Long og Mid Stay golfreiser til Portugal, Algarve, Carvoeiro

Nyhet! Algarve, Carvoeiro, Gramacho Residences
– topp overnatting med fri golf på 5 golfbaner!

I forkant av våren 2020 er vi veldig glade for å kunngjøre en virkelig varm Long Stay-nyhet på Portugals vakre Algarve-kyst! Eller hva med høykvalitets innkvartering ved siden av banen med sol hele dagen, gangavstand til restauranter og tjenester samt fri golf på 5 flotte golfbaner!

Pestana Gramacho Residences er navnet på vår nye Long Stay-destinasjon på Algarve, Portugals fantastiske sørkyst. Leilighetene i høy klasse ligger ved siden av den åttende fairwayen på Gramacho, innen gangavstand fra klubbhus, restaurant, treningsstudio og innendørs basseng. En shuttle-buss som også lar deg reise mellom leilighetene og klubbhusene på både Gramacho og Vale da Pinta er også inkludert. Dette betyr at du bor uforstyrret i fred og ro ved siden av banen, men likevel har lett tilgang til flere restauranter, barer, treningssentre, innendørsbasseng og virkelig fine treningsområder.

Hvis du er ute etter overnatting av høy kvalitet ved siden av banen på Algarve-kysten og så mye golf som mulig inkludert, har du funnet akkurat det rette.

Du er også i nærheten av den livlige byen Lagoa og ikke minst den sjarmerende gamle fiskerlandsbyen Ferragudo, hvor du finner mange restauranter som er åpne hele året. Du kan ta bilen til Lagoa, men til den koselige havnen i Ferragudo kan du lett gå – med mindre du blir avskrekket av en spasertur på omtrent 2,5 km. Det er imidlertid ingen tur du går når solen går ned (veien mangler belysning), men da er det fint å vite at prisene på drosjer er veldig lave …

Innen noen få kilometer radius er det fine vingårder, mikroøl-bryggerier, dramatiske klipper og mange vakre strender, og det er heller ikke langt inn i den større byen Portimão med sitt utvalg av underholdning, shopping og service.

Til tross for alle disse merverdiene, kan vi sannsynligvis ikke komme vekk fra de kanskje største fordelene med et Long Stay på Gramacho Residences gjennom Sunbirdie – nemlig at du har fri golf på intet mindre enn fem fantastisk varierte golfbaner og vårt eget personale på stedet som står til din tjeneste, og for å lage sosiale og hyggelig aktiviteter med godt fellesskap.

Velkommen til Algarve og Gramacho Residences!

Innkvarteringen under Mid- eller Long Stay:
Pestana Gramacho Residences

Leilighetene våre ligger i en C-formet struktur i sør-vest, med sol på balkongene fra morgen til sen ettermiddag. Leilighetene er veldig fine og har 4-stjerners standard. Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet, og det er et stort deilig utendørsbasseng. Betydelig flere fasiliteter er tilgjengelige på klubbhuset på Gramacho, hvor det er litt over en kilometer, og det inkluderer også shuttel-buss hvis du ikke vil gå.

Elegante og velutstyrte leiligheter som du snart vil føle deg hjemme i.

Grunnprisen inkluderer en ett-roms leilighet (87 kvm) og for et lite tillegg får du en 2-roms leilighet (118 kvm). Begge variantene er i to etasjer og er sjenerøst utstyrt med blant annet stort kjøkkenområde, både oppvaskmaskin og vaskemaskin og romslig, lys og fin stue med tilgang til balkongen, hvor du kan nyte solen og den vakre utsikten i fred og ro.

I området er det også en hotellavdeling med dobbeltrom, som ikke har fullt utstyrte kjøkken, men leilighetene våre har dermed store og velutstyrte kjøkken, perfekt tilrettelagt for Long Stay.

Prisliste Long Stay Portugal, Algarve, Carvoeiro
Prisliste Mid Stay Portugal, Algarve, Carvoeiro

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Golfen på Pestanas fem baner

Når du reiser med Sunbirdie til Pestana Gramacho Residences har du fri golf på fem fine golfbaner, hvorav to ligger på destinasjonen – Gramacho og Vale da Pinta. Shuttel-bussen mellom overnattingsstedet og disse to banene og klubbhusene er inkludert 07-23.
Totalt fem varierende og verdsatte baner å velge mellom, tror vi ikke at selv den mest kresne golf-fan vil savne noe …

Mid og Long Stay med fri golf på fem fantastiske golfbaner!

Gramacho er hjemme-banen, designet av den tidligere verdenseneren Nick Price sammen med den kjente amerikanske arkitekten Donald Freem. Her får du en veldig fin bane som passer de aller fleste, men som likevel byr på utfordringer. Du bor ved siden av det åttende hullet og har omtrent en kilometer til klubbhuset, hvor det også er en fin restaurant, treningsstudio, tennisbaner og et oppvarmet innendørsbasseng. Gratis transport er inkludert fra og til overnattingsstedet.

Vale da Pinta er din andre hjemmebane, også designet av Donald Freem. Her får vi oppleve en veldig populær og hyggelig kreasjon i kupert terreng, der to innsjøer setter karakter på banen i tillegg til mengden fiken, mandel og oliventrær – noen over 1000 år gamle! I tillegg til en hyggelig bar og restaurant, er det også fine utvalg og førsteklasses treningsområder. Gratis transport er inkludert fra og til overnattingsstedet.

Silves Golf er en utfordrende parkbane i delvis kupert og beroligende miljø med skulpterte hull som ofte gir en fantastisk utsikt over fjellene eller dalen, beplantet med oliventrær og viftende palmer. Banen har noen vannhinder og mange strategisk plasserte bunkere, noe som betyr at lavhandicapere må kjempe for poengene sine, mens golfere med høyere handikap ofte synes banen er vakker, hyggelig og delvis tilgivende. For designet står trioen José Matias, Peter Booth og Fausto Nascimento.

Alto Golf er den legendariske arkitekten Sir Henry Cotton sitt siste banedesign og har et veldig spesielt par-fem kalt «Sir Henry-utfordringen», noe som ikke er rart siden hullet er 600 meter langt! Ellers står ikke banen for noen store overraskelser, men det er en klassisk parkbane, som kan være fin i dag når det ofte handler om mer ekstravagante kreasjoner.

Vila Sol er en klassiker av Donald Steel som har tiltrukket golfere til Algarve-kysten siden begynnelsen av nittitallet. Banen har 27 hull i veldig vakre omgivelser og kan sette de beste på prøve. Portuguese Open har faktisk blitt spilt her to ganger, men vi vanlige golfere liker sannsynligvis den vakre banen på grunn av omgivelsene med modne trær samt utfordrende innsjøer og elver.

Service på din Long og Mid Stay

Som gjest hos Sunbirdie er vi opptatt av å få deg til å føle deg komfortabel og ivaretatt. Derfor har vi alltid vårt eget personale på stedet som sørger for at alle praktiske ting blir ivaretatt, slik at du kan slappe av og glede deg over oppholdet.
Våre verter er på stedet i sesongen, vanligvis mellom 1.10 til 30.11 og 15.2 til 31.4. Avvik kan forekomme.

Starttider og greenfee

Fri golf på 5 golfbaner er inkludert, hvorav to ligger på feriestedet. Skyttelbussen mellom overnattingene og klubbhusene i Gramacho og Vale da Pinta er inkludert hver dag mellom 07-23. Vi har blokkeringstider flere dager hver uke (for konkurranser og sosial golf) og andre dager bestiller du fritt alle gratistider, avhengig av tilgjengelighet.

Hva inngår i prisen?

Med Sunbirdie inngår overnattingen og service av vårt personal, og selvsagt golven som beskrevet over.

Prisliste Long Stay Carvoeiro…
Prisliste Mid Stay Carvoeiro…

Fly og leiebil er ikke inkludert i våre priser, men du bestiller det selv. Les mer under de respektive avsnittene nedenfor eller gå direkte til fanen Fly/Leiebil og les våre anbefalinger.

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

Ankomst

Vi har ingen faste ankomstdager, du velger selv når du vil ankomme og bor da 4 uker fra ankomstdagen. Vi anbefaler alltid gjestene våre å ankomme så nær slutten av måneden som mulig, da det skaper en god og morsom gruppefølelse, men det er helt fritt å ankomme hvilken dag eller når du finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Hvis du ikke får satt sammen reisen slik at oppholdet blir nøyaktig 28 eller 14 netter, har vi også gode priser for ekstra netter og ekstra uker. Det går også veldig bra å bo i 3, 5 eller 6 uker eller til og med enda lenger. Se prislistene for Mid og Long Stay der du finner priser på basispakker pluss ekstra netter, ekstra uker og andre tillegg eller rabatter.

Når du ikke spiller golf

Som sagt har du fri golf på 5 morsomme og varierte baner, men ingen burde reise hit uten å gjøre sitt aller beste for å oppdage og utforske denne nydelige delen av Portugals sørkyst. Her er det mange små koselige landsbyer, livlige byer, fantastiske strender og kultur både store og små.

Hvorfor ikke oppdage den lokale vinen fra regionen som heter Alentejo? Sørg for å besøke en av de lokale produsentene.

Hvis du aldri har vært i den portugisiske hovedstaden Lisboa før, er det ikke mer enn vel 2 timer nord. Her vil du kunne bli komfortabel med leiebilen.

Faktisk er Spania også innenfor rekkevidde. Det er ikke mer enn 20 mil til den fantastiske byen Sevilla og enda nærmere den spennende og sjarmerende Huelva, bare 12 mil.

Fly

Når du drar på Long, Mid eller Short Stay med Sunbirdie, er ikke fly inkludert i prisene. Vi mener det beste er at du bestiller flybillettene selv, og siden vi har fleksible ankomst og avreisedager, vil det også være lettere for deg å finne merkedets beste flypriser.

Norwegian flyr direkte til Faro gjennom deler av året og TAP flyr via Lisboa. Det kan vara verdt å vurdere å fly til Lisboa, for så å ha leiebil derfra. Bilturen tar i overkant av to timer.

Vær oppmerksom på at golfutstyr kanskje ikke er inkludert i billettprisen!

For bestilling av fly, kan vi anbefale både Googles smarte flysøkefunksjon, Finn har også en like fin søkemotor. I tillegg er det selvsagt mange andre søkemotorer også.

Hvis du heller vil ha personlig hjelp med bestilling av flyreiser, anbefaler vi at du enten ringer direkte til flyselskapet, drar til en skranke på din nærmeste flyplass, eller besøker et lokalt reisebyrå.

Leiebil

Hvis du ikke kjører din egen bil ned til Portugal, anbefaler vi at du leier en bil for din egen frihets skyld. På den måten er du ikke låst til destinasjonen, men kan enkelt utforske regionen. I tillegg trenger du en bil for å komme til de forskjellige golfbanene. Med leiebilen har du en frihet som er viktig for at ditt Long Stay skal bli virkelig vellykket. Du kan enkelt gå til den lille koselige restauranten ved stranden, eller gjøre en utflukt til enhver attraksjon i nærheten. Vi anbefaler at du søker etter leiebilen enten med lavprisselskapet Cartrawler eller Helsinki Holiday Drive her på vår hjemmeside – www.sunbirdie.no/leiebil

Vi kan også tilby leiebiler på stedet gjennom en lokal operatør til meget gunstige priser – fra drøyt 2.100,- NOK pr person i 28 dager inkludert all forsikring etc. (1.050,- NOK for 14 dager) og få bilen levert til leiligheten din, noe som er fint om du f.eks. kommer sent med fly. Så tar du en taxi til leiligheten og så får du leiebilen dagen etter. Du kan også leie for kortere perioder under oppholdet.

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling.

Reis uten å leie bil

Hvis du vil reise uten å leie bil, passer dette reisemålet godt, da du kan komme hit med taxi fra flyplassen og deretter ha transport til de to hjemmebanene, restaurantene, treningsstudioet, innendørsbassenget og mye annet. Ved siden av ett av klubbhusene ligger også et mindre supermarked, pluss at du er innen gangavstand til den sjarmerende havnebyen Ferragudo. Den eneste begrensningen er at du da må «ordne deg» med fri golf på de to hjemmebanene, eller finne deg annen transport til de andre banene.


Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Föregående | Nästa
This entry was posted in Long og Mid Stay Golfreiser til Portugal, Algarve, Carvoeiro. Bookmark the permalink.

Comments are closed.