Long og Mid Stay golfreiser til Italia, Gardasjøen

Oppdag fantastiske Gardasjøen med en golftur, på et Mid eller Long Stay!

Est! Est! Est! * Vi vil skrive når vi snakker om Gardasjøen. Gardasjøen er virkelig vakkert, som et maleri med sitt klare blå vann, omgitt av sjarmerende landsbyer og mektige fjellmasser. Våren 2019 presenterte vi en fantastisk nyhet for både Mid- og Long Stay-turer hvor du kan oppleve denne fantastiske delen av Italia og kombinere herligheten med virkelig god golf. I tillegg har vi fortsatt det meget rimelige og populære golfstedet Il Paradiso…

Gardasjøen er ikke bare Italias største innsjø, men også en av landets mest berømte turistmagneter med rundt 100 sjarmerende landsbyer som grenser til den vakre innsjøen.

Lengden på innsjøen betyr at naturen skiller seg markant fra nord til sør med alt fra majestetiske fjell i nord til finkornede sandstrender i sør. Jo lenger nord du kommer, desto brattere blir fjellene ned i innsjøen, og jo lenger sør blir det varmere. Her i sør er de flere golfbaner, hvorav vi har valgt å jobbe med to fra våren 2019 – Il Paradiso ved Peschiera del Garda på sørspissen av innsjøen og Moniga del Garda på sørvestsiden av innsjøen der du bor i en ekte italiensk landsby.

Ja, hvilken destinasjon bør du velge? Det kommer litt an på hva preferansene dine er. I begge tilfeller er medlemskap inkludert (bare ukedager på Moniga/Garda golf), og forskjellene er sannsynligvis hovedsakelig at du på Il Paradiso bor på banen og i Monica bor i en ekte italiensk landsby, litt fra banen. Da er innkvarteringen på Il Paradiso av en enklere sort, og vi tror at du som setter mer pris på boligen enn en virkelig lav pris, bør se nærmere på Moniga, der overnattingen er vesentlig bedre.

Nyhet! Gardasjön, Moniga del Garda
Bo i en autentisk Italiensk landsby med topp golf!

Golf Italia med vakker utsikt og mat på Moniga del Garda - Sunbirdie

På den sørvestlige bredden av den vakre Gardasjøen ligger Moniga del Garda, en virkelig autentisk landsby med svingete smug og sjarmerende torg, restauranter og kafeer samt noen mer moderne områder, en mindre havn og en fin promenade.

Sentralt i landsbyen, bare noen hundre meter fra strandpromenaden, ligger vår innkvartering Relais Rosa dei Venti, med fantastisk utsikt over det glitrende vannet i innsjøen.

Så her har vi en veldig fin innkvartering med perfekt beliggenhet, og når vi legger til medlemskap i den elegante Gardagolf Country Club er det enhver mulighet til å leve det søte livet …

Les mer om Mid og Long Stay golfreiser til Garda, Monica del Garda…

Gardasjøen, Peschiera del Garda, Il Paradiso
Nå også leiligheter med 2 soverom!

OBS: Prissenket med 1.235:-
2 veckor nu från 5.695:- per person med fri golf
4 veckor från 8.545:- per person med fri golf

Peschiera del Garda er en liten perle på sørspissen av Gardasjøen. Her finner du sjarmerende små smug, kanaler, strender og et stort utvalg av restauranter. Bare noen få kilometer fra denne genuine lille byen ligger vår destinasjon, Il Paradiso, der du bor på banen i enkle, men utrolig rimelige leiligheter og spiller helt gratis på den morsomme banen.

I tillegg er hunder hjertelig velkommen uten kostnad – om de veier mindre enn 10 kg.

Les mer om Mid og Long Stay golfreiser til Garda, Il Paradiso…

Når du ikke spiller golf

Båtar i Garda under long stay italien | Sunbirdie

Kan du forestille deg et hyggeligere sted å være med litt uplanlagt tid i kalenderen? Enten nyter du bare leiligheten din, en god bok og de vakre omgivelsene, eller så gjør du ditt beste for å oppdage alle de vakre og unike byene som grenser til Gardasjøen – Garda, Desanzano, Sirmione, Bardolino, Peschiera del Garda og mer er nesten usannsynlig vakker, og her er også en nesten uuttømmelig butikk med restauranter, vingårder og andre ting å utforske. Nyt lokale viner, fisk, kjøtt, ost, pølser og deilige grønnsaker. Hvis du vil gå, sykle, sykle eller klatre, kan du gjøre det med storslått utsikt over den vakre innsjøen, og hvis du vil gå på ski, er det bare noen timers kjøretur til utrolige breopplevelser selv om det er sommertid på det 3.340 meter høye fjellet Marmolada. Ellers er kanskje en golfdag fulgt av et glass vin på balkongen og en god natts søvn godt nok – mulighetene er ubegrensede…

*Est! Est !! Est !!! stammer fra 1100-tallet da en tysk biskop skulle reise til Roma og sendte sin tjener på forhånd for å prøve de lokale vinene på turen nedover. Da han fant et vertshus med god vin, ville han skrive Est! på veggen på vertshuset. Så gjorde han til han kom til et vertshus der de hadde så god vin at han skrev Est! Est !! Est !!! på veggen. Straks avbrøt han oppdraget sitt, stoppet og drakk seg i hjel av den gode vinen…

Service på din Long og Mid Stay

Som gjest hos Sunbirdie er vi opptatt av å få deg til å føle deg komfortabel og ivaretatt. Derfor har vi alltid vårt eget personale til stede på Algarvekysten, som sørger for at alle praktiske ting blir ivaretatt, slik at du kan slappe av og glede deg over oppholdet.
Rundt Gardasjøen har vi eget personale på plass i sesongen – sjekk respektive reisemål.

Starttider og greenfee

På Il Paradiso har du fritt medlemskap og på Gardagolf gjelder fritt hverdags-medlemskap. Du kan bestille alle tillgjengelige starttider 2 dager i forveien.

Hva inngår i prisen?

Med Sunbirdie inngår overnattingen og service av vårt personal, og selvsagt golven som beskrevet over.

Prislisten for Long Stay golfreiser
Prislisten for Mid Stay golfreiser

Hva inngår ikke i prisen?

Fly og leiebil er ikke inkludert i våre priser, men du bestiller det selv. Les mer under de respektive avsnittene nedenfor eller gå direkte til fanen Fly/Leiebil og les våre anbefalinger.

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

Ankomst

Vi har ingen faste ankomstdager, du velger selv når du vil ankomme og bor da 4 uker fra ankomstdagen. Vi anbefaler alltid gjestene våre å ankomme så nær slutten av måneden som mulig, da det skaper en god og morsom gruppefølelse, men det er helt fritt å ankomme hvilken dag eller når du finner billige flybilletter med de beste flytidene.

Hvis du ikke får satt sammen reisen slik at oppholdet blir nøyaktig 28 eller 14 netter, har vi også gode priser for ekstra netter og ekstra uker. Det går også veldig bra å bo i 3, 5 eller 6 uker eller til og med enda lenger. Se prislistene for Mid og Long Stay der du finner priser på basispakker pluss ekstra netter, ekstra uker og andre tillegg eller rabatter.

Reis miljøvennlig med egen bil

For nærliggende destinasjoner som Garda, kan det også være smart å kjøre til Italia med egen bil. For både lommeboken og miljøet! På den ene siden trenger du ikke betale for fly og leiebil, og du kan også pakke fritt og kan botanisere blant vinmarkene i nærheten før du kommer hjem. Se turen som en personlig opplevelse, og gjør også en god service til miljøet.

Kombiner mer – med rabatt!

Hvis du ønsker å få størst mulig variasjon på et Long Stay, anbefaler vi at du kombinerer to eller flere Mid Stay, siden du alltid får NOK 1000,- i rabatt per Mid Stay! Desto smartere er det om kjørt egen bil ned til Italia, og siden alle våre destinasjoner på fastlandet er innen rekkevidde. For eksempel, hvorfor ikke kombinere to uker på begge destinasjonene ved Gardasjøen eller to uker på Terre dei Consoli utenfor Roma med et par uker ved Gardasjøen?

Fly

Når du drar på Long, Mid eller Short Stay med Sunbirdie, er ikke fly inkludert i prisene. Vi mener det beste er at du bestiller flybillettene selv, og siden vi har fleksible ankomst og avreisedager, vil det også være lettere for deg å finne merkedets beste flypriser.

Nærmest ligger Bergamo, men både Milano(Linate Airport) og Venezia ligger ganske nær. Se alle avstander i faktaspalten.

Vær oppmerksom på at golfutstyr kanskje ikke er inkludert i billettprisen!

For bestilling av fly, kan vi anbefale både Googles smarte flysøkefunksjon, Finn har også en like fin søkemotor. I tillegg er det selvsagt mange andre søkemotorer også.

Hvis du heller vil ha personlig hjelp med bestilling av flyreiser, anbefaler vi at du enten ringer direkte til flyselskapet, drar til en skranke på din nærmeste flyplass, eller besøker et lokalt reisebyrå.

Leiebil

Hvis du ikke tar din egen bil ned til Portugal, anbefaler vi at du leier en bil for din egen frihet. På den måten er du ikke låst til destinasjonen, men kan enkelt utforske regionen. Du trenger også bil for å komme til de forskjellige golfbanene. Med leiebil har du en frihet som er viktig for at ditt Long Stay skal bli virkelig vellykket.

Vi har laget noen forslag til deg, der du på enkle og prisbesparende måter kan bestille din leiebil. Klikk deg videre på linkene til CarTrawler eller Holiday Drive, der de tilbyr svensk språk og service, her er alle avgifter inkludert. De er litt dyrere, men her vet du hva du kjøper!

Begge de vi foreslår, mekler leiebiler fra store kjente bilutleiefirmaer som: Avis, Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty og Sixt. Dermed føler vi oss trygge på at du kan finne en leiebil til best pris eller med best mulig service og garantier. Søk og bestill din leiebil på vår hjemmeside ved å gå til www.sunbirdie.no/leiebil


Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Föregående | Nästa
This entry was posted in Long Stay Golf Italien, Gardasjön. Bookmark the permalink.

Comments are closed.