Long Stay golf Spania, Costa del Sol, Fuengirola

Costa del Sol, Fuengirola – topp overnatting ved havet, fem golfbanor og herlig byliv

Nytt 2020! Nå kan vi nok en gang tilby våre populære og veldig fine Superior leiligheter med havutsikt

Et perfekt Long- og Mid Stay opplegg på Costa del Sol, med 300 soldager i året. Opplev en fantastisk opphold der du kombinerer golf på 5 baner med topp overnatting og gangavstand til den livlige «året rundt» -byen Fuengirola.

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Fuengirola og den vakre innkvarteringen Select Marina Park (del av Club La Costa World) har utvilsomt vært en virkelig suksess. Her kan du finne det meste for et vellykket Long- eller Mid Stay.

Gjestene våre har satt stor pris på arrangementene våre i Fuengirola, der du kombinerer golf på flere baner, topp overnatting på et pulserende feriested med gangavstand til «året rundt» Fuengirola. Nå tilbyr vi små, men fine leiligheter ved siden av det oppvarmede utendørsbassenget og puben Zacharys til en god pris.

Costa del Sol og Fuengirola tilbyr så mye for de som vil slippe unna den nordiske vinteren. Mileslange strender, promenader og en vakker hverdag hele året. Restauranter og butikker er åpne og det er et fantastisk folkeliv.

blankblankblank

På overnattingsstedet, Select Marina Park, er det flere restauranter å velge mellom, og ellers er det ikke langt til Fuengirola, hvor du finner alt fra topprestauranter til enkle spanske bodegaer. Det er supermarkeder med et stort utvalg av mat, og det er små lokale markeder med de beste delikatessene. Her er en flott mulighet til å leve en nydelig hverdag med en blanding av et hyggelig sosialt liv med likesinnede, et veritabelt sandwichbord med restauranter eller bare nyte fred og ro, hjemme hos Club la Costa World.

Men Costa del Sol er så mye mer enn restauranter og sol! Her er et fantastisk kulturelt utvalg for de som er interessert i det. Det er romerske levninger som teateret i Malaga, og her er det historiske Granada med Alhambra-palasset som var Mureenes høyborg da de styrte området på 1200-tallet.

Perfekt innkvartering for Mid- eller Long Stay – Select Marina Park

Vår innkvartering i Fuengirola – Select Marina Park – er en del av Club la Costa World. Her er vakre og velutstyrte leiligheter og «rekkehus» som ligger på et fantastisk, levende anlegg i gangavstand til den koselige byen Fuengirola.

blankblankblankblankblankblankblankblank

Våre rimelige 1-roms leiligheter har alt du trenger, men er kanskje litt mindre enn du er vant til. På den annen side er prisen uslåelig!

blankblankVardagsrum till costa del sol club under Longstay Spanien | SunbirdieblankblankExteriör utsikt över sovrummet under long stay golf costa del sol | Sunbirdie

Nytt 2020! Nå kan vi nok en gang tilby våre populære og veldig fine ”Superior” ett-roms leiligheter med havutsikt og ettermiddagssol, som ligger ved siden av det oppvarmede bassenget. Disse var veldig populære våren 2019, ble borte for oss på høsten, men vi har altså fått dem tilbake.

blankblankblankblank

Våre 2-roms leiligheter er godt utstyrt for Long Stay. De er litt enklere i materialvalg enn Superior og Townhouse, men mange gjester synes de er koseligere.

blankblankblankblankblankblankblankblank

Vårt nydelige rekkehus (2 soverom i Townhouse) er nylig renovert og tilbyr havutsikt med ettermiddagssol på den store uteplassen. De er også tilgjengelige med såkalt Pool View, dvs. uten havutsikt.

Select Marina Park har en pulserende atmosfære året rundt og er så langt fra noen «død» resort som du kan komme. På Select Marina Park er det restauranter som er åpne hele året, en døgnåpen resepsjon, treningsstudio, tennisbane og flere bassengområder, inkludert et oppvarmet utendørsbasseng ved siden av en godt besøkt pub. Select Marina Park er virkelig en oase midt på Costa del Sol som raskt føles som et hjem å vende tilbake til etter en dag på golfbanen eller etter utflukter.

Leilighetene på Select Marina Park er nøye utvalgt for Sunbirdies gjester. Vi kan tilby både enklere og mer eksklusive leiligheter med 1 soverom, leiligheter med 2 soverom, og Town House med 2 soverom. Hvis du ankommer i slutten av måneden, vil det bli ekstra lønnsomt – se prislisten.

Hos Select Marina Park kan vi tilby flere forskjellige typer leiligheter der du selv velger ut fra ditt prisbilde og behov.

Leiligheter (3-stjerners) med ett eller to soverom.
Superiorleiligheter (4 stjerner) med ett soverom, havutsikt og ettermiddagssol.
Town House (4-stjerners) har to soverom, er nylig renovert og veldig oppfriskende, i to plan med ettermiddagssol og havutsikt.

Innenfor området er det et oppvarmet utendørsbasseng og boblebad, som alle Sunbirdies gjester har tilgang til.

Rett utenfor Select Marina Park og Club la Costa World venter et rikt restaurantliv. Hvis du ønsker det, kan du ta turen forbi hestestallen ved Club la Costa World og så strandpromenaden som fører inn til Fuengirola. Her, ifølge nettstedet Tripadvisor, er det ikke mindre enn 404 restauranter! Ikke alle er åpne om vinteren, men Fuengirola er en by som virkelig lever året rundt, så utvalget av koselige restauranter er stort.

Golf på 5 herlige baner!

Det er absolutt ingen mangel på golfbaner på Costa del Sol. Det er ikke for ingenting kysten ofte kalles Costa del Golf. På våre Mid- og Long Stay golfturer har vi valgt ut fem veldig fine og sjarmerende baner som er inkludert i golfpakkene dine. Noen inkluderer traller og andre til og med golfbiler!

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Under et Long Stay har du 14 greenfee som gjelder på fem forskjellige baner. Vi har valgt disse banene for best mulig tilgang på tider, og at de ligger innen rimelig avstand fra overnattingsstedet vårt, Club La Costa. Under et Mid Stay (14 netter) har du 7 greenfee som gjelder for disse golfbanene. Du kan også kjøpe ekstra greenfee på stedet hvis du ønsker, og greenfee gjelder deretter nevnte baner.

Parador Malaga Golf er en klassisk bane i Malaga. Banen har 27 hull og ligger ved sjøen. Du har sannsynligvis sett banen fra lufta, da den ligger veldig nær flyplassen. Parador er en helt flat og nydelig parkbane, hvor du kan glede deg over de milde havbrisene og også lydene av ville papegøyer. European Tour har blitt spilt her flere ganger.

Guadalhorce er en privat bane med mange celeber-medlemmer, og blant andre kan møte den spanske kongen. I likhet med Lauro Golf, er Guadalhorce en delvis kupert parkbane med klassisk snitt og en bane du virkelig ikke blir lei av. De første ni er delvis kupert og de ni siste er stort sett flate. Det er også en kort hulls bane og et fantastisk klubbhus i klassisk stil.

Lauro Golf består av 27 hull fordelt på tre 9-hulls løkker som varierer fra dag til dag. Det er en vakker og veldig morsom parkbane som slynger seg inn i litt kupert terreng. Hull 1-18 er nesten helt flatt. Den nye sløyfen, 19-27, er derimot litt kupert, uten å være krevende for den saks skyld. Kort sagt, det er en fint bane som du kan spille mange runder uten å bli sliten.

El Chaparral Golf er det en koselig og familiær atmosfære. Her er det veldig enkelt å glede seg over og bare la timene fare. På terrassen til klubbhuset har du et nydelig sted å nyte solen, maten og utslaget på det første hullet og den 18 greenen. Banen er kupert, men ikke la dette avskrekke deg. Delvis er en golfbil inkludert, og banen vokser for hver runde. Banen er ganske kort, og så snart du begynner å spille med innsiden vil du oppdage at det er mange morsomme og interessante hull, og du vil snart glemme det litt trange første hullet. Mange gjester holder faktisk El Chaparral som favoritt! El Chaparral inkluderer også en golfbil, hvis du ønsker det.

Et annet bane som du har muligheten til å spille, er vakre Cabopino. Oppe ved klubbhuset er det en fantastisk utsikt over Middelhavet. Flere steder langs golfbanen kommer den vakre utsikten over området og havet tilbake. Banen er i veldig fin stand og finishen imponerer virkelig. Cabopino tilbyr en rekke veldig vakre hull. Tiden på første tee er herlig med utsikten og en innbydende kupert fairway. På det tredje hullet blir du nok en gang betatt av utsikten. Hull 11-13 er som et lite Amen Corner, og avslutningen byr på flere utfordrende og vakre hull. Totalt sett er banen en glede å spille! Golfbil inkludert, men hvis du vil, er det flott å gå rundt i Cabopino.

Når du ikke spiller golf

Costa del Sol har mye å gjøre utenom å spille golf. Her er fantastisk mye hyggelig å se. De kulturelle tilbudene er store, og du reiser opp fra kysten til fjellbygdene eller Granada, for eksempel, venter både det fantastiske mauriske tempelet Alhambra og Ronda der Ernest Hemingway sies å ha hentet inspirasjon til boken hans «Klokken er samstemt for deg». Fantastisk natur venter i Sierra Nevada-fjellene, og her på Costa del Sol kan du stå på ski om morgenen og spille en runde golf på ettermiddagen! Oppe i Sierra Nevada, en time fra Malaga, ligger et fantastisk skianlegg. Her er et stort system med skitrekk og løyper. Der du kan kose deg på ski i 3000 meters høyde og se ut over Gibraltarstredet med Atlasfjellene i Afrika som et bakteppe. Noe å skrive hjem om, kanskje?

En tur til Gibraltar er også noe du bør sjekke ut når du er på Costa del Sol. Den britiske kolonien er en merkelig opplevelse i alle de spanske opplevelsene som omkranser det. Å se alle lasteskip overfylt i sundet er et mektig syn.

blankblankblank

Ellers er livet på Costa del Sol til for å nytes. Strandrestaurantene avløser hverandre – finn din favoritt! Marbellas gamle nabolag er fantastisk sjarmerende. Men det er flere landsbyer å rusle rundt og nyte livet. Fra sjarmerende Estepona til tradisjonell Mijas Pueblo eller hvis ånden faller på – super luksuriøs Puerto Banus med sine lystbåter.

Et Long- eller Mid Stay på Costa del Sol er til for å gjøre akkurat det du føler for. Men det er sannsynligvis ingen Long Stay-destinasjon som tilbyr et større «matbord» å velge fra.

Les om alle våre reisemål på Costa del Sol…

Service på din Long og Mid Stay

Som gjest hos Sunbirdie er vi opptatt av å få deg til å føle deg komfortabel og ivaretatt. Derfor har vi alltid vårt eget personale på stedet som sørger for at alle praktiske ting blir ivaretatt, slik at du kan slappe av og glede deg over oppholdet.

Våre verter er på stedet i vinter/vårsesongen, vanligvis mellom 1. oktober og slutten av april.

Vær oppmerksom på at flere andre arrangører også selger Mar Menor, men ingen andre har sin egen stab på plass!

Starttider og greenfee

Som gjest hos Sunbirdie i Fuengirola er 14 greenfee inkludert under et Long Stay (28 netter) og 7 greenfee under et Mid Stay (14 netter). Følgende bestillingsregler gjelder for de forskjellige banene:

El Chaparral: Du kan når som helst bestille 7 dager i forveien. Golfbil inkludert.
Parador de Malaga Golf: Du kan bestille 7 dager i forveien alle tilgjengelige tidspunkter mellom 12-13.30.
Lauro Golf: Du kan bestille 7 dager i forveien alle tilgjengelige tidspunkter før 09.30 og etter klokka 12.30 og alle tilgjengelige tidspunkter 1 dag i forveien. Golfbil inkludert.
Guadalhorce: Du kan bestille 7 dager i forveien alle tilgjengelige tider man-fre mellom 08.00-12.00.
Cabopino: Du kan bestille 7 dager i forveien alle tilgjengelige kl. 08.00 – 09.00. Golfbil inkludert.

Hvis du vil spille mer golf enn hva som er inkludert i grunnpakken, kan du kjøpe greenfee til våre nettopriser vi har på stedet. Greenfee koster omtrent 50 Euro.

Før turen vil du motta avreisedokumenter og kontaktinformasjon slik at du kan forhåndsbestille de første starttidene og også muligheten til å registrere deg for våre konkurranser osv. Allerede før du kommer ned.

Hva inngår i prisen?

Prisene våre inkluderer vanligvis overnatting med tjenester som rengjøring og skifte av sengetøy og håndklær, strøm, oppvarming, wifi, golf i henhold til program og service til våre ansatte på stedet. Se prisliste for detaljer.

Gå direkte til prislisten for Long Stay golfreiser til Costa del Sol, Fuengirola…
Gå direkte til prislisten for Mid Stay golfreiser til Costa del Sol, Fuengirola…

Hva inngår ikke i prisen?

Fly og leiebil er ikke inkludert i våre priser, men du bestiller det selv. Les mer under de respektive avsnittene nedenfor eller gå direkte til fanen Fly/Leiebil og les våre anbefalinger.

Ankomst – rabatt om du kommer i begynnelsen av måneden!

Vi har ingen faste ankomstdager, du velger selv når du vil ankomme og bor da 4 uker fra ankomstdagen. Laveste pris oppnår du også om du ankommer 1-2 i måneden. Vi anbefaler alltid gjestene våre å ankomme så nær slutten av måneden som mulig, da det skaper en god og morsom gruppefølelse, men det er helt fritt å ankomme hvilken dag eller når du finner billige flybilletter med de beste flytidene. Finn mer informasjon i prislistene.

Fly Costa del Sol

Når du drar på Long, Mid eller Short Stay med Sunbirdie, er ikke fly inkludert i prisene. Vi mener det beste er at du bestiller flybillettene selv, og siden vi har fleksible ankomst og avreisedager, vil det også være lettere for deg å finne merkedets beste flypriser.

Til Costa del Sol flyr du best til Malaga For tiden er det flere lavpris flyselskaper som flyr til de fleste destinasjonene i Europa, og du kan finne flybilletter til virkelig gode priser. De vanlige selskapene flyr også til våre destinasjoner, slik at du har flere forskjellige alternativer. Husk at du kan bestille utreise med ett selskap og hjemreise med et annet selskap. På denne måten kan du få maksimal kostnadseffektivitet for flyturen din.

Vær oppmerksom på at golfutstyr kanskje ikke er inkludert i billettprisen!

For bestilling av fly, kan vi anbefale både Googles smarte flysøkefunksjon, Finn har også en like fin søkemotor. I tillegg er det selvsagt mange andre søkemotorer også.
Hvis du heller vil ha personlig hjelp med bestilling av flyreiser, anbefaler vi at du enten ringer direkte til flyselskapet, drar til en skranke på din nærmeste flyplass, eller besøker et lokalt reisebyrå.

Leiebil

For din egen fleksibilitet og frihet anbefaler vi at du leier en bil. På den måten er du ikke låst til å være på destinasjonen hele tiden, men kan utforske regionen, kanskje dra til andre baner eller bare for å dra på shopping. I tillegg kan du trenge bil for å komme deg til golfbanene som ikke alltid ligger i nærheten eller på stedet du bor. Med leiebil får du også en frihet som er viktig for at ditt opphold skal bli så vellykket som mulig.

Vi har laget noen forslag til deg, der du på enkle og prisbesparende måter kan bestille din leiebil. Klikk deg videre på linkene til CarTrawler eller Holiday Drive, der de tilbyr svensk språk og service, her er alle avgifter inkludert. De er litt dyrere, men her vet du hva du kjøper!

Begge de vi foreslår, mekler leiebiler fra store kjente bilutleiefirmaer som: Avis, Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty og Sixt. Dermed føler vi oss trygge på at du kan finne en leiebil til best pris eller med best mulig service og garantier. Søk og bestill din leiebil på vår hjemmeside ved å gå til www.sunbirdie.no/leiebil


Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB