Long, Mid og Short Stay golfreiser til Spania, Costa del Sol

Long, Mid og Short Stay golfreiser til klassiske Costa del Sol lengst sør i Spania

Gjør Costa del Sol til hjemmet ditt for en weekend, et par uker eller noen måneder! Vi tilbyr flere flotte golfdestinasjoner for både Long Stay, Mid Stay og Short Stay på Costa del Sol, eller Costa del Golf som kysten ofte kalles. Velg mellom overnatting på golfbanen, på en sjarmerende resort eller ved stranden med gangavstand til en levende kystby …

Velg selv når du vil komme, og hvor lenge du vil bli!

blank

Ona Valle Romano utenfor Estepona er et av reisemålene våre på Costa del Sol, der du kan velge å bli, spille og nyte fra 3 netter til 6 måneder …

Sunbirdie tilbyr tre forskjellige destinasjoner for Long og Mid Stay på Europas mest populære golfdestinasjon – Costa del Sol – eller «golfkysten» som den ofte blir kalt på folkemunne. For Mid og Long Stay-golfreiser vil vi først og fremst slå et slag for utrolig prisgunstige Manilva Sun, med et veldig sjarmerende overnattingssted og fri golf på én bane til kanonpris. I tillegg er våre leiligheter på flotte og veldig populære Select Marina Park, med gangavstand til «svenskebyen» Fuengirola og golf på fem varierte baner. Til slutt må dere ikke gå glipp av den elegante golfresorten Valle Romano rett utenfor Estepona, der du bor i kjempefine leiligheter med 2 soverom/bad og spiller golf på tre baner, hvorav den ene av dem ligger like utenfor døren. Her på Ona Valle Romano har vi også veldig prisgunstige weekend- og ukesreiser som vi følgelig kaller Short Stay … Er dere to som deler leilighet (hvert deres soverom), koster 3 netter med 2 greenfees og frokost bare fra 3135,- per person …

Legg til prisgunstig transport for et perfekt Short Stay på Costa del Sol

Destinasjoner for Mid og Long Stay-golfreiser:

Costa del Sol, Fuengirola
Costa del Sol, Manilva Sun – redusert pris!
Costa del Sol, Estepona, Valle Romano

Costa del Sol har lenge vært det mest populære reisemålet for skandinaviske golfere, og mange tilbringer en golfferie her. Nå tilbyr vi muligheten til å oppholde deg her stort sett så lenge du vil, og leve «Costa del Sol-livet» som du og så mange andre nordboere lengter etter i vinterhalvåret. Dette kan du gjøre helt uten å måtte kjøpe en egen bolig eller jakte medlemskap i lokale klubber, og uten noe ansvar for vedlikehold av eiendommen og leiligheten, sikkerhet og annet. Vi ordner alt og har dessuten eget personale på stedet for din bekvemmelighet, så det eneste du trenger å tenke på, er når du vil reise, og hvor lenge du vil bli …

blankblankAvkopplande golfresor till Costa del Sol, SpanienLong stay golf i Costa del Sol, SpanienblankNjut long stay golf i Costa del Sol, SpanienblankblankblankBillig golfresa till Costa del Sol, Spanien

Costa del Sol tilbyr veldig mye til alle som vil flykte fra den norske vinteren. Her er det 160 kilometer med strender og mye liv året rundt, selv i desember og januar når mange andre turistområder i Sør-Europa stenger ned. Restauranter og butikker er åpne, og det finnes et yrende folkeliv i store og små byer. 

Her er det alt fra topprestauranter til enkle spanske bodegaer, det finnes store supermarkeder med et gigantisk utvalg av mat og lokale markeder med de fineste delikatesser. Her har du en fantastisk mulighet til å leve som en konge med en blanding av det gode liv i golfklubben, en godtepose av restauranter eller et deilig og rolig liv hjemme i din egen bolig.

På Costa del Sol kan man også oppfylle drømmen om å gå på ski på formiddagen med utsikt over Gibraltarstredet og Atlasfjellene i Afrika og deretter spille en golfrunde på ettermiddagen.

Men Costa del Sol er så mye mer enn golf og sol! Her finnes det et utrolig kulturtilbud for den som er interessert i det. Her er det romerske ruiner og historiske Granada med Alhambra-palasset, som var maurernes festning da de hersket over området på 1200-tallet.

Våre golfdestinasjoner på Costa del Sol

Det er virkelig ingen mangel på verken hotell eller golfbaner på Costa del Sol – det er jo ikke uten grunn at kysten kalles «Costa del Golf», og det var hit den første bølgen av golfturisme fra nordlige breddegrader slo inn. Langs kysten ligger legendariske golfbaner som Valderrama og Sotogrande og ytterligere et 50-talls fine golfbaner. Vi har valgt ut et antall veldig fine og sjarmerende destinasjoner med god variasjon av baner i nærheten av våre ulike overnattingsalternativer.

Costa del Sol, Fuengirola, Select Marina Park

blank

En suksessdestinasjon helt siden vi presenterte den! Her bor du veldig bra på den elegante og levende resorten Select Marina Park ved stranden i utkanten av Fuengirola. Spill på ikke mindre enn 5 baner er inkludert, og dessuten har du golfbil inkludert på to av dem.

Long og Mid Stay golfreiser til Costa del Sol, Fuengirola …

Costa del Sol, Manilva Sun

blank

Flott overnatting med ett eller to soverom og fasiliteter som oppvarmet utendørsbasseng, hyggelig restaurant og bar samt en golfsimulator pluss fri golf på den nå svenskeide og oppgraderte Robert Trent Jones-banen La Duquesa. Det finnes en mengde restauranter og deilige strender i nærheten.

Long og Mid Stay golfreiser til Costa del Sol, Manilva Sun …

Costa del Sol, Estepona, Ona Valle Romano

blank

Superflott overnatting med to soverom/bad og gratis Wi-Fi på golfresorten Ona Valle Romano, bare noen kilometer fra sentrale Estepona med et stort utvalg av restauranter og fornøyelser. Golf er inkludert både på Valle Romano og på La Cañada samt Almenara. På en Short Stay kan du legge til transfer til kanonpriser. På resorten er det både basseng, padelbaner og et veldig hyggelig klubbhus fra sommeren 2019 med nybygget spa, treningsrom og ytterligere en restaurant. Dessuten en liten kiosk der du kan kjøpe det mest nødvendige …

Long og Mid Stay golfreiser til Costa del Sol, Estepona, Valle Romano …

Short Stay (weekend og uke) golfreiser til Costa del Sol, Estepona, Valle Romano …

Velkommen til Costa del Sol!

Service på din Long eller Mid Stay

Som gjest hos Sunbirdie gjør vi alt vi kan for at du skal trives og føle deg godt ivaretatt. Derfor har vi alltid vårt eget personale på plass, som sørger for at alt det praktiske tas hånd om til punkt og prikke, slik at du kan slappe av og nyte oppholdet ditt.
 Vår vert er der for deg, og ingen spørsmål eller forespørsler er for små eller uviktige.

Starttider og greenfee

Som gjest hos Sunbirdie på Costa del Sol har du tilgang til fri golf eller et antall greenfees på flere baner. Les mer om hvordan golfen bestilles, og hva som er inkludert på respektive destinasjonene.

Hva er inkludert i prisen?

Les mer om hva som er inkludert i pakken på respektive destinasjoner:

 

Mid og Long Stay til Fuengirola
Mid og Long Stay til Manilva Sun
Mid og Long Stay til Estepona, Valle Romano
Short Stay (weekend- og ukesreiser) til Valle Romano