Long og Mid Stay golfreiser til Spania, Costa Calida – Mar Menor

Long Stay og Mid Stay til herlige Costa Calida og golfparadiset Mar Menor

Bytt ut en måned med kulde, regn og rusk til et nydelig Long- eller Mid Stay i Spanias beste klima! 4 ukers topp overnatting på Mar Menor og  medlemskap på 6 Jack Nicklaus-baner – høres det ut som en drøm?

Les om Short Stay, dvs helg- og ukesturer til Mar Menor…

Det er en region i Europa som skiller seg ut år etter år som den varmeste og tørreste; Murcia i det sørøstlige Spania. Kystlinjen er også veldig logisk kalt Costa Calida – den varme kysten.

Mange skandinaver er allerede kjent med regionen rett nord for denne – Alicante – men på Costa Calida er det en enda mer konsentrert samling av golfbaner, fantastisk spansk kultur og et vær vi skandinaver lengter etter i alle vintre. Faktum er du befinner deg i regionen der de fleste nye golfbaner finnes på hele det europeiske kontinentet.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Mar Menor Golf Resort, midt på Costa Calida, er en av våre mest populære destinasjoner, og ikke rart. Dette er et anlegg som gjør den mest kresne golffantast glad! Hva med 6 baner designet av den store Jack Nicklaus? Seks baner av veldig forskjellig karakter betyr at du aldri vil bli lei av golf på feriestedet Mar Menor.

Selve feriestedet ligger i nærheten av den store saltvannslagunen Mar Menor som er en etablert ‘urbanisazion’ med 700 villaer og en rekke 4-stjerners standardleiligheter, rett på banen. Det finnes også et 5-stjerners hotell, spa, minst 10 restauranter, barer, minimarked og mer. Så du bor ikke på noe øde golfsted, men har et rikt utvalg av alt du trenger rundt deg – i tillegg til de fantastiske golfbanene!

Med god overnatting, 6 golfbaner av ”the golden bear” og et klima som slår det meste i Europa, er det vanskelig å ikke glede seg over Mar Menor.

Klikk her for å se en cirka 10 minutter lang film om Mar Menor på YouTube…

Golf på Mar Menor

Hvis du reiser med Sunbirdie til Mar Menor på Costa Calida, inkluderer som sagt medlemskap i hele 6 Jack Nicklaus-baner. Spill så mye du vil på «hjemmebanen» Mar Menor, Saurines, La Torre, El Valle, Hacienda Riquelme og Alhama Signature Course. Du må betale et lokalt gebyr på 9 euro direkte til banene. I tillegg er vi alene om å ha egne medarbeidere på stedet som arrangerer konkurranser, after-golf, utflukter osv, osv.

Som medlem kan du bestille alle tilgjengelige starttider 48 timer i forveien, men aldri den samme banen mer enn 3 ganger per uke (dog kan det gå om det er tilgjengelige tider).
Mar Menor-banen er dit «hjemmebane», og de fine leilighetene ligger langs banen, nær klubbhuset og første tee.

Mar Menor-banen er en nydelig parkbane hvor de første 9 hullene er av klassisk spansk parknatur. Etter 7 hull skjer det noe. Nå er det store og dype bunkere, enorme greener og godt plasserte vannhinder. Det føles som en helt annen bane sammenlignet med den åpne og behagelige starten. Vi får forklaringen. Jack har designet 10 av hullene og de andre er designet av Dave Thomas som heller ikke er en fersking når det gjelder banedesigh. Det positive med dette er at du får to forskjellige baner i en. Mar Menor har også sitt eget Amen Corner (13, 14 og 15) der hullene runder en ganske stor innsjø som er plassert midt i disse tre hullene. Fantastisk innramming og det føles som om vi spiller arenagolf.

blankblankblankblank

De andre fem banene som er inkludert i medlemskapet ditt er; Saurines, La Torre, El Valle, Hacienda Riquelme og Alhama Signature Course. Alle har forskjellig karakter og vanskelighetsgrad, så du vil helt sikkert finne din favoritt blant disse mesterverkene.

Saurines
Har du drømt om å spille ørkengolf så er Saurines noe for deg. Saurines ligger en 20-minutters kjøretur fra Mar Menor Resort og der du bor. Her finner du en helt annen bane enn parkbanen hjemme på Mar Menor. Saurines er en blanding av «Links» og Arizona golf med store områder med sand. Alt i gjenkjennelig amerikansk stil med store bølgende greener. Saurines er en ganske åpent bane med få vanlige bunkere og virkelig, virkelig morsom å spille. En slik golfbane finner du ikke andre steder i Europa, og Saurines vil sikkert bli en favoritt.

La Torre er en fantastisk parkbane med bare en stor utfordring. Banens par er på kun 68 slag, men det er ikke noe du tenker på under runden. En morsom bane med mange fine og utfordrende korthull. La Torre ligger omtrent 20 minutter fra Mar Menor.

El Valle er et skikkelig mesterverk. Her har kvalifiseringene for Europa Tour blitt spilt, store nasjonale konkurranser og Senior Tour. En fantastisk bane i vakker «Arizona» -stil der du får følelsen av å være i Arizona med vakre fjellformasjoner. Ingenting har blitt overlatt til tilfeldighet. På El Valle blandes lange og korte hull der de lysegrønne områdene avgjør om du kan få et par eller en dobbel … El Valle ligger omtrent 25 minutter fra Mar Menor.

Hacienda Riquelme er en virkelig «tøffing av en bane». Her kreves det at du spiller med innsiden av hodet for å få gode resultater. Mange bunkere, vanskelige greener og mange godt plasserte vannhinder. Men det er ganske brede fairwayer, så hvis du holder deg på banen har du en stor sjanse til å mestre denne perlen. Banen er noe kupert. Hacienda Riquelme ligger omtrent 25 minutter fra Mar Menor.

Alhama Signature Course – det store mesterverket. Er det sjette banen du kan spille som Long Stay-gjest på Mar Menor Resort. Banen ligger litt lengere unna (ca. 40 min), men det er verdt det. Jack Nicklaus «selv» har virkelig lagt sjelen sin i denne banen. Derfor kalles også banen «Signatur» -som tillegg i navnet. Dette er ganske enkelt et mesterverk uten sidestykke. Alt er gjennomtenkt og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Banen er lang, vanskelig og en opplevelse du aldri vil glemme. Hvis du vil, kan du spille her hver dag. Minuset med «signatur» er at den kan bli i det vanskeligste laget for den gjennomsnittlige golfspilleren. Men du må ha noen utfordringer her i livet …

Overnattingen på Mar Menor Golf Resort

Våre fine leiligheter har 4-stjerners standard med utsikt over deler av banen. De ligger langs Mar Menor-banen, vanligvis i tilknytning til hull 12, 14 og 15, og bare mellom 500-1200 meter fra klubbhuset, restauranter, hotell, innendørs svømmebasseng og spa. Hvis du foretrekker å ta bilen til klubbhuset, er det selvfølgelig ok, men de fleste går frem og tilbake.

Leilighetene er utstyrt med alt du trenger under oppholdet (oppvaskmaskin er ikke tilgjengelig) og rengjøring og skifte av sengetøy og håndklær en gang i uken er inkludert. Hvis du reiser med oss, er Wi-fi inkludert i leiligheten, noe som gir deg enkel tilgang til internett, nett-TV, nettradio og mer.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Leilighetene består av et åpent kjøkken som blir til spisestue og stue. Kjøkkenet er fullt utstyrt (unntatt oppvaskmaskin) med vaskemaskin og alt tenkelig utstyr (se inventarliste i venstre kolonne). Leiligheten har et stort bad med dusj og badekar. Soverommet er godt utstyrt med en dobbeltseng som kan deles og romslige skap. Leilighetene har balkong / terrasse eller uteplass, enten fra soverommet eller stuen.

Du kan også, for en liten avgift, oppgradere til en leilighet med to soverom og to bad. Se plantegninger for begge leilighetstyper i lysbildefremvisningen over.

Service på din Long og Mid Stay

Som gjest hos Sunbirdie er vi opptatt av å få deg til å føle deg komfortabel og ivaretatt. Derfor har vi alltid vårt eget personale på stedet som sørger for at alle praktiske ting blir ivaretatt, slik at du kan slappe av og glede deg over oppholdet.

Våre verter er på stedet i vinter/vårsesongen, vanligvis mellom 1. oktober og slutten av april.
Vær oppmerksom på at flere andre arrangører også selger Mar Menor, men ingen andre har sin egen stab på plass!

Starttider og greenfee

Som gjest på Long- og Mid Stay hos Sunbirdie på Mar Menor Resort har du medlemskap i Murcia Golf Experience med 6 fantastiske baner. Høres ikke det ut som en drøm?
Det tilkommer en ekstra avgift på beskjedne 9€ pr runde.

Du bestiller starttidene selv så snart du kommer til Mar Menor, og har fått tildelt medlemsskapet ditt. Du bestiller alle tider og velger bane direkte i resepsjonen på Mar Menor Resort, inntil 48 timer i forveien eller senere. Medlemskapet gjelder Mar Menor (hjemmebane), Saurines, La Torre, El Valle, Hacienda Riquelme (20 min) og Alhama Signature Course (40 min). Du kan spille på «hjemmebanen» Mar Menor mer enn 3 ganger i uken, bare dersom det er ledig plass.

Hva inngår i prisen?

14, 21 eller 28 dagers overnatting inkludert medlemskap på 6 baner, service av våre ansatte på stedet er inkludert i prisen. Grunnprisen inkluderer overnatting i en ett-roms leilighet, men mot et tillegg kan du oppgradere til en leilighet med 2 soverom!

Hvis du ikke får reisen satt sammen ordentlig slik at oppholdet blir nøyaktig 14, 21 eller 28 dager, har vi også gode priser på ekstra netter. Nå trenger du ikke å være i 4 uker eller 8 uker. Det er veldig bra å være i 5 eller 6 uker. Se vår prisliste hvor du finner priser på Mid Stay (2 uker), Long Stay (4 uker) samt ekstra netter, ekstra uker og andre rabatter og tillegg.

Prisliste Long Stay golfreiser til Spania, Costa Calida, Mar Menor

Prisliste Mid Stay golfreiser til Spania, Costa Calida, Mar Menor

Hvis du ikke får satt sammen reisen ordentlig slik at oppholdet blir nøyaktig 28 dager, har vi også gode priser for ekstra netter. Nå trenger du ikke å være i 4 uker eller 8 uker. Det går like bra å være i 5 eller 6 uker. Se vår prisliste hvor du finner priser for 4 uker, ekstra netter, ekstra uker og ekstra Long Stay på 4 uker, det er tillegg for visse perioder som påske og nyttår.

Hva inngår ikke i prisen?

Fly og leiebil er ikke inkludert i våre priser, men du bestiller det selv. Les mer under de respektive avsnittene nedenfor eller gå direkte til fanen Fly/Leiebil og les våre anbefalinger.

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ankomst

Vi har ingen faste ankomstdager, du velger selv når du vil ankomme og bor da 4 uker fra ankomstdagen. Vi anbefaler alltid gjestene våre å ankomme så nær slutten av måneden som mulig, da det skaper en god og morsom gruppefølelse, men det er helt fritt å ankomme hvilken dag eller når du finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Fly

Når du drar på Long, Mid eller Short Stay med Sunbirdie, er ikke fly inkludert i prisene. Vi mener det beste er at du bestiller flybillettene selv, og siden vi har fleksible ankomst og avreisedager, vil det også være lettere for deg å finne merkedets beste flypriser.

For tiden er det flere lavpris flyselskaper som flyr til de fleste destinasjonene i Europa, og du kan finne flybilletter til virkelig gode priser. De vanlige selskapene flyr også til våre destinasjoner, slik at du har flere forskjellige alternativer. Husk at du kan bestille utreise med ett selskap og hjemreise med et annet selskap. På denne måten kan du få maksimal kostnadseffektivitet for flyturen din.

Vær oppmerksom på at golfutstyr kanskje ikke er inkludert i billettprisen!

For bestilling av fly, kan vi anbefale både Googles smarte flysøkefunksjon, Finn har også en like fin søkemotor. I tillegg er det selvsagt mange andre søkemotorer også.

Hvis du heller vil ha personlig hjelp med bestilling av flyreiser, anbefaler vi at du enten ringer direkte til flyselskapet, drar til en skranke på din nærmeste flyplass, eller besøker et lokalt reisebyrå.

Leiebil

For din egen fleksibilitet og frihet anbefaler vi at du leier en bil. På den måten er du ikke låst til å være på destinasjonen hele tiden, men kan utforske regionen, kanskje dra til andre baner eller bare for å dra på shopping. I tillegg kan du trenge bil for å komme deg til golfbanene som ikke alltid ligger i nærheten eller på stedet du bor. Med leiebil får du også en frihet som er viktig for at ditt opphold skal bli så vellykket som mulig.

Vi har laget noen forslag til deg, der du på enkle og prisbesparende måter kan bestille din leiebil. Klikk deg videre på linkene til CarTrawler eller Holiday Drive, der de tilbyr svensk språk og service, her er alle avgifter inkludert. De er litt dyrere, men her vet du hva du kjøper!

Begge de vi foreslår, mekler leiebiler fra store kjente bilutleiefirmaer som: Avis, Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty og Sixt. Dermed føler vi oss trygge på at du kan finne en leiebil til best pris eller med best mulig service og garantier. Søk og bestill din leiebil på vår hjemmeside ved å gå til www.sunbirdie.no/leiebil

Når du ikke spiller golf

Murcia-regionen har en rik historie, og byen Murcia må du ikke gå glipp av. Her kan du rusle i timevis mellom butikker og sjarmerende torg før du avslutter kvelden på en hyggelig restaurant. Klikk her for å se en video om Murcia på Youtube!

I nærheten ligger også den historiske havnebyen Cartagena og klassiske feriebyer som Alicante, Almeria og mer. Litt lenger unna finner du den mauriske byen Granada og det imponerende slottet og slottsområdet Alhamra. Det regnes i dag som et av verdens fremste arkitektoniske byggverk og er inkludert på UNESCO’s verdensavsliste.

Golf og ski?
Liker du å gå på ski, er det faktisk ikke mer enn 2,5 timer til de kjente skianleggene i Sierra Nevada! Der kan vi love en unik opplevelse på 3000 meters høyde med utsikt over Middelhavet, Gibraltarstredet med båttrafikken og de Afrikanske Atlasfjellene i fondet.

Les mer om hva du kan gjøre i Murcia på følgende nettsider:
www.murciaturistica.es
www.clubmurcia.com
www.los-alcazares.com
www.irmgolfexperience.com
www.costa-calida.net


Les mer om Long Stay med Sunbirdie
Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB