Leter du etter golftur til Spania?

Enten du er en profesjonell golfspiller eller nylig har startet med golf, er det mange fantastiske destinasjoner i Spania å utforske sammen med golfbagen din. Du kan velge å være borte i et par dager, flere uker eller til og med flere måneder. Det er profesjonelle turoperatører som lager golfturer. Men disse turene passer ikke bare for deg som elsker golf, men er også designet for å fungere for hele familien, uavhengig av interesser. For de som ikke golfer, er det mange andre aktiviteter å ha det moro med, svømming, trening, hiking, spa og utforsking av storbyer.

Avhengig av hvor lenge du vil reise være borte, kan du få tid til å se og gjøre mange fantastiske ting. Når du kun er ute etter en billig golftur til Spania, er det nesten alltid billigst  å bestille gjennom en erfaren turoperatør. Disse reisefirmaene har gode kontakter på stedet og kan bestille enten hotellrom eller flotte feriehus til gunstige priser.

Mange destinasjoner for golfturer til Spania

Golfturer til Spania har lenge vært en av de mest populære reisemålene, og det er virkelig ikke så rart. Spania har vært nordmennenes favorittdestinasjon i flere tiår. De forskjellige byene og regionene tilbyr ofte sine egne Tapasbord og andre spesialretter. Alle har de også et vell av forskjellige severdigheter og aktiviteter å tilby. Avhengig av hvordan du ønsker å tilbringe golfturen din i Spania, kan forskjellige byer passe godt for deg. Hvis du vil kombinere golf med storbyliv, er det gode turer direkte til Barcelona. Der er det også en stor strand du kan besøke i løpet av de fine og varme sommerdagene. Hvis du vil være litt roligere og i stedet nyte den fantastiske naturen, kan en billig golftur til Kanariøyene kanskje friste mer. Selv om turoperatørene har satt sammen forskjellige programmer, kan du ofte skreddersy dine golfreiser til Spania slik at de passer perfekt for deg.

Utforsk Italia med golfkøllen i hånden.

Også i Italia kan du finne mange utrolig flotte golfbaner og bosteder. Blir du fristet av autentisk italiensk matkultur, historiske monumenter og også strender i verdensklasse? Ja, da kan det bare være et Long Stay i Italia du bør bestille. Long Stay er et reisekonsept for deg som vil og kan være borte i lengre perioder. Du kan reise i flere uker eller til og med måneder. Du er sannsynligvis nysgjerrig på hva prisen for Long Stay golf i Italia er. Det er ikke mulig å svare nøyaktig fordi kostnadene er forskjellige og er basert på alt fra overnattingsalternativer til hvor lenge du vil være borte. Men du vil ikke bli skremt av prisene i Italia heller.

Föregående | Nästa
This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.