Long og Mid Stay Golfreiser til Portugal, Algarve, Lagos

4 herlige overnattingssteder i sjarmerende Lagos på Algarvekusten – Long och Mid Stay när det är som bäst!

Hvis du vil oppleve det beste fra Portugals Algarve-kyst på en Mid- eller Long Stay tur, må du se nærmere på den koselige byen Lagos. La deg bli sjarmert av våre fantastiske alternativer i den hyggeligste byen Algarve kan by på, og spill på 7 fantastisk varierte golfbaner. Vi kan ikke forestille oss et bedre sted å tilbringe noen uker eller måneder i løpet av vinteren.

Hvis vi starter med selve byen Lagos, anser vi det som Algarves mest sjarmerende by. Og det er ikke bare vi som tror det. Når Algarve selv får lov til å stemme, velger de også Lagos. Faktisk er byen rangert som verdens fremste feriemål av det berømte nettstedet Tripadvisor!

Med herlige strender, dramatiske klipper, en stor marina og en nydelig gammel-by, er det virkelig noe for enhver smak. Videre ligger Lagos litt lenger vest sammenlignet med golfbanen i Vilamoura. Det er ganske overfylt her om sommeren, men om høsten, vinteren og våren kan du oppdage den virkelige Algarve. Så handler du hos din lokale slakter, spaserer i gamlebyen eller på de enorme strendene og slår deg ned på din favorittrestaurant – uten at den er overfylt med horder av turister.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Byen Lagos har en stormfull fortid. Her slo folk fra Kartago seg til rette og brukte den som base i krigen mot Roma. Etter Romas fall hadde Lagos mange forskjellige okkupasjonsmakter å forholde seg til. I en tid var byen en del av det bysantinske riket, og på 800-tallet ble Lagos okkupert av maurerne, som utviklet byen til en veldig viktig havn i handel med det afrikanske kontinentet.

Gjennom århundrene ble Lagos sentrum av Portugal for oppdagere. Herfra søkte man seg mot kysten av Afrika mot sør for å finne ruten til India. Lagos ble også sentrum for den første slavehandelen med det afrikanske kontinentet.

Med tiden kom imidlertid Lisboa til å ta over som det maritime sentrum av Portugal og Lagos ble hovedstaden i Algarve helt fram til det ødeleggende jordskjelvet og den påfølgende tsunamien som rammet Algarve-kysten og Lisboa i 1755.

Som du forstår er det rikelig med kultur og historie å oppdage her i Algarves mest sjarmerende by, og i dag også flere virkelig fine golfbaner. Alt dette kan du oppleve og lære mer om under et Long Stay på et av våre to fantastiske overnattingsalternativer.

Fire nydelige overnattingsmuligheter for Mid og Long Stay

Vi har håndplukket fem elegante overnattingssteder i Lagos. Noen mer eller mindre midt i byen og noen litt i utkanten – en av dem et sjarmerende golfsted. Marina Club har en fantastisk sentral beliggenhet midt i havnen og en kort spasertur til gamlebyen og alle restaurantene. Innen gangavstand fra «Centro Histórico» ligger de 3-stjerners leilighetene på Vila Branca. Romslig og hyggelig, med god beliggenhet og all mulig service rundt hjørnet. Litt lenger fra byen ligger det elegante, 5-stjerners feriestedet Cascade, med kanskje Algarves flotteste leiligheter. En annen klassiker er det elegante og kraftige populære golfstedet Boavista, noen kilometer fra Lagos sentrum, og som faktisk er et veldig godt valg hvis du vil klare deg uten leiebil. Dette inkluderer transport på feriestedet og også ut på byen flere ganger i uken. Velg deretter grunnpakken med golf inkludert golfbil på hjemmebanen …

På alle våre overnattingsalternativer kan du ellers velge en «Play Around» -pakke med 7 og 14 greenfee (Mid / Long Stay) som gjelder på banene Penina, Palmares, Espiche, Boavista, Morgado, Alamos og Salgados, og du som vil spille mer, kan kjøp mer greenfee til nettoprisene hos våre ansatte på stedet. På Boavista har basispakken golf med golfbil på hjemmebanen, og du kan kjøpe flere greenfee som gjelder alle banene våre.

Boavista Golf Resort****

Boavista er et av Algarves absolutt beste golfanlegg, der du får et fantastisk opphold med stor, luksuriøs og velutstyrt innkvartering og gratis tilgang til Boavistas flotte Essential SPA. Boavista ligger noen kilometer fra Lagos sentrum, men det er et veldig koselig og virkelig levende feriested som får deg til å føle deg som hjemme.

Dette inkluderer også en skyttelbuss på feriestedet pluss en shuttle til byen et par ganger i uken, hvis du for eksempel vil handle eller bare til byen for å spise eller se på livet. På returen, kan du ta en billig taxi.

Ideellt ikke minst hvis du vil klare deg uten leiebil under oppholdet…

blankblankblankblankblankblankblankblank

Vi bor i store, fine leiligheter i to etasjer (mer som rekkehus) med terrasse, to soverom og to bad. Leilighetene ligger ved bassenget, i nærheten av Boavistas nye restaurant og bare en kort spasertur fra Essential SPA og klubbhuset hvor en annen restaurant ligger.

Leilighetene har en varm og sjarmerende arkitektur og fullt utstyrte kjøkken, noe som betyr at du vil bli begeistret her selv. Videre er en av våre syv baner stort sett utenfor døra (du bor på et golfsted!), Og grunnprisene inkluderer derfor en rekke runder «hjemme» med golfbil! men du kan selvfølgelig velge Play Around hvis du foretrekker eller oppgraderer med ekstra greenfee for å smake – «hjemme» på Boavista eller på våre andre 6 baner, hvorav 2 ligger i Lagos.

Prisliste Long Stay Portugal, Lagos – Boavista
Prisliste Mid Stay Portugal, Lagos – Boavista

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Marina Club****

Vi er glade for å kunne tilby god overnatting midt i marinaen i Lagos. Marina Club har den absolutt beste beliggenheten i den luksuriøse marinaen med mange restauranter og til og med gamlebyen innen gangavstand.

blankblankblankblankblankblankblankblank

Marina Club er et topprangert 4-stjerners leilighetshotell med fine 1-roms leiligheter.

Alle leilighetene har balkong med enten utsikt mot landskapet eller for litt ekstra pris, så får du balkong mot marinaen og bassenget og en sjanse for ettermiddagssol.

Hotellet har døgnåpen resepsjon. I baren kan du ha det moro, se på kveldens sportssendinger, og hvis du ikke vil ut i marinaen eller i gamlebyen til middag på en av de utallige restaurantene i den absolutte nærhet, har Marina Club sin egen restaurant.

Leilighetene er romslige med stue kombinert med kjøkken og spisestue, separat soverom og bad. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i leilighetene, i baren, resepsjonen og restauranten. Kjøkkenet er fullt utstyrt bortsett fra stekeovn (mikro er tilgjengelig). Marina Club har også et lite treningsstudio, innendørsbasseng, badstue og spa. Adgang her koster cirka 10 €.

Prisliste longstay Portugal, Lagos – Marina Club
Prisliste Mid Stay Portugal, Lagos – Marina Club

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Vila Branca*** – Nyhet!

Vila Branca er et koselig og sjarmerende og meget rimelig leilighetshotell, omtrent 10 minutters gange fra Lagos Centro Histórico. Leilighetene er 3-stjerners og friske, men av en noe enklere standard – men med et romslig og fullt utstyrt kjøkken.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Wi-Fi er tilgjengelig i frokostrestauranten og i resepsjonen og mot en ekstra kostnad (ca. 40 € for en måned) i leiligheten. I området er det to bassenger, og det er nært alle tenkelige tjenester som supermarkeder, vaskerom med mer – og ikke minst gangavstand til gamlebyen…

Prisliste Long Stay Portugal, Lagos – Vila Branca…
Prisliste Mid Stay Portugal, Lagos – Vila Branca…

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Cascade Resort*****

Det elegante, 5-stjerners Cascade Resort ligger på toppen av en klippe, høyt over Praia do Canival-stranden i nærheten av Ponta da Piedade, omtrent 20 minutters gange fra Lagos sentrum. Her finner du et virkelig luksuriøst desinghotell, et elegant spa og våre 5-stjerners leiligheter, både luksuriøse og elegante, bygget rundt et vakkert basseng med en ekte sandstrand i den ene enden. Leilighetene består av ett eller to soverom, og alle har uteplass eller terrasse.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Leilighetene på Cascade er blant de beste vi noen gang har sett, og det er ikke rart at Cascade Resort har blitt kåret til «Travellers Choice» i Tripadvisor flere ganger. Arkitektur og møbler er ikke typisk portugisisk, men mer «gammeldags elegant» og eksklusivt – som på et klassisk luksushotell. Toppklasse på alle gulv til tak-materialer og alle moderne fasiliteter, inkludert massasjedusj og boblebad.

Alle leilighetene har terrasse eller uteplass, og noen 2-roms har faktisk også takterrasser. Her er et vakkert basseng, med en liten sandstrand. Bassenget er ikke oppvarmet, men heldigvis er det et oppvarmet utendørsbasseng bare noen meter unna, utenfor hotellets SPA-anlegg. Det er også en liten badstuehytte, bygget etter bestillinger fra den sveitsiske eieren, som tydeligvis setter pris på badstuen.

Leilighetene er selvfølgelig fullt utstyrt med komplett kjøkken, luksuriøst interiør og komfortable fasiliteter som massasjedusj og separat boblebad. Kort sagt, ingenting mangler for et fantastisk avslappende Long Stay. På feriestedet er det til og med et treningsområde med driving range, treningsgreen og bunkere. Kanskje en times trening vil være nok de dagene du ikke spiller på noen av de seks fantastiske banene som er inkludert?

Hotellet, over gaten fra leilighetene, har en veldig fin bar og restaurant. Innen gangavstand (ca. 10 minutter) er det to restauranter til, like ved sjøen og stranden som faktisk kan nås direkte fra Cascade – hvis du ikke lider av høydeskrekk. Fra stupet der boligen ligger, fører en bratt trapp ned til stranden. Det er sannsynligvis tryggest å gå ned bakken til stranden og de to restaurantene. Hvis du ikke orker å hjem igjen, går lokalbussen like utenfor restaurantene og stopper bare noen hundre meter fra Cascade.

MERKNAD: Cascade ble renovert høsten 2018 og er nå i bedre form enn noen gang! Hotellet holder stengt i november 2019 (4-24/11), men leilighetene våre er fremdeles tilgjengelige utover høsten.

Prisliste Long Stay golfresor till Cascade Resort…
Prisliste Mid Stay golfresor till Cascade Resort…

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Golfen på din Mid- eller Long Stay i Lagos

Når du bor på vårt overnattingssted i Lagos under et Long Stay, inkluderer det vanligvis 14 greenfee som gjelder banene; Penina, Palmares, Espiche, Boavista, Morgado, Alamos og Salgados. I løpet av et 2 ukers Mid Stay er 7 runder inkludert på de samme banene slik at du kan spille annenhver dag. Bor du på Boavista golfanlegg, vil du finne en rekke golfrunder med en golfbil på hjemmebanen, pluss et antall runder som gjelder for våre andre baner. Hvis du vil spille mer, kan du kjøpe ekstra greenfee til nettopriser før du reiser eller av våre ansatte på stedet.

blankblankblankblankblankblankblankblank

Palmares av Robert Trent Jones II tilbyr en spektakulær blanding mellom linksgolf og mer parklignende hull i en fantastisk nærhet til sjøen.

Boavista har en fin utsikt over Lagosbukten og er kjent for sin utmerkede standard. Banen er naturtilpasset og på hull 6 og 8 må du slå ballen over en kløft/ravine.

Penina er Algarves første og mest klassiske bane, designet av Sir Henry Cotton.

Espiche er en golfbane som tildeler strategisk spill der du vil plassere ballen på rett sted før neste slag. Banen er naturskjønn uten forstyrrende bebyggelse.

Morgado har sjenerøse fairwayer og store greener. God putting er viktig her. Det er også bra å kunne plassere ballen da bunkrene kan være ganske vanskelige.

Alamos ligger rett ved siden av Morgado i et miljø med innsjøer og utsikt over Monchique-fjellene. De grønne er små og raske og greenene er en fin utfordring.

Salgados er en bane i et naturreservat rett ved sandstranden i nærheten av Albufeira. Plasseringen er magisk og banen er tilholdssted for et stort antall fugler, ikke minst vadefugler. Her er det flatt og det er mange vannhinder.

Service på din Long og Mid Stay

Som gjest hos Sunbirdie er vi opptatt av å få deg til å føle deg komfortabel og ivaretatt. Derfor har vi alltid vårt eget personale til stede på Algarvekysten, som sørger for at alle praktiske ting blir ivaretatt, slik at du kan slappe av og glede deg over oppholdet.
Våre verter er på stedet i vinter/vårsesongen, vanligvis mellom 1.10 til 30.11og 15.2 til 31.4. Men avvik kan forekomme

Starttider og greenfee

På alle baner kan du bestille alle tilgjengelige tider 48 timer i forveien.

Oppgrader din golf!

Som Sunbirdie Long Stay gjest kan du oppgradere golfen med spill på Palmares, Espiche, Boavista, Penina, Morgado, Alamos og Salgados. Du kan kjøpe oppgraderingen til den beste prisen i forbindelse med bestilling av turen, men du kan også kjøpe greenfee fra våre ansatte på stedet.

Hva inngår i prisen?

Med Sunbirdie inngår overnattingen og service av vårt personal, og selvsagt golven som beskrevet over.

Prisliste Long Stay Boavista…
Prisliste Mid Stay Boavista…

Prisliste Long Stay Marina Club…
Prisliste Mid Stay Marina Club…

Prisliste Long Stay Vila Branca…
Prisliste Mid Stay Vila Branca…

Prisliste Long Stay Cascade Resort…
Prisliste Mid Stay Cascade Resort…

Hva inngår ikke i prisen?

Fly og leiebil er ikke inkludert i våre priser, men du bestiller det selv. Les mer under de respektive avsnittene nedenfor eller gå direkte til fanen Fly/Leiebil og les våre anbefalinger.

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

Ankomst

Vi har ingen faste ankomstdager, du velger selv når du vil ankomme og bor da 4 uker fra ankomstdagen. Vi anbefaler alltid gjestene våre å ankomme så nær slutten av måneden som mulig, da det skaper en god og morsom gruppefølelse, men det er helt fritt å ankomme hvilken dag eller når du finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Hvis du ikke får satt sammen reisen slik at oppholdet blir nøyaktig 28 eller 14 netter, har vi også gode priser for ekstra netter og ekstra uker. Det går også veldig bra å bo i 3, 5 eller 6 uker eller til og med enda lenger. Se prislistene for Mid og Long Stay der du finner priser på basispakker pluss ekstra netter, ekstra uker og andre tillegg eller rabatter.

Når du ikke spiller golf

Hvis du bor i Albufeira er du nær det meste. Du bor midt i en livlig by, og du er i utgangspunktet midt på Algarve-kysten med nærhet til golf, flotte strender, koselige restauranter og landsbyer.

Ja, det er så mye å gjøre på Algarve. Her finner du restauranter og fiskelandsbyer å oppdage, kultur er overalt, men kanskje helst vestover der den europeiske vuggen til de første verdensomseilingene startet fra. Oppdag Lagos med sin dramatiske historie. Området var like viktig for «verdensforskeralderen» som Cape Canevaral var for «romalderen».

blankblankblankblankblank

Hvorfor ikke oppdage den lokale vinen fra regionen som heter Alentejo? Sørg for å besøke en av de lokale produsentene.

Hvis du aldri har vært i den portugisiske hovedstaden Lisboa før, er det ikke mer enn vel 2 timer nord. Her vil du kunne bli komfortabel med leiebilen.

Faktisk er Spania også innenfor rekkevidde. Det er ikke mer enn 20 mil til den fantastiske byen Sevilla og enda nærmere den spennende og sjarmerende Huelva, bare 12 mil.

Fly

Når du drar på Long, Mid eller Short Stay med Sunbirdie, er ikke fly inkludert i prisene. Vi mener det beste er at du bestiller flybillettene selv, og siden vi har fleksible ankomst og avreisedager, vil det også være lettere for deg å finne merkedets beste flypriser.

Norwegian flyr direkte til Faro gjennom deler av året og TAP flyr via Lisboa. Det kan vara verdt å vurdere å fly til Lisboa, for så å ha leiebil derfra. Bilturen tar i overkant av to timer.

Vær oppmerksom på at golfutstyr kanskje ikke er inkludert i billettprisen!

For bestilling av fly, kan vi anbefale både Googles smarte flysøkefunksjon, Finn har også en like fin søkemotor. I tillegg er det selvsagt mange andre søkemotorer også.

Hvis du heller vil ha personlig hjelp med bestilling av flyreiser, anbefaler vi at du enten ringer direkte til flyselskapet, drar til en skranke på din nærmeste flyplass, eller besøker et lokalt reisebyrå.

Leiebil

Hvis du ikke tar din egen bil ned til Portugal, anbefaler vi at du leier en bil for din egen frihet. På den måten er du ikke låst til destinasjonen, men kan enkelt utforske regionen. Du trenger også bil for å komme til de forskjellige golfbanene. Med leiebil har du en frihet som er viktig for at ditt Long Stay skal bli virkelig vellykket.

Vi har laget noen forslag til deg, der du på enkle og prisbesparende måter kan bestille din leiebil. Klikk deg videre på linkene til CarTrawler eller Holiday Drive, der de tilbyr svensk språk og service, her er alle avgifter inkludert. De er litt dyrere, men her vet du hva du kjøper!

Begge de vi foreslår, mekler leiebiler fra store kjente bilutleiefirmaer som: Avis, Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty og Sixt. Dermed føler vi oss trygge på at du kan finne en leiebil til best pris eller med best mulig service og garantier. Søk og bestill din leiebil på vår hjemmeside ved å gå til www.sunbirdie.no/leiebil


Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB