Long stay golfreiser til Portugal, Algarve

Long Stay golfreiser til Algarve – Europas solsikra golfparadis

En golftur til Algarve – enten det gjelder en måneds Long Stay eller en kortere golftur – bør være på hver golfers ønskeliste. Algarve har fantastiske golfbaner, en utrolig vakker natur med milelange strender og en «aftergolf» i form av mat, drikke og kultur som er uten sidestykke. Hvis du planlegger en golftur, kan du ganske enkelt ikke glemme Algarve!

Nyhet! 5-stjerners overnatting i sentrale Albufeira, med golf på 3 baner…

Longstay Golf Portugal Montegordo Quinta Do Vale - SunbirdieSegling och mer under longstay golf i PortugalLongstay golf i PortugalLongstay Golf Portugal Montegordo Mandelblommor - SunbirdieLongstay golf i PortugalLong stay golfresor till MadeiraLongstay Golf Portugal Lagos Palmares Cascade Fiskebat - SunbirdieLongstay Golf Portugal Lagos Palmares Cascade - SunbirdieLong stay golfresor till AlgarveGolfresor i Portugal

Algarve-kysten i Sør-Portugal er kjent for sin skjønnhet, sine lange, myke vakre strender, sitt varme klima og sine vakre og velholdte golfbaner. Hit har vi nordeuropeere valfartet i flere tiår for å få sol og varme når det er det kaldeste hjemme. Også golfere har lenge søkt å spille på kanskje Sør-Europas fineste samling av golfbaner. Her er alt hva den kresne golfspilleren kan be om under en golftur med tanke på golf, klima, mat og naturopplevelser.

En golftur til Algarve er mer enn «bare» golf

En golftur til Algarve byr på mange ting å gjøre. Golfbanene er kanskje utgangspunktet, og så er det alt fra klassiske golfbaner som Henry Cottons Penina og Oceânico Old Course på Vilamoura til det nybygde mesterverket Onyria Palmares av Robert Trent Jones JR, nær byen Lagos på vestkysten. Det er luksuriøse golfanlegg i nærheten av sjøen og baner i et mer landlig miljø mellom frodige åser. Totalt er det mer enn 30 baner på den korte kyststrekningen, så for de som vil spille mange forskjellige baner i løpet av din golfreise, passer Algarve perfekt.

Det vrimler ikke bare av golfbaner, men også av små vakre landsbyer og tettsteder. Bare det å sitte ned på en kafé på et torg og studere det offentlige livet er, som mange av oss vet, veldig koselig. Utvalget av restauranter er stort og å sitte i solen og få servert fersk grillet fisk nede i havnen er ikke gå hjemme og spa snø hjemme i Norge. Hele regionen vrimler av koselige og fine restauranter. Hvis du er interessert i mat så har du kommet ganske riktig. Algarve tilhører vinområdet Alentejo, og det er mange små vingårder hvor du kan smake og handle.

En reise til verdens ende…

Algarves kystlinje er bare rundt 16 km lang, men hvis du reiser langs den, kan du oppleve en tidsreise uten like. Fra sentrumsdelene av Faro, Vilamoura og Albufeira vil du oppleve et tydelig mindre utnyttet landskap i hver retning, og tydeligst er det hvis du reiser vestover. Her er klippene høyere og naturen villere og kysten slutter ikke før den faller bratt mot sjøen ved Cabo São Vicente, klippespissen som en gang ble antatt å være verdens ende, og inntil ganske nylig det vestligste punktet i Europa. Nå er det kjent at det ligger nord for Lisboa (bare noen timer unna).

Flere spennende golfreisemål på Algarve-kysten

Vi har plukket ut rosinene av Algarves golfkake og presentert en rekke spennende golfdestinasjoner for både våre Long Stay golfresor, Mid Stay golfresor og vanlige golfresor.

blankblankblankblankblankblankblank

Vi har en klassisk favorittdestinasjon rett utenfor Albufeira, nemlig verdsatt Salgados – med topp overnatting i romslige leiligheter ved siden av den enorme stranden og spill på tre baner, hvorav den ene er innen gangavstand. I tillegg tar du buss til de andre banene og inn til Albufeira sentrum hver dag, så her er et av få destinasjoner der du kan komme deg uten leiebil hvis du ønsker det. Vi tilbyr også Salgados Beach Villas – elegante byhus med privat basseng og to soverom som ligger ved siden av Salgados golfbane pluss leiligheter sentralt i Albufeira rett ved sjøen på den vakre Praia da Oura.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Endelig kan vi også anbefale overnattingene våre i den sjarmerende byen Lagos, alle med golf på 7 baner, hvor du velger når og hvor ofte på hver bane du spiller! I grunnprisen har du 14 greenfee i løpet av 4 uker, men kan kjøpe så mange du vil til nettopriser.

Den mest sentrale innkvarteringen er Marina Club som ligger i marinaen, midt i Lagos med mange restauranter og barer innen gangavstand. En kort spasertur derfra er neste nyhet, nemlig den rimelige og litt enklere med de romslige leilighetene Vila Branca. På det elegante og «livlige» golfstedet Boavista holder du deg på banen, noen kilometer utenfor sentrum av Lagos, og endelig kan vi også tilby overnatting på det luksuriøse Cascade Resort i utkanten av klippene ved Ponta de Piedade, som slår mest de fleste på «fingrene». Portugals mest luksuriøse Long Stay? Ja, kanskje det …

Hvis du spør de ekte Algarve-innbyggerne om hvilken by de liker best på Algarve-kysten, får du vanligvis Lagos som svaret.

Den portugisiske hovedstaden Lisboa ligger ikke mer enn 2 ½ time nord og nås enkelt med leiebil. Veien nordover mot Lisboa er et eventyr i seg selv med lange vakre sandstrender og sparsom bosetting. Rett før Lisboa er det et fantastisk fiskesamfunn Sesimbra som er morsom å oppleve.

Europas besta vinterdestinasjon?

Sunbirdie lanserer nå en serie nye destinasjoner på en av Europas absolutt beste vinterdestinasjoner. Vi har valgt med stor omhu og tenker at vi har utviklet et reisemål som lar deg velge mellom ekte byopplevelse og golf på Algarve-kystens mest eksklusive golfbaner. Våre destinasjoner på Algarve-kysten passer de mest kresne av Long Stay -reisende.

Long stay golfreiser til Portugal, Algarve, Albufeira, Salgados…
Long stay golfreiser til Portugal, Algarve, Albufeira…
Long stay golfreiser til Portugal, Algarve, Lagos…


Les mer om Long Stay med Sunbirdie
Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB