Long Stay golfturer til Thailand, Hua Hin

Long og Mid Stay i Hua Hin – langt fra bekymringene

Med god innkvartering for enhver smak og spill på fem varierte baner inkludert caddy-avgift og all transport, er det sjanse for et virkelig avslappende Long Stay som er langt fra alle bekymringer, eller «Klai Kang Won» som til og med Hua Hin kongelige sommerpalass så passende navngitt…
Ny golfpakke med flere runder på Black Mountain

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Hua Hin er ikke bare stedet for den thailandske kongefamiliens klassiske sommersted, men også landets første virkelig store turistmagnet, som allerede tiltrukket seg skarer av turister på syttitallet. Stranden stemmer kanskje ikke egentlig med den egentlige aktiviteten på den eksotiske og aktive stranden. Her er det paradisliknende sandstrender, som så ofte sees i turistkatalogene. Kombinasjonen av det salte, varme havet, de milevis, finkornede strendene og byens store utvalg av restauranter, barer, shopping og kultur gjør at Hua Hin beholder sin sterke turistposisjon. Ikke minst for oss golfere, som her – bare et par timer sør for Bangkok – finner et eldorado av virkelig fine golfbaner av forskjellige slag.

I tillegg til golfen, tror vi at Hua Hin’s største styrker ligger i kombinasjonen av eksotisk natur, milevis av strender og den lille metropolens sus. Derfor har vi nå flere overnattingssteder hvor du får servert alt dette på et sølvfat. Hos Nice Residence bor du mellom sentrum og Takiab-stranden ca. 2 km fra Hua Hin sentrum med stranden bare noen hundre meter unna, og også på Tira Tiraa bor du sentralt! På rimelige Thailand Resort er det stor sjans for et virkelig avslappende Long Stay, noe som ikke betyr at du bor på et feriested langt ute i «ingenmannsland». Hvis du er ute etter mer privatliv og overnatting ved siden av banen i høy klasse, kan vi tilby Long Stay på nevnte Black Mountain – med transfer til Hua Hin sentrum slik at du kan få det beste fra begge verdener …

Når det gjelder golf, spiller du på ikke mindre enn 4 fantastiske baner – 3 runder per uke! Med overnatting, golf og all transport samt Hua Hin sitt utvalg av restauranter, strender og underholdning som «after golf», er alle forutsetningene for et Long Stay og langt fra hjemlige bekymringer …

Mange flotte overnattingssteder i Hua Hin

For årets sesong tilbyr vi fire forskjellige overnattingssteder i Hua Hin i forskjellige prisklasser. To av dem (Nice Residence og Tira Tiira) ligger sentralt i Hua Hin, og Thailand Resort ligger like utenfor. Alle disse passer for deg som vil kombinere golfen din med strender, underholdning og restauranter. Det siste alternativet er ikke mindre enn Black Mountain, der vi bor i deres flotte bassengvillaer. Visst er det litt borte fra Hua Hin sentrum, men hvis du bor her har du den fantastiske mesterskapsbanen som «hjemmebane», og i tillegg er det gratis skyttelbuss ned til Hua Hin sentrum…

Hyggelig residens

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Nice Residence er kanskje det beste alternativet for de som ønsker å bo i sentrum av Hua Hin og ha en virkelig nærhet til både sjø, butikker og restauranter. Rent, pent og med et nydelig bassengområde og nærhet til «storbyen» Hua Hin.

Grunnprisen gir en studioleilighet på rundt 32 kvm med en fin balkong og mot et tillegg er det leiligheter med et separat soverom på nærmere 70 kvm. Leilighetene er veldig fine med barkjøkken og perfekt beliggenhet bare noen hundre meter fra stranden og 500 meter fra Blue Port kjøpesenter. Gratis wifi og treningsstudio som er åpent døgnet rundt!

Tira Tiraa

blankNjut long stay golf i Hua Hin, Thailandblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Tira Tiraa ligger også sentralt i Hua Hin. Her finner du 1-roms, men også 2-roms leiligheter, og du, som Baan Klang, har absolutt nærhet til de sentrale distriktene og havet, stranden og mer. Leilighetene er individuelt innredet, og med høy moderne standard og veldig fine. 1 eller 2 soverom, velutstyrt barkjøkken og stue med tilgang til balkong – og ikke minst tilgang til et veldig vakkert og nydelig bassengområde!

Black Mountain Golf Resort

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Vi er veldig stolte av å kunne tilby overnatting på det svenskeide superanlegget Black Mountain. Her bor vi i fine bassengvillaer med ett til tre soverom og gratis skyss til klubbhuset og – ikke minst – skyttelbuss flere ganger om dagen ned til sentrum av Hua Hin!

Det er et par enkle restauranter innen gangavstand og et fullverdig klubbhus, der man spiser kongelig fra tidlig morgen til sent på kveld. Det er også mange aktiviteter foruten golf. Rett ved siden av feriestedet, for eksempel, er et stort badeland, hvis du nå føler deg litt eventyrlysten …

Thailand Resort

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Thailand Resort er et hyggelig og familievennlig overnattingsalternativ og ligger omtrent 7 km sør for «byen» og omtrent 4 km fra sjøen. Her bor vi i fine 2-roms bungalower på et feriested med flere bassenger, nytt hotell, populær restaurant, minimarked, gratis treningsstudio, tennisbane, boulebane, bar, biljardbord og mye mer.

Pendelbuss er tilgjengelig mot et pristillegg, men vi anbefaler at du tar en rimelig taxi eller tuk-tuk når du reiser utenfor feriestedet.

Hua Hin-bukten

I Hua Hin er det som nevnt mange fine golfbaner, hvorav de første – Royal Hua Hin – ble bygget allerede i 1924. Siden den gang har antallet økt, og i dag er det en god blanding av klassiske og nye baner å velge blant.

For overnatting i sentrum av Hua Hin og på Thailand Resort har vi en golfpakke med spill på den verdsatte Majestic Creek, Palm Hills, Lake View og Black Mountain. På denne måten får du spille 4 forskjellige baner, og hvis du vil, kan du selvfølgelig bestille flere runder på stedet. Transport- og caddykostnader er inkludert, men du betaler tips selv.

Hvis du velger å bo på Black Mountain har vi en spesiell golfpakke med 2 runder per uke rett på mesterskapsbanen i Black Mountains. I tillegg spiller du en gang i uken i henhold til programmer på banene Majestic, Lake View og Palm Hills. Dette inkluderer også transport og caddyavgift, men ikke drikke.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Under ditt Long Stay og Mid Stay spiller du på de vakre banene Majestic Creek, Palm Hills, Lake View og Black Mountain.

Majestic Creek er en veldig sjarmerende og virkelig god bane, som du ikke blir lei av i utgangspunktet. Banen er nylig renovert og er etter vår mening en av de hyggeligste i området, i tillegg til god service, vennlig personale og praktisk beliggenhet for de som vil oppleve mer enn golf.

Palm Hills er en veldig populært bane (faktisk manges favoritt!) Som er mer sentral enn de andre, nær den nye innkvarteringen på Blue Lagoon.

Lake View er en veldig fin bane med vanskeligheter i form av skjulte greener, godt voksne palmer og layout som gir deg et valg mellom litt gambling eller å spille safe.

Black Mountain er en fantastisk opplevelse med storslått klubbhus og en bane som er perfekt for både det mer forsiktige og de aller beste – og ikke minst for matchspill. Store, ondulerte greener, strategiske vannhinder og noen utfordringer som gjør spillet spennende. Kvaliteten er kort og ganske enestående. Hatten av for Stig Notlöf, mannen bak dette mesterverket.

Hvis du vil spille mer enn 12 dager på ditt Long Stay, har vi gode priser for ekstra greenfee med transport og caddy. Se prislisten for mer informasjon.

Kombiner med super rabatt!

Hvis du vil oppdage det beste av golf i Thailand, anbefaler vi å kombinere Hua Hin med sjarmerende Chiang Rai i nord.Du får alltid 2000 SEK i rabatt ved en kombinasjon av to Mid Stay opphold! Ring oss på 456 00 672 for mer informasjon og bestilling.

Klima og regntid

Den varmeste perioden er mellom mars og juni med dagtemperaturer som vanligvis overstiger 30 grader, og det samme gjør det i havet! Den kaldeste (hvis du kan si det nå) er mellom november og mars, og da er temperaturen på komfortabelt 25-27 grader. På ettermiddagene er det vanligvis en hyggelig bris som kjøler deg litt og som også gir litt mer utfordring på golfbanen. Takket være denne brisen, er Hua Hin også populær blant Kitere.

Hua Hin er faktisk kjent som «den tørre byen», noe som betyr at det generelt regner mye mindre her enn andre steder i Thailand. Imidlertid faller regntiden mellom juli og oktober, men selv i november kan det regne – selv om det nesten aldri er regn i desember. Regnet er sjelden vedvarende, men ofte i form av «krasjbyger» som ikke forstyrrer spillet betydelig, men for det meste frisker opp luften og som også skaper et vakkert grønnfarge.

Hvis du velger å reise i det vi kaller «lavsesong», dvs. alle perioder unntatt desember til februar, gir vi deg nå fine rabatter. Les mer i prislisten

Være i Thailand i mer enn 30 dager?

Hvis du planlegger å bo i Thailand i mer enn 30 dager (hvis returbilletten ikke er innen 30 dager), må du ordne visum før du reiser. Dette kan du gjøre direkte gjennom den thailandske ambassaden eller kanskje enda bedre https://visumservice.no.

Det er også mulig å utvide visumet på stedet. I Thailand (koster rundt 2000 Bath), men husk å ta med deg kupongen du mottar fra oss før turen, slik at du kan vise hvor du bor og hvor lenge du skal bo i landet.

Når du ikke spiller golf

Vi har allerede snakket om Hua Hin sitt utvalg av restauranter, hoteller, barer, shopping og mer, men vi må påpeke at her har du virkelig en storby i miniatyr «rundt hjørnet». For eksempel, hvis du aldri har opplevd et virkelig nattmarked, er det et must, og bare følelsen av å gå rundt blant gateleverandørene etter en god middag er uslåelig.

I tillegg til byen, nattmarkedene og alle restaurantene, er det stranden som tiltrekker de fleste mest. I Hua Hin er sanden hvit og finkornet, og det er ikke noe problem å tilbringe hele dagen her. Det er et lite opptog å bare se på familiene som tar over stranden på kvelden, og om dagene er det åpenbart hvor du vil være. Og snakker om stranden: En populær aktivitet i Hua Hin er å leie hester å ri langs vannkanten…

Tempel og kultur finnes for de som er interessert, og et must er kanskje den berømte togstasjonen. Khao Sam Roi Yot nasjonalpark ligger noen mil sør for Hua Hin og er mer enn vel verdt en heldags utflukt. Det sies å være den vakreste i landet! Det er også huler her som kan være fine å besøke i løpet av en varm dag.

Som du forstår, er det ingen mangel på ting å gjøre her i Hua Hin …


Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com


Service under ditt lange opphold

Som gjest hos Sunbirdie er vi opptatt av å få deg til å føle deg komfortabel og ivaretatt. Vi samarbeider derfor med det svenskeide selskapet Tee Time Thailand, som håndterer transport- og starttider med mer.

Starttider og greenfee

Som gjest på Long og Mid Stay hos Sunbirdie i Hua Hin har du 12 og 6 greenfee (Long/Mid) pr person inkludert i prisen. Transport og caddy-avgifter er inkludert i prisen, men ingen tips for caddy…

Hva er inkludert i prisen?

28 eller 14 netters overnatting (4/2 uker), transport flyplass i Bangkok til overnattingsstedet og 12/6 greenfee pr person, transport og caddy-avgifter er inkludert i prisen.

Hvis du ikke får reisen sammen ordentlig slik at oppholdet blir nøyaktig 14 eller 28 netter, har vi også gode priser på ekstra netter. Nå trenger du ikke å være i 2, 4 uker eller 8 uker. Det er veldig bra å bo i 3, 5 eller 6 uker. Se våre prislister der du finner priser for 2 og 4 uker, ekstra netter, ekstra uker og ekstra opphold (4 uker), samt tillegg for visse perioder som jul og nyttår.

Gå direkte til prislisten for Long Stay golfreiser til Hua Hin…
Gå direkte til prislisten for Mid Stay golf turer til Hua Hin…

Hva er ikke inkludert i prisen?

Flyreiser er ikke inkludert i våre priser, men du bestiller det selv. Derfor har vi alltid en fri ankomstdag, slik at du kan finne flyreiser som passer deg. Les mer nedenfor.

Ankomst

Vi har ingen faste ankomstdager, men du velger selv når du vil ankomme og holder deg dermed 4 uker fra ankomstdagen. Vi anbefaler alltid gjestene våre å ankomme så nær slutten av måneden som mulig, da det skaper en god og morsom gruppefølelse, men det er helt gratis å ankomme enhver dag eller når du finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Fly

Flyreiser er ikke inkludert, og du bestiller det selv for den beste prisen. Til Hua Hin flyr du best til Bangkok (19 mil), hvorfra vi deretter håndterer transporten. Vær oppmerksom på at golfutstyr ikke er inkludert i billettprisen.

Prøv gjerne Googles smarte søkefunksjon for flybilletter, eller reisesiden på www.finn.no. Legg inn reiselengder, og finn ut hvilke dager det lønner seg å fly på. Her kan du også få god hjelp av www.norwegian.no og www.sas.no sine lavpriskalendere.

Vil du heller ha personlig hjelp med destillingen av fly, kan du kan kontakta noen av de under via telefon eller mail.

Resebyråer:
https://www.ticket.no
https://www.travellink.no
https://www.bennettferie.no
https://www.berg-hansen.no
https://www.travelmarket.no

Leiebil

Hvis du reiser med oss til Hua Hin, trenger du ikke en leiebil, da all transport (til flyplassen og til golfbanene dine spilledager) er inkludert. Andre transporter kan bookes på feriestedet, og det er også både praktisk og veldig billig med taxi / tuk-tuk.


Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB