Rimelig leiebil via Sunbirdie

Lei en bil på golfturen, og ha full frihet!

Med en rimelig leiebil har du full frihet på dine Mid eller Long Stay golfturer, og bestemmer selv når du vil dra på banen eller butikkene, og kan enkelt gjøre utflukter og oppdage regionen du befinner deg i.

Swedish Holiday Drive og lavpristjenesten CarTrawler, lar deg leie biler på mer enn 30 000 steder i 170 land rundt om i verden. Både CarTrawler og Holiday Drive megler leiebiler fra store kjente bilutleiefirmaer som Avis, Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty og Sixt, men Holiday Drive har valgt bort noen der de anser at selvrisiko prisen er for høy, eller selskaper som har dårlig kundevurdering .

Holiday Drive inkluderer svensk service og alle forsikringer noe som gjør at prisen blir høyere, men om du verdesetter kvalitet og trygghet kan det bli ditt valg.

Les mer om Holiday Drive…

Hvis du vil ha den laveste prisen, kan du finne den gjennom CarTrawlers søkemotor. Det er klart det kan finnes enda billigere alternativer på forskjellige destinasjoner, men vi anbefaler ikke eldre biler med dårligere forsikring og / eller astronomiske egenandeler, vanskelige drivstoffavtaler og lignende. Med Holiday Drive og CarTrawler finner du den beste og billigste leiebilen.

Les mer om CarTrawler…

Les mer om Sunbirdies Long Stay golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay golfreiser
Les mer om Sunbirdies weekend- og ukesturer

Kontakta oss gjerne på telefon 456 00 672 eller send en mail til info@sunbirdie.com

Comments are closed.