Long og Mid Stay golfreiser til Italia, Roma – Terre dei Consoli

Roma – Terre dei Consoli

Mid og Long Stay golfreiser med fantastisk overnatting ved banen og fritt spill!

Terre dei Consoli, like utenfor Roma, tilbyr alt for et avslappende og aktivt Long Stay eller Mid Stay. Du bor på landet, men med en slik nærhet til Roma at du også kan glede deg over alt den evige byen tilbyr.

NB – hunder er velkomne både på banen og i leilighetene og villaene!

Å besøke Roma er et must når du bor på Terre dei Consoli. Du kan enkelt komme deg til Roma på egen hånd og pendeltog den siste biten til Roma sentrum!

blankLong stay golf i Rom, ItalienblankblankblankblankLong stay i Rom, ItalienblankLong stay golfresor till den eviga staden RomblankLong stay golf i Terre dei Consoli, ItalienUtforska Rom under long golfresor till Italienblank

Roma er en fascinerende by, som er vanskelig å beskrive med ord. Vi kan arrangere guidede turer med en svensk guide, som tar deg et par tusen år tilbake i tid. Det vil være tid for fantastiske byvandringer, fordype deg i Forum Romanum, eller hvorfor ikke besøke Vatikanstaten med Det sixtinske kapell og St. Peters kirke?

Romas sentrum er relativt lite, og du kan enkelt gå mellom kjente severdigheter som Colosseum, Pantheon, Forum Romanum og Fontana di Trevi.

Overnattingen på Terre dei Consoli utenfor Roma

På det fine golfanlegget Terre dei Consoli bor vi i veldig fine og romslige leiligheter eller villaer, som ligger mellom 300-600 meter fra klubbhuset og restauranten.

blankLong stay golf i Terre dei Consoli, ItalienblankGolf longstay ItalienblankblankLong Stay golf i Rom – Terre dei Consoliblankblankblankblankblank

Leilighetene har 4-stjerners standard med 2 soverom, to bad, kjøkken, stue med peis, balkong eller terrasse og det meste for et lengre opphold.

Villaene er moderne og nybygde med 4 soverom i tre etasjer og 4 bad. På lavere nivå er det soverom og bad. På mesaninen er det kjøkken, stue og bad og utgang til terrasse. På øverste nivå er det tre soverom og to bad. Det er flere balkonger, terrasser og til og med en liten hage for hver villa.

Alle boenhetene har internasjonal TV og gratis Wi-Fi.

MERKNAD: Hunder er velkomne både på overnattingsstedet vårt og på golfbanen!

Innen gangavstand fra boligen din ligger det sjarmerende, men enkle (midlertidige) klubbhuset hvor frokost og lunsj serveres. Restauranten har også to kvelder i uken serverer middag.

Når du er på Terre dei Consoli er du på et feriested, men det er bare to kilometer til den lille byen Monterosi hvor det er butikker, restauranter og en hyggelig vinbar, og ikke mer enn syv kilometer til fantastiske Trevignano Romano ved Bracciano-sjøen. Langs strandpromenaden er det mange koselige restauranter. Trevignano har mottatt prisen «beste lille by i Italia», og alle som har vært der forstår hvorfor.

Golfen på Terre dei Consoli

Her er det 18 + 9 hull, og siden du er medlem bestiller du starttidene som medlem, to dager i forveien. På mandager er banen stengt.

blankblankblankblankblankblankblankblank

En herlig attenhullsbane hvor du også kan nyte det nye, utsøkte klubbhuset…

18-hulls mesterskapsbane, som er en moderne mesterskapsbane designet av en av verdens beste banearkitekter, Robert Trent Jones II. Den har brede fairwayer, store greener og mange strategisk plasserte bunkere. I tillegg er par-firehullene ganske lange, noe som kan gjøre at det føles ganske tøft hvis du er vant til enklere, og kortere baner. Men hvis du liker golf og veldig bra banedesign, vil du snart se banens storhet – som mange andre moderne mesterskapsbaner er det flere måter å spille banen på, og du kan velge den trygge eller mer aggressiv veien til flagget. Banen har også Bermuda-gress som gir virkelig god «torv», men som kan være ukjent for deg som ikke har spilt på den typen gress før. Bermuda kan se litt trist ut i vinterhalvåret når gresset «sover», men jorden er minst like bra selv om vinteren og mange talentfulle spillere (enda mindre dyktige som meg selv) foretrekker faktisk dette.

Signaturhullet er det 17. som ligner litt på det 17. hullet ved TPC Sawgrass i Florida. Det er et kort par 3 hull på 123 meter fra gul tee, og greenen ligger på en liten øy omgitt av vann på alle sider bortsett fra en smal sti ut til den. Greentreff er viktig her. Heldigvis er det en dryppsone, om du skulle være så uheldig …

Terre dei Consolis 9-hullsbane, familiebane, har par 31 og er morsom, spennende og utfordrende.

Det er også gode treningsmuligheter, drivingrange med gratis baller, og et veldig fint område for nærspill med tre øvingsgreener og bunkere.

En nyhet høsten 2019 er at det nye, elegante klubbhuset er klart og tilbyr både en veldig fin restaurant og en nydelig terrasse med utsikt over banen og åsene rundt.

Hvis du vil spille enda flere baner, har vi også spesialpriser på baner i nærheten som Olgiata, Golf Nazionale og Parco di Roma. Dette bestilles lettest på forhånd hjemmefra eller gjennom verten vår på stedet i løpet av sesongen.

Når du ikke spiller golf

Siden alle veier fører til Roma, er det helt naturlig at du tilbringer litt tid i Roma. Kanskje kan du nyte en kaffe på uteservering mens Vespaene haster forbi eller besøker Pantheon og blir overrasket av bygningens arkitektur.

Roma er en av de mest fascinerende byene som er tilgjengelige, og vi kan arrangere guidede turer i Roma hvis det er interesse.

I området rundt Terre dei Consoli er det mange fine småbyer å besøke innen av noen få mil, inkludert noen vinprodusenter, og det er alltid hyggelig å kunne gjøre en liten utflukt etter dagens golfrunde og kanskje ha middag på en koselig restaurant. Du kan også ta en fin kjøretur rundt innsjøen Lago di Bracciano, hvor det er strender for soling og bading. Eller kanskje du besøker Viterbo, en koselig liten by med smale små smug og mange historiske bygninger, inkludert det tidligere pavens palass Palazzo dei Papi og også flere etruskiske levninger.

Service på din Long og Mid Stay

Som gjest hos Sunbirdie er vi opptatt av å få deg til å føle deg komfortabel og ivaretatt. Derfor har vi alltid vårt eget personale til stede på Algarvekysten, som sørger for at alle praktiske ting blir ivaretatt, slik at du kan slappe av og glede deg over oppholdet.

Rundt Gardasjøen har vi eget personale på plass, vanligvis oktober-november og mars-april, men sjekk respektive reisemål.

Starttider og greenfee

Som Sunbirdie gjest kan du spille fritt på Terre dei Consoli og du kan bestille alle tilgjengelige tider 48 timer i forveien. Banen er stengt mandagar.

Hva inngår ikke i prisen?

Fly og leiebil er ikke inkludert i våre priser, men du bestiller det selv. Les mer under de respektive avsnittene nedenfor eller gå direkte til fanen Fly/Leiebil og les våre anbefalinger.

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

Gå direkte til prislisten for Long Stay golfreiser til Italia, Roma – Terre dei Consoli…
Gå direkte til prislisten for Mid Stay golfreiser til Italia, Roma – Terre dei Consoli…

Ankomst

Vi har ingen faste ankomstdager, du velger selv når du vil ankomme og bor da 4 uker fra ankomstdagen. Vi anbefaler alltid gjestene våre å ankomme så nær slutten av måneden som mulig, da det skaper en god og morsom gruppefølelse, men det er helt fritt å ankomme hvilken dag eller når du finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Kombiner mer – med rabatt!

Hvis du ønsker å få størst mulig variasjon på et Long Stay, anbefaler vi at du kombinerer to eller flere Mid Stay, siden du alltid får NOK 1000,- i rabatt per Mid Stay! Desto smartere er det om kjørt egen bil ned til Italia, og siden alle våre destinasjoner på fastlandet er innen rekkevidde. For eksempel, hvorfor ikke kombinere to uker på begge destinasjonene ved Gardasjøen eller to uker på Terre dei Consoli utenfor Roma med et par uker ved Gardasjøen?

Reis miljøvennlig med egen bil

For nærliggende destinasjoner som Roma, kan det også være smart å kjøre egen bil. For både lommeboken og miljøet! På den ene siden trenger du ikke betale for fly og leiebil, og du kan også pakke fritt og kan botanisere blant vinmarkene i nærheten før du kommer hjem. Se turen som en personlig opplevelse, og gjør også en god service til miljøet.

Fly

Når du drar på Long, Mid eller Short Stay med Sunbirdie, er ikke fly inkludert i prisene. Vi mener det beste er at du bestiller flybillettene selv, og siden vi har fleksible ankomst og avreisedager, vil det også være lettere for deg å finne merkedets beste flypriser.

Norwegian flyr direkte til Faro gjennom deler av året og TAP flyr via Lisboa. Det kan vara verdt å vurdere å fly til Lisboa, for så å ha leiebil derfra. Bilturen tar i overkant av to timer.

Vær oppmerksom på at golfutstyr kanskje ikke er inkludert i billettprisen!

For bestilling av fly, kan vi anbefale både Googles smarte flysøkefunksjon, Finn har også en like fin søkemotor. I tillegg er det selvsagt mange andre søkemotorer også.

Hvis du heller vil ha personlig hjelp med bestilling av flyreiser, anbefaler vi at du enten ringer direkte til flyselskapet, drar til en skranke på din nærmeste flyplass, eller besøker et lokalt reisebyrå.

Leiebil

Hvis du ikke tar din egen bil ned til Portugal, anbefaler vi at du leier en bil for din egen frihet. På den måten er du ikke låst til destinasjonen, men kan enkelt utforske regionen. Du trenger også bil for å komme til de forskjellige golfbanene. Med leiebil har du en frihet som er viktig for at ditt Long Stay skal bli virkelig vellykket.

Vi har laget noen forslag til deg, der du på enkle og prisbesparende måter kan bestille din leiebil. Klikk deg videre på linkene til CarTrawler eller Holiday Drive, der de tilbyr svensk språk og service, her er alle avgifter inkludert. De er litt dyrere, men her vet du hva du kjøper!

Begge de vi foreslår, mekler leiebiler fra store kjente bilutleiefirmaer som: Avis, Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty og Sixt. Dermed føler vi oss trygge på at du kan finne en leiebil til best pris eller med best mulig service og garantier. Søk og bestill din leiebil på vår hjemmeside ved å gå til www.sunbirdie.no/leiebil


Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB