Long Stay golfreiser til Italia

En Long Stay-golfreise til Italia byr på det beste fra flere verdener. Enten det gjelder opplevelser på eller utenfor golfbanen, gir en Long Stay-reise til Italia valuta for pengene og balsam for sjelen.

Klikk her for Long Stay uten golfmedlemskap …

Hva ønsker du deg på din Long Stay golfreise? Er det golf, golf, golf som gjelder, eller er du like mye ute etter det gode liv – med god mat og drikke, kultur, historie og et behagelig klima?

blankblankGolf Italia, Roma med Roman Forum - Sunbirdieblankblank

Heller interessene din mer mot de sistnevnte verdiene, er det kanskje ingen andre land i verden som tilbyr samme utvalg av det gode liv som Italia. La ordet «Italia» hvile en stund på tungespissen – smaker det ikke salte bølger, vakre kvinner, stilige menn, raske biler, mat, vin, oster og «la dolce vita» …?

En Long Stay-golfreise til Italia gir deg en unik sjanse til å bli kjent med landet som har oppfostret så mange kunstnere, artister og stylister og så mye skjønnhet i alle former. Dessuten kan du oppdage skjulte skatter i form av veldig gode golfbaner!

Du har fire uker eller mer på deg til å oppdage dine egne favorittoster, bli kjent med den lokale slakteren og smake deg gjennom regionens viner til behagelig lave priser.

Når det gjelder golf, er kanskje ikke Italia kjent som en av de større golfdestinasjonene, men sannheten er at det finnes en rekke gode golfanlegg over hele landet. Fra nord til sør ligger golfbanene som perler på en snor, og spørsmålet er som vanlig hva man skal velge. Castelconturbia, Donnafugata, Bogogno, Acaya med flere er stjerner i rekken, men det finnes mange andre baner som er hyggelige ferieflørter.

En annen hyggelig ting med Italia er at du som regel kan ta med deg hunden din på reisen!

Flere herlige Long Stay golfdestinasjoner i Italia!

Når det gjelder Long Stay golfreiser til Italia, har vi valgt å fokusere på de klassiske destinasjonene Roma, Sicilia og Gardasjøen! Her har dere en perfekt base for å oppdage regionene med hyggelige byer, kultur i overflod, muligheter til å velge og vrake i regionens gastronomiske mangfold og bare nyte å flytte hverdagen til Italia!

Gardasjøen, Peschiera del Garda, Il Paradiso

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Peschiera del Garda er en liten perle ved Gardasjøens sørspiss. Her er det sjarmerende små smug, kanaler, strender og et stort utvalg av restauranter. Bare noen kilometer fra denne genuine lille byen ligger destinasjonen vår, Il Paradiso, der du bor på banen i enkle, men utrolig prisgunstige leiligheter og spiller helt fritt på den morsomme banen. 

Les mer om Mid og Long Stay golfreiser til Garda, Il Paradiso …

Nyhet! Gardasjøen, Moniga del Garda               

Golf Italia med vakker utsikt og mat på Moniga del Garda - Sunbirdieblankblankblankblankblankblankblank

På den sørvestre siden av den vakre Gardasjøen ligger Moniga del Garda, en virkelig genuin by med svingete smug og sjarmerende torg, restauranter og kafeer samt en del moderne områder, en mindre havn og en fin strandpromenade.

Sentralt i byen, bare et par hundre meter fra strandpromenaden, ligger overnattingsstedet vårt Relais Rosa dei Venti med fantastisk utsikt over sjøens glitrende vann.

Her har vi altså et veldig hyggelig overnattingssted med perfekt beliggenhet, og når vi legger til medlemskap på elegante Gardagolf Country Club, har man alle muligheter til å leve det gode liv …

Kontakt oss på +47 456 00 672 for mer informasjon!

Long Stay golfreiser til Roma – Terre dei Consoli   

Golf Italia med vakker utsikt og mat Terre dei Consoli Golf Club - SunbirdieGolf Italia med golfbane på Terre dei Consoli Golf Club - SunbirdieUtforsk gatene i monterosi mens Golfreiser italia - SunbirdieNyt drinker i monterosi bar mens Golfreiser italia - SunbirdieDessert på monterosi pasticceria mens Golfreiser italia - SunbirdieUtforsk nabolaget i Trevignano mens Golfreiser italia - SunbirdieHandle fersk frukt i Monterosi mens Golfreiser italia - SunbirdieNyt utsikten over grønne omgivelser i terre dei consoli mens Golfreiser italia - SunbirdieRen innkvartering i terre dei consoli mens Golfreiser italia - SunbirdieNyt mat i terre dei consoli mens Golfreiser italia - SunbirdieLuksuriøs innkvartering i terre dei consoli mens Golfreiser italia - SunbirdieLuksuriøst soverom i terre dei consoli mens Golfreiser italia - SunbirdieNydelig soverom i terre dei consoli mens Golfreiser italia - Sunbirdie

Hva med en måned på et førsteklasses overnattingssted og fri golf i tidløse Roma?

Vi har en flott destinasjon rett nord for denne livlige byen – naturskjønne Terre dei Consoli – med overnatting i leiligheter eller villaer på banen av Robert Trent Jones JR. Her bor du i fred og ro med en nydelig bane utenfor døren og mengder av koselige byer i nærområdet. I tillegg kan du reise inn til sentrale Roma når du vil!

Les mer om Long Stay golfreiser til Italia, Roma …

Long og Mid Stay golfreiser til Sardinia

blank

Nyhet: Kommer snart!