Long Stay golfreise till Spania, Costa Valencia, Panoramica

Long Stay på Panoramica – en gjemt perle!

Panoramica Golf ligger i stille og rolige Costa Valencia mellom Catalonia i nord og Costa Blanca i sør. Her er en fantastisk golfbane som ikke ligger ved de store hovedveiene, men er en «skjult perle» som vi i Sunbirdie har lett fram til kundene våre.

blankblankblankblankblank

Costa Valencia er kjent for sine mange appelsinlunder. Når du kommer til Panoramica Golf, lurer du på om du virkelig skal finne en golfbane her blant appelsin- og mandarinlundene, men når du svinger inn på innkjørselen og inn til Panoramicas, er det som å komme inn i en liten oase, en annen verden, med velstelte plener, frodige trær og vakker utsikt over golfbanen.

Panoramica er perfekt for deg som setter pris på ro og stillhet, men som også ønsker en flott overnatting og en fantastisk fin golfbane med førsteklasses treningsmuligheter utenfor døren. Kanskje favorittstedet for mange blir terrassen på klubbhuset, hvor du kan se en del av banen, men fremfor alt kan se ut over en nydelig olivenlund med trær som er hundrevis av år gamle. Her kan du nyte en fantastisk ro før eller etter golfrunden. Et perfekt miljø for trivsel på en golfbane.

Overnattingen på Panoramica

Du kan velge mellom to forskjellige overnattingsmuligheter på Panoramica. For Mid Stay kunder, har vi de 3-stjerners ett-roms leilighetene i Golf Village, som ligger ved siden av det niende hullet. For Long Stay kunder har vi 4-stjerners 2-roms leiligheter på Panoramica Resort Apartments.

blankblankblankblankblank

Panoramica Resort Apartments ligger langs golfbanen (vanligvis langs hull 2, 5, 6, 7 og 9) og tilbyr normalt utsikt over golfbanen, vakkert. Leilighetene er store og har balkonger med forskjellige forhold, for maksimal sjanse for solskinn hele dagen. Leilighetene har 2 soverom, 2 bad, fullt utstyrt kjøkken, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Svømmebasseng er tilgjengelig utendørs (ikke oppvarmet). Parkeringsplasser går bra utenfor leilighetene. Her er alt som trengs for et behagelig Long Stay med gode forhold for å fokusere på golfen, og få ned pulsen. Alle leilighetene er forskjellige i utseende og utstyr, men holder generelt veldig høye standarder!

blankblankblankblankblankblank

De enklere ett-roms leilighetene på Panoramica Golf Village ligger nærmere klubbhuset, langs fairwayen på det niende hullet. Her bor du, som ønsker et ekstremt rimelig Long Stay og kanskje spesielt for de som reiser alene, ettersom enkeltromstillegget er veldig humant.

Men hvis du høyere krav til overnattingen og liker å lage mat, anbefaler vi de større, finere leilighetene Panoramica Resort Apartments, som var beskrevet over.

Her på Panoramica kan du slappe av, spille golf, trene (gratis rangeringsballer er inkludert i prisen) svømme i bassenget eller dra til havet (11 km unna) og bare nyte å være på et fantastisk golfreisemål. Panoramica er destinasjonen for deg som virkelig vil spille golf så mye du vil på en fantastisk bane og kose deg med golfen.

Golfen på Panoramica

Panoramica fikk tilnavnet «lille Valderrama» da banen åpnet i 1995, på grunn av dets kvalitet og likheter med den litt mer berømtebanen på Costa del Sol. Vi er tilbøyelig til å være enige. Med Panoramica har Bernhard Langer laget et lite mesterverk der lette og brede hull smelter sammen med de litt mer tøffe lange og mer utfordrende hullene. Alt dette i et fantastisk miljø der det virkelig føles som å vandre rundt i en meget godt vedlikeholdt park med eik, furutrær og nydelige olivenlunder.

blankblankblankblankblank

Imidlertid er det mer enn bare den fantastiske 18-hulls banen på Panoramica. Her er en veldig fin og morsom par 3-hullsbane på 18 hull også. Selvfølgelig også det en del av medlemskapet.

Her på Panoramica kan du trene så mye du vil. Panoramica har kanskje de absolutt beste treningsområdene vi har sett i Spania, og for Sunbirdies gjester inkluderer rangeballer … og i tillegg er det tre fullverdige treningshull rett ved siden av banen.

