Long og Mid Stay Costa Dorada, Spania

Costa Dorada – Cambrils
Nydelig urban overnatting ved Middelhavet med fritt spill på fantastiske Lumines golf sine 45 hull.

At Costa Dorada holder posisjonen som et av våre mest populære reisemål, er ikke rart, klimaet er fantastisk og det inkluderer fantastisk golf med med flere alternativer og fritt spill. Bland dette med områdets kultur, vingårder, strender og alle de koselige overnattingsstedene ved sjøen i landsbyene Cambrils og Salou.
Velkommen til Costa Dorada – «den gylne kysten»!

blankblankblankblankblankblankblankblankblank

Costa Dorada er et paradis med nydelige strender, sjarmerende byer og fantastisk golf.

Rett sør for Barcelona begynner den «gylne kysten» på Costa Dorada. Over 20 mil med gylne sandstrender, krystallklart vann, sol, varme, mye kultur og golf, tiltrekker seg mer enn 3 millioner turister hvert år. Vi på Sunbirdie har vi funnet et nytt paradis, med det meste av det vi nordmenn lengter etter om vinteren. Et varmende klima (stor forskjell fra Barcelona, bare en time lenger nord), en matkultur som byr på høydepunkter fra katalansk mat og to fantastiske golfbaner – Lumine Golf, hvor du kan spille 45 hull, hvorav 27 er designet av legenden Greg Norman. Så du har 63 helt unike golfhull som venter på deg!

Her på Costa Dorada tilbyr vi overnattingssteder av høy kvalitet og golfopplevelser for de som lengter etter å tilbringe tid i en ekte kystby, som lever året rundt. Vi tilbyr faktisk mange forskjellige alternativer for overnatting i den fantastisk sjarmerende kystbyen Cambrils. Hvis du vil bo på golfbanen, kan vi også tilby leiligheter på Bonmont, hvor du bare kan rusle rett på golfbanen.

 

blankblankblankblankblankblankblankblankblank

Cambrils er en ekte perle! En pulserende by året rundt, med et nydelig middelhavsliv…

I Cambrils handler mye om mat. Cambrils kalles «Costa Doradas gastronomiske sentrum», og her finner du ikke mindre enn to! Restauranter som har Michelin stjerner – men med overraskende lave priser. Landsbyens matfokus er smittsom på andre restauranter, og her er flere små fantastiske tapasbarer.

Fisken blir fanget i sjøen like på kysten utenfor og rundt hjørnet er det fiskehandlere der den nyfanget fisken er på is og bare venter på å bli kokt.

For de som aldri har vært i Cambrils før, er overraskelsen stor. Slik vil du bo i vintersesongen!

Golfen på Lumine, 45 hull å nyte!

Et kvarter fra overnattingsstedene våre ligger Lumine Golf Club med 45 nydelige hull. Hele anlegget drives av den svenske klubbsjefen Calle Carlsson som inviterer deg til en golfopplevelse utenom det vanlige. Faktisk forteller mange av gjestene våre at de aldri før har deltatt på en så profesjonell og vennlig behandling på en golfklubb. Eller mnoe annet sted!

To baner – Hills og Lakes – med en veldig forskjellig karakter gjør aldri spillet kjedelig. Som om det ikke var nok, er det også den virkelig fine, fullverdige 9-hulls banen Ruins, også designet av Greg Norman.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Lumines tre baner veksler mellom 45 ekstremt fine og forskjellige golfhull å glede seg over.

18-hulls banen Hills begynner som den skal på toppen av «fjellet», hvor det er vanskelig å gi slipp på den vakre utsikten over omgivelsene. Se bort på den gamle romerske festningen Tarragona eller det glitrende havet ved kysten. Hills er en veldig morsom og underholdende golfbane. Ikke irriterende lang og håpet om å få par lever mye lenger enn på en tøffere mesterskapsbane. Vi tror at Hills vil gi deg mye glede og ha en flott mulighet til å bli en ekte favoritt.

På stedets andre klubbhus ligger Lakes-banen. Dette er en utfordrende Greg Norman-skapelse der det er viktig å holde konsentrasjonen oppe. Lakes-banen holder mesterskapsklasse og er i alt større enn Hills. Perfekte greener, utfordrende dreneringsområder og vann som utfordrer hele banen.
Ved klubbhuset er et treningsanlegg utformet for å bli bedre i mange av spillets faser. Ellers kan du alltids kose deg på klubbhusets uteplass med et glass hvitvin eller en øl og beundre de andres innspill på hull 18.. Klubbhuset på Lakes er et fint miljø å tilbringe tid på, både etter og til og med før runden. Restauranten har bar og store uteområder….

Men det er mer med Lumine! Her er også den Greg Norman-designet 9-hulls banen Ruins Course. Og selv om navnet antyder en katastrofal runde her, kommer navnet fra at du på et par hull spiller over gamle romerske ruiner! Denne banen er fantastisk og bør ikke overses. Ruins Course er et fullverdig 9-hullsbane, og her spiller du gjerne en kortere runde eller litt ekstra tur på ettermiddagen for å bestemme hvem som må betale middagen på kvelden.

Det hender ofte at det er store turneringer som Europatur på Lumine. Mens disse pågår, er selvsagt Lumine stengt, men da kan du fortsatt spille på Ruins, eller du kan forflytte deg til Bonnmont, her vil du selvsagt spille fritt under slike turneringer.

blankblankblankblankblankblankblankblankblank

Bonmonts bane er meget fin og byr på uslåelig utsikt over Middelhavet.

Bonmont banen er designet av Robert Trent Jones Jr. og veldig morsomt å spille. I tillegg er det et hyggelig klubbhus og gode treningsområder innen rekkevidde (1 EUR per bøtte på rangen) i tillegg til puttetrening og nærspill. Vi håper og tror at du vil sette pris på kombinasjonen av Bonmont og Ruins i disse tilfellene.

Mange flotte overnattingssteder i Cambrils på Costa Dorada

På Long Stay-golfturer kan Sunbirdie tilby flere forskjellige overnattingsmuligheter på Costa Dorada, i den sjarmerende kystbyen Cambrils – hvor du vil bo!

I Cambrils sentrum er det 4-stjerners Port Cambrils, Vora Mar og Pepita Cambrils Residences samt 3-stjerners, nyoppussede Aragó Apartments. I tillegg kommer Cambrils Playa og Cambrils Puerto, 4-stjerners med den beste beliggenheten ved siden av strandpromenaden og Las Dunas med garantert ettermiddagssol og to soverom.

Les mer om disse overnattingsstedene nedenfor og i fakta-kolonnen.

Forskjellige overnattingssteder i Cambrils

Las Dunas Apartmentos – Cambrils

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Disse 4-stjerners leilighetene ligger i den nye delen av Cambrils, omtrent 300 meter fra stranden og promenaden, og bare noen få minutters gange fra hjertet av Cambrils. Leilighetene er moderne innredet med to soverom, separat kjøkken som er fullt utstyrt med 4 plater, stekeovn, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Alle leilighetene har balkong eller terrasse med ettermiddagssol. Basseng, ikke oppvarmet. I samme bygning ligger en velfylt matbutikk. Garasje er inkludert i prisen. Gratis Wi-Fi. Internasjonale TV-kanaler. Et nydelig parkområde ligger like utenfor leilighetene med rester fra romertiden.

Gå direktE til prislisten for Costa Dorada…

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Cambrils Playa – Cambrils

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Nybygde og veldig freche leiligheter sentralt i Cambrils, 100 meter fra stranden og praktfull strandpromenade. Playa har en høy 4-stjerners standard.
Leilighetene har 1 eller 2 soverom, 1 bad og et velutstyrt kjøkken i kombinasjon med stue, balkong med havutsikt og morgensol. Internasjonal TV og gratis Wi-Fi i leiligheten, også nybygd mindre treningsstudio med spa og veldig fint innendørsbasseng!

Prisliste Long Stay golfreiser til Costa Dorada…
Prisliste Mid Stay golfreiser til Costa Dorada…

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Cambrils Puerto – Cambrils

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

4-stjerners leiligheter som ligger rett på strandpromenaden i Cambrils. Puerto ble tidligere kalt Miramar og var også da en del av Sunbirdies program og er nå renovert og vil bli enda mer populært enn det pleide å være. De har bare 4 leiligheter (2 med 2 soverom og 2 med 1 soverom), så her er det viktig å være ute i god tid hvis du vil bo i de mest sentrale leilighetene vi har i Cambrils. Leilighetene har balkong med utsikt over sjøen eller delvis av sjøen. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i leiligheten.

Prisliste Long Stay golfreiser til Costa Dorada…
Prisliste Mid Stay golfreiser til Costa Dorada…

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Torresol – Cambrils

blankblankblankblank

Disse nybygde leilighetene ligger 2 km fra sentrum av Cambrils med 3 soverom og havutsikt! Den nærmeste restauranten ligger omtrent 600 meter unna. I tillegg har leilighetene 2 bad og et velutstyrt kjøkken og stue med stor balkong mot sjøen. Internasjonal TV og gratis Wi-Fi i leiligheten.

Prisliste Long Stay golfreiser til Costa Dorada…
Prisliste Mid Stay golfreiser til Costa Dorada…

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Vora Mar Apartments – Cambrils

blankblankblank

Fra balkongen har du utsikt over havet, stranden og den vakre promenaden i Cambrils sentrum. Dette er den desidert beste beliggenheten i Cambrils, og ligger rett ved der gågaten begynner og alle restaurantene er som perler på en snor utenfor døren.
Leilighetene består av et soverom, et bad og et velutstyrt åpent kjøkken som også går over til spisestue og stue, som avsluttes med skyvedører til en stor balkong mot sjøen og havnen. Internasjonal TV og gratis Wi-Fi i leiligheten.

Prisliste Long Stay golfreiser til Costa Dorada…
Prisliste Mid Stay golfreiser til Costa Dorada…

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Pepita Cambrils Residence, Cambrils

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

I Cambrils, noen minutter sør, bor du sentralt i totalrenoverte og nyinnredede leiligheter i Pepita Cambrils Residence. Her kan du virkelig glede deg over en fantastisk og sjarmerende landsby hele året.

Innkvarteringen er så sentralt at du har et minutts gange ned til havnen eller gatene der de fleste restauranter er.

Cambrils Residence-leilighetene har 4+ stjerners standard og er fullt møblert. Eiendommen har en heis. Hvis du forlater golfklubbene på Lumine Golf Club, vil smidigheten være fantastisk. Alle de 12 leilighetene er unike og individuelt designet – noen med balkong, andre ikke. Noen har til og med store terrasser. Grunnprisen er for en ett-roms leilighet uten balkong. Bildene i lysbildefremvisningen er eksempler, men du får mer informasjon om hver leilighet når du kontakter oss.

Dette er en innkvartering for de som verdsetter å bo på første rad, midt i en livlig landsby – som også inviterer til noen av Spanias beste matopplevelser!

Prisliste Long Stay golfreiser til Costa Dorada…
Prisliste Mid Stay golfreiser til Costa Dorada…

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Apartementos Port Cambrils, Cambrils

blankblankblankblankblankblankblank

Vi er veldig glade for at vi kan tilby dette lille leilighetshotellet i Cambrils sentrum! Den beste beliggenheten er Port Cambrils, bare 25-30 meter fra den vakre promenaden, hvor du også finner mange restauranter, barer og mer. Fra Port Cambrils takterrasse har du kilometervis med havutsikt og en fantastisk solrik beliggenhet.

Det er bare 6 leiligheter, og alle er like uten å være identiske. Alle leilighetene har 2 soverom, 1 bad, fullt utstyrt kjøkken, spisestue, stue og balkong med en viss utsikt over havet (sjøglimt som en megler vil si!). På takterrassen nyter du den vakre utsikten.

Port Cambrils opprettholder en god 4-stjerners standard, og med tanke på beliggenheten, utsikten, takterrassen og den høye standarden, synes vi definitivt at det er rimelig. Fra påske til midten av oktober er bassenget på Hotel Port Eugeni gratis å bruke.
På Port Cambrils kan du virkelig glede deg under ditt Long Stay og den koselige byen Cambrils med strandpromenade, fiskebåter, sandstrender og mange restauranter «rundt hjørnet».Port

Prisliste Long Stay golfreiser til Costa Dorada…
Prisliste Mid Stay golfreiser til Costa Dorada…

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Apartamentos Aragó, Cambrils

blankblankblankblank

I sentrum av Cambrils (bare 300 m fra stranden, strandpromenaden og i midten av alle restaurantene) ligger dette fine og totalrenoverte leilighetshotellet. Det er samme eier som populære Port Cambrils, og de har også hotellet Port Eugeni. Hotel Port Eugeni ligger i samme bygning som leilighetshotellet Aragó. Som nevnt er leilighetene nyoppusset, 3-stjerners, og det er pent og rent. Hver leilighet har kjøkken / spisestue / stue, bad og separat soverom. Internasjonal TV og gratis Wi-Fi er tilgjengelig i leilighetene. I bygningen er det et vaskerom. Her bor du midt i Cambrils og har bare noen hundre meter til fiskemarkedet, stranden, strandpromenaden etc. Alle leilighetene har tilgang til en felles takterrasse og fra påske åpnes takterrassens basseng.

Aparamentos Aragó opprettholder en 3-stjerners standard, men kan oppfattes som litt enkel og har derfor også en veldig gunstig pris! Fordelen er at du bor virkelig sentralt i koselige Cambrils og er i nærheten av strandpromenaden og alle restauranter, shopping og mer.

Prisliste Long Stay golfreiser til Costa Dorada…
Prisliste Mid Stay golfreiser til Costa Dorada…

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Servicen på Long Stay

Som gjest hos Sunbirdie er vi opptatt av å få deg til å føle deg komfortabel og ivaretatt. Derfor har vi alltid vårt eget personale på stedet som sørger for at alle praktiske ting blir ivaretatt, slik at du kan slappe av og glede deg over oppholdet. Verten vår er der for deg, og ingen spørsmål eller undring er for liten eller uviktig.
Golfverten vår er på stedet i løpet av sesongen, vanligvis mellom 1. oktober – 30. nov. Med forbehold om endringer.

Starttider och greenfee

Medlemskap på Lumine GC
For de som reiser på Mid Stay og Long Stay med Sunbirdie til Cambrils og Salou, inkluderer medlemskap på Lumines to fantastiske 18 hulls baner samt den flotte 9 hulls banen. Medlemskap gir deg gratis spill på banene – høres det ikke ut som en drøm? I praksis betyr dette at du får hele 28 dager med greenfee og kan spille så mye golf du kan på Hills, Lakes og Ruins. Alle tider kan du bestille direkte i resepsjonen på Lumine Golf når du har kommet ned og fått medlemskapet ditt.


Hva inngår i prisen?

28 dagers overnatting (4 uker) og inkludert medlemskap i klubben. Ellers er vask, skifte av sengetøy og håndklær ukentlig, el, varme, wifi, og program og konkurranser arrangert av våre verter.

Prisliste Long Stay golfreiser til Costa Dorada…
Prisliste Mid Stay golfreiser til Costa Dorada…

Hva inngår ikke i prisen?

Fly og leiebil er ikke inkludert i våre priser, men du bestiller det selv. Les mer under de respektive avsnittene nedenfor eller gå direkte til fanen Fly/Leiebil og les våre anbefalinger.

Ankomst

Vi har ingen faste ankomstdager, du velger selv når du vil ankomme og bor da 4 uker fra ankomstdagen. Vi anbefaler alltid gjestene våre å ankomme så nær slutten av måneden som mulig, da det skaper en god og morsom gruppefølelse, men det er helt fritt å ankomme hvilken dag eller når du finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Fly

Når du drar på Long, Mid eller Short Stay med Sunbirdie, er ikke fly inkludert i prisene. Vi mener det beste er at du bestiller flybillettene selv, og siden vi har fleksible ankomst og avreisedager, vil det også være lettere for deg å finne merkedets beste flypriser.

For tiden er det flere lavpris flyselskaper som flyr til de fleste destinasjonene i Europa, og du kan finne flybilletter til virkelig gode priser. De vanlige selskapene flyr også til våre destinasjoner, slik at du har flere forskjellige alternativer. Husk at du kan bestille utreise med ett selskap og hjemreise med et annet selskap. På denne måten kan du få maksimal kostnadseffektivitet for flyturen din.

Vær oppmerksom på at golfutstyr kanskje ikke er inkludert i billettprisen!

For bestilling av fly, kan vi anbefale både Googles smarte flysøkefunksjon, Finn har også en like fin søkemotor. I tillegg er det selvsagt mange andre søkemotorer også.

Hvis du heller vil ha personlig hjelp med bestilling av flyreiser, anbefaler vi at du enten ringer direkte til flyselskapet, drar til en skranke på din nærmeste flyplass, eller besøker et lokalt reisebyrå.

Leiebil

For din egen fleksibilitet og frihet anbefaler vi at du leier en bil. På den måten er du ikke låst til å være på destinasjonen hele tiden, men kan utforske regionen, kanskje dra til andre baner eller bare for å dra på shopping. I tillegg kan du trenge bil for å komme deg til golfbanene som ikke alltid ligger i nærheten eller på stedet du bor. Med leiebil får du også en frihet som er viktig for at ditt opphold skal bli så vellykket som mulig.

Vi har laget noen forslag til deg, der du på enkle og prisbesparende måter kan bestille din leiebil. Klikk deg videre på linkene til CarTrawler eller Holiday Drive, der de tilbyr svensk språk og service, her er alle avgifter inkludert. De er litt dyrere, men her vet du hva du kjøper!
Begge de vi foreslår, mekler leiebiler fra store kjente bilutleiefirmaer som: Avis, Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty og Sixt. Dermed føler vi oss trygge på at du kan finne en leiebil til best pris eller med best mulig service og garantier. Søk og bestill din leiebil på vår hjemmeside ved å gå til www.sunbirdie.no/leiebil

Cambrils Costa Dorada

Når du ikke spiller golf

Vår innkvartering og golf ligger bare 8 km sør for Barcelona. Dette er selvfølgelig ikke tilfeldig siden vi i Sunbirdie var ute og lette etter et reisemål som kombinerer toppliv i en koselig landsby, golf i ypperste klasse OG muligheten for kulturopplevelser i form av en spennende storby. Vi tror vi har lyktes fantastisk med å samle disse forskjellige delene.

I nærheten av Barcelona forstår du som gjest hva du kan forvente. I lang tid har Barcelona vært en av verdens absolutte «hotteste» storbyer, og samlet kultur, mat, sport og shopping i verdensklasse. Fra overnattingsstedet i Salou / Cambrils kan du enten ta bilen eller ta toget inn til Barcelona. Hvorfor ikke overnatte og føle spenningen i den spennende byen eller kanskje oppleve et av verdens beste fotballag, Barcelona FC, i sin mytiske hjemmearena, Camp Nou, sammen med rundt 100 000 tilskuere.

Men her i området er det mye mer å se. Her er for eksempel vinområdet Priorat, som er Spanias beste og mest berømte vindistrikt etter Rioja. Hvorfor ikke besøke noen få vinprodusenter i området og smake på noen av Spanias absolutt beste viner?

Rett rundt hjørnet fra Salou / Cambrils og enda nærmere Lumine golfbane, ligger den gamle romerske festningen Tarragona. Byen, som stammer fra 218 f.Kr., er faktisk også byen Pontus Pilatus stammer fra. Her er det gamle fine romerske rester i den eldre delen av byen i form av akvedukter og sirkus. Den fineste av dem er det gamle amfiet som ligger nede ved sjøen. Tarragona er en relativt stor by uten å være en stor by. Her finner du alt, men kanskje er sjarmen til den eldre delen det som tiltrekker seg mest.

blank

Langs Costa Dorada-kysten er det mange sjarmerende små fiskelandsbyer å oppdage og forelske seg i. Litt nord langs Tarragona-kysten er for eksempel en fantastisk sjarmerende badeby, populært blant velstående Barcelona-innbyggere og et senter for kunstnere og andre kulturpersonligheter. Landsbyen som heter Sitges er mest kjent for sin filmfestival og for sin frie holdning til homofili. Kanskje ikke noe for alle, men en spennende utflukt likevel.

På Lumines golfanlegg er det også «Beach Club» – en fantastisk vakker restaurant i toppklasse med tilhørende strand og svømmebassenger i samme område som golfanlegget. Her er det åpent i løpet av helgen og gjennom Calle Carlssons omsorg kan våre gjester, hvis det er interesse, lage mat med de beste kokkene på kjøkkenet! Hvorfor ikke ta sjansen på å lære av noen av Katalonias beste kokker?

Velkommen til et uforglemmelig opphold ved «den gylne kyst» …


Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB