Long og Mid Stay golfrieser til Costa Almeria, Vera Playa

Kom i 2018! Costa Almeria, Vera Playa
sjarmerende bebyggelse inntil havet, med fri golf!

Etter suksessen med Mojácar Playa på Costa Almeria – med Spanias hotteste og tørreste klima – lanserer vi nå Mid- og Long Stay-golfturer til Vera Playa, Las Marinas på samme kyst, med fri golf på populære Aguilon. Her bor vi i virkelig sjarmerende leiligheter nær sjøen og promenaden med flere restauranter i nærområdet og gangavstand til kystbyen Garrucha.

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Costa Almeria i sørøst i Spania har mer sol og mindre nedbør enn noen annen del av Spania. Med andre ord, det beste klimaet for oss nordmenn som vil spille golf i perioden oktober til mai. Her skinner solen oftest fra en blå himmel, og det er varmt, tørt og bare helt fantastisk …

Etter suksessen med Mojácar Playa, åpner vi en annen destinasjon her i det sørlige Costa Almeria. En destinasjon som sannsynligvis fortsatt er litt av en skjult perle. I Spania er imidlertid området velkjent på grunn av sine fantastiske strender og vakre landsbyer i skyggen av det fantastiske fjellområdet Sierra Cabrera.

Kystbyen Vera Playa ligger 10 km nord for Mojacar Playa og har store likheter med Mojacar Playa. Byen ligger ved sjøen og er i live hele året, noe som betyr at det er et stort utvalg av restauranter og barer innen kort gangavstand. I gangavstand er også byen Garuccha med i underkant av 10.000 innbyggere. Det er mange restauranter her, og du kan også rusle langs strandpromenaden og kanskje gå forbi marinaen og se på båtene?

Overnattingen på Alegria Infiniti Beach Resort

Alegria Infiniti Beach Resort er bygget som en gammel andalusisk landsby og er veldig sjarmerende med lave bygninger, fine blomsteroppsatser og små torg. Her tilbyr vi veldig fine, nyrenoverte ett-roms leiligheter. Leilighetene er fullt moderne med velutstyrte kjøkken og møbler av høy kvalitet.

Fantastiske leiligheter i et virkelig fint feriested nær sjøen og lav puls…

Alegria Infiniti Beach Resort er et veldig sjarmerende feriested med bugnende grøntområder, mektige palmer, vakre bassengområder og lave, hvitkalkede bygninger med et klassisk spansk villaområde. Her er det kort og godt veldig lett å føle seg hjemme!
Feriestedet ligger i Las Marinas på sørlige Vera Playa, og fra overnattingsstedet er det ikke mer enn 200 meter til stranden og bare under 2 kilometer inn til den sjarmerende badebyen Garuccha med rundt 10.000 innbyggere. Hvis du i stedet går noen kilometer nordover, kommer du til det som kalles Puerto Rey, der mange hoteller er tilpasset naturister…

Golfen på Aguilon

Aguilon er et veldig verdsatt bane blant våre gjester. Det er en moderne bane i den såkalte «Arizona-stilen». Dette betyr at du har store og brede fairwayer å lande på, men hvis du er utenfor, kan du havne i såkalte waste-areas med hardpakket sand. Etter vår mening mye bedre enn å komme inn i en halv meter høy ruff, men absolutt forskjellig fra hva du er vant til hjemmefra …

Golfbanen er morsom og variert, men ikke for tøff hvis du spiller med innsiden…

Aguilon har et variert og godt design med mange vannhinder. Alt er veldig godt vedlikeholdt og fra store deler av banen har vi fantastisk utsikt over havet. Agulion er en bane som vokser og som ingen blir lei av. Det er noen hull som er kupert, men de skaper sannsynligvis ingen store problemer. Imidlertid kan det være litt kupert mellom green og tee, og kan for noen føles tunge å gå, noe som gjør at vi anbefaler golfbiler for de som synes det er vanskelig å gå. Medlemskapet inkluderer ikke en golfbil, men vi har en spesiell pris – se prislisten.

Når du ikke spiller golf

Med bare en kilometer inn til den koselige Aguilas, er det mye å gjøre på de dagene du ikke vil spille golf. Inne i Aguilas er det en strandpromenade med mange restauranter å velge mellom. Det er veldig behagelig å la bilen stå, og ta lokalbussen til Aguilas siden den stopper rett utenfor resepsjonen. Bussturen koster omtrent 1 euro i hver retning og tar 10 minutter.

Til den større og historiske byen Cartagena er det en time med bil. Hvis du vil dra på en litt lengre utflukt, er det ikke mer enn 3,5 timer ned til Costa del Sol. Det er 2,5 timer til den vakre byen Granada i Sierra Nevada. Skulle ånden komme over deg, er det ikke mer enn 3 timer til en fantastisk spennende skiløypene i Sierra Nevada på over 3000 meters høyde. Ofte med utsikt over hele Costa del Sol og noen ganger til og med utover Atlasfjellene på den afrikanske siden av Gibraltarsundet. De kjører ski her helt frem til starten av mai.

Service på din Long og Mid Stay

Som gjest hos Sunbirdie er vi opptatt av å få deg til å føle deg komfortabel og ivaretatt. Derfor har vi alltid vårt eget personale på stedet som sørger for at alle praktiske ting blir ivaretatt, slik at du kan slappe av og glede deg over oppholdet.

Våre verter er på stedet i vinter/vårsesongen, vanligvis mellom 1. oktober og slutten av april.

Starttider og greenfee

Som en Mid- og Long Stay-gjest hos Sunbirdie i Aguilas, har du enten gratis medlemskap på Aguilon eller tilgang til 5/9 greenfee hos Aguilon og 5/9 greenfee på Lorca. Hvis du vil spille mer har vi nettopriser på begge baner og flere andre i nærheten. Du begynner å bestille tider direkte i resepsjonen når du ankommer.

Hva inngår i prisen?

14, 21 eller 28 dagers overnatting inkludert medlemskap på 6 baner, service av våre ansatte på stedet er inkludert i prisen. Grunnprisen inkluderer overnatting i en ett-roms leilighet, men mot et tillegg kan du oppgradere til en leilighet med 2 soverom!

Hvis du ikke får reisen satt sammen ordentlig slik at oppholdet blir nøyaktig 14, 21 eller 28 dager, har vi også gode priser på ekstra netter. Nå trenger du ikke å være i 4 uker eller 8 uker. Det er veldig bra å være i 5 eller 6 uker. Se vår prisliste hvor du finner priser på Mid Stay (2 uker), Long Stay (4 uker) samt ekstra netter, ekstra uker og andre rabatter og tillegg.

Gå direkte til prislisten for Long Stay golfreiser til Aguilas…
Gå direkte til prislisten for Mid Stay golfreiser til Aguilas…

Hva inngår ikke i prisen?

Fly og leiebil er ikke inkludert i våre priser, men du bestiller det selv. Les mer under de respektive avsnittene nedenfor eller gå direkte til fanen Fly/Leiebil og les våre anbefalinger.

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

Ankomst

Vi har ingen faste ankomstdager, du velger selv når du vil ankomme og bor da 4 uker fra ankomstdagen. Vi anbefaler alltid gjestene våre å ankomme så nær slutten av måneden som mulig, da det skaper en god og morsom gruppefølelse, men det er helt fritt å ankomme hvilken dag eller når du finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Flyg till Costa Almeria

Fly er ikke inkludert, men dette bestiller du selv.

Aguilas ligger på en måte mellom de store flyplassene. Det finnes direktefly fra Norge til Alicante (18 mil) och Malaga (31 mil), med SAS, Norwegian och Ryanair.

Du kan også kombinere enkeltreiser ved å ta det ene selskapet den ene veien, og et annet den andre veien. Husk at pris for golfbag alltid kommer i tillegg.

Leiebil

For din egen fleksibilitet og frihet anbefaler vi at du leier en bil. På den måten er du ikke låst til å være på destinasjonen hele tiden, men kan utforske regionen, kanskje dra til andre baner eller bare for å dra på shopping. I tillegg kan du trenge bil for å komme deg til golfbanene som ikke alltid ligger i nærheten eller på stedet du bor. Med leiebil får du også en frihet som er viktig for at ditt opphold skal bli så vellykket som mulig.

Vi har laget noen forslag til deg, der du på enkle og prisbesparende måter kan bestille din leiebil. Klikk deg videre på linkene til CarTrawler eller Holiday Drive, der de tilbyr svensk språk og service, her er alle avgifter inkludert. De er litt dyrere, men her vet du hva du kjøper!

Begge de vi foreslår, mekler leiebiler fra store kjente bilutleiefirmaer som: Avis, Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty og Sixt. Dermed føler vi oss trygge på at du kan finne en leiebil til best pris eller med best mulig service og garantier. Søk og bestill din leiebil på vår hjemmeside ved å gå til www.sunbirdie.no/leiebil


Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Föregående | Nästa
This entry was posted in Long Stay golf Spanien, Costa Almeria, Vera Playa. Bookmark the permalink.

Comments are closed.