Long og Mid Stay golfreiser til Italia, Roma – Terre dei Consoli

Mid og Long Stay golfreiser med flott overnatting inntil banen og fritt spill!

Terre dei Consoli, rett utenfor Roma, har alt for både en avslappende og aktiv Long Stay eller Mid Stay. Du bor på landet, men såpass nærme Roma at du også kan nyte alt den evige staden har å tilby.

OBS! Hunder er velkomne både på banen og på våre overnattingssteder!

Det er et must å besøke Roma når du bor på Terre dei Consoli. Du kan lett ta deg inn til Roma på egen hånd med bil og med lokaltog den siste biten inn til sentrum av Roma!

Long stay golf i Rom, ItalienLong stay i Rom, ItalienLong stay golfresor till den eviga staden RomLong stay golf i Terre dei Consoli, ItalienUtforska Rom under long golfresor till Italien

Roma er en fascinerende by som er vanskelig å beskrive med ord. Vi kan arrangere guidede turer med svensk guide, som tar deg et par tusen år bakover i tid. Du får tid til en flott byvandring, du kan fordype deg i Forum Romanum, eller hvorfor ikke besøke Vatikanstaten med Det sixtinske kapell og Peterskirken?

Romas sentrum er relativt lite, og du kan lett vandre mellom kjente severdigheter som Colosseum, Pantheon, Forum Romanum og Fontana di Trevi.

Overnatting på Terre dei Consoli utenfor Roma

På den hyggelige golfresorten Terre dei Consoli bor vi i veldig fine og romslige leiligheter eller villaer, som ligger mellom 300 og 600 meter fra klubbhuset og restauranten.

Long stay golf i Terre dei Consoli, ItalienGolf longstay ItalienLong Stay golf i Rom – Terre dei Consoli

Leilighetene er av 4-stjerners standard med to soverom, to bad, stue med åpent kjøkken balkong eller terrasse og det meste du trenger for et lengre opphold.

Villaene er moderne og nybygde, med 4 soverom i tre etasjer og 4 bad. I den nederste etasjen er det ett soverom og bad. I mellometasjen ligger kjøkkenet, stuen og badet samt utgang til terrassen. I øverste etasje er det tre soverom og to bad. Det finnes flere balkonger, terrasser og til og med en liten hage til hver villa.

Samtlige overnattingssteder har internasjonal TV og gratis Wi-Fi.

OBS! Hunder er velkomne både på overnattingsstedene våre og på golfbanen!

I gangavstand fra overnattingsstedet ditt ligger det sjarmerende, men enkle (midlertidige) klubbhuset der det serveres frokost og lunsj. Restauranten er også åpen to kvelder i uken for middag.

Når du er på Terre dei Consoli, er du på en resort, men det er bare to kilometer til den lille byen Monterosi der det finnes butikker, restauranter og en hyggelig vinbar, og det er ikke mer enn sju kilometer til fantastiske Trevignano Romano ved Braccianosjøen. Langs strandpromenaden er det mange koselige restauranter. Trevignano har fått utmerkelsen «best small town in Italy», og alle som har vært der, forstår hvorfor.  

Golfen på Terre dei Consoli

Den verdensberømte banearkitekten Robert Trent Jones II har tegnet banen ved Terre dei Consoli, og han står også bak Bro Hof utenfor Stockholm, for bare å nevne ytterligere én av banene hans. Når du er på Long Stay eller Mid Stay, er medlemskap i golfklubben inkludert. Her er det 18 + 9 hull, og ettersom du er medlem, booker du starttider akkurat som et medlem, to døgn i forveien. På mandager er klubben stengt.

18-hullsbanen, Championship Course, er en moderne mesterskapsbane tegnet av en av verdens beste banearkitekter, Robert Trent Jones II. Den har brede fairways, store greener og mange strategisk plasserte bunkere. Dessuten er par-firerne ganske lange, noe som kan gjøre at den oppleves som ganske tøff hvis du er vant til enklere norske «hverdagsbaner». Men liker du golf og veldig bra banedesign, vil du snart se banens storhet – i likhet med mange andre moderne mesterskapsbaner finnes det flere spilleveier, og du kan velge en sikker eller mer aggressiv vei til flagget. Banen har også bermudagress som gir veldig bra «turf», men som kan være uvant for den som ikke har spilt på denne typen gress tidligere. Bermudagress kan se litt trist ut i vintermånedene når gresset hviler, men turfen er minst like bra om vinteren, og mange gode spillere (også mindre gode, som meg selv) foretrekker faktisk dette.

Signaturhullet er det 17., som ligner det 17. hullet på TPC Sawgrass i Florida. Det er et kort par 3-hull på 123 meter fra gul tee, men – og det er et stort men – greenen ligger på en liten øy omgitt av vann på alle kanter, utenom en smal landtunge ut til greenen. Greentreff, eller adjø til ballen i vannhinderet! Men ta det med ro, det finnes en droppsone hvis du slår i vannet …

Terre dei Consolis 9-hullsbane, Family Course, har par 31 og er morsom, spennende og også utfordrende.

Her er det gode treningsmuligheter: driving range med frie baller, og et veldig fint område for nærspill med tre øvelsesgreener og bunkere.

Vil du spille på enda flere baner, har vi også spesialpriser på baner i nærheten, som Olgiata, Golf Nazionale samt Parco di Roma. Dette bestiller du lettest på forhånd hjemmefra, eller via vertene våre som er på plass i sesongen.  

Når du ikke spiller golf

Ettersom alle veier fører til Rom, er det helt naturlig at du tilbringer en del tid i Roma. Kanskje du nyter en kaffe på en uteservering mens vespaene suser forbi, eller du besøker Pantheon og måper over arkitekturen.

Men du bør kanskje ikke ta en dupp i Fontana di Trevi, som Anita Ekberg gjorde, for det blir ikke satt pris på av politiet i Roma.

Roma er en av de mest fascinerende byene som finnes, og vi kan arrangere guidede turer i Roma hvis det er interesse for det.

I nærheten av Terre dei Consoli er det mange fine små steder å besøke innenfor et par mils omkrets, også vingårder, og det er alltid hyggelig å kunne ta en liten utflukt etter dagens golfrunde og kanskje spise middag på en hyggelig restaurant. Du kan også ta en fin biltur rundt sjøen Lago di Bracciano, der det finnes strender for sol og bading. Eller kanskje du besøker Viterbo, som er en hyggelig liten by med smale små smug og mange historiske bygninger, blant annet det forrige pavepallasset Palazzo dei Papi, og flere etruskiske ruiner.

Service på din Long Stay

Som gjest hos Sunbirdie er vi opptatt av at du skal trives og føle deg godt ivaretatt. Før avreise får du voucher, veibeskrivelse til overnattingsstedet og annen informasjon som er kjekt å ha. På Terre dei Consoli har vi golfvert på plass i sesongen (begynnelsen av mars til slutten av april), og på kontoret hjelper vi alltid gjerne gjestene med å bestille andre baner, eller hvis dere skal ha gjester på besøk.

Starttider og greenfee

Som Sunbirdies gjest kan du spille fritt på Terre dei Consoli, og du kan booke alle tilgjengelige tider 48 timer i forveien.  

Hva er inkludert i prisen?

I prisene våre er overnatting, service som rengjøring og bytte av sengetøy, elektrisitet, varme, Wi-Fi og golf ifølge et program inkludert. Se prislisten for detaljer.

Gå direkte til prislisten for Long Stay golfreiser til Italia, Roma – Terre dei Consoli …
Gå direkte til prislisten for Mid Stay golfreiser til Italia, Roma – Terre dei Consoli …

Hva er ikke inkludert i prisen?

Fly og leiebil er ikke inkludert i prisene våre, det bestiller du selv. Les mer under hver overskrift under, eller gå rett til fanen Fly/Leiebil der vi anbefaler forskjellige flyselskap og leiebilselskap. Du kan også søke og bestille leiebilen din til best mulig pris direkte på nettsiden vår …

Ankomst

Vi har ingen faste ankomstdager. Du velger selv når du vil komme, og du blir værende i 4 uker fra ankomstdagen. Vi anbefaler alltid våre gjester å komme så nærme månedsskiftet som mulig, da det skaper en god og hyggelig gruppefølelse, men det er helt fritt å komme hvilken som helst dag, eller når dere finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Kombiner mer – med rabatt!

Vil du ha mest mulig variasjon på et lengre opphold, anbefaler vi at du kombinerer to eller flere Mid Stay-perioder, og du får dessuten alltid 1000,- i rabatt per Mid Stay! Det blir enda enklere hvis du har kjørt din egen bil ned til Italia, da alle destinasjonen våre på fastlandet ligger i dagsturavstand. Hvorfor ikke kombinere for eksempel to uker her på Terre dei Consoli med et par uker ved Gardasjøen?

Reis miljøvennlig med din egen bil eller tog

Til destinasjoner i nærheten, som Roma, anbefaler vi at du kjører selv i din egen bil. Da slipper du å betale for fly og leiebil, og dessuten kan du pakke fritt og velge og vrake blant vingårder i nærhet før hjemreisen. Se på reisen som en egen opplevelse, og gjør både miljøet og lommeboken din en stor tjeneste!

Vil du ikke kjøre hele veien, men fortsatt gjøre en innsats for miljøet, anbefaler vi å bestille reisen med tog og deretter leie bil på stedet for å ta deg til og fra overnattingsstedet, golfbaner og alle severdigheter. Du kan for eksempel ta tog til Verona nord i Italia og deretter kjøre derfra ned til Roma med leiebil. Enkelt og komfortabelt og fortsatt med full frihet under oppholdet ditt på stedet.

Fly

Fly er ikke inkludert, og du bestiller det selv. Til Roma flyr du enkelt med for eksempel SAS, Norwegian eller Ryanair. Nå er det mulig å kjøpe enkeltbilletter på fly, og du kan dermed fly ned med ett selskap og hjem med et annet. Husk at golfutstyret kanskje ikke er inkludert i billettprisen.

Vil du bestille fly selv, anbefaler vi Googles nye og veldig smarte flybookingsøkefunksjon, der du for eksempel kan velge ønsket reiselengde (for eksempel 28 netter) i løpet av en tidsperiode og får frem hvilken dato du bør reise for å få den beste prisen!

Vil du heller ha personlig hjelp til bestillingen av fly, anbefaler vi bedriften MK Airbroker, som du kan kontakte via telefon eller e-post. Ring dem på 08-16 69 30 eller send e-post til info@mkairbroker.se

Leiebil

For din egen frihets skyld anbefaler vi at du leier bil. På den måten er du ikke låst til reisemålet ditt, men kan enkelt utforske regionen. Dessuten trenger du bil for å komme deg til de golfbanene som ikke ligger ved bostedet, hvis du vil det. Med leiebilen har du en frihet som er viktig for at ditt Long Stay-opphold skal bli mest mulig vellykket.

Leiebil bestiller du enklest selv. Du velger hvilken størrelse du vil ha på bilen under oppholdet ditt. Det enkleste er å bestille leiebilen her på Sunbirdies nettside, via søkemotoren CarTrawler. Søk pris og bestill direkte på www.sunbirdie.no/hyrbil.