Long Stay golfreiser til Portugal, Algarve, Albufeira, Salgados

Long Stay Algarve, Albuferia, Salgados
Topp overnatting ved stranden og golf på flere baner
Nyhet! Salgados Beach Villas

Long Stay på Salgados betyr 4-stjerners leiligheter og elegante «basseng-rekkehus» rett ved siden av en fantastisk sandstrand, bare noen kilometer vest for sjarmerende Albufeira på Algarve-kysten i Sør-Portugal. Vi spiller golf på tre morsomme baner, hvorav den ene er bare en kort spasertur fra overnattingsstedet. Det finnes også et innendørsbasseng, treningsstudio og flere restauranter.

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

blankblankblankblankblankblankblank

Algarve-kysten er kjent for sin skjønnhet, sine lange, myke vakre strender, sitt varme klima og sine vakre og velholdte golfbaner. Hit har vi nordeuropeere valfartet i flere tiår for å få sol og varme når det er som kaldeste hjemme. Også golfere har lenge søkt hit for å spille på kanskje Sør-Europas fineste samling av golfbaner. Her er alt den kresne golfspilleren kan be om når det gjelder golf, klima, mat og naturopplevelser.

Til alt dette kan du legge til to overnattingssteder av virkelig høy klasse! Hos Sunbirdie er vi veldig glade for å kunne tilby et opplegg for Long Stay med golf, som vi tror er uslåelig.

Sunbirdie tilbyr overnatting dels i de fine, romslige leilighetene på Vila das Lagoas, men nå også i Salgados Beach Villas, som er elegante Town Houses med høy 4-stjerners standard. Begge overnattingsmulighetene ligger i nærheten av «hjemmebanen» Salgados, som også er navnet på hele anlegget der den fine innkvarteringen vår og den anerkjente løpet med samme navn ligger.

Du bor i 4-stjerners leiligheter eller bassengvillaer midt i feriestedet, og etter bare noen få minutters gange er du på den brede og milelange sandstranden. Hvis du går den andre veien, er du på golfbanen. I området og innen gangavstand er det også hotell, spa, treningssentre, utendørsbassenger, innendørsbassenger, restauranter (ikke gå glipp av «Os Salgados» fiskerestaurant nede på stranden), supermarked og mye mye mer.

Det er så mye å kunne foreta seg på Salgados Resort, hvis du ikke har lyst til å bare ta det rolig på hotellet eller ved bassenget. En av grunnene til å bo her noen måneder om vinteren er kanskje bare å ta det rolig i sol og varme? Men det kan være fint å vite at den eldre, genuine byen Albufeira ligger bare noen kilometer unna med sitt utvalg av shopping, kultur og restauranter. 2 ganger om dagen kan du ta Salgados Shuttle-buss inn til Albufeira, men hvis du foretrekker å ta en taxi, koster den bare 10-15 euro.

Overnattingen for Long og Mid Stay – Vila das Lagoas og Salgados Beach Villas

I tillegg til alle de fantastiske banene, imponerer overnatting også. I tillegg til de fine leilighetene med 2 soverom på Vila das Lagoas, kan du nå også velge våre Town Houses på Salgados Beach Villas – med to soverom og et privat basseng.

Salgados Vila das Lagoas (leiligheter)

Feriestedet Salgados ble bygget så sent som i 2006, og arkitekturen har et «moderne nordisk preg» i en stil som oftere blir møtt i Portugal enn i for eksempel Spania. Leilighetene er store, smakfulle og meget godt utstyrt og oppfyller 4-stjerners standard. Leilighetene har to store soverom med god garderobeplass og en stor godt planlagt kombinert stue og åpent kjøkken. Videre kan kjøkkendelen gjemmes bak en skyvevegg – smart, ryddig og veldig elegant! I tillegg har alle leilighetene en stor balkong.

Short Stay Portugal med bassengside resort - SunbirdieStue og kjøkken på Short stay Portugal Algarve - SunbirdieGolfreiser portugal med luksuriøs innkvartering med SunbirdieUtsikt från Salgados balkong under Longstay Portugal Algarve | SunbirdieGolfreiser portugal Salgados Vila das Lagoas LeiligheterLuksusleiligheter Golfreiser Portugal Salgados Vila das Lagoas leiligheterVakker utsikt mens golfreiser Portugals Salgados Vila das Lagoas ApartmentsNyt golfreiser portugal Salgados på Vila das Lagoas ApartmentsGolfreiser Portugal Salgados på Vila das Lagoas Apartments med treningsstudioGolfreiser Portugal på Vila das Lagoas Apartments med spashort stay Portugal på Vila das Lagoas Apartments med tennis

De 4-stjerners leilighetene i Salgado er moderne og romslige.

Her er virkelig alt du trenger for et Long Stay. Kjøkkenet har alt du måtte trenge, fra oppvaskmaskin, mikro og komfyr, til vinåpner og potetskreller. Selvfølgelig er det også en vaskemaskin og strykejern. Leilighetene er utstyrt med langtidsovernatting i tanken, og du har gratis trådløst nettverk for å holde kontakten med venner hjemme i Sverige.

Du parkerer bilen utenfor huset eller i garasjen, og så tar du heisen opp til leiligheten. Leilighetene er godt samlet og det er ikke langt til resepsjonen med restaurant, bar, treningsstudio, spa, bassenger etc.

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Salgados Beach Villas (Town House med pool)

Salgados Beach Villas ligger vegg i vegg med vår andre innkvartering i Salgados (Vila das Lagoas) og er virkelig fine og luksuriøse Townhouses eller «rekkehus». Disse er på rundt 130 kvm med 2 soverom og privat basseng (dog ikke oppvarmet)!

Pool i Salgados under Longstay Portugal Algarve | SunbirdieblankblankUteplats mot poolen i Salgados under Longstay Portugal Algarve | SunbirdieblankblankBekvämt sovrum på Longstay Portugal Algarve | SunbirdieBadrum på Salgados under Longstay Portugal Algarve | Sunbirdie

Våre Townhouses på Salgados Beach Villas er veldig fine, og ligger bare noen hundre meter fra Salgados golfbane.

Som gjest hos VidaMar har du ikke mer enn 200 meter til Salgados golfbane og ned til stranden bare noen hundre meter lenger.

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Golfen på din Mid- eller Long Stay

Hvis du reiser med oss til Salgados har du forskjellige golfpakker avhengig av hvor du bor. Hvis du bor i leilighetene våre Vila das Lagoas har du 20 greenfee pr person under et Long Stay (10 for et Mid Stay) som gjelder Salgados, Morgado og Alamos.

Hvis du bor i Townhousene våre på Salgados Beach Villas har du 14 greenfee på Long Stay og 7 på Mid Stay, som gjelder 6 baner – Salgados, Morgado, Alamos, Onyria Palmares, Espiche og Boavista.

blankblankblankblankblankblank

Salgados og søsterbanen Morgado/Alamos er inkludert uansett hvor du bor…

blankblankblankblankblankblankblankblank

…Og hvis du har valgt våre Townhouses på Salgados Beach Villas, kan du også spille på Boavista, Espiche og drømmekurset Onyria Palmares!

I tillegg til banen som ligger rett utenfor døren, Salgados, kan du velge å spille på Morgado eller Alamos i begge innkvarteringene. Disse to banene ligger omtrent 30 minutter unna. Bor du på VidaMar kan du også spille Palmares, Espiche og Boavista i Lagos. Les mer om disse kursene nedenfor.

Salgados er en fantastisk gåvevennlig parkbane som ikke er for lang og med mye vann. Banen, med sine vakre palmer og ondulerte greener, har lett for å sjarmere spillerne. Her er det viktig å bruke innsiden av hodet og ikke bare gå med driveren. Ofte lønner det seg å prøve å plassere ballen strategisk for å få en virkelig god vinkel mot greenen og flagget. Salgados er der det ligger av en grunn – det er lett å sette pris på å spille det hver dag.

Morgado og Alamos ligger ved siden av hverandre litt oppe i fjellet og danner et 36-hulls anlegg med et felles klubbhus. Salgados Resort ligger omtrent 30 minutter unna med bil. Veien fører oss litt oppover fjellene og dermed er karakteren til Morgado og Alamos betydelig forskjellig fra Salgados.

Begge banene er veldig naturskjønne. Morgado er et mykt kupert parkbane med brede fairwayer, raske og morsomme greener. Banen er ikke for vanskelig, men det er utfordringer – ikke minst de godt pakket og raske greenene. Alamos, kortere enn Morgado, regnes av mange for å være en av de morsomste på hele kysten. Her er det virkelig en sjanse for en virkelig god score hvis du tør å sjanse litt. Greenene er veldig gode og det er viktig å ha god følelse da de er raske og ondulerte.

Vi er sikre på at disse tre fantastiske banene vil holde deg på tå hev og utfordret i mer enn en måned. Hvis du vil spille flere baner, kan du enten kjøpe ekstra greenfee, eller du velger å bo på VidaMar, da du også har muligheten til å spille banene Penina, Palmares, Espiche og Boavista.

Onyria Palmares av Robert Trent Jones II, tilbyr en spektakulær blanding mellom linksgolf og mer parklignende hull i en fantastisk nærhet til sjøen. Faktisk er utsikten over havet og elvedeltaet så imponerende at noen kunder klaget over at de ikke klarte å konsentrere seg om golf ..;) Kort sagt, Onyria Palmares er et 27-hulls anlegg av ypperste klasse og en av Portugals absolutt beste baner!

Boavista har en fin utsikt over Lagosbukta og er kjent for sin utmerkede stand. Banen er tilpasset til naturen og forsiktig skrånende terreng, og i noen hull må du slå ballen over raviner. Totalt sett en morsom og veldig verdsatt bane.

Espiche er en golfbane som tildeler strategisk spill der du vil plassere ballen på rett sted før neste slag. Banen er naturskjønn uten forstyrrende bebyggelse.

Service på din Long og Mid Stay

Som gjest hos Sunbirdie er vi opptatt av å få deg til å føle deg komfortabel og ivaretatt. Derfor har vi alltid vårt eget personale til stede på Algarvekysten, som sørger for at alle praktiske ting blir ivaretatt, slik at du kan slappe av og glede deg over oppholdet.

Våre verter er på stedet i vinter/vårsesongen, vanligvis mellom 1.10 til 30.11og 15.2 til 31.4. Men avvik kan forekomme

Starttider og greenfee Vila das Lagoas (leiligheter)

Greenfee er inkludert i våre priser for overnatting på Salgados Vila das Lagoas. Du får 20 og 10 greenfee inkludert i prisen (henholdsvis Long og Mid Stay), og du velger selv hvor du spiller. Gjelder for alle de tre banene som er eid av anlegget; Salgados, Morgado og Alamos.

Alle gjestene våre er midlertidige medlemmer av Salgados, Morgado og Alamos. Som midlertidig medlem av de tre banene har du rett til å bestille alle tilgjengelige starttider 48 timer i forveien. Starttidene bestilles gjennom hotellresepsjonen.

Starttider og greenfee Salgados Beach Villas (Town House)

Greenfee er inkludert i våre priser for overnatting på Salgados Beach Villas. Du får henholdsvis 14 og 7 greenfee (henholdsvis Long og Mid Stay) inkludert i prisen, og du velger hvor du spiller blant våre 6 baner – Palmares, Espiche, Boavista, Morgado, Alamos og Salgados.

Du har rett til å bestille alle tilgjengelige starttider 48 timer i forveien. Starttidene bestilles hos hver klubb, og hvis du vil spille mer, kan du kjøpe greenfee til nettoprisene hos vertene våre på stedet.

Hva inngår i prisen?

Med Sunbirdie inngår overnattingen og service av vårt personal, og selvsagt golven som beskrevet over.

Prisliste Long Stay golfreiser til Salgados…
Prisliste Mid Stay golfreiser til Salgados…

Hva inngår ikke i prisen?

Fly og leiebil er ikke inkludert i våre priser, men du bestiller det selv. Les mer under de respektive avsnittene nedenfor eller gå direkte til fanen Fly/Leiebil og les våre anbefalinger.

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

Ankomst

Vi har ingen faste ankomstdager, du velger selv når du vil ankomme og bor da 4 uker fra ankomstdagen. Vi anbefaler alltid gjestene våre å ankomme så nær slutten av måneden som mulig, da det skaper en god og morsom gruppefølelse, men det er helt fritt å ankomme hvilken dag eller når du finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Hvis du ikke får satt sammen reisen slik at oppholdet blir nøyaktig 28 eller 14 netter, har vi også gode priser for ekstra netter og ekstra uker. Det går også veldig bra å bo i 3, 5 eller 6 uker eller til og med enda lenger. Se prislistene for Mid og Long Stay der du finner priser på basispakker pluss ekstra netter, ekstra uker og andre tillegg eller rabatter.

Når du ikke spiller golf

Long Stay golfresor till Albuferia med Sunbirdie

Sentrale Albufeira er tilgjengelig med skyttelbussen fra feriestedet, og til tross for at dette er en ganske markant turistdestinasjon, er det mange fine vannhull.

Det er mange ting å gjøre på Algarve. Det vrimler av små vakre landsbyer og tettsteder. Det er veldig koselig å bare sette seg ned på en kafé på torget og studere livet i gamlebyen i Albufeira. Utvalget av restauranter er stort og å sitte i solen og få servert fersk grillet fisk nede i havnen er ikke så dumt når du vet hvordan alle måter snø hjemme i Norge. Hele regionen vrimler av koselige og fine restauranter. Hvis du er interessert i mat så har du kommet ganske riktig. Algarve tilhører vinområdet Alentejo, og det er mange små vingårder hvor du kan smake og handle.

Eller hvorfor ikke ta en tur vestover til havnebyen Lagos og kjenne på historiens vingslag? Området var like viktig for «verdensforskeralderen» som Cape Canevaral var for «romalderen». Dette var basert på mange ekspedisjoner på 1400-tallet. Her ankom også de første slavene fra ekspedisjoner til Afrika.

salgados_beach_restaurant_sunbirdie_660

På Algarve hittar du kanske Europas bästa fisk- och skaldjursrestauranger.

Den portugisiske hovedstaden Lisboa ligger ikke mer enn 2 ½ time nord og nås enkelt med leiebil. Veien nordover mot Lisboa er et eventyr i seg selv med lange vakre sandstrender og sparsom bosetting. Rett før Lisboa er det et fantastisk fiskesamfunn Sesimbra å oppdage.

Fly

Når du drar på Long, Mid eller Short Stay med Sunbirdie, er ikke fly inkludert i prisene. Vi mener det beste er at du bestiller flybillettene selv, og siden vi har fleksible ankomst og avreisedager, vil det også være lettere for deg å finne merkedets beste flypriser.

Norwegian flyr direkte til Faro gjennom deler av året og TAP flyr via Lisboa. Det kan vara verdt å vurdere å fly til Lisboa, for så å ha leiebil derfra. Bilturen tar i overkant av to timer.

Vær oppmerksom på at golfutstyr kanskje ikke er inkludert i billettprisen!

For bestilling av fly, kan vi anbefale både Googles smarte flysøkefunksjon, Finn har også en like fin søkemotor. I tillegg er det selvsagt mange andre søkemotorer også.

Hvis du heller vil ha personlig hjelp med bestilling av flyreiser, anbefaler vi at du enten ringer direkte til flyselskapet, drar til en skranke på din nærmeste flyplass, eller besøker et lokalt reisebyrå.

Leiebil

Hvis du ikke tar din egen bil ned til Portugal, anbefaler vi at du leier en bil for din egen frihet. På den måten er du ikke låst til destinasjonen, men kan enkelt utforske regionen. Du trenger også bil for å komme til de forskjellige golfbanene. Med leiebil har du en frihet som er viktig for at ditt Long Stay skal bli virkelig vellykket.

Vi har laget noen forslag til deg, der du på enkle og prisbesparende måter kan bestille din leiebil. Klikk deg videre på linkene til CarTrawler eller Holiday Drive, der de tilbyr svensk språk og service, her er alle avgifter inkludert. De er litt dyrere, men her vet du hva du kjøper!

Begge de vi foreslår, mekler leiebiler fra store kjente bilutleiefirmaer som: Avis, Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty og Sixt. Dermed føler vi oss trygge på at du kan finne en leiebil til best pris eller med best mulig service og garantier. Søk og bestill din leiebil på vår hjemmeside ved å gå til www.sunbirdie.no/leiebil


Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB