Long och Mid Stay golfresor till Spanien, Costa del Sol, Estepona Valle Romano

Costa del Sol, Estepona – Valle Romano
Innkvartering av høy kvalitet ved siden av banen med spill på 3 fine golfbaner

Rett utenfor sjarmerende Estepona ligger golfanlegget Ona Valle Romano med fantastiske leiligheter ved siden av banen og spill på tre golfbaner.
Nyhet! Fra 28/10 2019 er spill på fantastiske San Roque New inkludert i stedet for Almenara… Bestill nå, noen steder igjen i høst!

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

 

blankblankblankblankblankblank

Costa del Sol er en av Europas hotteste golfdestinasjoner. Ikke rart. Her finner du gode klima, nydelige strender, koselige byer og landsbyer, fred og ro eller stort liv, vakker natur og mange fantastiske golfbaner. Her er kort sagt nesten alt!

Sunbirdies destinasjon Ona Valle Romano utenfor Estepona er en av kystperlene og passer for et nydelig og hyggelig Long Stay eller Mid Stay for de som vil bo veldig bra ved siden av banen og spille flere baner.

Fantastiske Ona Valle Romano Golf Resort ligger bare noen kilometer fra Estepona sentrum. Banen var klar til spill litt tidligere mens de 4-stjerners og moderne innredede leilighetene sto ferdig sommeren 2014. Fra leilighetene er det ikke mer enn 300 meter til klubbhuset. Hos Ona Valle Romano bor du konsekvent, og alle leilighetene våre ligger i vest i etasje 2 og tilbyr ettermiddagssol og utsikt over golfbanen.

Estepona er en koselig by som er delt i to deler. Gamlebyen, med smale smug og eldre bygninger, er en gitt favoritt av mange, men havnen er kanskje der folk flest tar en deilig middag. Det er ikke mindre enn 20-30 restauranter. Spansk, italiensk, asiatisk – ja, du finner det meste. Uten det føles alt for turistisk. Hvis du vil sette igjen bilen hjemme, koster en taxi omtrent 15 € hver vei. Med andre ord, du har det beste fra begge verdener. Innkvarteringen er moderne og ligger rolig og komfortabelt ved siden av Valle Romano Golf, hvor du kan nyte vakre solnedganger. Hvis du vil ha litt liv og røre, er det ikke mer enn 8 km til det sentrale og ekte Estepona. Du kan også spille golf på tre forskjellige baner.

Estepona är en mysig stad som är uppdelad i två delar. De gamla stadsdelarna, med smala gränder och äldre bebyggelse, är en given favorit hos många men hamnen är kanske ändå dit de flesta drar sig för en härlig middag. Här finns inte mindre än 20-30 restauranger. Spanskt, Italienskt, asiatiskt – ja du finner det mesta. Utan att det för den delen kännas allt för turistanpassat. Vill du lämna bilen hemma, kostar en taxi cirka 15 € enkel väg. Med andra ord har du det bästa av två världar. Boendet är modernt och ligger lugnt och skönt precis bredvid Valle Romano Golf, där du med fördel njuter av vackra solnedgångar. Önskar du lite liv och rörelse är det inte mer än 8 km in till centrala och genuina Estepona. Golfen spelar du dessutom på tre olika banor.

Overnattingen på Ona Valle Romano

Innkvarteringen på Valle Romano er perfekt for deg som vil være veldig nær banen, og det meste av det er der du kan nyte under et lengre opphold.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Leilighetene er moderne og har en fire-stjerners standard. Alle har to soverom, to bad (ett med badekar og ett med dusj), kjøkken og stue, samt en virkelig romslig balkong med perfekt beliggenhet for nydelig ettermiddagssol. Alle leilighetene våre ligger i andre etasje vendt mot banen i vest – perfekt for de som leter etter ettermiddagssol!

Her finner du en resepsjon samt et utendørsbasseng (ikke oppvarmet), paddle baner og fra sommeren 2019 en restaurant (i tillegg til den veldig fine beliggende i klubbhuset) og helt nybygd spa og treningsstudio! Feriestedet har også en liten matbutikk, så du trenger ikke å dra langt for det viktigste …

Ellers er det ikke mer enn 8 kilometer til Estepona sentrum, og en taxi koster bare 10 € enkel måte.

Här finns reception samt utomhuspool (ej uppvärmd), padel-banor och från sommaren 2019 även ytterligare en restaurang (utöver den mycket trevliga som ligger i klubbhuset) och helt nybyggt spa och gym! På resorten finns även en liten jourlivs, så du behöver inte ta dig iväg för det allra nödvändigaste…
Annars är det inte mer än 8 kilometer in till centrala Estepona och en taxi kostar bara ca 10 € enkel väg.

Golfen i Estepona

Totalt har du 14 greenfee under et Long Stay, som er delt inn i 6 greenfee på hjemmebanen Valle Romano, 4 greenfee på La Cañada og 4 greenfee på Almenara. OBS, fra 28/10 2019 spiller vi på San Roque New superbane i stedet for Almenara!

I tillegg kan du spille hjemme hos Valle Romano etter 15.00 (avhengig av tilgjengelighet) for Twilight-prisen (se prisliste). I løpet av 2 uker inkluderer Mid Stay 3 + 2 + 2 greenfee med samme arrangement – pluss at du kan spille på Twilight Prize hjemme hos Valle Romano.

Totalt har du 14 greenfee under en Long Stay som är fördelade på 6 greenfee på hemmabanan Valle Romano, 4 greenfee på La Cañada och 4 greenfee på Almenara. OBS, från 28/10 2019 spelar vi på superbanan San Roque New i stället för Almenara!

Dessutom kan du spela hemma på Valle Romano efter kl 15.00 (i mån av plats) för Twilight-pris (se prislistan). Under 2 veckors Mid Stay ingår 3 + 2 + 2 greenfee med samma upplägg – plus att du kan spela på till Twilight-pris hemma på Valle Romano.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Valle Romano er like utenfor døren. Det er en moderne parkbane som åpnet i 2010. Banen har en nydelig balanse, hvor korte tekniske hull er blandet med litt lengre hull med brede og bølgende fairways. Greene er store og raske. Innrammingen med fjellene mot nord og havet mot sør er uten sidestykke, og alle hullene er veldig vakre. Banen er ikke direkte kupert, men det er noen hull som kan anses som mer krevende. Ellers er det et morsomt og variert kurs som passer for alle typer golfere.

La Cañada er et av de hyggeligste banene på kysten med et anerkjent vennlig personale. Banen er delvis kupert, men hullene er spennende og vakkert lagt ut i det vakre andalusiske terrenget. Spennende er ikke minst avslutningshullet, der du spiller over en kløft. La Cañada har også et avansert dreneringssystem som effektivt tapper banen i regn. Dette betyr at når andre baner langs kysten må stenge i kraftig regn, er banen åpen og etter runden kan du nyte utsikten fra en av klubbhusets to terrasser med utsikt over elven Guadiaro og Middelhavet.
La Cañadas driving range er også gigantisk og regnes som et av de beste treningsområdene på Costa del Sol.

Almenara ligger i det klassiske Sotogrande-området. Almenara har 27 hull med tre forskjellige karakterer på de tre 9-hulls løkkene. Banen ble designet av Dave Thomas. De tre forskjellige løkkene starter og slutter ved klubbhuset, og hvert første hull og siste hull er kuperte, men de gjenværende hullene er flate. På terrassen til klubbhusrestauranten kan du nyte en god lunsj etter eller før runden og se over golfbanen og Sotogrande.

San Roque New ligger også i Sotogrande-området og er en omsnakket og verdsatt bane der flere store konkurranser har blitt spilt. Fra 28/10 2019 spiller vi denne fantastiske banen i stedet for Almenara. Banen er designet av den amerikanske arkitekten Perry Dye og er blant de beste nye banene i Europa ifølge ekspertene. Perry – sønnen til den legendariske Pete Dye – har skapt en veldig vakker og innbydende bane, med mange korker som gjør at fairwayene føles smale på samme måte som for eksempel Valderrama, men her åpnes hullene vanligvis opp bak trærne eller de vakre kuperte sanddynene.

Når du ikke spiller golf

På Costa del Sol er det en mengde små landsbyer og tettsteder. Vi tror at mange vil tilbringe mye av tiden sin i Estepona og omegn. Her er det nydelige strender å vandre langs og kanskje ta en svømmetur. Kom innom en koselig strandrestaurant for en lang lunsj ved siden av vannet. Om kveldene er det et bredt utvalg av restauranter i Estepona – ikke minst i den sjarmerende havnen.

Ellers er det hele Costa del Sol å utforske; Marbella, eksklusive Puerto Banus, Malaga, Fuengirola. Listen kan være så lang som helst.

Hvis du er litt eventyrlysten, kan du enkelt ta en helg i Marokko …


Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller på info@sunbirdie.com, eller gör en prisförfrågan online här på vår hemsida


Service på din Long og Mid Stay

Som gjest hos Sunbirdie er vi opptatt av å få deg til å føle deg komfortabel og ivaretatt. Derfor har vi alltid vårt eget personale på stedet som sørger for at alle praktiske ting blir ivaretatt, slik at du kan slappe av og glede deg over oppholdet.

Våre verter er på stedet i vinter/vårsesongen, vanligvis mellom 1. oktober og slutten av april.

Vær oppmerksom på at flere andre arrangører også selger Mar Menor, men ingen andre har sin egen stab på plass!

Starttider og greenfee

På Valle Romano kan du bestille alle tilgjengelige starttider innen ankomst! Samt at du kan spille etter kl 15.00 til en kraftig redusert pris (såkalt Twilight).

På Almenara, San Roque New og La Cañada kan du bestille alle tilgjengelige starttider 72 timer i forveien.

Hva inngår i prisen?

Prisene våre inkluderer vanligvis overnatting med tjenester som rengjøring og skifte av sengetøy og håndklær, strøm, oppvarming, wifi, golf i henhold til program og service til våre ansatte på stedet. Se prisliste for detaljer.

Gå til prislisten for Long Stay golfreiser til Valle Romano…
Gå til prislisten for Mid Stay golfreiser til Valle Romano…

Hva inngår ikke i prisen?

Fly og leiebil er ikke inkludert i våre priser, men du bestiller det selv. Les mer under de respektive avsnittene nedenfor eller gå direkte til fanen Fly/Leiebil og les våre anbefalinger.


Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com


Ankomst

Vi har ingen faste ankomstdager, du velger selv når du vil ankomme og bor da 4 uker fra ankomstdagen. Vi anbefaler alltid gjestene våre å ankomme så nær slutten av måneden som mulig, da det skaper en god og morsom gruppefølelse, men det er helt fritt å ankomme hvilken dag eller når du finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Fly

Når du drar på Long, Mid eller Short Stay med Sunbirdie, er ikke fly inkludert i prisene. Vi mener det beste er at du bestiller flybillettene selv, og siden vi har fleksible ankomst og avreisedager, vil det også være lettere for deg å finne merkedets beste flypriser.

Til Costa del Sol flyr du best til Malaga For tiden er det flere lavpris flyselskaper som flyr til de fleste destinasjonene i Europa, og du kan finne flybilletter til virkelig gode priser. De vanlige selskapene flyr også til våre destinasjoner, slik at du har flere forskjellige alternativer. Husk at du kan bestille utreise med ett selskap og hjemreise med et annet selskap. På denne måten kan du få maksimal kostnadseffektivitet for flyturen din.

Vær oppmerksom på at golfutstyr kanskje ikke er inkludert i billettprisen!

For bestilling av fly, kan vi anbefale både Googles smarte flysøkefunksjon, Finn har også en like fin søkemotor. I tillegg er det selvsagt mange andre søkemotorer også.

Hvis du heller vil ha personlig hjelp med bestilling av flyreiser, anbefaler vi at du enten ringer direkte til flyselskapet, drar til en skranke på din nærmeste flyplass, eller besøker et lokalt reisebyrå.

Leiebil

For din egen fleksibilitet og frihet anbefaler vi at du leier en bil. På den måten er du ikke låst til å være på destinasjonen hele tiden, men kan utforske regionen, kanskje dra til andre baner eller bare for å dra på shopping. I tillegg kan du trenge bil for å komme deg til golfbanene som ikke alltid ligger i nærheten eller på stedet du bor. Med leiebil får du også en frihet som er viktig for at ditt opphold skal bli så vellykket som mulig.

Vi har laget noen forslag til deg, der du på enkle og prisbesparende måter kan bestille din leiebil. Klikk deg videre på linkene til CarTrawler eller Holiday Drive, der de tilbyr svensk språk og service, her er alle avgifter inkludert. De er litt dyrere, men her vet du hva du kjøper!

Begge de vi foreslår, mekler leiebiler fra store kjente bilutleiefirmaer som: Avis, Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty og Sixt. Dermed føler vi oss trygge på at du kan finne en leiebil til best pris eller med best mulig service og garantier. Søk og bestill din leiebil på vår hjemmeside ved å gå til www.sunbirdie.no/leiebil


Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB