners Palheiro Village inntil golfbanen Palheiro og de mer sentralt beliggende, men litt enklere leilighetene på Florasol. I begge tilfeller er fri golf på Palheiro inkludert!

Les mer om Long Stay golf på Madeira …


Long Stay golfreiser til Algarve

Longstay Golf Portugal Montegordo Quinta Do Vale - SunbirdieSegling och mer under longstay golf i PortugalLongstay golf i PortugalLongstay Golf Portugal Montegordo Mandelblommor - SunbirdieLongstay golf i PortugalLong stay golfresor till MadeiraLongstay Golf Portugal Lagos Palmares Cascade Fiskebat - SunbirdieLongstay Golf Portugal Lagos Palmares Cascade - SunbirdieLong stay golfresor till AlgarveGolfresor i Portugal

Algarve er en av Europas heteste kyststriper og en region som er akkurat passe utbygd. Derfor er det ikke rart at Algarve også har vært en av Europas aller mest populære golfdestinasjoner de siste tiårene.

På Algarve har vi nå flere flotte destinasjoner på Algarvekysten: Klassiske Salgados (med nye fine rekkehus med basseng!) og sjarmerende Lagos med destinasjonene Boavista, Cascade Resort og Marina Club.

Les mer om Long Stay golf på Algarve …