Som nevnt er banen vakker, morsom, godt vedlikeholdt og en bane som passer for alle typer golfere, både lav og høy-handicapere. Spill så mye du vil. Du er medlem og kan bestille alle tilgjengelige tidspunkter 2 dager i forveien …

Når du ikke spiller golf

Hvis du mot formodning blir lei av roen og golfen, er det ikke langt til nærmeste kystby (Vinaros) hvor du kan rusle på strandpromenaden eller ta en dukkert i sjøen. Les Cases er en sjarmerende liten fiskerlandsby som bugner av små, flotte restauranter, bare 15 minutter unna. I nærområdet er det flere sjarmerende småbyer å besøke som Calig og Peniscola – som, i følge legenden og hersker Hannibal sverget på aldri alliere seg med Roma …

Omtrent 10 minutter unna, i den lille landsbyen Uldecona ligger en fantastisk restaurant – Les Moles. Her har eier og restauratør Jeroni Castell i mange år bygget opp en virksomhet som endelig, akkurat i år, har fåt en stjerne i Michelin Guiden! Hvorfor ikke legge igjen noe av middagslagingen hjemme, og nyte spansk mat i verdensklasse?

Til Barcelona er det ca. 2 timer og til Valencia ca. 1,5 time, for de som føler at det ville være fristende å komme seg til en spansk metropol.

Servicen på Panoramica Long Stay

Som gjest hos Sunbirdie er vi opptatt av å få deg til å føle deg komfortabel og ivaretatt. På Panoramica har vi ikke egne ansatte på stedet, men du har telefontjeneste med vertene våre på Costa Dorada, som ligger ca 1 time unna, de kan hjelpe deg med det meste.

Starttider og greenfee

Som gjest på Long Stay hos Sunbirdie på Panoramica har du tilgang til fri golf på 18 fantastiske golfhullene, pluss på de 18 par 3-hullene. Alle gjester hos Sunbirdies Panoramica får et golfmedlemskap i klubben. I praksis betyr dette at du får 28 hele dager med golf og kan spille så mye golf du bare kan og klarer. Her er det et rolig tempo i vintersesongen, så gjestene våre liker golf slik det skal spilles – i fred og ro. Du kan bestille alle tider, på begge banene direkte i resepsjonen på Panoramica når du har kommet ned og fått medlemskapet ditt.

Hva inngår i prisen?

I våre priser inngår overnattingen, service som renhold og bytte av sengetøy og håndklær en gang i uken, el, varme, wifi, og all golf. Se Fly/Leiebil og les våre anbefalinger.

Ankomst

Vi har ingen faste ankomstdager, du velger selv når du vil ankomme og bor da 4 uker fra ankomstdagen. Vi anbefaler alltid gjestene våre å ankomme så nær slutten av måneden som mulig, da det skaper en god og morsom gruppefølelse, men det er helt fritt å ankomme hvilken dag eller når du finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Fly

Når du drar på Long, Mid eller Short Stay med Sunbirdie, er ikke fly inkludert i prisene. Vi mener det beste er at du bestiller flybillettene selv, og siden vi har fleksible ankomst og avreisedager, vil det også være lettere for deg å finne merkedets beste flypriser.

For tiden er det flere lavpris flyselskaper som flyr til de fleste destinasjonene i Europa, og du kan finne flybilletter til virkelig gode priser. De vanlige selskapene flyr også til våre destinasjoner, slik at du har flere forskjellige alternativer. Husk at du kan bestille utreise med ett selskap og hjemreise med et annet selskap. På denne måten kan du få maksimal kostnadseffektivitet for flyturen din.

Vær oppmerksom på at golfutstyr kanskje ikke er inkludert i billettprisen!

For bestilling av fly, kan vi anbefale både Googles smarte flysøkefunksjon, Finn har også en like fin søkemotor. I tillegg er det selvsagt mange andre søkemotorer også.

Hvis du heller vil ha personlig hjelp med bestilling av flyreiser, anbefaler vi at du enten ringer direkte til flyselskapet, drar til en skranke på din nærmeste flyplass, eller besøker et lokalt reisebyrå.

Leiebil

For din egen fleksibilitet og frihet anbefaler vi at du leier en bil. På den måten er du ikke låst til å være på destinasjonen hele tiden, men kan utforske regionen, kanskje dra til andre baner eller bare for å dra på shopping. I tillegg kan du trenge bil for å komme deg til golfbanene som ikke alltid ligger i nærheten eller på stedet du bor. Med leiebil får du også en frihet som er viktig for at ditt opphold skal bli så vellykket som mulig.

Vi har laget noen forslag til deg, der du på enkle og prisbesparende måter kan bestille din leiebil. Klikk deg videre på linkene til CarTrawler eller Holiday Drive, der de tilbyr svensk språk og service, her er alle avgifter inkludert. De er litt dyrere, men her vet du hva du kjøper!

Begge de vi foreslår, mekler leiebiler fra store kjente bilutleiefirmaer som: Avis, Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty og Sixt. Dermed føler vi oss trygge på at du kan finne en leiebil til best pris eller med best mulig service og garantier. Søk og bestill din leiebil på vår hjemmeside ved å gå til www.sunbirdie.no/leiebil


Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB