Long Stay golfreise til Spania, Costa Barcelona, Sitges

Sitges – topp overnatting ved sjøen midt i byen og fri golf på klassiske Terramar.
Nyhet: Fullstendig renoverte leiligheter!

Velkommen til Sitges – Spanias Saint-Tropez, rett sør for verdensbyen Barcelona. Sitges er et eksklusivt feriested der det er full fart i sommersesongen. Resten av året er tempoet roligere og mer koselig. Vår innkvartering Mediterraneo ligger ved siden av den fantastiske promenaden og rundt hjørnet er byens mange svingete, koselige smug og gastronomiske fristelser —- og med 300 soldager i året…

blankblank4-stjärnig Boendet på Mediterraneo i Sitges, SpanienblankblankblankLong Stay golf i Spanien på Mediterraneo i Sitges

Når du reiser med Sunbirdie til Sitges bor du veldig bra i fullstendig nyrenoverte leiligheter, direkte på strandpromenaden og har alt innen gangavstand. Butikker, gågater, smug, kirker, butikker, stranden og til og med golfbanen, Terramar, ligger bare to kilometer unna langs strandpromenaden. Selv om du kanskje ikke går til golfbanen hver dag, er det veldig hyggelig å kunne gjøre det hvis du vil. Med andre ord, beliggenheten til vår vakre innkvartering, Mediterraneo, er utmerket.

Her kan du virkelig velge mellom Mid Stay (14-21 dager) eller Long Stay (28 dager). Nærheten til Barcelona og flyplassen gjør Sitges passende for alle, og du kan kombinere Sitges med Barcelona. Pendeltoget tar 35 minutter, og du går av på Ramblan.

Overnattingen Mediterraneo i Sitges

Som nevnt over, Aparthotel Mediterraneo har en perfekt beliggenhet og er nylig renovert til en 4-stjerners standard og har store, flotte balkonger. Leilighetshotellet ligger rett ved strandpromenaden, og alle leilighetene har havutsikt, mange med fantastisk ettermiddagssol. Mediterraneo har restaurant og utendørsbasseng. Du kan med fordel parkere bilen i garasjen, som er inkludert så lenge bor her på Long Stay.

blankBo alldeles vid havet under long stay golfresa till Sitges, Costa Barcelona, SpanienblankBekväm golfresor till Costa Barcelona, Sitges i SpanienblankAvkopplande longstay till Costa Barcelona,Sitges i Spanienblankblank

Leilighetene er moderne og totalrenovert med nye freche møbler. Ett soverom, stue (med sovesofa), balkong og kjøkken. Kjøkkenområdet er kanskje litt enklere type, med to plater, mikro og vaskemaskin, men fungerer utmerket. Middag kan også nytes på en av de hundrevis av rimelige restaurantene som ligger i umiddelbar nærhet til hotellet. De aller nærmeste langs strandpromenaden er gode og hyggelige, men ser du på de svingete smugene kan du botanisere blant en mengde mer lokale restauranter, kafeer og barer. Begynn med noen få Pintxos (tapas på brød) og “Una caña, por favor” (litt øl, vær så snill)…

Golfen i Sitges

Club de Golf Terramar er en fantastisk parkbane som ble åpnet allerede i 1927. Golfklubben er en av Spanias mest eksklusive og rike klubber, og de rundt 1000 medlemmene tilhører kremen. Husk å legge merke til i klubbhuset der tempoet er lavt og både service og engasjement er av det beste slaget. Den store terrassen med en fantastisk beliggenhet like ved siden av det palme-innrammede attende hullet, med det blå Middelhavet som bakgrunn, er heller ikke så dumt.

Banen er som nevnt fra 1927, men den har selvfølgelig gjennomgått en rekke ansiktsløftinger siden den gang. I utgangspunktet er det en klassisk spansk parkbane med furutrær som rammer inn de fleste hull og de smarte plasseringene av greenene. En ekstra bonus er at mange av hullene har havutsikt og to av dem faktisk går direkte langs Middelhavet, der den herlige havluften føles som en annen dimensjon.

Banen er flat og lett å gå, men føles fortsatt ikke lite attraktiv. Tvert imot, de lave furutrærne får hvert hull til å føles som sin egen verden, og selv om du tilfeldigvis slår litt skeivt, finner du alltid ballen. Veldig morsomt, variert og det er virkelig en bane du ikke blir lei av de første rundene.

Følelsen i det sjarmerende klubbhuset er veldig familiær og innbydende. Det føles ikke som å være en del av en stor «reiselivsnæring», men du føler deg mer som et medlem, noe som er veldig hyggelig. Det blir enda hyggeligere når du forlater klubbene og går den korte veien hjem langs strandpromenaden. Da er livet enkelt å leve!

Terramar er en ekte klassiker med den beste beliggenheten i Sitges.

blankblankblankblankblank

 

Som medlem kan du bestille alle tilgjengelige starttider inntil 2 dager i forveien. Lørdag og søndag på Terramar må bestilles på banen, og det tar vanligvis omtrent 30-40 minutter før du kommer deg ut på banen. På mandager er Terramar stengt.

Klubbhuset er stort og koselig der du kan sitte på uteterrassen og nyte en god lunsj eller noe å drikke og se ut over Middelhavet. Klubben har også tennisbaner (grus, pristillegg), padle-tennis, stort treningsstudio (supplement), relaksavdeling som selvfølgelig er tilgjengelig for deg som medlem.

Når du ikke spiller golf

Når du ikke er ute og nyter golfspillet på en av de fine golfbanene, er det store muligheter for å oppdage den perlen av et sted Sitges først og fremst er. Det er mange flotte restauranter, faktisk rundt 350, en utrolig vakker promenade der du bor og mye å se og gjøre.

Det tar ikke mer enn 35 minutter med tog direkte til Ramblaen i Barcelona. I Barcelona, Spanias nest største by med rundt 1,6 millioner innbyggere, er det et stort utvalg av kultur, shopping og gastronomi. Å besøke Barcelona minst en gang under oppholdet i Sitges er nesten et must.

Forresten, kanskje du kan også bør vurdere å se fotball i Barcelona … Byen har to klubber, FC Barcelona med hjemmearenaen Camp Nou, som er Europas største fotballarena og en ekte opplevelse som har hatt 98.787 tilskuere på tribunene, eller du kan se RCD Espanyol.

Servicen på Long Stay

Som gjest hos Sunbirdie er vi opptatt av å få deg til å føle deg komfortabel og ivaretatt. I Sitges har vi ikke egne ansatte på stedet, men du har telefontjeneste med vertene våre på Costa Dorada, som ligger bare en halvtime unna, de kan hjelpe deg med det meste.

Starttider

Som Long Staygjest hos Sunbirdie på Mediterraneo i Sitges blir du medlem på Club de Golf Terramar.

Med andre ord kan du bestille alle tilgjengelige starttider 24 timer i forveien, unntatt helger og helligdager når Terramar har en bestilling direkte i klubbhuset. Terramar er stengt på mandager.

Hva inngår i prisen?

28 dagers overnatting (4 uker) og inkludert medlemskap i klubben.

Hvis du ikke får satt sammen reisen ordentlig slik at oppholdet blir nøyaktig 28 dager, har vi også gode priser for ekstra netter. Nå trenger du ikke å være i 4 uker eller 8 uker. Det går like bra å være i 5 eller 6 uker. Se vår prisliste hvor du finner priser for 4 uker, ekstra netter, ekstra uker og ekstra Long Stay på 4 uker, det er tillegg for visse perioder som påske og nyttår.

Gå direkte til prislisten for Long Stay golfreiser til Spania, Costa Barcelona…

Hva inngår ikke i prisen?

Fly og leiebil er ikke inkludert i våre priser, men du bestiller det selv. Les mer under de respektive avsnittene nedenfor eller gå direkte til fanen Fly/Leiebil og les våre anbefalinger.

Ankomst

Vi har ingen faste ankomstdager, du velger selv når du vil ankomme og bor da 4 uker fra ankomstdagen. Vi anbefaler alltid gjestene våre å ankomme så nær slutten av måneden som mulig, da det skaper en god og morsom gruppefølelse, men det er helt fritt å ankomme hvilken dag eller når du finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Fly

Når du drar på Long, Mid eller Short Stay med Sunbirdie, er ikke fly inkludert i prisene. Vi mener det beste er at du bestiller flybillettene selv, og siden vi har fleksible ankomst og avreisedager, vil det også være lettere for deg å finne merkedets beste flypriser.

For tiden er det flere lavpris flyselskaper som flyr til de fleste destinasjonene i Europa, og du kan finne flybilletter til virkelig gode priser. De vanlige selskapene flyr også til våre destinasjoner, slik at du har flere forskjellige alternativer. Husk at du kan bestille utreise med ett selskap og hjemreise med et annet selskap. På denne måten kan du få maksimal kostnadseffektivitet for flyturen din.

Vær oppmerksom på at golfutstyr kanskje ikke er inkludert i billettprisen!

For bestilling av fly, kan vi anbefale både Googles smarte flysøkefunksjon, Finn har også en like fin søkemotor. I tillegg er det selvsagt mange andre søkemotorer også.

Hvis du heller vil ha personlig hjelp med bestilling av flyreiser, anbefaler vi at du enten ringer direkte til flyselskapet, drar til en skranke på din nærmeste flyplass, eller besøker et lokalt reisebyrå.

Hyrbil

For din egen fleksibilitet og frihet anbefaler vi at du leier en bil. På den måten er du ikke låst til å være på destinasjonen hele tiden, men kan utforske regionen, kanskje dra til andre baner eller bare for å dra på shopping. I tillegg kan du trenge bil for å komme deg til golfbanene som ikke alltid ligger i nærheten eller på stedet du bor. Med leiebil får du også en frihet som er viktig for at ditt opphold skal bli så vellykket som mulig.

Vi har laget noen forslag til deg, der du på enkle og prisbesparende måter kan bestille din leiebil. Klikk deg videre på linkene til CarTrawler eller Holiday Drive, der de tilbyr svensk språk og service, her er alle avgifter inkludert. De er litt dyrere, men her vet du hva du kjøper!

Begge de vi foreslår, mekler leiebiler fra store kjente bilutleiefirmaer som: Avis, Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty og Sixt. Dermed føler vi oss trygge på at du kan finne en leiebil til best pris eller med best mulig service og garantier. Søk og bestill din leiebil på vår hjemmeside ved å gå til www.sunbirdie.no/hyrbil


Les mer om Long Stay med Sunbirdie
Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB